Adgangskontrol (ADK Anlæg) til erhverv

Adgangskontrol til erhverv (ADK Anlæg)Hvorfor vælge adgangskontrol?

Der er mange grunde til, at et adgangskontrolsystem (også omtalt ADK anlæg) er en fordelagtig løsning for din virksomhed. Først og fremmest giver adgangskontrol dig nem mulighed for at styre, hvem der kommer og går i din virksomhed. 

Du bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til bygningen skal foregå, men adgangskontrol er smartere end du måske tror. Brug også mobiltelefon som adgangsbrik eller andre muligheder som:

Muligheder med elektronisk adgangskontrol

 

Top 5 fordele med adgangskontrol:

  • Nøglebrikker kan hurtigt oprettes, ændres eller slettes efter behov
  • Live opdatering og historik af hvem befinder sig i bygningen
  • Uvedkommende har svært ved at få adgang - mere tryghed for ansatte
  • Hurtig nedlukning af bestemte områder ved f.eks. brand eller indbrud
  • Alt administration kan foregå online uanset lokation - mulighed for app

 

Adgangskontrol Erhverv Kundecase

 

ADK er mere end bare adgangskontrol ved døre

Nogle ADK-anlæg har udviklet sig til meget mere end bare et sikkerhedssystem. Vi tilbyder bl.a. elektronisk adgangskontrol fra NOX Systems, som kan levere ”den intelligente bygning”. 

Dette indbefatter alt fra adgangskontrol, videoovervågning, erhvervsalarm, ABA-anlæg, elevator styring, belysning til endda et system til kantineordningen. 

 

Adgangskontrol Muligheder

 

Ligeledes giver de moderne ADK-systemer en stor brugervenlighed, da de kan styres på mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

 

+ Se hvor smart et samlet ADK-system kan blive

 

Når du ønsker fleksibilitet & tidsbesparelse

ADK-anlæg bliver mere og mere almindeligt og der kommer flere ADK-systemer i alle prisklasser. Det gør, at det ikke kun er de største koncerner, som benytter sig af et adgangskontrolanlæg.

Vi er begyndt at få flere bestillinger fra mange typer virksomheder, da et ADK-anlæg nemlig skaber en tryg og mere effektiv hverdag med fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

Spørg vores ekspert Mads

Skal vi tage en snak om ADK muligheder?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mads Holmen Profilbillede

Mest populære ADK-anlæg

Salto Adgangskontrol

Med SALTO Systems adgangskontrol får du højteknologiske og innovative produkter, der leverer høj sikkerhed, og som er fuldt ud pålidelige.

ADK-systemer fra SALTO kan installeres offline via eksisterende modullåsekasser. Kabellægning er derfor ikke en nødvendighed, og installationen bliver både billigere og ukompliceret. Uanset hvilket SALTO adgangskontrolsystem du vælger, er ADK-systemet muligt at opdatere, hvorfor det er nemt at tilpasse eventuelt nye sikkerhedsbehov. 

Med SALTO Wireless adgangskontrol får du desuden mulighed for at styre hele systemet fra ét sted i real-time. Med SALTO Systems adgangskontrol går høj sikkerhed altså hånd i hånd med fuld kontrol.

 

Nox Systems adgangskontrol

Adgangskontrol fra NOX Systems leverer fleksible og effektive løsninger, der henvender sig til bygninger af alle størrelser.

Med central styring har du total kontrol, og kan desuden ændre brugere, brugerkoder, hændelseslog og mere. Systemet er også kompatibelt med andre anlæg, der tillader funktioner som fugtmålinger og temperaturmålinger.

NOX Systems kommer med tydelige tryghedsmærkater, der har vist sig at have gode præventive effekter. Ønsker du ubegrænset adgang til informationerne fra NOX systemet, kan du downloade den tilhørende APP til mobilen.

Adgangskontrolanlægget kan også lejes igennem os.

 

SimonsVoss Adgangskontrol

De digitale låsesystemer fra SimonVoss lever op til alle forventninger, når det gælder private og erhvervskunders behov for effektiv, elegant og let tilgængelig adgangskontrol. Med en enkelt transponder som din adgangskilde bliver du budt velkommen ind i et nøgleløst univers. 

SimonVoss’ kompromisløse design afspejler den hardware, der gemmer sig inde bag. Sikkerhed og brugervenlighed smelter sammen i én digital sikkerhedsløsning, og individuelle adgange kan naturligvis ændres med bare enkelte klik på computeren. 

SimonVoss’ ADK-anlæg byder på en lang levetid, problemfri drift, et minimalt strømforbrug og samlet set en god investering, der er svær at fortryde.

 

Spørg vores eksperter om ADK ➜

Flere muligheder med ADK anlæg

Adgangskontrol fordele

Elektronisk adgangskontrol kan mere end du tror

Mange tror at adgangskontrol blot er en mulighed for nemmere adgang ved døre via en kortlæser.

Virkeligheden er bare, at mulighederne med et adgangskontrolanlæg har udviklet sig særdeles meget de senere år, hvilket medfører mange flere sikringsmuligheder end du måske kender.

Vi har listet de 10 mest populære ekstra muligheder: 

 

Adgangskontrol (ADK) til parkeringsplads

Adgangskontrol ved parkeringspladser?

Adgangskontrollen på parkeringspladser kan håndteres via enten nummerplade genkendelse eller trådløse kortlæsere. Vi vil altid anbefale en to-faktor-godkendelse, fordi en nummerplade kan stjæles og bruges til at opnå adgang.

Med langtrækkende kortlæsere placerer du antenner, der kan læse adgangskort fra en afstand på 10-15 meter, så alle slipper for at stoppe op for at få adgang. Du undgår derved trafikpropper og uønskede parkeringer med visning af antallet af ledige P-pladser. Samtidigt opnås større indtjening ved optimeret brug af P-arealet. Alle ledige pladser bruges.

 

Adgangskontrol (ADK) ved gæsteregistrering

Indtjekning af gæster?

Ved gæsteregistrering handler det i høj grad om, at give foruddefineret personer tidsbestemt adgang. Du kan opnå nemmere administrering ved at opsætte skærmstationer i f.eks. receptioner, hvor gæsten selv kan registrere sig og få sit adgangskort.

Samtidigt opnås en sikker og evakuérbar bygning, hvor du altid har overblik over gæster i bygningen, så du nemt kan evakuere bygningen via talevarsling i nødstilfælde.

 

Adgangskontrol (ADK) fra mobil

Adgangskontrol via smartphones?

Du kan styre adgangskontrollen nemt via mobilen, hvor din enhed er koblet op på en cloud-løsning. Denne app cloud løsning administrerer din adgang til alle låse eller en bestemt given lås. Kortlæseren altså din adgang via teknologien BLE (Bluetooth Low Energy), hvor du nemt bare holder mobiltelefonen tæt på låsen. Dette er meget udbredt på nyere hoteller.

Stort set alle smartphones efter 2012 er udstyret med min. Bluetooth 4.0, som medfører at adgangskontrollen kan administreres via mobilen. 

 

Adgangskontrol-noegleskab

Adgangskontrol på nøgleskabe?

Du kan købe et nøgleskab, som har integreret adgangskontrol, ellers kan du supplere det eksisterende nøgleskab med en ADK-kortlæser. På det populære RUKO Traka nøgleskab vil en diode lyse ved den nøgle, som den pågældende bruger har adgang til.

Ekstra informationer kan opnås ved f.eks. en lånt bilnøgle afleveres med oplysning om lavt dæktryk, smadret sidespejl o.s.v., så serviceafdelingen kan samle reparationsopgaverne. Hvis en nøgle heller ikke er afleveret til tiden, kan du modtage alarm pr. mail, så du kan agere, inden næste bruger skal bruge nøglen.

 

Trådløs adgangskontrol (ADK)

Trådløs adgangskontrol?

Det kan være en tung økonomisk post at installere et traditionelt ADK-anlæg, da der skal trækkes mange kabler. Ved at vælge trådløs adgangskontrol installeres en kortlæser (RFID-læser) på låsecylinderen, som udelukkende sender signal når det tages i brug. Låsen i døren bruger altså ikke strøm, når det er inaktiv. 

Installationen er nemmere, fordi det kun kræver, at man opsætter en central inden for en given afstand af de pågældende døre, som kan opfange signalet og sende informationer videre til centralen.

Vi anbefaler ofte NOX Systems eller SALTO KS i forbindelse med trådløs adgangskontrol. 

 

Offline adgangskontrol (ADK)

Offline adgangskontrol med lokal styring?

Ved offline adgangskontrol er systemet ikke koblet op på et netværk, men i stedet for påsætter du enheder på dørene, som registrerer adgangskontrollen. Enheden programmeres til at give de retmæssige brugere adgang – helt trådløst. Offline adgangskontrol vil ofte være en økonomisk fordelagtig løsning, men kræver mere vedligehold.

Nogle produkter inden for offline adgangskontrol tilbyder dog nem overførsel af nye brugerdata til en offline enhed uden kontakt til programmørerne. Vi anbefaler ofte vores kunder at vælge SALTO Systems inden for offline adgangskontrol.

 

Adgangskontrol ved passage

Adgangskontrol ved passagesikring?

Passagesikring handler om at afgrænse eksempelvis et kontormiljø eller en reception, så en given person begrænses i sin færden rundt i en bygning.

Med ADK-anlæg i forbindelse med passagesikring har du mulighed for at hente oplysninger om, hvor en given bruger har befundet sig i bygningen. Du undgår derved uroligt passage-flow og kan få personer til at holde sig pænt i kø og styre færdselsretningen.

Passagesikring tilbydes inden for vores dørautomatik løsninger.

 

Adgangskontrol (ADK) ved elevator

Adgangskontrol hindrer fri færden?

For at kunne identificere og administrere hvem der har adgang til hvilke etager, kan du benytte dig af adgangskontrol ved elevatorer.

Når en bruger benytter sit adgangskort i en elevator, lyser knapperne for de etager, som vedkommende har adgang til. Brugeren kan ikke bruge elevatoren til andre etager, end dem der er givet adgang til. Du undgår derfor uautoriseret brug af elevatoren.

 

Adgangskontrolkort til betaling i kantine

Adgangskontrol i kantiner?

Ved at sammenkøre kantineprogrammet med adgangskontrol kan du registrere, hvem der spiser i kantinen. Med adgangskontrolkort kan du registrere antal måltider – og derved holde overblik over den pågældende medarbejders brug af frokostordningen. Samme løsning kan også bruges i forbindelse med mødebookinger i kontormiljøer.

Adgangskort kan også bruges som betalingsmiddel i kantinen, eller ved madautomater, når kantinen har lukket.

 

Tidsregistrering med adgangskontrol (ADK)

Tidsregistrering ved adgangskontrol?

For virksomheder med mange ansatte og hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en vanskelig, upræcis og ofte også uoverskuelig opgave.

Tidsregistrering ved biometrisk adgangskontrol med fingeraftryk eller nøglebrik gør det nemt og effektivt. Når dine medarbejdere møder ind eller tager hjem bliver de registeret via adgangskontrolsystemet. På den måde registreres det nøjagtige timeantal, så den helt rigtige løn beregnes.

 

Adgangskontrol (ADK) tilbud og priser

Ring til os i dag

Vores store udvalg af ADK-anlæg bliver brugt rundt i en række af Danmarks største virksomheder, hoteller og institutioner, så du skal ikke bekymre dig om jævnlige nedbrud, dårligt signal eller andre udfald.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for personlig rådgivning, et uforpligtende tilbud eller vejledende priser på et nyt elektronisk ADK-anlæg.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst