Cookiepolitik
Sikring af erhverv og virksomheder

SIKRINGSLØSNINGER TIL ERHVERVSKRÆDDERSYET LØSNING TIL HVERT FIRMA

Virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. letomsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifuldt elektronik. Derudover øges risikoen for tyveri, da tyven ofte kan færdes i større virksomheder med en del trafik, uden at det bliver opdaget.

Vi er specialister i effektiv tyverisikring af erhverv og kan skræddersy den helt rigtige løsning til jeres ønsker og behov.

 

Referencer til erhvervskunder

 

SIKKERHEDSTJEK AF VIRKSOMHEDEN

En god sikkerhedsplan inkluderer optimale sikkerhedsløsninger for hele bygningen. Vi skræddersyer en sikkerhedsplan med udgangspunkt i jeres behov, hvilket kan give mere tryghed i hverdagen og sparer jer for unødig besvær i forbindelse med indgange, låse og nøgler. Vi tilbyder sikkerhedstjek, som kan udføres i dialog med den sikringsansvarlige i bygningen, hvor vi gennemgår samtlige muligheder.

Vi tilbyder også projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhedsløsninger. Vores sikkerhedsløsninger er gennemtænkte, omkostningseffektive og tager afsæt i jeres bygnings karakter, størrelse og kompleksitet. Vi sørger for, at projektet kører optimalt og at kompetent rådgivning er til rådighed, hvis der opstår tvivlsspørgsmål.

 

KONTAKT OS I DAG 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af jeres virksomhed, uanset hvor jeres virksomhed er lokaliseret i Danmark. I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning og skaber et trygt og effektivt arbejdsmiljø.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.


UDVALGTE ERHVERVS REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

SIKKERHEDSTJEK & SERVICEAFTALE

MYNDIGHEDERNES KRAV TIL SIKKERHEDHED

Der er en lang række krav til sikkerhedsløsninger fra danske såvel som europæiske aktører, specielt inden for bl.a. ABA anlæg og ABDLvarslingsanlæg og evakueringsløsninger. Vi sørger altid for at myndighedskrav overholdes, når vi udarbejder en sikkerhedsplan til bygningen.  

Funktionalitet og levetid er også vigtige tiltag i udarbejdelsen af en sikkerhedsløsning, så vil I i den forbindelse have drift- og vedligeholdelses dokumentation leveret, så sørger vi for det. 

 

LOKALE VIRKSOMHEDER OG DETAILFORRETNINGER

Mindre virksomheder er ekstra sårbare over for indbrud og tyveri, da deres eksistensgrundlag ofte er samlet et sted. Er virksomheden udsat for tyveri, som berører driften, kan alle aktiviteter blive lammet i en kortere eller længere periode.

GODE RÅD: Læs vores artikel om sikring af erhverv.

Detailforretninger er ligeledes sårbare, da udstillingsvinduet både tiltrækker handlende og tyve. Vi sørger for effektivt værn mod svind, hærværk og ressourcespild, både i og uden for jeres åbningstid. 

 

Sikring af beredskab - Anmeldelser

 

SERVICERING AF DINE SIKRINGSINSTALLATIONER

Med en serviceaftale hos os gennemgår og vedligeholder vi dine installationer én gang årligt, så du på elektroniske installationer er sikret mod bl.a. dyre nedbrud, beskidte kameralinser eller batterisvigt.

Alt efter jeres behov vil vi f.eks. på dit alarmanlæg udføre rensning af detektorerne, gangtest kontrol af integrationer og interface, så vi er sikre på, at dine systemer virker efter hensigten og at den aftalte reaktion udføres.

Vi kan også smøre og efterse dine låse, så nøglerne kører gnidningsfrit i cylinderen. Når vi er på stedet, har I endvidere den fordel at have en specialuddannet sikringsekspert inden for rækkevidde. Hvis I derfor har andre problemer med jeres sikringsløsninger så efterser vi også dem.

Vi kan bl.a. tilbyde serviceaftale i forbindelse med:

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst