Adgangskontrol (ADK Anlæg) til erhverv

Adgangskontrol til erhverv (ADK Anlæg)HVORFOR VÆLGE ADGANGSKONTROL? 

Der er mange grunde til, at et adgangskontrolsystem (også omtalt ADK anlæg) er en fordelagtig løsning for din virksomhed. Først og fremmest giver adgangskontrol dig nem mulighed for at styre, hvem der kommer og går i din virksomhed. 

Det vil sige, at udvalgte medarbejdere kan få forskellige adgangsrettigheder til bestemte bygninger eller lokaler, som kun de bør have adgang til. Du bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til lokalerne eller bygningen skal foregå. Det er muligt at bruge f.eks. adgangskort, nøglebrik, mobiltelefon og andre muligheder som:

Muligheder med elektronisk adgangskontrol

 

Fordele med adgangskontrol:

 • Slip for gammeldags nøgler som nemmere kan kopieres
 • Mistet nøglekort lukkes blot - låse skal ikke omstilles eller udskiftes 
 • Nøglekort kan hurtigt oprettes, ændres eller slettes efter behov
 • Live opdatering og historik af hvem befinder sig i bygningen
 • Uvedkommende har sværere ved at få adgang
 • Større tryghed for alle ansatte, gætter eller beboere
 • Hurtig nedlukning af bestemte områder ved f.eks. brand eller indbrud
 • Alt administration kan foregå online og brugerflade er dansk
 • Bedre mulighed for fleksible arbejdstider om aftenen eller weekend
 • Hele systemet kan styres fra PC, tablet eller mobil - uanset lokation

 

ADK ER MERE END BARE ADGANGSKONTROL VED DØRE

Nogle ADK-anlæg har udviklet sig til meget mere end bare et sikkerhedsspørgsmål. Vi tilbyder blandt andet elektronisk adgangskontrol fra NOX Systems, som kan levere ”den intelligente bygning”, hvilket indbefatter adgangskontrol, videoovervågning, alarmsystem, ABA-anlæg, elevator styring, belysning og endda et system til kantineordningen.

Ligeledes giver de moderne ADK-systemer en stor brugervenlighed, da de kan styres på mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

 

+ SE HVOR SMART ET SAMLET SYSTEM KAN BLIVE

 

NÅR DU ØNSKER FLEKSIBILITET OG TIDSBESPARELSE

ADK-anlæg bliver mere og mere almindeligt og der kommer flere systemer i alle prisklasser. Det gør, at det ikke kun er de store koncerner, som benytter sig af et adgangskontrolanlæg.

Vi er begyndt at få flere bestillinger fra mindre virksomheder. Et ADK-anlæg skaber nemlig en tryg og effektiv arbejdsplads med fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

Virksomheder med elektronisk adgangskontrol kan opnå uhindret adgang til alle relevante områder af arbejdspladsen, og kan således optimere effektiviteten, uden at det forringer sikkerheden. ADK-anlæg kan desuden spare alle for tid og besvær i forbindelse med forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere.

+ Læs om privatlivspolitik og persondata på adgangskontrol

 

ADK Anlæg - Anmeldelser

POPULÆRE ADGANGSKONTROLANLÆG

Adgangskontrol

Med SALTO Systems adgangskontrol får du højteknologiske og innovative produkter, der leverer høj sikkerhed, og som er fuldt ud pålidelige.

ADK-systemer fra SALTO kan installeres offline via eksisterende modullåsekasser. Kabellægning er derfor ikke en nødvendighed, og installationen bliver både billigere og ukompliceret. Uanset hvilket SALTO adgangskontrolsystem du vælger, er ADK-systemet muligt at opdatere, hvorfor det er nemt at tilpasse eventuelt nye sikkerhedsbehov. 

Med SALTO Wireless adgangskontrol får du desuden mulighed for at styre hele systemet fra ét sted i real-time. Med SALTO Systems adgangskontrol går høj sikkerhed altså hånd i hånd med fuld kontrol.

 

Nox Systems adgangskontrol

Adgangskontrol fra NOX Systems leverer fleksible og effektive løsninger, der henvender sig til bygninger af alle størrelser.

Med central styring har du total kontrol, og kan desuden ændre brugere, brugerkoder, hændelseslog og mere. Systemet er også kompatibelt med andre anlæg, der tillader funktioner som fugtmålinger og temperaturmålinger.

NOX Systems kommer med tydelige tryghedsmærkater, der har vist sig at have gode præventive effekter. Ønsker du ubegrænset adgang til informationerne fra NOX systemet, kan du downloade den tilhørende APP til mobilen.

Adgangskontrolanlægget kan også lejes igennem os.

 

ROGER adgangskontrol

ROGER tilbyder ADK-anlæg i høj kvalitet med høj driftsikkerhed og vi anbefaler brandet til kunder, der bl.a. ønsker driftsikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Alle ROGER adgangskontrolsystemer er ISO 9001-certificeret, hvilket er din garanti for innovative løsninger.

Med et adgangskontrolsystem fra ROGER kan de flestes behov opfyldes, da det kan skræddersyes til dine individuelle situationer og behov.

Der kan placeres kontrolenheder ved hver dør, på begge sider, så der eksempelvis kan kontrolleres, hvor længe personerne opholder sig i de forskellige lokaler. Mulighederne er mange ved et ROGER adgangskontrolsystem.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ADK ➜ 

UANET MULIGHEDER MED ADK ANLÆG

ADK anlæg kan mere end du tror

Mange tror at adgangskontrol blot er en mulighed for nemmere adgang ved døre via en kortlæser. Virkeligheden er bare, at mulighederne med et adgangskontrolanlæg har udviklet sig særdeles meget de senere år, hvilket medfører mange flere sikringsmuligheder end du måske kender.

Vidste du at elektronisk adgangskontrol også kan bruges på blandt andet: 

 

 • Passagesikring
  • Undgå at flere personer får adgang på samme adgangskort (kendt som "tailgating") ved at holde døren for hinanden.
 • Nøgleskabe
  • Kan bruges til at holde styr på udlån af nøgler, hvor bruger, tidspunkt og nøgle registreres. 
 • Parkeringspladser
  • Antallet af ledige p-pladser kan oplyses, så der kan undgås trafikpropper eller uønsket parkeringer.
 • Elevatorer
  • Styr hvem må bruge elevatoren og til hvilke etager.
 • Indbrudsalarm
  • Hvis der opleves indbrud kan bestemte døre automatisk holdes lukket for ikke-medarbejdere
 • Kantine
  • Nøglekort kan bruges som betalingsmiddel i kantinen eller ved madautomater, når kantinen har lukket.
 • Gæsteregistrering
  • Oprettelse af gæster/kunder på forhånd, så der opleves hurtig check-in og høj sikker.

 

TIDSREGISTRERING VED ADGANGSKONTROL

For virksomheder med mange ansatte og hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en vanskelig, upræcis og ofte også uoverskuelig opgave.

Tidsregistrering ved adgangskontrol gør det nemt og effektivt. Når dine medarbejdere møder ind eller tager hjem bliver de registeret via adgangskontrolsystemet. På den måde registreres det nøjagtige timeantal, så den helt rigtige løn beregnes.

 

RING TIL OS I DAG

Vi tilbyder kun adgangskontrolsystemer, som vi kan stå inde for. De ADK-anlæg, som vi forhandler, bliver brugt rundt i en række af Danmarks største virksomheder, hoteller og institutioner, så du skal ikke være bange for jævnlige nedbrud, dårligt signal eller andre udfald.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for personlig rådgivning, et uforpligtende tilbud eller vejledende priser på elektronisk adgangskontrol.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst