Sikringsgitter til dør og vinduer

Sikringsgitter til vinduer & facadeHvordan kan sikringsgitre bruges?

Sikringsgitter på vinduer og ved indgangspartier yder meget effektiv beskyttelse mod indbrud og hærværk.

Ved montering hindrer sikringsgitre, at ruden smadres, samtidigt med at langt de fleste tyve vil opgive et indbrud da gitteret er meget vanskeligt og tidskrævende at skære over.

Sikringsgitre er desuden meget synlige for forbipasserende, hvilket ofte vil have en præventiv virkning alene ved deres tilstedeværelse.

Vi leverer og monterer alle former for sikringsgitre, hvad enten du søger butiksgitter, faste gitre, rullegitretobaksskabe eller andre gitre som: 

 

Officiel forhandler af Alux

Når du vælger sikringsgitter hos os, er du altid sikker på at få det nyeste teknologi indenfor moderne sikringsgitre. For eksempel vores populære TS-gitre, som yder ekstra meget beskyttelse for vinduet eller indgangen.

Vores TS-gitre er fremstillet på en måde, hvor samtlige gitterstænger er fastlåst i en monteringsskinne, hvilket betyder, at indbrud kræver at rigtig mange stænger skæres over. Et arbejde som vil skræmme de fleste indbrudstyve langt væk.

Vi anbefaler ofte Alux rullegitter som primært sikringsgitter - som officiel installatør af Alux dækker deres produkter bredt hos mange forretninger, virksomheder og private boliger.

 

+ Oplev Alux sikringsgitter i supermarked

 

Indhent tilbud på sikringsgitre

Guide til valg af faste gitre

Hvornår skal faste gitre benyttes?

Et fast gitter i stål er en oplagt løsning inden for skalsikring af bygninger. Det er særligt velegnet til en bred vifte af anvendelser, herunder virksomheder som detailforretninger, skoler og lagerbygninger, samt for private, der ønsker at beskytte deres bolig mod tyveri og hærværk.

Faste gitre spiller en vigtig rolle i skalsikringen, da de oftest monteres på vinduer i kældre, baglokaler og ved ovenlysvinduer. Derudover er der også mulighed for at få monteret gitre på eksempelvis kontorer i stueplan eller vinduer, som ofte udsættes for hærværk.

GUIDE: Læs vores blogartikel om skalsikring

 

Overvej nyere mere robuste stålgitre

Der findes mange typer faste gitre på markedet, hvoraf nogle er mere lette at tilpasse og andre svejses på mål fra fabrik.

Hvilken type gitter, som bedst egner sig til din bygning og vinduer, afhænger af mange forskellige faktorer såsom bygningens arkitektur, mulige krav fra forsikringsselskabet, samt eventuelt behov for at kunne åbne vinduet.

Vi har bl.a. specialiseret os i nogle særligt robuste stålgitre, der er fastlåst i en monteringsskinne, således at en eventuel tyv er nødt til at klippe eller skære mange stålstænger for at komme igennem gitret.

Dette er i modsætning til de mere traditionelle svejsede gitre, hvor det ofte er nok at klippe et par enkelte stænger.

 

Sikringsgitter - Anmeldelser

 

Forkert montering af stålgitre?

Skal du have opsat gitter på butiksfacaden, er det altafgørende, at dine gitre monteres korrekt. Forkert monterede butiksgitter gør det ikke alene nemmere for indbrudstyvene at få adgang, men du risikerer også, at dine gitre sidder i klemme, kører skævt, eller værre endnu, at forsikringsselskabet vurderer, at du ikke er dækningsberettiget.

Vi tilbyder en professionel, grundig og godkendt installation af dine nye butiksgitre, hvor vi har fokus på detaljen og tager hensyn til individuelle behov og ønsker. Vores sikringsgitre udformes altid således, at de respekterer butikkens facade.

 

Faste gitre findes i flere varianter:

Gitter til vinduer i stål

 

Få rådgivning fra vores eksperter

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, så finder vi sammen den mest optimale løsning.

Vores erfarne sikringsteknikere kommer gerne ud og inspicerer bygningen for at udarbejde et uforpligtende tilbud på tyveripræventive sikringsgitre. Vi viser gerne inspiration fra vores mange kundereferencer på sikringsgitre, bl.a. fra København området, hvor vi har hjulpet mange kunder.

Flere typer af sikringsgitre

Brandgardin

 

Brandgardiner som effektiv brandsikring

Brandgardiner anvendes især i offentlige bygninger såsom hospitaler, kontorer og centre, da der her vil være specifikke krav ift. brandsikring af byggeri.

Brandgardinets funktion er at stoppe spredning af ild ved tilfælde af brand. Modsat traditionelle brandporte og jalousier, kan brandgardinerne rulles op i den stålkasse, de er bygget ind i og på den måde er de både mere fleksible og fylder mindre.

 

Rullegitre

 

Rullegitre fås i mange forskellige udgaver

Rullegitre er en effektiv mekanisk sikring mod indbrud. De anvendes som oftest i butikker til beskyttelse af større vinduespartier eller i virksomheder og institutioner – her kan de også fungere som både rumdelere og midlertidig adgangsbegrænsning.

I dag er der udviklet mange forskellige typer rullegitre, så du kan tilpasse både robusthed, fleksibilitet, bevægelighed og design.

 

Saksegitre

 

Det traditionelle og æstetiske saksegitter

Saksegitteret er en mere traditionel form for sikringsgitter. De kan bruges stort set overalt, f.eks. i vinduer, carporte og ved døre. Det er nemt at anvende og skal blot trækkes til siden, når der skal åbnes eller lukkes.

Saksegitteret anvendes af både private og erhverv for at holde indbrudstyvene ude. Det er et effektivt værn mod uvedkommende, som findes i mange forskellige størrelser og designs.

 

Rulleskodder

 

Rulleskodder optimerer isoleringen

Rulleskodderne monteres i døre og vinduer, hvor de sørger for at opretholde temperaturen i huset gennem alle årstider – i vintermånederne holdes kulden ude, og om sommeren er de med til at skabe bedre indeklima.

Rulleskoddernes isolerende egenskaber bidrager desuden til en bedre energieffektivitet i hjemmet. Derudover fås de med indbygget brandsikring og med flere forskellige monteringsløsninger.

 

Tobaksskab

 

Tobaksskabe kan anvendes til mere end kun tobak

Tobaksskabe anvendes ikke kun til sikring af tobaksprodukter, men et væld af forskellige værdigenstande. Det vil ofte være butikker, der f.eks. sælger alkohol, medicinalvarer eller elektronik, som benytter sig af denne type sikringsgitter.

Du kan få en bred vifte af forskellige tobaksskabe med både manuelle og elektronisk styrede åbne- og lukkefunktioner. Derudover kan de specialfremstilles til dine mål og behov.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst