Mekanisk sikring

Mekanisk SikringStærk fysisk værn mod indbrud

Mekanisk sikring dækker over en bred vifte af forskellige økonomiske fordelagtige sikringsmuligheder.

Hvad enten du skal have sikret døre og vinduer med robuste låse, fundet en opbevaringsløsning til dine værdigenstande eller sikret facaden mod hærværk, så tilbyder vi topmoderne mekaniske produkter inden for:

 

Er mekanisk sikring stadig relevant?

Selvom det bliver mere og mere populært at investere i elektroniske sikkerhedsløsninger, betyder det ikke, at mekanisk sikring er en outdated form for sikkerhedsværn.

Mekanisk sikring fungerer som det fysiske værn imod indbrud og har derfor en stor præventiv effekt. Det ses både, da tiltag som gitre, hegn og solide låse og beslag er med til at sinke og besværliggøre tyvens arbejde. Ligeledes har synligheden af samme en stor signalværdi, hvilket også fungerer præventivt.

Den mekaniske sikring må først og fremmest være på plads, når en bygning skal indbrudssikres. Herefter kan man med fordel supplere med elektroniske sikringsløsninger, herunder videoovervågning, adgangskontrol m.m.

Mekanisk sikring har desuden en række andre fordele, herunder at det rent økonomisk ofte er billigere at få installeret. Dette skyldes blandt andet, at mekaniske sikringsløsninger monteres lokalt på anvendelsesstedet, uden at det nødvendigvis skal integreres med eksisterende sikkerhedsløsninger.

Mange mekaniske sikkerhedstiltag kan dog kobles op på elektroniske sikringsløsninger, så de forskellige løsninger arbejder sammen i ét sikkerhedssystem.

 

Opnå økonomiske fordele

"Selvom elektroniske løsninger er blevet populær de senere år, så kan mekanisk sikring stadig være det rigtige valg for mange kunder, da der kan laves god sikring til fordelagtige priser."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

 

Book rådgivningsmøde

Med over 45 år i sikringsbranchen har vi stor kendskab til sikringsløsninger af enhver slags. Vi ved, at det kan være svært at overskue, hvilken løsning der er den helt rette til dine behov. Vores sikringseksperter står derfor altid klar til at rådgive dig om individuelle totalløsninger.

Alle vores mekaniske sikringsløsninger overholder naturligvis al lovgivning på området, ligesom vi kun anvender leverandører af allerhøjeste kvalitet.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk. Vi står klar til en snak og giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om mekanisk sikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære mekaniske sikringsprodukter

Dørsikring

Gode låse og nøgler er ikke altid nok

Optimal sikring af døre indebærer mere end blot låse og nøgler. Årsagen til mange indbrud er nemlig, at dørene er for nemme at bryde op, og derfor anbefaler vi også andre mekaniske løsninger til din dørsikring.

Vi monterer både f.eks. nokker, beslag og slutbrikker, der forstærker dine døre mere sikkert. Ønsker du en større fleksibilitet, tilbyder vi også montering af en række elektroniske løsninger til sikring af dine døre.

 

Panikbeslag

Løsninger ved nødudgange skal altid virke

Panikbeslag er vigtige installationer, der garanterer en mere sikker brug af nødudgange og flugtveje i tilfælde af brand eller nødsituationer.

I tilfælde af nødsituationer, hvor personer bliver presset mod dørene, sikrer panikbeslagene, at dørene hurtigt åbnes. Når vi monterer panikbeslag ved dine flugtveje, lever de naturligvis altid op til EN-standarderne, så dine nødudgange lever op til de nyeste gældende sikkerhedskrav.

 

Låse

Montering og vedligehold af låse

Har du brug for en ny lås til din private bolig eller til din virksomhed, står vi gerne for monteringen heraf. Vi tilbyder et stort udvalg af låse i den bedste kvalitet, så du kan få nye låse med høj nøglesikkerhed og modstandsdygtighed mod ubudne gæster.

Vi tilbyder desuden også at stå for eftersynet af din ejendoms låse, vurdering af låsesikkerheden samt omkodning af dine låse, såfremt det er nødvendigt.

 

Låsesystemer

Optimal sikkerhed på den nemme måde

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af de mest populære låsesystemer på markedet. Et komplet mekanisk låsesystem med høj nøglesikkerhed vil øge sikkerheden af bygningen betydeligt, og med enkle og innovative løsninger behøver du kun at skulle holde styr på én nøgle, der naturligvis passer til hele låsesystemet.

Vores mekaniske låsesystemer byder på dirkefrie og robuste cylindre med nøgler, der er meget svære at kopiere.

 

Nøgler

Online nøglebestilling eller besøg vores butikker

Har du mistet dine nøgler, eller har du blot brug for en ekstra til naboen? - Uanset hvad behovet skyldes, er det vigtigt, at både bestilling og levering kan ske nemt og hurtigt, når du har brug for nye nøgler.

Derfor tilbyder vi en nem online nøglebestilling, hvor du blot ved at oplyse dit kundenummer hurtigt kan sende en bestilling på nye nøgler afsted. Vi fører naturligvis alle markedets mest relevante og sikre brands af nøgler i vores nøglebutikker.

 

Postkasseanlæg

Moderne postkasseanlæg til større opgange

Ved etageejendomme og større opgange er det vigtigt med postkasseanlæg, hvor både funktionalitet og kvalitet er i top. Når mange beboeres behov skal opfyldes, er der flere forskellige ting, der skal tages højde for.

Vi forhandler postkasseanlæg fra de førende producenter inden for branchen, herunder RenzAptus og Scantron. Alle har den effektive sikkerhed, høje funktionalitet og det æstetisk passende design til fælles, der gør dem til oplagte valg for erhvervsejendomme og etageejendomme.

 

Sikringsgitter

Kvalitetsgitre fra Alux

Hos mange butikker og virksomheder fungerer sikringsgitre som effektive værn mod indbrud og hærværk. Sikringsgitre forhindrer både ruden i at blive smadret, men det fungerer også ofte som en præventiv indsats, da tilstedeværelsen alene afskrækker indbrudstyve.

Hvad end du har behov for faste gitre eller et rullegitter, leverer og monterer vi. Vi tilbyder den nyeste teknologi inden for sikringsgitre og forhandler særligt mange gitre fra danske Alux, der altid leverer en høj kvalitet.

 

Sikringsskabe

Stort udvalg af forskellige sikringsskabe

Med et sikringsskab får både private og erhvervskunder mulighed for opbevare værdigenstande et sikkert sted. Sikringsskabe dækker over flere forskellige værdiopbevaringsenheder, herunder brandskabe, dataskabe, nøgleskabe, pengeskabe og værdiskabe.

Hvad end det er i tilfælde af indbrud, brand eller andre nødsituationer vil et sikringsskab bedre kunne beskytte dine værdigenstande. Vi rådgiver gerne om de forskellige typer sikringsskabe, der vil passe bedst til dine behov.

 

Tyverimærkning

Tyverimærkning og DNA-spray vinder mere frem

Tyverimærkning af værdier og værktøj fungerer som en yderst effektiv indsats mod tyveri. Mærkningen sættes fast med en særlig type lim, der gør det stort set umuligt at få af igen. Dette gør både identificeringen af dine ejendomme nemmere for politiet og det besværliggør videresalg

Vi tilbyder desuden også installering af DNA-mærkning, der er en nyere højteknologisk mærkningsmetode. DNA-sprayen påføres f.eks. indbrudstyvene ved udgangen, hvorefter politiet kan aflæse DNA-koden på huden i op til 4 til 6 uger efter indbruddet.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst