Elektronisk Sikring

Elektronisk SikringGør din sikring helt automatisk

Elektroniske sikringsløsninger kan både supplere og effektivisere mekaniske løsninger, eller kan udgøre en total sikringsløsning. Uanset hvilke behov du har for en mere brugervenlig, overskuelig og effektiv elektronisk løsning har vi udvalget og ekspertisen til at udfylde det.  mindske besværet.

 

Forbedrer overskuelighed og sikkerhed

Elektroniske løsninger kan anvendes til alle former for sikring og i alle typer boliger og virksomheder som ønsker at mindske besværet og løbende udgifterne til vedligeholde af mekaniske sikringsløsninger.

Moderne sikring er nemlig mere end bare gode låse og tykke døre. Vi leverer elektroniske løsninger, der både kan sikre mod tyveri og materiel skade, som f.eks. videoovervågning og forskellige alarmsystemer, ligesom vi kan levere løsninger, der sikrer mod personskade, som f.eks. overfaldsalarmer og brandalarmer.

 

Få rådgivning om elektroniske løsninger

Vi har stor erfaring inden for elektronisk sikring og vores skare af højtuddannede specialister på området giver dig de optimale forudsætninger for at få en kyndig og professionel vejledning til den rette løsning.

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring på telefon 70 20 21 12 for en snak eller et uforpligtende tilbud på en elektronisk sikringsløsning, der passer til dine behov. 

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om elektronisk sikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære elektroniske sikringsprodukter

Adgangskontrol

Med adgangskontrol (ADK-anlæg) er du altid opdateret på, hvem der opholder sig i virksomheden, og du får nem mulighed for at styre medarbejderes sikkerhedsadgange i realtid.

Det hele foregår online via brugervenligt software eller blot via en tilknyttet mobil app, hvor du med få klik kan administrere f.eks. medarbejderadgange, tidslåse og nedlukning af bestemte områder. Et moderne ADK-anlæg tilbyder særdeles mange fleksible muligheder, hvor din virksomhed selv kan tilvælge forskellige relevante funktioner.

 

Dørautomatik

Dørautomatik kan være både en stor hjælp for kunder i forretningen, gæster i virksomheden, for gangbesværede besøgende, men også et afgørende tiltag i en nødsituation.

Dørautomatiske løsninger tilbyder altså en række forskellige anvendelsesmuligheder, der er relevante for specielt hospitaler og institutioner, men også større virksomheder. Aktiveringen kan både ske gennem laser eller ved brug af nøglebrikker og adgangskort. Den håndfrie dørautomatik kan netop tilpasses dine og brugernes behov.

 

Dørtelefoni

Dørtelefoni øger bygningens sikkerhed og giver mulighed for integrerede systemer med adgangskontrol og individuelt tilpassede funktioner.

Vi tilbyder smarte dørtelefoniske løsninger, der giver en fleksibel, enkel og brugervenlig adgang velegnet til større etageejendomme og opgange. Få et integreret elektronisk låsesystem med dørtelefoni, hvor dine ansatte eller beboere altid kan styre adgangen. Vi forhandler en række af de mest populære brands på markedet, blandt andet Scantron, Siedle og Fermax.

 

Bomanlæg

Porte og bomanlæg fungerer som en enkel og effektiv måde, hvorpå du har fuld kontrol over, hvem der kan komme ind på din private grund eller på din virksomheds område.

Hvad end du har brug for foldeporte, skydeporte, svingporte eller automatiske bomanlæg, står vi gerne for både levering og montering. Vi hjælper naturligvis også gerne med at integrere din nye port eller bomanlægget med dit eksisterende elektroniske låsesystem.

 

Tyverialarm

Ingen ønsker at komme hjem til deres bolig eller møde op på kontoret efter et indbrud. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af elektroniske tyverialarmer, der skaber tryghed på alle tispunkter.

Vi forhandler og installerer et stort udvalg af forskellige tyverialarmer, og i rådgivningsprocessen finder vi naturligvis frem til den bedste løsning, der matcher dine behov, hvad end du har behov for en privatalarm eller en erhvervsalarm.

 

Tågesikring

Tågesikring fungerer som en aldeles effektiv tilføjelse til dit eksisterende sikkerhedssystem. På få sekunder fyldes lokalet af en kraftig tåge, der gør det umuligt for tyven at orientere sig. Tågen er naturligvis ganske ufarlig for mennesker og dyr og efterlader ingen spor på dine værdier.

Sikkerhedsrøgen gør det blot stort set umuligt for tyven at gennemføre det indbrud, der har været til hensigt. Tågesikringen kan kobles sammen med både tyverialarm og videoovervågning og kan derved fungere som en integreret del af dit sikkerhedsværn mod indbrudstyve.

 

Overfaldsalarm

En overfaldsalarm øger din personlige sikkerhed, både på arbejdspladsen og i dit private liv. Vi forhandler primært Zonith overfaldsalarmer som indeholder en indbygget GPS, så din nøjagtige position altid kan bekræftes.

Den mobile alarm har en lille størrelse, der passer perfekt i f.eks. lommen eller om dit håndled. Ved aktivering sendes der direkte besked til en vagtcentral eller til eventuelle ønskede kontaktpersoner, så du hurtigst muligt kan få den hjælp, du har brug for.

 

Videoovervågning

Videoovervågning er bestemt en af de mest effektive metoder til at skabe overblik over flere områder indendørs og udendørs i hele virksomheden eller din private bolig i real-tid.

De mange intelligente analyse muligheder, som er mere i fokus med TVO-anlæg, giver videoovervågningssystemet mulighed for selv at slå alarm, når det f.eks. detekterer uønsket aktivitet. De mange fordele med TVO-anlæggets intelligente software gør det desuden muligt for dig at skræddersy videoovervågningen til dine sikkerhedsbehov.

 

Integrerede løsninger

Saml alle dine sikkerhedssystemer i en integrerede løsning og få et 360 graders overblik over sikkerheden. Integrerede løsninger giver mange fordele hvad angår økonomien og på den forbedrede samlet sikkerhed.

Integrerede løsninger kan f.eks. være Aptus eller Scantron, hvor både f.eks. adgangskontrol, dørtelefoni, og bookingsystemer indgår i ét samlet system. Begge systemer er yderst velegnet til større etageejendomme, boligforeninger og kollegier.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst