Automatisk bomanlæg

Porte og bomanlægPorte og bomanlæg til sikker adgang

Vi leverer professionelle og kundetilpassede porteanlæg og automatiske bomme til både private og erhverv. Vi har stor erfaring med opsætning af alle slags løsninger.

Vi tilbyder bl.a. opsætning af:

 

Foldeporte

Skydeporte

Svingporte

Automatiske bomanlæg

 

Driftssikker og skræddersyet løsninger

Vi sørger altid for at sikkerhed, brugervenlighed og design er i højsæde, når vi skal montere og levere dit portanlæg. Du kan derfor altid regne med en driftssikker, robust og støjsvag løsning, der matcher dine ønsker. 

Det er vores holdning, at automatiske porte ikke skal give anledning til unødige problemer i tide og utide. Vores avancerede løsninger sætter derfor nye standarder, når du ønsker at forhindre eller kontrollere adgang på en brugervenlig måde.

 

Fokus på robusthed og pålidelighed

"Et port- og bomanlæg skal være både robust og pålideligt for at sikre, at biler ikke kan køre igennem og forårsage farlige situationer. Samtidig er det vigtigt at vælge en løsning, der fungerer hver gang og derved ikke forårsager forsinkelser."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

Få rådgivning fra vores eksperter

I tæt dialog med dig skaber vi gennemtænkte og funktionelle løsninger, der skaber tryghed for alle i jeres virksomhed.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, hvor vi rådgiver dig og gerne giver et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi viser gerne vores mange kundereferencer på portanlæg, bl.a. i København området.

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Mest efterspurgte portanlæg

Foldeporte

Foldeporte til sparsom plads

Foldeporte er ideelle, hvor pladsen omkring porten er begrænset. En foldeport minimerer kravet til overhøjden inde i bygningen og passer der, hvor statik ikke tillader yderligere belastning af taget.

Porten åbnes i sektioner fra siden eller toppen og behøver derfor ikke åbnes mere end nødvendigt for let passage, og holder derfor også varmen inde i kolde tider. Adgangsdørene forbinder let kontrol og pålidelighed med en hurtig åbning, uden værdifuld nytteplads går til spilde.

 

Skydeporte

Højteknologiske skydeporte

Skydeporte er en fælles betegnelse for porte, der ved betjening kører sidelæns. Skydeportene kan benyttes både til adgangskontrol indenfor og udenfor, hvor porten indendørs er massiv til loftet og udenfor, hvor gitret sikrer uvedkommende ingen adgang.

Normalvis er konstruktionen selvbærende, men til opgaver med store porte eller porte med tunge udfyldninger, kan portens egenvægt umuliggøre selvbærende løsninger. Uanset behov hjælper vores sikringskonsulenter dig gerne til den bedste løsning, så du opnår den bedste beskyttelse.

 

Svingporte

Svingporte til enkelte løsninger

En svingport er en økonomisk og mere enkel løsning, når et område skal sikres. Den eneste forudsætning for installationen af en svingport er, at den omkringliggende plads er stor nok til, at lågen til porten uhindret kan svinge op og i.

Vi tilbyder både manuelle og automatiske svingporte, samt forskellige udfyldninger, herunder pressegitter, stålgitter eller balustre. Det der kendetegner vores varierede udvalg af svingporte er, at de er robuste, nemme at samle og kan tilpasses til alle hegn.

 

Automatiske bomanlæg

Bomanlæg til bedre kontrol

Vores udvalg af automatiske bomanlæg kombinerer kvalitet, sikkerhed, og nem vedligeholdelse. Hvad enten bommene skal tjene som adgangskontrol eller til regulering i trafikken, tilbyder vi automatiske og pålidelige løsninger.

Udvalget tæller både store og små bomanlæg, der kan anvendes på alt fra campingpladser og industrianlæg til i parkeringshuse. Alle bomanlæg leveres som komplette løsninger, inklusive sikkerhedsfunktioner i henhold til gældende regler.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst