Cookiepolitik
Oplukning af dør og bildør

Oplukning af døre & bildøreDØGNVAGT OPLUKNING PÅ TELEFON 70 20 21 12

Vi tilbyder oplukning af døre og bildøre døgnet rundt, hvis du er lukket ude af boligen, kontoret eller bilen. Vores låsesmede kører over hele Sjælland og tilbyder hurtig oplukning til både private og erhvervskunder.

OBS! - Biloplukning tilbyder vi udelukkende i Slagelse, Kalundborg, Næstved, Holbæk og Ringsted. 


Oplukning af dør og bildør

 

OPLUKNING AF DØR HVIS DU HAR MISTET DIN NØGLE

Du har måske været så uheldig at tabe din nøgle til boligen eller bilen, eller måske er din nøgle blevet stjålet, så du ikke kan komme ind. Uanset hvad mindsker vi dine bekymringer og handler hurtigt.

Hvis det drejer sig om lukning af døren i boligen efter indbrud, er det vigtigt at kontakte en professionel låsesmed, som kan efterse boligen og genoprette sikkerheden. Uanset om der er tale om tabt nøgle eller stjålet nøgle anbefaler vi, at du udskifter din låse eller omkoder dine låse efterfølgende, for at undgå ubudne gæster i fremtiden.

Vi tilbyder også et grundigt sikkerhedstjek, samt forslag til hvordan indbrud bedre kan forebygges fremadrettet.

 

KONTAKT OS I DAG

Har du spørgsmål til vores service vedrørende oplukning er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk

Vores medarbejdere står til rådighed med personlig vejledning og uddybende information om priser.

 

Oplukning af dør (Info besked)

Skriv for fast pris eller ring på tlf. 70 20 21 12

GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLD AF NØGLER OG LÅSE

Når bildøren binder eller volder problemer

Når bildøren binder er det ofte et resultat af en beskidt eller tilfrosset lås. Pas dog på med at følge det gamle husråd om at hælde en kop vand i det tilfrosne område i forsøg på at løsne låsen.

 

Som videoen viser kan en føntørre være din redningsmand. Låseolie kan også være løsningen, hvis låsen er beskidt og derfor binder.

Det kan dog være nødvendigt efterfølgende at få foretaget en frostsikker behandling af låsen, hvilket vi kan hjælpe dig med. 

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Oplever du problemer med selve nøglen til f.eks. din bildør eller en anden indgang, er sagen en anden. Nøglen kan på samme måde som låsen være misvedligeholdt og slidt, beskidt eller direkte i stykker.

Problemer med nøgle og lås hænger dog ofte sammen, og er der f.eks. skidt i et nøglehul, kan det betyde, at en dør ikke kan lukkes op. Prøv med ståltråd og lirke skidt ud af nøglehullet.

Kontakt os for både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning af bildøre og almindelige døre på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst