Mekanisk sikring

Mekanisk SikringStærk fysisk værn mod indbrud

Mekanisk sikring dækker over en bred vifte af forskellige økonomiske fordelagtige sikringsmuligheder. Hvad enten du skal have sikret døre og vinduer med robuste låse, fundet en opbevaringsløsning til dine værdigenstande eller sikret facaden mod hærværk, så tilbyder vi topmoderne mekaniske produkter inden for:

 

Alsidige og individuelle løsninger

Med over 45 år i sikringsbranchen har vi stor kendskab til sikringsløsninger af enhver slags. Vi ved, at det kan være svært at overskue, hvilken løsning der er den helt rette til dine behov. Vores højtuddannede specialister står derfor altid klar til at rådgive dig om individuelle totalløsninger.

Vi tager udgangspunkt i netop dine behov og finder sammen den rette løsning. Alle mekaniske sikringsløsninger fra os overholder naturligvis al lovgivning på området, ligesom vi kun anvender leverandører af allerhøjeste kvalitet.

 

Tag kontakt allerede i dag

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores mekaniske sikringsmuligheder eller nogle af vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive en mail til bagger@bagger-laase.dk. Vi står klar til en snak og giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om elektronisk sikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære mekaniske sikringsprodukter

Dørsikring

En ordentlig sikring af døre indebærer mere end blot låse og nøgler. Årsagen til mange indbrud er nemlig, at dørene er for nemme at bryde op, og derfor anbefaler vi også ofte andre mekaniske løsninger til din dørsikring.

Vi monterer både f.eks. nokker, beslag og slutbrikker, der forstærker dine døre, og som får din hverdag til at glide mere trygt og sikkert. Ønsker du en større fleksibilitet, tilbyder vi også montering af en række elektroniske løsninger til sikring af dine døre.

 

Panikbeslag

Panikbeslag er vigtige installationer, der garanterer en mere sikker brug af nødudgange og flugtveje i tilfælde af brand eller nødsituationer. Panikbeslagene sørger for, at dørene åbner sig, når der lægges vægt på dem.

I tilfælde af nødsituationer, hvor personer bliver presset mod dørene, sikrer panikbeslagene altså, at dørene hurtigt åbnes. Når vi monterer panikbeslag på dine flugtveje, lever de naturligvis altid op til EN-standarderne, så dine nødudgange lever op til de gældende sikkerhedskrav.

 

Låse

Har du brug for en ny lås til din private bolig eller til din virksomhed, står vi gerne for monteringen heraf. Vi tilbyder et stort udvalg af låse i den bedste kvalitet, så du kan få nye låse med høj nøglesikkerhed og modstandsdygtighed mod ubudne gæster.

Vi tilbyder desuden også at stå for eftersynet af din ejendoms låse, vurdering af låsesikkerheden samt omkodning af dine låse, såfremt det er nødvendigt.

 

Låsesystemer

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af de mest populære låsesystemer på markedet. Et komplet mekanisk låsesystem med høj nøglesikkerhed vil øge sikkerheden af din bolig betydeligt, og med enkle og innovative løsninger behøver du kun at skulle holde styr på én nøgle, der naturligvis passer til hele låsesystemet.

Vores mekaniske låsesystemer byder på dirkefrie og robuste cylindre med nøgler, der er meget svære at kopiere.

 

Nøgler

Har du mistet dine nøgler, eller har du blot brug for en ekstra til naboen? Uanset hvad behovet skyldes, er det vigtigt, at både bestilling og levering kan ske nemt og hurtigt, når du har brug for nye nøgler.

Derfor tilbyder vi en nem online nøglebestilling, hvor du blot ved at oplyse dit kundenummer hurtigt kan sende en bestilling på nye nøgler afsted. Vi fører naturligvis alle markedets mest relevante og sikre brands af nøgler.

 

Postkasseanlæg

Ved etageejendomme og større opgange er det vigtigt med postkasseanlæg, hvor både funktionalitet og kvalitet er i top. Når mange beboeres behov skal opfyldes, er der flere forskellige ting, der skal tages højde for.

Vi forhandler postkasseanlæg fra de førende producenter inden for branchen, herunder Renz, Alux, Aptus og Scantron. Alle har de den effektive sikkerhed, den høje funktionalitet og det æstetisk passende design til fælles, der gør dem til oplagte valg for erhvervsejendomme og opgange.

 

Sikringsgitter

Hos mange butikker og virksomheder fungerer sikringsgitre som effektive værn mod indbrud og hærværk. Sikringsgitre forhindrer både ruden i at blive smadret, men det fungerer også ofte som en præventiv indsats, da tilstedeværelsen alene afskrækker indbrudstyve.

Hvad end du har behov for faste gitre eller et rullegitter, leverer og monterer vi. Vi tilbyder den nyeste teknologi inden for sikringsgitre og forhandler særligt mange gitre fra danske Alux, der altid leverer en høj kvalitet.

 

Sikringsskabe

Med et sikringsskab får både private og erhvervskunder mulighed for opbevare værdigenstande et sikkert sted. Sikringsskabe dækker over flere forskellige værdiopbevaringsenheder, herunder brandskabe dataskabe, nøgleskabe, pengeskabe og værdiskabe.

Hvad end det er i tilfælde af indbrud, brand eller andre nødsituationer vil et sikringsskab beskytte dine værdigenstande. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken type sikringsskab, der vil passe bedst til dine behov.

 

Tyverimærkning

Tyverimærkning af værdier og værktøj fungerer som en yderst effektiv indsats mod tyveri. Mærkningen sættes fast med en særlig type lim, der gør det stort set umuligt at få af igen. Dette gør både identificeringen af dine ejendomme nemmere for politiet, det besværliggør videresalg, og det fungerer ovenikøbet ofte afskrækkende i sig selv, så indbrudstyvene helt lader dine ting være.

Vi tilbyder desuden også installering af DNA-mærkning, der er en nyere højteknologisk mærkningsmetode. DNA-sprayen påføres indbrudstyvene, hvorefter politiet kan aflæse DNA-koden på huden i op til 4 til 6 uger efter indbruddet.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst