Cookiepolitik
Sikring af erhverv

SIKRINGSLØSNINGER TIL ERHVERVVi hjælper dig med at undgå tyven

Virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. letomsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifuldt elektronik. Derudover øges risikoen for tyveri, da tyven ofte kan færdes i større virksomheder med en del trafik, uden at det bliver opdaget.

Vi er specialister i effektiv tyverisikring af erhverv og har mere end 45 år erfaring med at rådgive alle type virksomheder med de bedste sikringsråd. Vi giver dig 13 gode råd helt gratis.

 

Sikring af erhverv

 

SIKKERHEDSTJEK AF VIRKSOMHEDEN

En god sikkerhedsplan inkluderer optimale sikkerhedsløsninger for hele bygningen. Vi skræddersyer en sikkerhedsplan med udgangspunkt i jeres behov, hvilket kan give mere tryghed i hverdagen og sparer jer for unødig besvær i forbindelse med adgangskontrollen, låse eller nøglerne.

Vi tilbyder sikkerhedstjek, som kan udføres i dialog med den sikringsansvarlige i bygningen, hvor vi gennemgår samtlige muligheder.

Vi tilbyder også projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhedsløsninger. Vores sikkerhedsløsninger er gennemtænkte, omkostningseffektive og tager afsæt i jeres bygnings karakter, størrelse og kompleksitet.

Vi sørger for, at projektet kører optimalt og at kompetent rådgivning er til rådighed, hvis der opstår tvivlsspørgsmål.

 

Referencer til erhvervskunder

 

KONTAKT OS I DAG 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af jeres virksomhed, uanset hvor jeres virksomhed er lokaliseret i Danmark. I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning og skaber et trygt og effektivt arbejdsmiljø.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.


UDVALGTE ERHVERVS REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

13 sikringsråd til erhverv

Skalsikrede døre og vinduer

1. Skalsikrede døre og vinduer

Ved mere end 25 % af alle indbrud brydes døren op - disse bør derfor sikres ekstra godt. Ekstra sikring af vinduer kan ligeledes styrke virksomhedens modstand over for ubudne gæster. 

 

Erhvervsnabohjælp

2. Erhvervsnabohjælp

Ved erhvervsnabohjælp aftaler to eller flere virksomheder typisk at holde øje med hinandens virksomheder uden for almindelig kontortid. Et succesfuldt initiativ, der lige som almindelig Nabohjælp kan forebygge indbrud.

 

Frist ikke tyven

3. Frist ikke tyven

En indbrudstyv er let at friste, hvis han har udsigt til at stikke af sted med værdifulde genstande. Hvis virksomheden har mange værdier som f.eks. værktøj, designermøbler, IT-udstyr - er det bedst, at de ikke kan ses udefra.

 

Gode råd om containersikring

4. Containersikring

Råder du over lagercontainere, værkstedscontainere eller kontorcontainere, så indeholder disse ofte værdifuldt materiale, der bør sikres effektivt. Specielt hvis containerne står på en byggeplads eller offentlige tilgængelige områder.

 

Gode råd om tyverialarm

5. Tyverialarm

Velfungerende alarmsystemer virker både præventivt, under indbrud og ved opklaringen. Ønskes der at opnå den maksimale sikkerhed, bør der vælges en alarminstallatør, som er dækket af 'Forsikring & Pension Brancheorganisation'.

 

Gode råd om videoovervågning

6. Video- og TV-overvågning

Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på film, men ligeså meget om at opnå en bedre totalsikring af virksomheden. Derudover er overvågning med til at afskrække indbrudstyven og hærværksmænd. 

 

Gode råd om Tågesikring

7. Tågesikring

Stjæl tyvens orienteringsevne ved at fylde rummet med en kraftig tåge på ganske få sekunder. På den måde nedsættes sigtbarheden betydeligt, og tyven kan ikke finde rundt. Det virker! 

 

Gode råd om videoovervågning

8. Adgangskontrol

Få styring over hvem der kommer og går i din virksomhed, hvornår og hvor. Og undgå samtidig bortkomne nøgler, der kan havne i de forkerte folks hænder. Med tilhørende nøglebrikker bliver styringen meget nemmere.

 

Ekstra sikring af serverrum

9. Ekstra sikring af serverrum

En af de største trusler mod virksomheder i dag er tyveri af data og databrud. For at minimere cyberkriminalitet er det derfor vigtigt at sikre sit serverum ordenligt mod adgang for uvedkommende. 

 

Sæt timer på lyset

10. Sæt timer på lyset

En mørklagt virksomhed kan være et signal til tyven om, at ingen er på arbejde. Sørg derfor for at lokaler og facade er oplyst. De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han undgår at vække opsigt.

 

Brug DNA-mærkning

11. Brug DNA-mærkning

DNA-mærket tyvegods kan ikke sælges videre og er derfor ikke attraktivt. Samtidig er det let for politiet at identificere ejeren. HUSK at skilte med klistermærker, så tyven advares på forhånd.

 

Sidste mand lukker og slukker

12. Sidste mand lukker og slukker

Hav altid klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og lignende samt låser de ydre døre og vinduer. Hvis sikkerhedsinstallationerne i orden, er virksomhedens sikkerhed i høj grad afhængig af lukkeaftalerne.

 

Skræm tyven væk med alarmskilte

13. Skræm tyven væk med alarmskilte

Der er tre gange så stor risiko for at få indbrud, hvis ikke du har skiltet med et alarmsystem. Spørg derfor altid efter skilte og klistermærker med refleks, da tyven kan spotte dem i mørket på lang afstand. Det afskrækker.

 

Flere sikringsråd til erhverv

Flere sikringsråd og gratis sikkerhedstjek

Ønsker du flere gode sikringsråd til erhverv, så giver vi altid en uforpligtende samtale om jeres behov. Vi tilbyder alle virksomheder et gratis sikkerhedstjek. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

 

Kender du Nabohjælp til erhverv?

Nabohjælp til erhverv håber på succes

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd (DKR) står bag konceptet Nabohjælp (til private), som har været en stor succes i kampen for at indbrudssikre de danske parcelhusområder.

Ligesom mange tætliggende parcelhuse er attraktive mål for indbrudstyve, er mange tætliggende virksomheder det også. Ved at indføre erhvervsnabohjælp håber man at kunne overføre succesen til danske erhvervsfirmaer og herved skabe et sikrere nabolag for virksomheder.

 

Undgå indbrud med erhvervsnabohjælp

Den bedste sikring mod indbrud er at være opmærksom på indbrudstyvene, hvilket stort set er grundlaget for Nabohjælp. Initiativet går ud på det samme for erhverv, hvor virksomhederne ved en simpel og overskuelig indsats kan mindske antal af indbrud.

Hvis man ønsker at gennemføre nabohjælpskonceptet i sit firmaområde, er der få skridt, der bringer en tættere på et mere trygt nabolag. Første skridt er at kontakte de omkringliggende virksomheder og invitere til et introduktionsmøde. Under mødet kan I fastlægge, hvem der er en del af nabohjælpen, hvad man skal reagere på, samt udveksle kontaktoplysninger på hinanden.

Når I har bestemt, hvordan nabohjælpen skal fungere, er det vigtigt at informere alle dine egne medarbejdere om, at de skal være særligt opmærksomme på deres omgivelser, specielt ved lukning ved fyraften. Her gælder det at være opmærksom omkring ens egen virksomhed, men i høj grad også jeres naboers.

Derudover har de røde klistermærker for nabohjælp skræmt en del indbrudstyve i parcelområderne væk. Derfor vil det være værd at overveje at investere i skiltning af erhvervsnabohjælp. Skiltningen skal godkendes af kommunen, men har en meget beskeden pris sammenlignet med diverse tyveri- og alarmsystemer.

Mange øjne på indbrudstyvene skræmmer dem væk

Omfanget af personer, som har et ekstra vågent øje på din virksomhed, er mange. Tænk bare på antallet af medarbejdere i din egen virksomhed og gang det så med antallet af virksomheder i jeres erhvervsnabohjælp. Det bliver til rigtig mange personer i sidste ende.

Derfor er det fordelagtigt at blive en del af tiltaget, da det kan spare din virksomhed for tid og bekostninger på baggrund af indbrud eller anden form for kriminalitet.

Indbrudstyvene er snu, men de skræmmes ofte af at vide, at de personer, der befærder sig i området på daglig basis, er nabohjælpere, som holder øje med potentielle indbrudstyve. Derved bliver din virksomhed og dine naboer et mindre oplagt indbruds- og hærværksoffer. 

 

Tag kontakten til dit nabolag allerede i dag

I Padborg i Sønderjylland har mange vognmandsfirmaer været en del af erhvervsnabohjælpen siden 2013.

Erfaringen viser, at når virksomheder i fællesskab gør en indsats har det langt større effekt end ved en højere indbrudssikring af en enkelt virksomhed. Politiet opfordrer til, at man overvejer erhvervsnabohjælp, da konceptet nok er den billigste og mest simple vej til et sikrere nabolag.

Det vigtigste i erhvervsnabohjælpen er, at alle medarbejdere er grundigt informeret om konceptet, samt at kontaktoplysningerne er i orden. For at sikre en effektiv nabohjælp er det endvidere fordelsagtigt at holde møder 1-2 gange i året, hvor man kan opdatere hinanden, fortæller hvad der fungerer for ens virksomhed eller berette om mistænkeligheder.

Du kan bestille skilte til erhvervsnabohjælp hos DKR her.

Få bedste pris på årlig serviceaftale

MYNDIGHEDERNES KRAV TIL SIKKERHEDHED

Der er en lang række krav til sikkerhedsløsninger fra danske såvel som europæiske aktører, specielt inden for bl.a. ABA anlæg og ABDL, varslingsanlæg og evakueringsløsninger. Vi sørger altid for at myndighedskrav overholdes, når vi udarbejder en sikkerhedsplan til bygningen.

Funktionalitet og levetid er også vigtige tiltag i udarbejdelsen af en sikkerhedsløsning, så vil I i den forbindelse have drift- og vedligeholdelses dokumentation leveret, så sørger vi for det.

 

LOKALE VIRKSOMHEDER OG DETAILFORRETNINGER

Mindre virksomheder er ekstra sårbare over for indbrud og tyveri, da deres eksistensgrundlag ofte er samlet et sted. Er virksomheden udsat for tyveri, som berører driften, kan alle aktiviteter blive lammet i en kortere eller længere periode.

GODE RÅD: Læs vores artikel om sikring af erhverv.

Detailforretninger er ligeledes sårbare, da udstillingsvinduet både tiltrækker handlende og tyve. Vi sørger for effektivt værn mod svind, hærværk og ressourcespild, både i og uden for jeres åbningstid.

 

Sikring af beredskab - Anmeldelser

 

SERVICERING AF DINE SIKRINGSINSTALLATIONER

Med en serviceaftale hos os gennemgår og vedligeholder vi dine installationer én gang årligt, så du på elektroniske installationer er sikret mod bl.a. dyre nedbrud, beskidte kameralinser eller batterisvigt.

Alt efter jeres behov vil vi f.eks. på dit alarmanlæg udføre rensning af detektorerne, gangtest kontrol af integrationer og interface, så vi er sikre på, at dine systemer virker efter hensigten og at den aftalte reaktion udføres.

Vi kan også smøre og efterse dine låse, så nøglerne kører gnidningsfrit i cylinderen. Når vi er på stedet, har I endvidere den fordel at have en specialuddannet sikringsekspert inden for rækkevidde. Hvis I derfor har andre problemer med jeres sikringsløsninger så efterser vi også dem.

Vi kan bl.a. tilbyde serviceaftale i forbindelse med:

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst