Udskift lås

Udskiftning af låsRUKO Låsesystem

 

Udskift låsen frem for omkodning, men hvornår?

I nogle tilfælde er det mere sikkert, at udskifte låsen frem for at omkode låsen. For at opnå høj sikkerhed er der nogle typer af låsecylindre, hvor sikkerheden ikke længere er tidssvarende for det anbefalet sikringsniveau for en lås - specielt i dine yderdøre.

Det gælder altid hvis du har en låsecylinder med nøgler med et rundt cylinderhoved (f.eks. serie 500 fra RUKO). Nøglerne er kendetegnet ved det runde hoved og er et tegn på at dine yderlåse forholdsvis nemt kan åbnes med bankenøgler eller ved at bore låsen op. Her anbefales nyere RUKO låsecylindre serier som f.eks. RUKO Serie 1200 eller RUKO Garant Plus.

 

Udskiftning af Ruko lås

 

Vi anbefaler også at udskifte dine låse når:

  • Låsen er nedslidt og nem at bryde op
  • Låsen er mere end ti år gammel
  • Har cylinderlåsen 5 stifter bør den udskiftes med min. 10 stifter
  • Vi anbefaler at have min. 2 låse på alle yderdøre

Det anbefales af mange forsikringsselskaber, at man udskifter ældre låse, da de er nemmere at dirke op for indbrudstyve. Mange huse bygget i 1960'erne og 1970'erne har RUKO serier 500 eller 600 installeret og her er det bedre med en udskiftning af låsen frem for reparation af låsecylinderen eller omkodning af låsen.

 

Få tjekket om dine nøgler er RUKO serie 500 eller 600 - de bør straks udskiftes.

 

Når du udskifter låsen, er det vigtigt, at du udskifter alle låse – inklusiv låsen til f.eks. kælderdøren eller terrassedøren. Vi hjælper gerne med at gøre hverdagen endnu nemmere ved, at du får én nøgle til alle indgange og f.eks. samtidigt til skuret og postkassen. 

Det kan også anbefales at se nærmere på en elektronisk dørlås til hoveddøren, så både familie eller ansatte kan få adgang med smarte nøglebrikker. Sikkerheden er samtidigt helt i top og man slipper for omkodning eller udskiftning af låse fremover - dette gøres hurtigt og nemt via en brugervenlig mobil app.

 

+ Vores låsesmed Jesper anbefaler...

 

+ Vi hjælper med alle de største låsesystemer

 

Skift af låse i lejlighed?

Hvis du bor i lejlighed, er der nogle andre hensyn du skal tage, hvis du vil udskifte låsen. For det første skal du være klar over, hvilke forpligtigelser du har.

Man kan f.eks. selv være ansvarlig for vedligeholdelse af låsen, som man naturligvis er ved ejerlejligheder og huse, men i nogle tilfælde gælder det også lejelejligheder.

Kontakt os gerne og få rådgivning om hvilke muligheder du har. Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

god pris på udskiftning af låsen

Udskiftning af lås: Gør det selv guide

Hvordan skifter jeg låsen?

Hvis låsen i din hoveddør trænger til en udskiftning og du vil udskifte låsen selv, så findes der desværre mange faldgrupper, som du uheldigvis kan havne i.

Vi guider dig derfor på rette vej med nedenstående 3 råd, så du sikrer dig at ende med en tyverisikret hoveddørslås: 

1. RÅD: Selve cylinderen må f.eks. ikke stikke ud, fordi så er der fare for, at en potentiel tyv kan bryde ind ved brug af en tang. Det betyder, at du skal have 100% styr på længden af cylinderen og placeringen af cylinderringen på ydersiden af hoveddøren ved en udskiftning.

2. RÅD: Cylinderringe kan fås i forskellige tykkelser, så du kan sikre sig, at ringen flugter med cylinderen. Hvis ringen og cylinderen har mere afstand end få millimeter, vil du være dårligere sikret mod indbrud. Det samme gælder, hvis du fejlplacerer de glatte skruer, der følger med hoveddørslåsen.

3. RÅD: Vi anbefaler altid, at du får monteret 2 låse på dine hoveddøre – uanset om det gælder dit private hjem eller dit erhverv. På den måde er du optimalt og effektivt sikret mod indbrud. Vi anbefaler også at udskifte låsecylinderen i hoveddøren, terrassedøren, skuret og postkassen, så du kan bruge samme nøgle alle steder.

+ Sådan udskifter du en låsecylinder

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst