Oplukning af dør kbh og Sjælland

Oplukning af døre på hele Sjælland 

Er du låst ude? - Vi har døgnservice døroplukning

Vi tilbyder oplukning af døre, hvis du er har låst dig ude af huset, lejligheden eller kontoret på tlf. 70 20 21 12. Vores låsesmede kører i Storkøbenhavn og hele Sjælland med døgnvagt service til både private og erhvervskunder.

Ønsker du oplukning af en bildør, kan du kontakte vores autolåsesmede.

 

Oplukning af dør pris

 

Oplåsning af din dør på kort tid

Du har måske været så uheldig at tabe din nøgle, eller måske er din nøgle blevet stjålet, så du er låst ude. Uanset hvad mindsker vi dine bekymringer ved at rykke ud til dig og handle hurtigt, så du kan komme videre med din dag.

Hvis det drejer sig om oplukning af døren i boligen efter indbrud, er det vigtigt at kontakte en professionel låsesmed, som kan efterse boligen og genoprette sikkerheden. Hvis der er tale om indbrud som følge af tabte eller stjålet nøgler anbefaler vi, at du udskifter din låse eller omkoder dine låse efterfølgende, for at undgå ubudne gæster i fremtiden.

Vi tilbyder også et grundigt sikkerhedstjek, samt forslag til hvordan indbrud bedre kan forebygges fremadrettet. Hvis du er typen som ofte mister dine nøgler, kan en dørlås med kode bestemt også anbefales.

 

Kontakt vores døgnvagt service

Har du spørgsmål til vores service eller priser vedrørende oplukning af døre er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Akut oplukning på tlf. 70 20 21 12

Dette skal du IKKE gøre, når du er låst ude!

Låst ude?

Derfor har vi samlet de "dårligste" råd til dig

Internettet er desværre nogle gange fyldt med mindre gode råd til, hvad du skal gøre, hvis du er låst ude. Dette opstår når ikke-fagfolk forsøger at rådgive om emner uden den nødvendige ekspertise. Derfor har vi samlet de absolut værste råd, som vi er stødt på, så du kan være helt sikker på, hvad du IKKE skal gøre, hvis du er låst ude.

 

Brug ikke kreditkortet til at åbne døren

1. Brug kreditkortet til at forsøge at åbne låsen i dørsprækken

Når panikken sætter ind, kan det være fristende at tage dit kreditkort og prøve at redde dagen ved at skubbe det ind i dørsprækken for at bryde låsen op. Men pas på, du ender helt sikkert blot med et ødelagt kreditkort og en lås, der griner ad dig. Det er bestemt heller ikke sjovt at betale for reparationen bagefter - hold derfor guldkortet i lommen.

 

Bryd ikke et vindue op hvis du er låst ude

2. Bryd et vindue op

I ren desperation kan folk også beslutte sig for at bryde et vindue op, når de er låst ude af sin bolig. Udover at det kan være farligt, og at du kan ende med at gøre skade på dig selv, kan det også forårsage betydelige skader på vinduet og vinduesrammen. I værste fald skal du derfor erstatte vinduet, hvilket hurtigt kan blive en dyr affære, som du helt sikkert vil fortryde.

 

Spark ikke døren op hvis du er låst ude

3. Prøv at skubbe døren åben

For mange er det rent instinkt at prøve sig ad med at skubbe døren åben, når man er låst ude af boligen. Men at bruge vold mod din dør er noget, du absolut gør klogest i at lade være med. Det vil i langt de fleste tilfælde ende med, at du skader døren, låsen eller begge dele, og hvis du ikke lykkedes med dette, gør du formentlig skade på dig selv.

 

Bor ikke i låsekassen

4. Bor løs i dørlåsen

Selvom det kan virke som en nem måde at få låsen til at åbne sig på, så kan det beskadige låsen og gøre det sværere for en låsesmed at reparere den senere. Du har derved gjort dig selv lidt en bjørnetjeneste i forsøget på at spare penge. Det kan også være farligt, hvis du ikke ved, hvad du laver, da du kan bore igennem ledninger eller låsekassen, der sidder gemt i døren.

 

Få ikke fremmede folk til at forsøge at åbne døren

5. Lad fremmede personer fumle med din dør

Lad være med at søge hjælp fra tilfældige forbipasserende. Mens det er godt at bede om hjælp, skal du være forsigtig med at lade fremmede personer forsøge at åbne døren. Du risikerer at involvere personer uden den nødvendige viden eller rette værktøj, hvilket kan forværre situationen eller skabe skade på andre.

 

 

Bagger åbner døren hvis du er låst ude

 

Gæt engang, hvem vi anbefaler du skal kontakte?

Det er nok ingen overraskelse, at vi altid vil anbefale at du skal kontakte en låsesmed, hvis du er låst ude af boligen eller kontoret.

Som låsesmed har vi den rette ekspertise og det nødvendige værktøj til at åbne forskellige typer af dørlåse, uanset tidspunktet på dagen. Selvom det kan være fristende at prøve at løse problemet selv, ender "gør-det-selv-prøvelser" ofte med at forværre situationen og skabe mere skade - vi taler trods alt af mange kunders tidligere erfaringer ;-)

Låst ude? - Oplukning af dør hos Bagger

 

Gode råd til vedligehold af nøgler og låse

Vil din lås ikke åbne?

Når dørlåsen ikke vil åbnes, er det ofte et resultat af en beskidt eller tilfrosset lås. Pas dog på med at følge det gamle husråd om at hælde en kop vand i det tilfrosne område i forsøg på at løsne låsen.

 

Som videoen viser kan en føntørre være din redningsmand. Låseolie kan også være løsningen, hvis låsen er beskidt.

Det kan dog være nødvendigt efterfølgende at få foretaget en frostsikker behandling af låsen, hvilket vi kan hjælpe dig med. 

Kan selve nøglen give problemer?

Oplever du problemer med selve nøglen til døren, din bildør eller en anden indgang, er sagen en anden. Nøglen kan på samme måde som låsen være misvedligeholdt og slidt, beskidt eller direkte i stykker.

Problemer med nøgle og lås hænger dog ofte sammen, og er der f.eks. skidt i et nøglehul, kan det betyde, at en dør ikke kan lukkes op. Prøv med ståltråd og lirke skidt ud af nøglehullet.

Kontakt os for både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning på døgnvagten 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk

 

Tjek nøgle sikkerheden

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst