Oplukning af dør

Oplukning af døre & bildøreDØGNVAGT DØROPLUKNING PÅ TLF. 70 20 21 12

Vi tilbyder oplukning af døre og bildøre døgnet rundt, hvis du er lukket ude af boligen, kontoret eller bilen. Vores låsesmede kører over hele Sjælland og tilbyder hurtig oplukning til både private og erhvervskunder.

OBS! - Oplukning af bil tilbyder vi dog udelukkende i Slagelse, Kalundborg, Næstved, Holbæk og Ringsted


Oplukning af dør pris

 

OPLÅSNING AF DØREN PÅ FÅ MINUTTER

Du har måske været så uheldig at tabe din nøgle til boligen eller bilen, eller måske er din nøgle blevet stjålet, så du ikke kan komme ind. Uanset hvad mindsker vi dine bekymringer ved at rykke ud til dig og handle hurtigt, så du kan komme videre med din dag.

Hvis det drejer sig om oplukning af døren i boligen efter indbrud, er det vigtigt at kontakte en professionel låsesmed, som kan efterse boligen og genoprette sikkerheden. Uanset om der er tale om tabt nøgle, indbrud eller stjålet nøgler anbefaler vi, at du udskifter din låse eller omkoder dine låse efterfølgende, for at undgå ubudne gæster i fremtiden.

Vi tilbyder også et grundigt sikkerhedstjek, samt forslag til hvordan indbrud bedre kan forebygges fremadrettet. Hvis du er typen som ofte mister dine nøgler, kan en dørlås med kode bestemt anbefales.

 

KONTAKT OS I DAG

Har du spørgsmål til vores service vedrørende oplukning af døre er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Oplukning af dør (Info besked)

For akut oplukning ring på tlf. 70 20 21 12

GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLD AF NØGLER OG LÅSE

Når bildøren binder eller volder problemer

Når bildøren binder er det ofte et resultat af en beskidt eller tilfrosset lås. Pas dog på med at følge det gamle husråd om at hælde en kop vand i det tilfrosne område i forsøg på at løsne låsen.

 

Som videoen viser kan en føntørre være din redningsmand. Låseolie kan også være løsningen, hvis låsen er beskidt og derfor binder.

Det kan dog være nødvendigt efterfølgende at få foretaget en frostsikker behandling af låsen, hvilket vi kan hjælpe dig med. 

 

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Oplever du problemer med selve nøglen til f.eks. din bildør eller en anden indgang, er sagen en anden. Nøglen kan på samme måde som låsen være misvedligeholdt og slidt, beskidt eller direkte i stykker.

Problemer med nøgle og lås hænger dog ofte sammen, og er der f.eks. skidt i et nøglehul, kan det betyde, at en dør ikke kan lukkes op. Prøv med ståltråd og lirke skidt ud af nøglehullet.

Kontakt os for både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning af bildøre og almindelige døre på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk

 

Oplukning af dør - Tjek sikkerheden

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst