Mekanisk sikring

Mekanisk SikringStærkt fysisk værn mod indbrud

Mekanisk sikring dækker over en bred vifte af forskellige økonomiske fordelagtige sikringsmuligheder.

Hvad enten du skal have sikret døre og vinduer med robuste låse, fundet en opbevaringsløsning til dine værdigenstande eller sikret facaden mod hærværk, så tilbyder vi topmoderne mekaniske produkter inden for:

 

Er mekanisk sikring stadig relevant?

Selvom det bliver mere populært at investere i elektroniske sikringsløsninger, betyder det ikke, at mekanisk sikring er en outdated form for sikkerhedsværn.

Den mekaniske sikring må først og fremmest være på plads, når en bygning skal indbrudssikres. Herefter kan man med fordel supplere med elektroniske sikringsløsninger (tyverialarmvideoovervågning, adgangskontrol m.m.)

Mekanisk sikring har bestemt en række fordele, herunder at det rent økonomisk ofte er billigere at få installeret.

 

Flere fordele ved mekaniske produkter:

  • Tilbøjelig til færre fejl og nedbrud, da der ingen elektroniske komponenter eller software er.
  • Ofte lang levetid og uden behov for hyppige opdateringer.
  • Ikke sårbar over for fjernhacking eller elektronisk manipulation, hvilket øger beskyttelsen mod eksterne trusler.
  • Kræver ikke teknologisk ekspertise for at betjene, hvilket gør dem mere tilgængelige for en bred vifte af brugere.
  • Fungerer pålideligt i ekstreme temperaturer eller vejrforhold, hvor elektroniske komponenter kan fejle.
  • Kræver ikke kontinuerlig strømforsyning, hvilket resulterer i energibesparelser og ingen opladningstid.
  • Indsamler ikke personlige data, hvilket mindsker risikoen for privatlivskrænkelser og misbrug af oplysninger (GDPR).

 

Mekanisk sikring

 

Book rådgivningsmøde

Med over 45 år i sikringsbranchen har vi stor kendskab til både mekanisk og elektronisk sikring af enhver slags. Vi ved, at det kan være svært at overskue, hvilken løsning der er den helt rette til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk. Vi står klar med mere rådgivning og giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om mekanisk sikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære mekaniske sikringsprodukter

Dørsikring til hoveddør

Gode låse og nøgler er ikke altid nok

Optimal sikring af døre indebærer mere end blot låse og nøgler. Årsagen til mange indbrud er nemlig, at dørene er for nemme at bryde op, og derfor anbefaler vi også andre mekaniske løsninger til din dørsikring.

Vi monterer både f.eks. nokker, beslag og slutbrikker, der forstærker dine døre mere sikkert. Ønsker du en større fleksibilitet, tilbyder vi også montering af en række elektroniske løsninger til sikring af dine døre.

 

Panikbeslag og flugtveje regler

Løsninger ved nødudgange skal altid virke

Panikbeslag er vigtige installationer, der garanterer en mere sikker brug af nødudgange og flugtveje i tilfælde af brand eller nødsituationer.

I tilfælde af nødsituationer, hvor personer bliver presset mod dørene, sikrer panikbeslagene, at dørene hurtigt åbnes. Når vi monterer panikbeslag ved dine flugtveje, lever de naturligvis altid op til EN-standarderne, så dine nødudgange lever op til de nyeste gældende sikkerhedskrav.

 

Sikker lås til hoveddør

Montering og vedligehold af låse

Har du brug for en ny lås til din private bolig eller til din virksomhed, står vi gerne for monteringen heraf. Vi tilbyder et stort udvalg af låse i den bedste kvalitet, så du kan få nye låse med høj nøglesikkerhed og modstandsdygtighed mod ubudne gæster.

Vi tilbyder desuden også at stå for eftersynet af din ejendoms låse, vurdering af låsesikkerheden samt omkodning af dine låse, såfremt det er nødvendigt.

 

Låsesystem med brik

Optimal sikkerhed på den nemme måde

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af de mest populære låsesystemer på markedet. Et komplet mekanisk låsesystem med høj nøglesikkerhed vil øge sikkerheden af bygningen betydeligt, og med enkle og innovative løsninger behøver du kun at skulle holde styr på én nøgle, der naturligvis passer til hele låsesystemet.

Vores mekaniske låsesystemer byder på dirkefrie og robuste cylindre med nøgler, der er meget svære at kopiere.

 

Nye nøgler og kopi af nøgle

Online nøglebestilling eller besøg vores butikker

Har du mistet dine nøgler, eller har du blot brug for en ekstra til naboen? - Uanset hvad behovet skyldes, er det vigtigt, at både bestilling og levering kan ske nemt og hurtigt, når du har brug for nye nøgler.

Derfor tilbyder vi en nem online nøglebestilling, hvor du blot ved at oplyse dit kundenummer hurtigt kan sende en bestilling på nye nøgler afsted. Vi fører naturligvis alle markedets mest relevante og sikre brands af nøgler i vores nøglebutikker.

 

Postkasseanlæg til opgange

Moderne postkasseanlæg til større opgange

Ved etageejendomme og større opgange er det vigtigt med postkasseanlæg, hvor både funktionalitet og kvalitet er i top. Når mange beboeres behov skal opfyldes, er der flere forskellige ting, der skal tages højde for.

Vi forhandler postkasseanlæg fra de førende producenter inden for branchen, herunder RenzAptus og Scantron. Alle har den høje funktionalitet og det æstetisk passende design til fælles, der gør dem til oplagte valg for erhvervsejendomme og etageejendomme.

 

Sikringsgitter til erhverv og butik

Kvalitetsgitre fra Alux

Hos mange butikker og virksomheder fungerer sikringsgitre som effektive værn mod indbrud og hærværk. Sikringsgitre forhindrer både ruden i at blive smadret, men det fungerer også ofte som en præventiv indsats, da tilstedeværelsen alene afskrækker indbrudstyve.

Hvad end du har behov for faste gitre eller et rullegitter, leverer og monterer vi. Vi tilbyder den nyeste teknologi inden for sikringsgitre og forhandler særligt mange gitre fra danske Alux, der altid leverer en høj kvalitet.

 

Sikringsskabe (Brandskabe, dataskabe, nøgleskabe og værdiskabe)

Stort udvalg af forskellige sikringsskabe

Med et sikringsskab får både private og erhvervskunder mulighed for opbevare værdigenstande et sikkert sted. Sikringsskabe dækker over flere forskellige værdiopbevaringsenheder, herunder brandskabe, dataskabe, nøgleskabe, pengeskabe og værdiskabe.

Hvad end det er i tilfælde af indbrud, brand eller andre nødsituationer vil et sikringsskab bedre kunne beskytte dine værdigenstande. Vi rådgiver gerne om de forskellige typer sikringsskabe, der vil passe bedst til dine behov.

 

Tyverimærkning af værdier og værktøj

Tyverimærkning og DNA-spray vinder mere frem

Tyverimærkning af værdier og værktøj fungerer som en yderst effektiv indsats mod tyveri. Mærkningen sættes fast med en særlig type lim, der gør det stort set umuligt at få af igen. Dette gør både identificeringen af dine ejendomme nemmere for politiet og det besværliggør videresalg

Vi tilbyder desuden også installering af DNA-mærkning, der er en nyere højteknologisk mærkningsmetode. DNA-sprayen påføres f.eks. indbrudstyvene ved udgangen, hvorefter politiet kan aflæse DNA-koden på huden i op til 4 til 6 uger efter indbruddet.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst