Oplukning af dør og bildør

Oplukning af døre og bildøreDØGNVAGT OPLUKNING PÅ TELEFON 70 20 21 12

Vi tilbyder oplukning af døre og bildøre døgnet rundt, hvis du er lukket ude af bygningen, boligen eller bilen. Vores låsesmede kører over hele Sjælland og tilbyder professionel oplukning til både private og erhvervskunder.

OBS! - Biloplukning tilbyder vi udelukkende i Slagelse, Kalundborg, Næstved, Holbæk og Ringsted.

Husk at du hos os kan betale nemt med MobilePay.


Biloplukning Mobilepay

 

OPLUKNING AF DØR EFTER INDBRUD ELLER MISTET NØGLE

Du har måske været så uheldig at tabe din nøgle til boligen eller bilen, eller måske er din nøgle blevet stjålet, så du ikke kan komme ind. Uanset hvad mindsker vi dine bekymringer og handler hurtigt.

Hvis det drejer sig om oplukning af døren i boligen efter indbrud, er det vigtigt at kontakte en professionel låsesmed, som kan efterse boligen og genoprette sikkerheden. Uanset om der er tale om tabt nøgle eller stjålet nøgle anbefaler vi, at du udskifter eller omkoder dine låse efterfølgende, for at undgå ubudne gæster i fremtiden.

Vi tilbyder også et grundigt sikkerhedstjek samt forslag til, hvordan indbrud bedre kan forebygges fremadrettet. Tilbuddet om forbedringer af og sikring af bolig eller firma er naturligvis gratis og uforpligtende.

 

KONTAKT OS I DAG

Har du spørgsmål til vores service vedrørende oplukning eller anbefalinger, hvis du er lukket ude, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk. Vores medarbejdere står til rådighed med personlig vejledning og uddybende information.

Skriv til os eller benyt døgnvagt på tlf. 70 20 21 12

GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLD AF NØGLER OG LÅSE

Når bildøren binder eller bilnøglen volder problemer

Når bildøren binder er det ofte et resultat af en beskidt eller tilfrosset lås. Er låsen tilfrosset, kan en føntørre være redningsmand, men en kop med næsten kogende vand kan også hældes på det tilfrosne område og løsne låsen.

Det kan dog være nødvendigt efterfølgende at få foretaget en frostsikker behandling af låsen, hvilket vi kan hjælpe dig med. Låseolie kan også være løsningen, hvis låsen er beskidt og derfor binder. Er låsen stadig ikke til at få op, kan professionel biloplukning være nødvendigt. 

Oplever du problemer med selve nøglen til f.eks. din bildør eller en anden indgang er sagen en anden. Nøglen kan på samme måde som låsen være misvedligeholdt og slidt, beskidt eller direkte i stykker.

Problemer med nøgle og lås hænger dog ofte sammen, og er der f.eks. skidt i et nøglehul, kan det betyde, at en dør ikke kan lukkes op. Med ståltråd kan skidt lirkes ud af nøglehullet.

Vedligeholdelse af døren og nøglerne

Oliering af låse er ikke blot noget, som bør gøres, når låsen er i stykker eller den binder. Dette bør gøres løbende for at holde låsens smidighed oppe, og samtidig kan olie være med til at vedligeholde udseendet af en lås.

Til nøgler og døre findes der både olie, fedt og spray, som kan gøre forskellen. Udseendet kan også forbedres med rengøring. En af de største syndere, når det kommer til defekte nøgler og låse er skidt.

GODE RÅD: Læs om dine nøgler er sikre nok

Fremmedlegemer kan ødelægge og sætte sig fast, og simpel rengøring af både nøglehuller, låse, lukninger og døre kan gøre en stor forskel i det store hele. 

Både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning af bildøre og almindelige døre kan foretages af os. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst