Adgangskontrol (ADK Anlæg) til erhverv

Adgangskontrol til erhverv (ADK Anlæg)HVORFOR VÆLGE ADGANGSKONTROL? 

Der er mange grunde til, at et adgangskontrolsystem (også omtalt ADK anlæg) er en fordelagtig løsning for din virksomhed. Først og fremmest giver adgangskontrol dig nem mulighed for at styre, hvem der kommer og går i din virksomhed. 

Du bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til bygningen skal foregå, men adgangskontrol er smartere end du måske tror. Brug også mobiltelefon som adgangskort eller andre muligheder som:

Muligheder med elektronisk adgangskontrol

 

Top 5 fordele med adgangskontrol:

  • Nøglebrikker kan hurtigt oprettes, ændres eller slettes efter behov
  • Live opdatering og historik af hvem befinder sig i bygningen
  • Uvedkommende har svært ved at få adgang - mere tryghed for ansatte
  • Hurtig nedlukning af bestemte områder ved f.eks. brand eller indbrud
  • Alt administration kan foregå online uanset lokation - mulighed for app

 

Adgangskontrol Erhverv Kundecase

 

ADK ER MERE END BARE ADGANGSKONTROL VED DØRE

Nogle ADK-anlæg har udviklet sig til meget mere end bare et sikkerhedssystem. Vi tilbyder bl.a. elektronisk adgangskontrol fra NOX Systems, som kan levere ”den intelligente bygning”. 

Dette indbefatter alt fra adgangskontrol, videoovervågning, erhvervsalarm, ABA-anlæg, elevator styring, belysning til endda et system til kantineordningen. 

 

Adgangskontrol Muligheder

 

Ligeledes giver de moderne ADK-systemer en stor brugervenlighed, da de kan styres på mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

 

+ SE HVOR SMART ET SAMLET SYSTEM KAN BLIVE

 

NÅR DU ØNSKER FLEKSIBILITET OG TIDSBESPARELSE

ADK-anlæg bliver mere og mere almindeligt og der kommer flere ADK-systemer i alle prisklasser. Det gør, at det ikke kun er de største koncerner, som benytter sig af et adgangskontrolanlæg.

Vi er begyndt at få flere bestillinger fra mange typer virksomheder, da et ADK-anlæg nemlig skaber en tryg og mere effektiv hverdag med fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

Spørg vores eksperter om adk

POPULÆRE ADGANGSKONTROLANLÆG

Adgangskontrol

Med SALTO Systems adgangskontrol får du højteknologiske og innovative produkter, der leverer høj sikkerhed, og som er fuldt ud pålidelige.

ADK-systemer fra SALTO kan installeres offline via eksisterende modullåsekasser. Kabellægning er derfor ikke en nødvendighed, og installationen bliver både billigere og ukompliceret. Uanset hvilket SALTO adgangskontrolsystem du vælger, er ADK-systemet muligt at opdatere, hvorfor det er nemt at tilpasse eventuelt nye sikkerhedsbehov. 

Med SALTO Wireless adgangskontrol får du desuden mulighed for at styre hele systemet fra ét sted i real-time. Med SALTO Systems adgangskontrol går høj sikkerhed altså hånd i hånd med fuld kontrol.

 

Nox Systems adgangskontrol

Adgangskontrol fra NOX Systems leverer fleksible og effektive løsninger, der henvender sig til bygninger af alle størrelser.

Med central styring har du total kontrol, og kan desuden ændre brugere, brugerkoder, hændelseslog og mere. Systemet er også kompatibelt med andre anlæg, der tillader funktioner som fugtmålinger og temperaturmålinger.

NOX Systems kommer med tydelige tryghedsmærkater, der har vist sig at have gode præventive effekter. Ønsker du ubegrænset adgang til informationerne fra NOX systemet, kan du downloade den tilhørende APP til mobilen.

Adgangskontrolanlægget kan også lejes igennem os.

 

ROGER adgangskontrol

ROGER tilbyder ADK-anlæg i høj kvalitet med høj driftsikkerhed og vi anbefaler brandet til kunder, der bl.a. ønsker driftsikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Alle ROGER adgangskontrolsystemer er ISO 9001-certificeret, hvilket er din garanti for innovative løsninger.

Med et adgangskontrolsystem fra ROGER kan de flestes behov opfyldes, da det kan skræddersyes til dine individuelle situationer og behov.

Der kan placeres kortlæsere ved hver dør, på begge sider, så der eksempelvis kan kontrolleres, hvor længe personerne opholder sig i de forskellige lokaler. Mulighederne er mange ved et ROGER adgangskontrolsystem.

 

FÅ TILBUD PÅ ADK ➜ 

FLERE MULIGHEDER MED ADK ANLÆG

Adgangskontrol (ADK) fordele

 

Elektronisk adgangskontrol kan mere end du tror

Mange tror at adgangskontrol blot er en mulighed for nemmere adgang ved døre via en kortlæser.

Virkeligheden er bare, at mulighederne med et adgangskontrolanlæg har udviklet sig særdeles meget de senere år, hvilket medfører mange flere sikringsmuligheder end du måske kender.

Vi har listet de 10 mest populære ekstra muligheder: 

 

Adgangskontrol (ADK) til parkeringsplads

 

Adgangskontrol ved parkeringspladser?

Adgangskontrollen på parkeringspladser kan håndteres via enten nummerplade genkendelse eller trådløse kortlæsere. Vi vil altid anbefale en to-faktor-godkendelse, fordi en nummerplade kan stjæles og bruges til at opnå adgang.

Med langtrækkende kortlæsere placerer du antenner, der kan læse adgangskort fra en afstand på 10-15 meter, så alle slipper for at stoppe op for at få adgang. Du undgår derved trafikpropper og uønskede parkeringer med visning af antallet af ledige P-pladser. Samtidigt opnås større indtjening ved optimeret brug af P-arealet. Alle ledige pladser bruges.

 

Adgangskontrol (ADK) ved gæsteregistrering

 

Indtjekning af gæster?

Ved gæsteregistrering handler det i høj grad om, at give foruddefineret personer tidsbestemt adgang. Du kan opnå nemmere administrering ved at opsætte skærmstationer i f.eks. receptioner, hvor gæsten selv kan registrere sig og få sit adgangskort.

Samtidigt opnås en sikker og evakuérbar bygning, hvor du altid har overblik over gæster i bygningen, så du nemt kan evakuere bygningen via talevarsling i nødstilfælde.

 

Adgangskontrol (ADK) fra mobil

 

Adgangskontrol via smartphones?

Du kan styre adgangskontrollen nemt via mobilen, hvor din enhed er koblet op på en cloud-løsning. Denne app cloud løsning administrerer din adgang til alle låse eller en bestemt given lås. Kortlæseren altså din adgang via teknologien BLE (Bluetooth Low Energy), hvor du nemt bare holder mobiltelefonen tæt på låsen. Dette er meget udbredt på nyere hoteller.

Stort set alle smartphones efter 2012 er udstyret med min. Bluetooth 4.0, som medfører at adgangskontrollen kan administreres via mobilen. 

 

Adgangskontrol-noegleskab

 

Adgangskontrol på nøgleskabe?

Du kan købe et nøgleskab, som har integreret adgangskontrol, ellers kan du supplere det eksisterende nøgleskab med en ADK-kortlæser. På det populære RUKO Traka nøgleskab vil en diode lyse ved den nøgle, som den pågældende bruger har adgang til.

Ekstra informationer kan opnås ved f.eks. en lånt bilnøgle afleveres med oplysning om lavt dæktryk, smadret sidespejl o.s.v., så serviceafdelingen kan samle reparationsopgaverne. Hvis en nøgle heller ikke er afleveret til tiden, kan du modtage alarm pr. mail, så du kan agere, inden næste bruger skal bruge nøglen.

 

Trådløs adgangskontrol (ADK)

 

Trådløs adgangskontrol?

Det kan være en tung økonomisk post at installere et traditionelt ADK-anlæg, da der skal trækkes mange kabler. Ved at vælge trådløs adgangskontrol installeres en kortlæser (RFID-læser) på låsecylinderen, som udelukkende sender signal når det tages i brug. Låsen i døren bruger altså ikke strøm, når det er inaktiv. 

Installationen er nemmere, fordi det kun kræver, at man opsætter en central inden for en given afstand af de pågældende døre, som kan opfange signalet og sende informationer videre til centralen.

Vi anbefaler ofte NOX Smartintego eller SALTO KS i forbindelse med trådløs adgangskontrol. 

 

Offline adgangskontrol (ADK)

 

Offline adgangskontrol med lokal styring?

Ved offline adgangskontrol er systemet ikke koblet op på et netværk, men i stedet for påsætter du enheder på dørene, som registrerer adgangskontrollen. Enheden programmeres til at give de retmæssige brugere adgang – helt trådløst. Offline adgangskontrol vil ofte være en økonomisk fordelagtig løsning, men kræver mere vedligehold.

Nogle produkter inden for offline adgangskontrol tilbyder dog nem overførsel af nye brugerdata til en offline enhed uden kontakt til programmørerne. Vi anbefaler ofte vores kunder at vælge SALTO Systems inden for offline adgangskontrol.

 

Adgangskontrol ved passage

 

Adgangskontrol ved passagesikring?

Passagesikring handler om at afgrænse eksempelvis et kontormiljø eller en reception, så en given person begrænses i sin færden rundt i en bygning.

Med ADK-anlæg i forbindelse med passagesikring har du mulighed for at hente oplysninger om, hvor en given bruger har befundet sig i bygningen. Du undgår derved uroligt passage-flow og kan få personer til at holde sig pænt i kø og styre færdselsretningen.

Passagesikring tilbydes inden for vores dørautomatik løsninger.

 

Adgangskontrol (ADK) ved elevator

 

Adgangskontrol hindrer fri færden?

For at kunne identificere og administrere hvem der har adgang til hvilke etager, kan du benytte dig af adgangskontrol ved elevatorer.

Når en bruger benytter sit adgangskort i en elevator, lyser knapperne for de etager, som vedkommende har adgang til. Brugeren kan ikke bruge elevatoren til andre etager, end dem der er givet adgang til. Du undgår derfor uautoriseret brug af elevatoren.

 

Adgangskontrolkort til betaling i kantine

 

Adgangskontrol i kantiner?

Ved at sammenkøre kantineprogrammet med adgangskontrol kan du registrere, hvem der spiser i kantinen. Med adgangskontrolkort kan du registrere antal måltider – og derved holde overblik over den pågældende medarbejders brug af frokostordningen. Samme løsning kan også bruges i forbindelse med mødebookinger i kontormiljøer.

Adgangskort kan også bruges som betalingsmiddel i kantinen, eller ved madautomater, når kantinen har lukket.

 

Tidsregistrering med adgangskontrol (ADK)

 

TIDSREGISTRERING VED ADGANGSKONTROL?

For virksomheder med mange ansatte og hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en vanskelig, upræcis og ofte også uoverskuelig opgave.

Tidsregistrering ved biometrisk adgangskontrol med fingeraftryk eller nøglebrik gør det nemt og effektivt. Når dine medarbejdere møder ind eller tager hjem bliver de registeret via adgangskontrolsystemet. På den måde registreres det nøjagtige timeantal, så den helt rigtige løn beregnes.

 

Adgangskontrol (ADK) tilbud og priser

 

RING TIL OS I DAG

Vores store udvalg af ADK-anlæg bliver brugt rundt i en række af Danmarks største virksomheder, hoteller og institutioner, så du skal ikke bekymre dig om jævnlige nedbrud, dårligt signal eller andre udfald.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for personlig rådgivning, et uforpligtende tilbud eller vejledende priser på et nyt elektronisk ADK-anlæg.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst