Sikringsgitre til dør og vinduer

SIKRINGSGITRE TIL VINDUET & FACADENEFFEKTIV BESKYTTELSE MOD INDBRUD

Sikringsgitre på vinduer og ved indgangsparti yder meget effektiv beskyttelse mod indbrud. Ved korrekt montering af en fagmand hindrer sikringsgitre, at ruden smadres, samtidigt med at langt de fleste tyve vil opgive indbrudet da gitteret er meget vanskeligt at skære over. Sikringsgitre er desuden meget synlige for forbipasserende, hvilket ofte vil have en præventiv virkning alene ved deres tilstedeværelse.

Vi leverer og monterer alle former for sikringsgitre, hvad enten du søger faste gitre, TS-gitre, rullegitre eller tobaksskabe.  

Når du handler sikringsgitre hos os, er du altid sikker på at få det nyeste teknologi indenfor moderne tyverisikring. For eksempel vores populære TS-gitre, som yder ekstra meget beskyttelse for vinduet eller indgangen. Vores TS-gitre er fremstillet på en måde, hvor samtlige gitterstænger er fastlåst i en monteringsskinne, hvilket betyder, at indbrud kræver at rigtig mange stænger skæres over. Et arbejde som vil skræmme de fleste indbrudstyve langt væk.

Vi anbefaler ofte løsninger fra Alux - Som officiel installatør dækker deres produkter bredt.

 

+ OPLEV ALUX SIKRINGSGITRE I NETTO

Modtag et uforpligtende tilbud

INFORMATION OM FASTE GITRE

KORREKT ANVENDELSE AF GITRE

Sikringsgitre egner sig fortrinligt til skalsikring af bygninger og er velegnede til både detailforretninger, skoler, lagerbygninger, virksomheder og andre som vil beskytte sig mod tyveri og hærværk. De fleste faste gitre monteres på vinduer i kældre, baglokaler og ved ovenlys, men der er også mulighed for at få monteret gitre på eksempelvis kontorer i stueplan eller vinduer, som ofte udsættes for hærværk.

Der findes mange type gitre på markedet, hvoraf nogle er mere lette at tilpasse og andre svejses på mål fra fabrik. Hvilken type gitter, som bedst egner sig til din bygning og vinduer, afhænger af mange forskellige faktorer såsom bygningens arkitektur, mulige krav fra forsikringsselskabet samt eventuelt behov for at kunne åbne vinduet.

Vi har bl.a. specialiseret os i nogle særligt robuste gitre, der er fastlåst i en monteringsskinne, således at en eventuel tyv er nødt til at klippe eller skære mange stænger for at komme igennem gitret. Dette er i modsætning til de mere traditionelle svejsede gitre, hvor det ofte er nok at klippe et par enkelte stænger.

PLACERING AF GITRE

Skal du have opsat gitter på butiksfacaden, bør du altid kontakte en fagmand, da det er altafgørende, at dine gitre monteres korrekt. Forkert monterede gitre gør det ikke alene nemmere for indbrudstyvene at få adgang, men du risikerer også, at dine gitre sidder i klemme, kører skævt, eller værre endnu, at forsikringsselskabet vurderer, at du ikke er dækningsberettiget.

Vi tilbyder en professionel, grundig og godkendt installation af dine nye sikringsgitre. Vi har fokus på detaljen og tager hensyn til individuelle behov og ønsker. Vores sikringsgitre udformes altid således, at de respekterer butikkens facade.

 

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, så finder vi sammen den mest optimale løsning.

Vores faguddannede medarbejdere kommer gerne ud og inspicerer bygningen for at udarbejde et gratis tilbud på tyveripræventive sikringsgitre.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst