Automatisk bomanlæg

Porte og bomanlægPORTE OG BOMANLÆG TIL PRIVATE OG ERHVERV

Vi leverer professionelle og kundetilpassede porteanlæg og automatiske bomme til både private og erhverv. Vi har stor erfaring med opsætning af alle slags løsninger.

Vi tilbyder bl.a. opsætning af:

 

Foldeporte

Skydeporte

Svingporte

Automatiske bomanlæg

 

Driftsikker og skræddersyet løsninger

Vi sørger altid for at sikkerhed, brugervenlighed og design er i højsæde, når vi skal montere og levere dit portanlæg. Du kan derfor altid regne med en driftssikker, robust og støjsvag løsning, der matcher dine ønsker. 

Det er vores holdning, at automatiske porte ikke skal give anledning til unødige problemer i tide og utide. Vores avancerede løsninger sætter derfor nye standarder, når du ønsker at forhindre eller kontrollere adgang på en brugervenlig måde.

 

Du kan altid regne med en driftssikker, robust og støjsvag løsning

 

SIKKERHED NU OG I FREMTIDEN

I tæt dialog med dig skaber vi gennemtænkte og funktionelleløsninger, der skaber tryghed i hverdagen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk, hvor vi hjælper dig på vej og giver et uforpligtende tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud her:

MEST EFTERSPURGTE PORTANLÆG

Foldeporte

 

FOLDEPORTE TIL SPARSOM PLADS

Foldeporte er ideelle, hvor pladsen omkring porten er begrænset. En foldeport minimerer kravet til overhøjden inde i bygningen og passer der, hvor statik ikke tillader yderligere belastning af taget.

Porten åbnes i sektioner fra siden eller toppen og behøver derfor ikke åbnes mere end nødvendigt for let passage, og holder derfor også varmen inde i kolde tider. Adgangsdørene forbinder let kontrol og pålidelighed med en hurtig åbning, uden værdifuld nytteplads går til spilde.

 

Skydeporte

 

HØJTEKNOLOGISKE SKYDEPORTE

Skydeporte er en fælles betegnelse for porte, der ved betjening kører sidelæns. Skydeportene kan benyttes både til adgangskontrol indenfor og udenfor, hvor porten indendørs er massiv til loftet og udenfor, hvor gitret sikrer uvedkommende ingen adgang.

Normalvis er konstruktionen selvbærende, men til opgaver med store porte eller porte med tunge udfyldninger, kan portens egenvægt umuliggøre selvbærende løsninger. Uanset behov hjælper vores konsulenter dig gerne til den bedste løsning, så du opnår den bedste beskyttelse.

 

Svingporte

 

SVINGPORTE TIL ENKELTE LØSNINGER

En svingport er en økonomisk og mere enkel løsning, når et område skal sikres. Den eneste forudsætning for installationen af en svingport er, at den omkringliggende plads er stor nok til, at lågen til porten uhindret kan svinge op og i.

Vi tilbyder både manuelle og automatiske svingporte, samt forskellige udfyldninger, herunder pressegitter, stålgittter eller balustre. Det der kendetegner vores varierede udvalg af svingporte er, at de er robuste, nemme at samle og kan tilpasses til alle hegn.

 

Automatiske bomanlæg

 

BOMANLÆG TIL BEDRE KONTROL

Vores udvalg af automatiske bomanlæg kombinerer kvalitet, sikkerhed, og nem vedligeholdelse. Hvad enten bommene skal tjene som adgangskontrol eller til regulering i trafikken, tilbyder vi automatiske og pålidelige løsninger.

Udvalget tæller både store og små bomanlæg, der kan anvendes på alt fra campingpladser og industrianlæg til i parkeringshuse. Alle bomanlæg leveres som komplette løsninger, inklusive sikkerhedsfunktioner i henhold til gældende regler.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst