Udskift lås

Udskiftning af låsUdskift låsen frem for omkodning, men hvornår?

I nogle tilfælde er det mere sikkert, at udskifte låsen frem for at omkode låsen. For at opnå optimal sikkerhed er der nogle typer af låse, hvor sikkerheden ikke længere er tidssvarende for det anbefalet sikringsniveau for en låse.

Det gælder altid hvis du har et låsesystem med nøgler med et rundt cylinderhoved (f.eks. serie 500 fra RUKO). Nøglerne er kendetegnet ved det runde hoved og er et tegn på at dine låse forholdsvis nemt kan åbnes med bankenøgler.

 

Udskiftning af Ruko lås

 

Vi anbefaler også at udskifte din lås når:

  • Når du er flyttet i ny bolig
  • Når du har mistet flere nøgler
  • Låsen er nedslidt
  • Låsen er mere end ti år gammel

Det anbefales af forsikringsselskaber, at man udskifter ældre låse, da de er nemmere at dirke op. Mange huse bygget i 60'erne og 70'erne har RUKO serier 500 eller 600 installeret og her er det bedre med en udskiftning af låsen frem for reparation af låsen eller omkodning af låsen.

Når du udskifter låsen, er det vigtigt, at du udskifter alle låse – inklusiv låsen til kælderdøren, terrassedøren o.s.v.. 

 

Udskiftning af låse i lejlighed

Hvis du bor i lejlighed, er der nogle andre hensyn du skal tage, hvis du vil udskifte låsen. For det første skal du være klar over, hvilke forpligtigelser du har.

Man kan f.eks. selv være ansvarlig for vedligeholdelse af låsen, som man naturligvis er ved ejerlejligheder og huse, men i nogle tilfælde gælder det også lejelejligheder.

Kontakt os gerne og få rådgivning om hvilke muligheder du har. Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et tilbud på udskiftning af låsen

RUKO Låsesystem

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst