Adgangskontrol (ADK Anlæg) til erhverv

ADGANGSKONTROL (ADK)HVORFOR VÆLGE ADGANGSKONTROL? 

Der er mange grunde til, at et adgangskontrolsystem (også omtalt ADK) er en fordelagtig løsning for din virksomhed. Først og fremmest giver adgangskontrol dig nemt mulighed for at styre, hvem der kommer og går i din virksomhed. 

Det vil sige, at bestemte medarbejdere i virksomheden kan få forskellige adgangsrettigheder til bestemte rum og lokaler, som kun de bør have adgang til. Du bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til lokalerne skal foregå, f.eks. via adgangskort eller med pinkode som supplement. 

 

MERE END BARE ADGANGSKONTROL

Nogle ADK systemer har udviklet sig til meget mere end bare et sikkerhedsspørgsmål. Vi tilbyder blandt andet adgangskontrol fra NOX Systems, som kan levere ”den intelligente bygning”, hvilket indbefatter adgangskontrol, mødebooking, alarm, elevator styring, belysning og endda et system til kantine ordningen.

Ligeledes giver de moderne systemer en stor brugervenlighed, da de kan styres på mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Samme koncept er også muligt med adgangskontrol fra SALTO Systems:

 

FLEKSIBILITET OG TIDSBESPARELSE

Adgangskontrol bliver mere og mere almindeligt og der kommer flere produkter i alle prisklasser. Det gør, at det ikke kun er de store koncerner, som benytter sig af adgangskontrol. Vi er begyndt at få mange bestillinger fra private og mindre virksomheder. Et adgangskontrol system skaber nemlig en tryg og effektiv arbejdsplads med fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

De har uhindret adgang til alle relevante områder af arbejdspladsen, og kan således optimere effektiviteten, uden at det forringer sikkerheden. Adgangskontrol kan desuden spare alle for tid og besvær i forbindelse med forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere.

+ Læs om privatlivspolitik og persondata på adgangskontrol

POPULÆRE ADGANGSKONTROL BRANDS

Adgangskontrol

Med SALTO Systems adgangskontrol får du højteknologiske og innovative produkter, der leverer høj sikkerhed, og som er fuldt ud pålidelige.

Systemet kan installeres offline via eksisterende modullåsekasser. Kabellægning er derfor ikke en nødvendighed, og installationen bliver både billig og ukompliceret. Uanset hvilket SALTO system, du vælger, er systemet muligt at opdatere, hvorfor det er nemt at tilpasse eventuelt nye sikkerhedsbehov. 

Med SALTO Wireless får du desuden mulighed for at styre hele systemet fra ét sted - alt sammen i real time. Med SALTO Systems går høj sikkerhed altså hånd i hånd med fuld kontrol.

Nox Systems adgangskontrol

Adgangskontrol fra NOX Systems leverer fleksible og effektive løsninger, der henvender sig til bygninger af alle størrelser.

Med central styring har du total kontrol, og kan desuden ændre brugere, brugerkoder, hændelseslog og mere. Systemet er også kompatibelt med andre anlæg, der tillader funktioner som fugtmålinger og temperaturmålinger.

NOX Systems kommer med tydelige tryghedsmærkater, der har vist sig at have gode præventive effekter. Disse produkter indgår desuden effektivt i komplette AIA-anlæg eller ADK-anlæg. Ønsker du ubegrænset adgang til informationerne fra systemet, kan du downloade den tilhørende app til mobilen. Systemet kan både lejes eller leases. 

 

ROGER adgangskontrol

ROGER tilbyder adgangskontrol systemer i høj kvalitet med høj driftsikkerhed og vi anbefaler brandet til kunder, der bl.a. ønsker driftsikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Alle ROGER løsningerne er ISO 9001-certificeret, hvilket er din garanti for innovative løsninger.

Med et adgangskontrolsystem fra ROGER kan de flestes behov opfyldes, da det kan skræddersyes til dine individuelle situationer og behov.

Der kan placeres kontrolenheder ved hver dør, på begge sider, så der eksempelvis kan kontrolleres, hvor længe personerne opholder sig i de forskellige lokaler.

VI HJÆLPER MED ALLE ADK BRAND SERIER - TLF. 70 20 21 12

UANET MULIGHEDER MED ADK ANLÆG

DIT HELT EGET ADGANGS-ID

Hvis du ønsker et adgangskort med eget logo, som er designet til dig og din virksomhed, så kan vi lave elegante løsninger med både kort, brikker eller nøglesnore med logo.

Vi forhandler de kortteknologier, der i dag er mest populære: iCLASS, MiFARE og Zwipe. iCLASS er blandt verdens største producenter af adgangskort i kraft af det meget høje niveau af sikkerhed kortene giver.

MiZARE tjener flere forskellige funktioner, som for eksempel kan samme kort bruges til adgangskontrol, betaling for print og kantinebetaling. Der findes flere forskellige varianter af de to kortteknologier, så vi er sikre på, at vi kan møde dit behov.

Zwipe tilbyder en meget unik løsning, hvor selve fingeraftrykket opbevares i selve adgangskortet. Brugerne har derfor ingen mulighed for at bytte med andre, da kortet ikke virker medmindre det er den rette kortholder som anvender kortet. Dette gør adgangskortet særdeles sikkert, specielt hvis adgangskortet bliver tabt eller stjålet.

TIDSREGISTRERING VED ADGANGSKONTROL

For virksomheder med mange ansatte og hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en vanskelig, upræcis og ofte også uoverskuelig opgave.

Tidsregistrering ved adgangskontrol gør det nemt og effektivt. Det fungerer på den måde, at når dine medarbejdere møder ind, indtaster de en selvvalgt kode og angiver, at de er mødt ind. Det samme gør de, når de tager hjem. På den måde registreres det nøjagtige timeantal, så den helt rigtige løn beregnes.

 

RING TIL OS I DAG

Vi tilbyder kun adgangskontrol systemer, som vi kan stå inde for. De ADK systemer, som vi forhandler, bliver brugt rundt i en række store virksomheder, hoteller, institutioner og lignende, så du skal ikke være bange for jævnlige nedbrud, dårligt signal eller andre udfald.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på professionel adgangskontrol.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst