Sikringsgitter til dør og vinduer

Sikringsgitter til vinduet & facadenUndgå indbrud og hærværk med sikringsgitre

Sikringsgitter på vinduer og ved indgangspartier yder meget effektiv beskyttelse mod indbrud og hærværk.

Ved korrekt montering hindrer sikringsgitter, at ruden smadres, samtidigt med at langt de fleste tyve vil opgive et indbrud da gitteret er meget vanskeligt at skære over.

Sikringsgitre er desuden meget synlige for forbipasserende, hvilket ofte vil have en præventiv virkning alene ved deres tilstedeværelse.

Vi leverer og monterer alle former for sikringsgitre, hvad enten du søger butiksgitter, faste gitre, rullegitre, tobaksskabe eller andre gitre som: 

 

Sikringsgitre til butik og vinduer

 

Officiel forhandler af Alux

Når du vælger sikringsgitter hos os, er du altid sikker på at få det nyeste teknologi indenfor moderne sikringsgitre. For eksempel vores populære TS-gitre, som yder ekstra meget beskyttelse for vinduet eller indgangen.

Vores TS-gitre er fremstillet på en måde, hvor samtlige gitterstænger er fastlåst i en monteringsskinne, hvilket betyder, at indbrud kræver at rigtig mange stænger skæres over. Et arbejde som vil skræmme de fleste indbrudstyve langt væk.

Vi anbefaler ofte Alux rullegitter som primær sikringsgitter - som officiel installatør af Alux dækker deres produkter bredt hos mange forretninger, virksomheder og private boliger.

 

+ OPLEV ALUX SIKRINGSGITTER I NETTO

 

Sikringsgitter fra Alux

Indhent bedste tilbud

INFORMATION OM FASTE GITRE

KORREKT ANVENDELSE AF FASTE GITRE

Et fast gitter i stål egner sig fortrinligt til skalsikring af bygninger og er velegnede til både virksomheder som detailforretninger, skoler, lagerbygninger, men også private som ønsker at beskytte sig mod tyveri og hærværk.

De fleste faste gitre monteres på vinduer i kældre, baglokaler og ved ovenlysvinduer, men der er også mulighed for at få monteret gitre på eksempelvis kontorer i stueplan eller vinduer, som ofte udsættes for hærværk.

 

 

Der findes mange typer faste gitre på markedet, hvoraf nogle er mere lette at tilpasse og andre svejses på mål fra fabrik.

Hvilken type gitter, som bedst egner sig til din bygning og vinduer, afhænger af mange forskellige faktorer såsom bygningens arkitektur, mulige krav fra forsikringsselskabet, samt eventuelt behov for at kunne åbne vinduet.

Vi har bl.a. specialiseret os i nogle særligt robuste stålgitre, der er fastlåst i en monteringsskinne, således at en eventuel tyv er nødt til at klippe eller skære mange stålstænger for at komme igennem gitret.

Dette er i modsætning til de mere traditionelle svejsede gitre, hvor det ofte er nok at klippe et par enkelte stænger.

 

Sikringsgitter - Anmeldelser

 

PLACERING AF STÅLGITRE

Skal du have opsat gitter på butiksfacaden, er det altafgørende, at dine gitre monteres korrekt. Forkert monterede butiksgitter gør det ikke alene nemmere for indbrudstyvene at få adgang, men du risikerer også, at dine gitre sidder i klemme, kører skævt, eller værre endnu, at forsikringsselskabet vurderer, at du ikke er dækningsberettiget.

Vi tilbyder en professionel, grundig og godkendt installation af dine nye butiksgitre, hvor vi har fokus på detaljen og tager hensyn til individuelle behov og ønsker. Vores sikringsgitre udformes altid således, at de respekterer butikkens facade.

 

Faste gitre findes i flere varianter

Gitter til vinduer i stål

 

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, så finder vi sammen den mest optimale løsning.

Vores erfarne sikringsteknikere kommer gerne ud og inspicerer bygningen for at udarbejde et uforpligtende tilbud på tyveripræventive sikringsgitre.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst