Sikring af erhverv

Sikringsløsninger til erhvervTyverisikring af virksomheden - men hvordan?

Erhverv er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. let omsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifulde møbler.

Vi er specialister i tyverisikring af erhverv som f.eks. kontor og detail, byggepladser, boligselskaber eller hoteller og har mere end 45 år erfaring med at rådgive alle type virksomheder med de bedste sikringsråd. Vi har endda samlet de 13 bedste anbefalinger til dig her.

 

Tyversikring af erhverv

 

Book et uforpligtende sikkerhedstjek

Vi tilbyder sikkerhedstjek, som kan udføres i dialog med den sikringsansvarlige i virksomheden, hvor vi gennemgår en konkret sikringsplan.

En god sikringsplan inkluderer nemlig optimale sikkerhedsløsninger for alle lokaler, facaden, taget, grønne arealer og derfor ikke kun enkelte områder.

Vi skræddersyer en sikringsplan med udgangspunkt i jeres behov, hvilket kan give mere tryghed til alle ansatte og kunder, samt spare jer for unødigt besvær i samspillet mellem forskellige sikkerhedssystemer som:

 

Proces figur

 

+ Se fordelene ved at samle sikringsløsningerne:

 

Bagger Profilbrochure

 

Kontakt vores sikringseksperter

Vores sikkerhedsløsninger er altid gennemtænkte, omkostningseffektive og tager afsæt i jeres bygnings karakter, størrelse og kompleksitet. 

Kontakt os og få professionel rådgivning om jeres sikringsbehov, uanset hvor jeres virksomhed er lokaliseret i Danmark. 

I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning, skaber et mere trygt arbejdsmiljø og mere effektive sikkerhedsrammer for jer. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

 

Kundecases


UDVALGTE ERHVERVS REFERENCER:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

13 gode råd til tyverisikring af erhverv

Skalsikrede døre og vinduer

1. Kender du til skalsikrede døre og vinduer?

Ved mere end 25% af alle indbrud brydes døren op - dørene bør derfor altid sikres med to låse. Vindueslåse med nøgle eller pindkode kan ligeledes styrke mod nem åbning af vinduet ved at knuste glasset. 

 

Erhvervsnabohjælp

2. Har du hørt om erhvervsnabohjælp?

Ved erhvervsnabohjælp aftaler firmaer at holde øje med hinandens bygninger. Et succesfuldt initiativ, f.eks. i København, der lige som Nabohjælp for private har bevidst at forebygge indbrud.

 

Frist ikke tyven

3. Frister du tyven?

En indbrudstyv er let at friste, hvis værdierne nemt kan ses i vinduet. Hvis I har mange værdier som f.eks. dyrt IT-udstyr, designermøbler eller dyrt værktøj - er det bedst, at det ikke nemt kan ses udefra.

 

Gode råd om containersikring

4. Er containersikring blevet mere moderne?

Tidligere var det helt standard at anvende låsebomme eller hængelåse som sad udenpå containeren, men nu findes der smartere elektroniske containerlåse som sidder indvendigt og derved ikke nemt kan brydes op.

 

Gode råd om tyverialarm

5. Husker du en udendørs sirene?

Når alarmen går, så vil lyden fra alarmen være høj, men kun inde i selve virksomheden. Husk at få tilføjet eksterne sirener til at hænge på facaden. Så vil alle nærliggende nabofirmaer også høre alarmen. 

 

Gode råd om videoovervågning

6. Videoovervågning er blevet smartere end du tror

Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på video, men også om at gøre hverdagen lettere i hele firmaet. Det kaldes intelligent videoanalyse og det er faktisk ret smart.

 

Gode råd om tågesikring

7. Kan tågesikring gør tyven blind?

Stjæl tyvens orienteringsevne ved at fylde rummet med en kraftig tåge på få sekunder. På den måde nedsættes sigtbarheden betydeligt, og tyven kan ikke finde rundt. Tågesikring virker meget effektivt! 

 

Gode råd om videoovervågning

8. Vil du slippe for de gammeldags nøgler?

Få kontrol over adgangen i virksomheden, samt hvornår og hvor. Undgå samtidig bortkomne nøgler, der kan havne i de forkerte hænder. Med tilhørende moderne nøglebrikker bliver styringen nemmere.

 

Ekstra sikring af serverrum

9. Ekstra brandsikring af serverrum

En af de største trusler mod firmaer er tyveri af data, men også brand i serverrummet er meget kritisk. Overvej moderne branddetektering som kan udløse alarm ved den mindste temperaturstigning. 

 

Sæt timer på lyset

10. Husk at sætte timer på lyset

En mørklagt virksomhed er ofte et signal til tyven om, at ingen er på job. Sørg for at lokaler og facade er oplyst. De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han undgår at vække opsigt.

 

Brug DNA-mærkning

11. DNA-mærkning gør dine ejendele værdiløse....for tyven

DNA-mærket tyvegods er meget sværere at videresælge og er derfor ikke attraktivt at stjæle. Samtidig er det let for politiet at identificere ejeren. Husk at skilte med klistermærker, så tyven advares på forhånd.

 

Sidste mand lukker og slukker

12. Lukker og slukker sidste mand hos jer?

Husk klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og låser de ydre indgange. Effekten af jeres sikkerhedssystemer er afhængig af lukkeaftalerne. Læs mere om lukkeaftaler.

 

Skræm tyven væk med alarmskilte

13. Skræm tyven væk med alarmskilte

Der er større risiko for at have indbrud, hvis ikke du har skiltet med et alarmsystem. Spørg derfor altid efter alarmskilte og klistermærker med refleks, da tyven kan spotte dem i mørket på afstand.

 

Flere sikringsråd til erhverv

Flere sikringsråd og professionelt sikkerhedstjek

Ønsker du flere sikringsråd til erhverv, så tilbyder vi altid uforpligtende sikkerhedstjek. Kontakt os på tlf. 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk. Vi tilbyder også tyverisikring af private boliger.

 

Mest efterspurgte løsninger til erhverv

Adgangskontrol med brik

Få kontrol over hvem færdes i firmaet

Med et ADK-anlæg har du mulighed for at skabe en hurtig og overskuelig status over adgangene til din virksomhed. Det skaber sikkerhed for alle ansatte at vide, at det kun er de rette personer der har adgang.

Skab tryghed for dine ansatte med brugervenlige adgangskontrolsystemer og vælg blandt andet mellem løsninger med fingeraftryk, nøglekort, pinkoder eller tidsbestemte oplukninger. Få skiftet de gammeldags nøgler ud og opnå økonomiske besparelser på sigt, samtidigt med opnåelse af et meget højere sikkerhedsniveau.

 

AIA anlæg

Undgå at tyven har frit spil

En god forsikringsgodkendt alarm sørger både for virksomheds økonomiske sikkerhed, men også medarbejderes værdier.

Vores forsikringsgodkendte erhvervsalarmer har kontakt til en døgnbemandet kontrolcentral 24/7 og giver dig derved en indbrudssikring, der lever op til dit forsikringsselskabs krav, skulle uheldet være ude.

Vi tilpasser din erhvervsalarm til din virksomheds størrelse og kontaktbehov, så du får den mest brugervenlige og optimale sikring.

 

TVO-Anlæg

Intelligent videoanalyse giver fuld indsigt

Moderne videoovervågning har tilknyttet intelligent videoanalyse, så du trygt kan overlade store dele af indbrudssikringen til videoovervågning. Hvor traditionel videoovervågning udelukkende filmer virksomhedens områder, tilbyder intelligent videoanalyse den enestående mulighed med identifikation af bestemte bevægelser, lyde eller persongenkendelse.

Husk at det er essentielt, at du grundigt sætter dig ind i gældende regler for videoovervågning samt databeskyttelsesloven i forbindelse med lagring af video materiale.

 

Brandsikring af byggeri

Slå automatisk alarm hurtigst muligt ved brand

Sikringsløsninger skal ikke kun beskytte din virksomhed mod indbrud, men de er også nødvendige forhold, der sørger for dine medarbejderes daglige helbredsmæssige sikkerhed.

I tilfælde af brand bidrager f.eks. ABA-anlæg, der står for automatisk brandalarmanlæg, til en hurtig detektering, da de er udstyrede med særligt følsomme sensorer overfor røg og varme. I samspil med et varslingsanlæg sikres en hurtig evakuering af dine medarbejdere og systemerne slår alarm til redningsberedskab, så snart branden er detekteret.

 

Låsesytem med kode

Mange firmaer har allerede fået en smartere hverdag

Mange virksomheder har allerede fået øjnene op for de mange fordele ved elektroniske dørløsninger. Automatiske dørlåse er nemlig både praktisk nemt at anvende for alle ansatte og giver stadig effektiv sikring. Specielt omkostningerne til bl.a. tabte nøgler eller udskiftning af låse reduceres kraftigt, hvilket er årsagen til at stadig flere virksomheder tager skiftet.

Den elektroniske adgang giver din virksomhed mulighed for at skabe et klart overblik over medarbejderes adgange, og skulle behovet opstå, kan disse nemt ændres ved blot at omkode låsebrikkerne.

 

SALTO Systems

Fremtiden for sikkerhedsintegration med SALTO

SALTO Systems er anerkendte for deres innovative adgangskontrol til erhverv. SALTO udvikler ikke kun deres egne produkter, men også deres egne softwareplatforme, der gør det mere enkelt for alle typer virksomheder at skabe integrerede sikringsløsninger med udgangspunkt i et trådløst setup. Dette gør installationen og integrationen lettere og mere fleksibel, mens det også øger brugervenligheden markant.

Når det kommer til en nemmere daglig drift og administration af adgangskontrollen, vil du ikke blive skuffet, hvilket også er årsagen til at SALTO er et fortrukket valg hos mange af vores kunder.

 

Nox Systems

Optimering af sikkerheden via skalerbare moduler

NOX Systems er endnu en af de mest populære valg af integrerede sikringsløsninger hos vores erhvervskunder. NOX er kendte for deres pålidelighed og høj brugervenligheden, som f.eks. kan opleves i deres software og mobil-app, hvor det er enkelt at tilpasse og overvåge alle sikringsløsninger i realtid.

NOX Systems integrerede sikringsløsninger egner sig særligt til meget store virksomheder, da deres software giver mulighed for at indkode hele 10.000 brugere og se over 1 millioner hændelser. Dertil er alle NOX-løsninger bygget op af enkelte moduler, hvilket sænker omkostninger og giver muligheden for at skalere let og effektivt.

 

Vanderbilt

Centraliseret sikkerhedsstyring på samme platform

Vanderbilt producerer nogle af de bedste 'all-around' sikkerhedsprodukter til erhvervsbygninger inden for adgangskontrol og tyverialarmer. Vanderbilt har samtidigt udviklet et 100 procent cloudbaseret management-system, der gør det nemt for de rette personer i virksomheden at tilgå alle indstillinger til diverse sikringsanlæg fra ét og samme platform.

Vanderbilt er særligt velegnet til virksomheder som ønsker integrerede sikringsløsninger i hele bygningen med udgangspunkt i en sammenhængende og mere effektiv sikringsinfrastruktur. Reducer derfor administrationsgange- og omkostninger med Vanderbilt.

 

Samlet sikring

Når sikring går op i en højere enhed

Der kan være mange fordele i at få et sikkerhedssystem, hvor alle løsninger er samlet i ét overskuelig platform. Derfor tilbyder vi integrerede sikringsløsninger, der både bidrager til et større overblik over virksomhedens sikkerhed, samt reducerer økonomiske omkostninger og unødvendige strategier.

Med integrerede sikringssystemer taler alle de forskellige installationer og alarmer sammen, hvilket sikrer en hurtig reaktionstid både internt og eksternt.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeres medarbejdere var supersøde, hjælpsomme og gjorde hvad de kunne for at løse min udfordring. Vi er ikke tidligere kunde hos jer, men bliver det helt sikkert!

MinaGroup

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst