Sikring af erhverv

SIKRINGSLØSNINGER TIL ERHVERVVi hjælper dig med at undgå tyven

Virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. letomsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifuldt elektronik.

Derudover øges risikoen for tyveri, da tyven ofte kan færdes i større virksomheder med en del trafik, uden at det bliver opdaget.

Vi er specialister i effektiv tyverisikring af erhverv og har mere end 45 år erfaring med at rådgive alle type virksomheder med de bedste sikringsråd. Vi har samlet de 13 bedste anbefalinger til dig.

 

Sikring af erhverv

 

SIKKERHEDSTJEK AF VIRKSOMHEDEN

En god sikkerhedsplan inkluderer optimale sikkerhedsløsninger for hele bygningen. Vi skræddersyer en sikkerhedsplan med udgangspunkt i jeres behov, hvilket kan give mere tryghed i hverdagen og spare jer for unødig besvær i forbindelse med adgangskontrol, låse eller nøglerne

 

BOOK SIKKERHEDSTJEK OG FÅ INDSIGT
I JERES SIKKERHEDSNIVEAU

 

Vi tilbyder uforpligtende sikkerhedstjek, som kan udføres i dialog med den sikringsansvarlige i bygningen, hvor vi gennemgår samtlige muligheder.

Vi tilbyder også projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhedsløsninger. Vores sikkerhedsløsninger er gennemtænkte, omkostningseffektive og tager afsæt i jeres bygnings karakter, størrelse og kompleksitet.

 

Referencer til erhvervskunder

 

KONTAKT OS I DAG 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af jeres virksomhed, uanset hvor jeres virksomhed er lokaliseret i Danmark. I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning og skaber et trygt og effektivt arbejdsmiljø for jer.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.


UDVALGTE ERHVERVS REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

13 sikringsråd til erhverv

Skalsikrede døre og vinduer

1. Skalsikrede døre og vinduer

Ved mere end 25 % af alle indbrud brydes døren op - dørene bør derfor altid sikres med to låse. Vindueslåse med nøgle eller pindkode kan ligeledes styrke virksomhedens modstand over for ubudne gæster. 

 

Erhvervsnabohjælp

2. Kender du til erhvervsnabohjælp?

Ved erhvervsnabohjælp aftaler to eller flere firmaer at holde øje med hinandens firmaer uden for almindelig kontortid. Et succesfuldt initiativ, der lige som almindelig Nabohjælp har bevidst at forebygge indbrud effekt. Læs mere her.

 

Frist ikke tyven

3. Frist ikke tyven

En indbrudstyv er let at friste, hvis han har udsigt til at stikke af sted med værdifulde genstande. Hvis I har mange værdier som f.eks. IT-udstyr, designermøbler eller dyrt værktøj - er det bedst, at det ikke nemt kan ses udefra.

 

Gode råd om containersikring

4. Containersikring er blevet mere moderne

Før i tiden var det helt standard at anvende låsebomme eller hængelåse som sad udenpå containeren, men i dag findes der meget smartere elektroniske containerlåse som sidder indvendigt og derved ikke nemt kan brydes op.

 

Gode råd om tyverialarm

5. Husk en udendørs sirene

Når tyverialarmen går, så vil lyden fra alarmen være høj, men kun inde i selve virksomheden. Husk at få tilføje eksterne sirener til at hænge på virksomhedens facade. Så vil alle nærliggende virksomheder også høre at jeres alarm er gået. 

 

Gode råd om videoovervågning

6. Videoovervågning er blevet smartere end du tror

Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på video, men ligeså meget om at gøre hverdagen lettere i hele virksomheden. Vi kalder det intelligent analyse og det er faktisk ret smart - se med her.

 

Gode råd om Tågesikring

7. Tågesikring gør tyven stort set blind

Stjæl tyvens orienteringsevne ved at fylde rummet med en kraftig tåge på ganske få sekunder. På den måde nedsættes sigtbarheden betydeligt, og tyven kan ikke finde rundt. Det virker! 

 

Gode råd om videoovervågning

8. Slip for de gammeldags nøgler

Få styring over hvem der kommer og går i din virksomhed, hvornår og hvor. Undgå samtidig bortkomne nøgler, der kan havne i de forkerte folks hænder. Med tilhørende moderne nøglebrikker bliver styringen meget nemmere.

 

Ekstra sikring af serverrum

9. Ekstra brandsikring af serverrum

En af de største trusler mod virksomheder i dag er tyveri af data, men også brand i serverrummet er meget kritisk. Overvej derfor moderne branddetektorer som kan udløse alarm ved den mindste temperaturstigning i rummet. 

 

Sæt timer på lyset

10. Sæt timer på lyset

En mørklagt virksomhed er ofte et signal til tyven om, at ingen er på arbejde. Sørg derfor for at lokaler og facade er oplyst. De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han undgår at vække opsigt. Læs vores blogartikel om emnet.

 

Brug DNA-mærkning

11. DNA-mærkning gør dine ejendele værdiløse....for tyven

DNA-mærket tyvegods er meget sværere at videresælge og er derfor ikke attraktivt at stjæle. Samtidig er det let for politiet at identificere ejeren. Husk at skilte med klistermærker, så tyven advares på forhånd.

 

Sidste mand lukker og slukker

12. Sidste mand lukker og slukker

Hav altid klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og låser de ydre døre og vinduer. Hvis sikkerhedsinstallationerne i orden, er jeres sikkerhed i høj grad afhængig af lukkeaftalerne. Læs mere om lukkeaftaler.

 

Skræm tyven væk med alarmskilte

13. Skræm tyven væk med alarmskilte

Der er tre gange så stor risiko for at have indbrud, hvis ikke du har skiltet med et alarmsystem. Spørg derfor altid efter skilte og klistermærker med refleks, da tyven kan spotte dem i mørket på lang afstand. Det afskrækker.

 

Flere sikringsråd til erhverv

Flere sikringsråd og professionelt sikkerhedstjek

Ønsker du flere gode sikringsråd til erhverv, så tilbyder vi altid en uforpligtende samtale om jeres behov og et sikkerhedstjek. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

 

Kender du Nabohjælp til erhverv?

ErhvervsNabohjælp håber på (endnu mere) succes

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd (DKR) står bag konceptet Nabohjælp (til private), som har været en stor succes i kampen for at indbrudssikre de danske parcelhusområder.

Ligesom mange tætliggende parcelhuse er attraktive mål for indbrudstyve, er mange tætliggende virksomheder det også. Ved at indføre erhvervsnabohjælp håber man at kunne overføre succesen til danske erhvervsfirmaer og herved skabe et sikrere nabolag for virksomheder.

 

Undgå indbrud med erhvervsnabohjælp

Den bedste sikring mod indbrud er at være opmærksom på indbrudstyvene, hvilket stort set er grundlaget for Nabohjælp. Initiativet går ud på det samme for erhverv, hvor virksomhederne ved en simpel og overskuelig indsats kan mindske antal af indbrud.

Hvis man ønsker at gennemføre nabohjælpskonceptet i sit firmaområde, er der få skridt, der bringer en tættere på et mere trygt nabolag. Første skridt er at kontakte de omkringliggende virksomheder og invitere til et introduktionsmøde. Under mødet kan I fastlægge, hvem der er en del af nabohjælpen, hvad man skal reagere på, samt udveksle kontaktoplysninger på hinanden.

Når I har bestemt, hvordan nabohjælpen skal fungere, er det vigtigt at informere alle dine egne medarbejdere om, at de skal være særligt opmærksomme på deres omgivelser, specielt ved lukning ved fyraften. Her gælder det at være opmærksom omkring ens egen virksomhed, men i høj grad også jeres naboers.

Derudover har de røde klistermærker for nabohjælp skræmt en del indbrudstyve i parcelområderne væk. Derfor vil det være værd at overveje at investere i skiltning af erhvervsnabohjælp. Skiltningen skal godkendes af kommunen, men har en meget beskeden pris sammenlignet med diverse tyveri- og alarmsystemer.

Mange øjne på indbrudstyvene skræmmer dem væk

Omfanget af personer, som har et ekstra vågent øje på din virksomhed, er mange. Tænk bare på antallet af medarbejdere i din egen virksomhed og gang det så med antallet af virksomheder i jeres erhvervsnabohjælp. Det bliver til rigtig mange personer i sidste ende.

Derfor er det fordelagtigt at blive en del af tiltaget, da det kan spare din virksomhed for tid og bekostninger på baggrund af indbrud eller anden form for kriminalitet.

Indbrudstyvene er snu, men de skræmmes ofte af at vide, at de personer, der befærder sig i området på daglig basis, er nabohjælpere, som holder øje med potentielle indbrudstyve. Derved bliver din virksomhed og dine naboer et mindre oplagt indbruds- og hærværksoffer. 

 

Tag kontakten til dit nabolag allerede i dag

I Padborg i Sønderjylland har mange vognmandsfirmaer været en del af erhvervsnabohjælpen siden 2013.

Erfaringen viser, at når virksomheder i fællesskab gør en indsats har det langt større effekt end ved en højere indbrudssikring af en enkelt virksomhed. Politiet opfordrer til, at man overvejer erhvervsnabohjælp, da konceptet nok er den billigste og mest simple vej til et sikrere nabolag.

Det vigtigste i erhvervsnabohjælpen er, at alle medarbejdere er grundigt informeret om konceptet, samt at kontaktoplysningerne er i orden. For at sikre en effektiv nabohjælp er det endvidere fordelsagtigt at holde møder 1-2 gange i året, hvor man kan opdatere hinanden, fortæller hvad der fungerer for ens virksomhed eller berette om mistænkeligheder.

Du kan bestille skilte til erhvervsnabohjælp hos DKR her.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst