Sikring af erhverv

Sikringsløsninger til erhvervTyverisikring af virksomheden - men hvordan?

Virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. letomsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifuldt elektronik.

Vi er specialister i tyverisikring af erhverv og har mere end 45 år erfaring med at rådgive alle type virksomheder med de bedste sikringsråd. Vi har endda samlet de 13 bedste anbefalinger til dig.

 

Sikring af erhverv

 

Book et uforpligtende sikkerhedstjek

En god sikringsplan inkluderer optimale sikkerhedsløsninger for hele bygningen og ikke kun enkelte områder.

Vi skræddersyer en sikringsplan med udgangspunkt i jeres behov, hvilket kan give mere tryghed til alle ansatte og kunder, samt spare jer for unødig besvær i forbindelse med til- og frakobling af jeres sikkerhedssystemer:

 

 

BOOK SIKKERHEDSTJEK OG FÅ BEDRE
INDSIGT I JERES SIKKERHEDSNIVEAU

 

 

Vi tilbyder uforpligtende sikkerhedstjek, som kan udføres i dialog med den sikringsansvarlige i bygningen, hvor vi gennemgår samtlige muligheder.

Vi tilbyder også projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhedsløsninger. Vores sikkerhedsløsninger er gennemtænkte, omkostningseffektive og tager afsæt i jeres bygnings karakter, størrelse og kompleksitet.

 

Referencer til erhvervskunder

 

Kontakt vores eksperter

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af jeres virksomhed, uanset hvor jeres virksomhed er lokaliseret i Danmark. I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning og skaber et trygt og effektivt arbejdsmiljø for jer.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.


UDVALGTE ERHVERVS REFERENCER:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

13 sikringsråd til erhverv

Skalsikrede døre og vinduer

1. Kender du til skalsikrede døre og vinduer?

Ved mere end 25% af alle indbrud brydes døren op - dørene bør derfor altid sikres med to låse. Vindueslåse med nøgle eller pindkode kan ligeledes styrke mod nem åbning af vinduet ved at knuste glasset. 

 

Erhvervsnabohjælp

2. Har du hørt om erhvervsnabohjælp?

Ved erhvervsnabohjælp aftaler to eller flere firmaer at holde øje med hinandens bygning uden for almindelig kontortid. Et succesfuldt initiativ, der lige som almindelig Nabohjælp har bevidst at forebygge indbrud effektivt.

 

Frist ikke tyven

3. Frister du tyven?

En indbrudstyv er let at friste, hvis han har udsigt til at stikke af sted med værdifulde genstande. Hvis I har mange værdier som f.eks. IT-udstyr, designermøbler eller dyrt værktøj - er det bedst, at det ikke nemt kan ses udefra.

 

Gode råd om containersikring

4. Er containersikring blevet mere moderne?

Før i tiden var det helt standard at anvende låsebomme eller hængelåse som sad udenpå containeren, men i dag findes der meget smartere elektroniske containerlåse som sidder indvendigt og derved ikke nemt kan brydes op.

 

Gode råd om tyverialarm

5. Husker du en udendørs sirene?

Når alarmen går, så vil lyden fra alarmen være høj, men kun inde i selve virksomheden. Husk at få tilføjet eksterne sirener til at hænge på facaden. Så vil alle nærliggende virksomheder eller naboer også høre at jeres alarm er gået. 

 

Gode råd om videoovervågning

6. Videoovervågning er blevet smartere end du tror

Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på video, men ligeså meget om at gøre hverdagen lettere i hele virksomheden. Vi kalder det intelligent videoanalyse og det er faktisk ret smart.

 

Gode råd om Tågesikring

7. Kan tågesikring gør tyven blind?

Stjæl tyvens orienteringsevne ved at fylde rummet med en kraftig tåge på ganske få sekunder. På den måde nedsættes sigtbarheden betydeligt, og tyven kan ikke finde rundt. Tågesikring virker særdeles effektivt! 

 

Gode råd om videoovervågning

8. Vil du slippe for de gammeldags nøgler?

Få styring over hvem der kommer og går i din virksomhed, hvornår og hvor. Undgå samtidig bortkomne nøgler, der kan havne i de forkerte folks hænder. Med tilhørende moderne nøglebrikker bliver styringen meget nemmere.

 

Ekstra sikring af serverrum

9. Ekstra brandsikring af serverrum

En af de største trusler mod virksomheder i dag er tyveri af data, men også brand i serverrummet er meget kritisk. Overvej derfor moderne branddetektering som kan udløse alarm ved den mindste temperaturstigning i rummet. 

 

Sæt timer på lyset

10. Husk at sætte timer på lyset

En mørklagt virksomhed er ofte et signal til tyven om, at ingen er på arbejde. Sørg derfor for at lokaler og facade er oplyst. De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han undgår at vække opsigt.

 

Brug DNA-mærkning

11. DNA-mærkning gør dine ejendele værdiløse....for tyven

DNA-mærket tyvegods er meget sværere at videresælge og er derfor ikke attraktivt at stjæle. Samtidig er det let for politiet at identificere ejeren. Husk at skilte med klistermærker, så tyven advares på forhånd.

 

Sidste mand lukker og slukker

12. Lukker og slukker sidste mand hos jer?

Hav altid klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og låser de ydre døre og vinduer. Hvis sikkerhedsinstallationerne i orden, er jeres sikkerhed i høj grad afhængig af lukkeaftalerne. Læs mere om lukkeaftaler.

 

Skræm tyven væk med alarmskilte

13. Skræm tyven væk med alarmskilte

Der er tre gange så stor risiko for at have indbrud, hvis ikke du har skiltet med et alarmsystem. Spørg derfor altid efter skilte og klistermærker med refleks, da tyven kan spotte dem i mørket på lang afstand. Det afskrækker.

 

Flere sikringsråd til erhverv

Flere sikringsråd og professionelt sikkerhedstjek

Ønsker du flere gode sikringsråd til erhverv, så tilbyder vi altid et uforpligtende sikkerhedstjek. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

 

Mest efterspurgte løsninger til erhverv

ADK-Anlæg

 

Få kontrol over hvem færdes i firmaet

Med et ADK-anlæg har du mulighed for at skabe en hurtig og overskuelig status over adgangene til din virksomhed. Det skaber sikkerhed for alle ansatte at vide, at det kun er de rette personer der har adgang.

Skab tryghed for dine ansatte med brugervenlige adgangskontrolsystemer og vælg blandt andet mellem løsninger med fingeraftryk, nøglekort, pinkoder eller tidsbestemte oplukninger. Få skiftet de gammeldags nøgler ud og opnå store økonomiske besparelser, samtidigt med et meget højere sikkerhedsniveau.

 

Erhvervsalarm

 

Undgå at tyven vælger din virksomhed

En god erhvervsalarm sørger både for dine medarbejderes værdier, lige såvel som din virksomheds økonomiske sikkerhed.

Vores godkendte erhvervsalarmer har kontakt til en døgnbemandet kontrolcentral 24/7 og giver dig derved en indbrudssikring, der lever op til forsikringsselskabets krav, skulle uheldet være ude. Vi tilpasser din erhvervsalarm til din virksomheds størrelse og kontaktbehov, så du får den mest brugervenlige og optimale sikring.

 

TVO-Anlæg

 

Intelligent analyse giver fuld indsigt

Moderne videoovervågning (TVO-Anlæg) har tilknyttet intelligent videoanalyse, så du trygt kan overlade store dele af indbrudssikringen til videoovervågning. Hvor traditionel videoovervågning udelukkende filmer virksomhedens områder, tilbyder TVO-anlæg den enestående mulighed med identifikation af bestemte bevægelser, lyde eller persongenkendelse.

Som en af de mest efterspurgte sikringsløsninger til erhverv, skaber TVO-anlæg et sikkert overblik over aktiviteten i virksomheden både dag og nat.

 

Brandsikring

 

Slå automatisk alarm hurtigst muligt

Sikringsløsninger skal ikke kun beskytte din virksomhed mod indbrud, men de er også nødvendige forhold, der sørger for dine medarbejderes daglige helbredsmæssige sikkerhed.

I tilfælde af brand bidrager f.eks. ABA-anlæg, der står for automatisk brandalarmanlæg, til en hurtig detektering, da de er udstyrede med særligt følsomme sensorer overfor røg og varme. I samspil med talevarsling sikres en hurtig evakuering af dine medarbejdere og systemerne slår alarm til redningsberedskab, så snart branden er detekteret.

 

Elektroniske låse

 

En smartere hverdag for alle

Et meget voksende område inden for låseverdenen er muligheden for elektroniske låseløsninger. Elektroniske smartlåse er både praktisk nemt at anvende og giver effektiv sikring. Omkostningerne til bl.a. tabte nøgler eller udskiftning af låse reduceres kraftigt, hvilket er årsagen til at stadig flere virksomheder tager skiftet.

Den elektroniske adgang giver din virksomhed mulighed for at skabe et klart overblik over medarbejderes adgange, og skulle behovet opstå, kan disse nemt ændres ved blot at omkode låsebrikkerne.

 

Samlet sikring

 

Når sikring går op i en højere enhed

Der kan være mange fordele i at få et sikkerhedssystem, hvor alle løsninger er samlet i ét overskueligt platform. Derfor tilbyder vi integrerede sikringsløsninger, der både bidrager til et større overblik over virksomhedens sikkerhed, samt reducerer økonomiske omkostninger og unødvendige strategier.

Med integrerede sikringssystemer taler alle de forskellige installationer og alarmer sammen, hvilket sikrer en hurtig reaktionstid både internt og eksternt.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst