Låsekasse indvendig dør

Låsekasser til alle type døreLåsekasser Ruko

 

Låsekasser til udvendige og indvendige døre

En robust og sikker låsekasse er bestemt afgørende, når det gælder forebyggelse af indbrud. Stort set alle udvendige og indvendige døre i Danmark har låsekasser, men det er langt fra alle, der lever op til de anbefalede kriterier.

Gamle eller slidte låsekasser yder ikke optimal beskyttelse og kan desværre være ret nemmere at bryde op.

Vi oplever til dagligt mange låsekasser, der er opsat af personer uden den rette faglige ekspertise og som derfor langt fra yder boligen eller bygningen den fornødne sikkerhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt din egen låsekasse er god nok, så bør du tjekke en række standard sikkerhedsforanstaltninger.

 

Spørg dig selv om:  

  • Er cylinderen i selve låsen forældet, altså mere end 10 år gammel?
  • Er rigelstykket på din lås skjult udefra, når døren er lukket?
  • Er der en stålrigel på hver lås?
  • Har mindst en af dine låse en cylinder både indvendig og udvendig?
  • Er der 2 låse på alle yderdøre?
  • Er låse og slutbrik korrekt og sikkert fastgjort?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv for at få klarhed omkring, hvorvidt det er på tide at få installeret nye låsekasser eller låse.

Er du i tvivl om overstående spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os og få en gennemgang af punkterne.

 

+ Vores låsesmed Jesper viser dig:

Få rådgivning om valg af låsekasse ➜

 

Vi anbefaler RUKO Connect låsekasser

RUKO Connect låsekasser passer til alle døre og udgange. Udviklingen af låsekasserne er baseret på markedets bedste teknologi, og vi anbefaler varmt denne tyverisikring. RUKO Connect låsekasser er meget modstandsdygtige over for indbrud, da låsekasserne er anderledes fra andre låseløsninger ved at fallen griber ind, selvom døren og karmen har en mindre skævhed i forhold til hinanden.

Uanset hvilken type dør eller hvor låsekassen skal bruges, kan vores låsespecialister finde en løsning der passer til jeres behov. Vi står parat med professionel vejledning om brug af låsekasser, uanset om det er RUKO Connect låsekasser, andre RUKO produkter eller en elektronisk dørlås.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

 

Låsekasse Ruko Connect

Spørg vores eksperter om låsekasser

Forskellige typer låsekasser

Rigellås låsekasse

 

Rigellås:

En rigellås anvendes oftest som hovedlås med dørgreb. Vi anbefaler låsetypen som suppleringslås til f.eks. kontorer, fabrikker og villaer. 

Låsen findes i forskellige udgaver, alt efter ønske eller brandmyndighedernes krav til flugtveje i nødsituationer, f.eks. ved brandsikring. Den kan både være indstukket eller bruges som udenpåliggende kasselås. Uanset udgaven skal der bruges enten nøgle eller vridergreb til rigellåsen, da den er tvangslukkende.

 

Hagerigellås - Svingriglelås

 

Hagerigellås / Svingriglelås:

Mange dørkonstruktioner er meget bløde, hvilket betyder, at låserigel og slutblik kan gå fra hinanden, hvis man presser dør og karm fra hinanden. Dette er naturligvis et problem, og i den forbindelse anbefaler vi bl.a. en hagerigellås (som også er kendt som en svingriglelås).

Låsetypen forstærker slutblikket ved at sætte sig fast i karmkonstruktionen.

 

Kasselås låsekasse

 

Kasselåse:

Kasselåse er låsetyper der sidder udenpå døren, fremfor at være sat inde i selve døren. De kan både fungere som supplement til almindelige låse, f.eks. ved tynde døre, eller ved døre, hvor det ikke er muligt at montere en indstukken lås. Disse låsekasser ses ofte i mange ældre lejligheder eller ved kælderdøre. 

Vi anbefaler udelukkende at kasselåse bruges som ekstra lås på døren. 

 

Fallelås låsekasse

 

Fallelås:

Når låsen er indstukket i døren, anbefaler vi bl.a. fallelås, hvis din dør har en tykkelse på minimum 40 mm. Mange kender fallelås som en ’smæklås’. Det betyder at døren i de fleste tilfælde kan låses uden brug af nøgle (når den smækkes), som man f.eks. ser i mange lejligheder eller ved indgange i en ejendom med dørtelefonanlæg.

Fallelåsen findes i forskellige udgaver, bl.a. med låsecylinder eller vridergreb.

 

Flerpunktslås låsekasse

 

Flerpunktslåse & 2-punktlåse:

Flerpunktlåse til hoveddøre findes i forskellige udgaver, f.eks. som grebsbetjent eller cylinderbetjent. 

Ved hjælp af rigler kan en låsekasse låses i én eller flere punkter. Det betyder, at flere punkter i karmsiden (evt. også i top og bund af døren) fastholder dørbladet. Med flerpunkts-låse bliver døren ikke utæt, idet dørbladet ikke skades.

Flerpunktslåse anvendes ofte ved bløde eller lette materialer til fremstilling af døre. Låsene anvendes hyppigt, og producenterne har ofte låsetypen som standardmonteret. Ved adgangskontrolsystemer er 3-punktslåse ofte vanskelige at bruge.

 

Motorlås låsekasse

 

Motorlås:

En motorlås er en optimal løsning, hvis du har brug for elektromekanisk sikring af døren. Det vil sige, at låsen via motorkraft åbner og lukker døren. På den måde kan du med fordel kombinere motorlåsen med f.eks. tænd/sluk-ure, adgangskontrolanlæg og lignende, så du får en højsikkerheds aflåsningen af din virksomhed eller din private bolig.

 

Magnetlås låsekasse

 

Magnetlås:

Magnetlåse bruges især ved erhverv, hvor der dagligt er meget persontrafik. Det kan f.eks. være i store virksomheder, på fabrikker, i institutioner eller lignende. Magnetlåsen er en god løsning, hvis du kræver, at låsen hurtigt reagerer. Låsen kan du også med fordel kombinere med andre sikkerhedsløsninger som f.eks. ADK-systemer eller ABA-anlæg.

 

El-slutbrik låsekasse

 

El-slutblik:

El-slutblik sikrer, at døren holdes lukket pga. den elektriske styring af faller i døren. Det betyder, at når døren lukkes, sikrer el-slutblikket, at fallerne får bedst muligt fat i karmen – og at døren på den måde lukker så tæt som muligt. Med adgangskontrol til en dør med el-slutblik kan du nemmere kontrollere adgangen i f.eks. en boligforeningsopgang, i din virksomhed eller i en institution.

 

Spørg vores eksperter ➜

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst