Elektronisk tyverisikring

Elektronisk TyverisikringGør sikringen helt automatisk og mere effektiv

Elektroniske sikringsløsninger kan både supplere og effektivisere mekaniske løsninger, eller kan udgøre en total sikringsløsning.

Uanset hvilke behov du har for en mere brugervenlig, overskuelig og effektiv elektronisk tyverisikring, har vi udvalget og ekspertisen til at udfylde det med bl.a. følgende elektroniske sikringsmuligheder:

 

Bedre overskuelighed og mere fleksibilitet

Elektronisk sikring bidrager til en øget fleksibilitet for alle de involverede parter. Med elektronisk sikring kan du bl.a. holde øje med og kontrollere aktivitet og adgang i de ønsket bygninger eller boliger – alt sammen i realtid.

Elektroniske løsninger gør det desuden muligt at handle på indbrud eller ulykker ved at være koblet op til alarmselskaber, således både materielle og personskader mindskes.

 

Sikkerhedstiltag skal spille sammen

"Sikring i dag er mere end gode låse og tykke sikkerhedsdøre - samspillet skal ske imellem både mekaniske og elektroniske sikringsløsninger, så sikkerhedsniveauet er i top."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

I kombination med mekanisk sikring, der besværliggør tyvens adgang, kan den elektroniske sikring altså sørge for hurtig reaktion og handling, således indbruddet bliver håndteret på bedste vis.

Elektronisk tyverisikring kan anvendes til alle former for sikring og i alle typer boliger og virksomheder som ønsker at mindske besværet og løbende udgifterne til vedligeholde af mekaniske sikringsløsninger.

Moderne sikring er nemlig mere end bare gode låse og tykke sikkerhedsdøre.

 

 

Få rådgivning om elektronisk tyverisikring

Vi har over 45 års erfaring med elektronisk tyverisikring og vores skare af sikringseksperter på området giver dig de optimale forudsætninger for at få en kyndig og professionel vejledning til den rette løsning.

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring på telefon 70 20 21 12 for en snak eller et uforpligtende tilbud på en elektronisk sikringsløsning, der passer til dine behov. 

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om elektronisk sikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære elektroniske løsninger

Hvad er adgangskontrol

Få overblikket med adgangskontrol

Med ADK-anlæg er du altid opdateret på, hvem der opholder sig i virksomheden, og du får nem mulighed for at styre medarbejderes sikkerhedsadgange i realtid.

Det hele foregår online via brugervenligt software eller blot via en tilknyttet mobil app, hvor du med få klik kan administrere f.eks. medarbejderadgange, tidslåse og nedlukning af bestemte områder. Et moderne ADK-anlæg tilbyder særdeles mange fleksible muligheder, hvor din virksomhed selv kan tilvælge forskellige relevante funktioner.

 

Dørautomatik service

Tilpasset dørautomatik efter behov og målgruppe

Dørautomatik kan være både en stor hjælp for kunder i forretningen, gæster i virksomheden, for gangbesværede besøgende, men også et afgørende tiltag i en nødsituation.

Dørautomatiske løsninger tilbyder også en række forskellige unikke anvendelsesmuligheder, der er relevante for specielt hospitaler og institutioner. Aktiveringen af dørautomatik kan ske både gennem laser eller ved brug af nøglebrikker eller adgangskort.

 

Dørtelefon med kamera

Brugervenlig og nem adgang via dørtelefoni

Dørtelefoni øger bygningens sikkerhed og giver mulighed for integrerede systemer med adgangskontrol og individuelt tilpasset funktioner.

Vi tilbyder smarte dørtelefoniske løsninger, der giver en fleksibel, enkel og brugervenlig adgang velegnet til større etageejendomme og opgange. Få et integreret elektronisk låsesystem med dørtelefoni, hvor dine ansatte eller beboere altid kan styre adgangen. Vi forhandler en række af de mest populære brands på markedet, blandt andet Scantron, Siedle og Fermax.

 

Bomanlæg og automatiske porte

Stort udvalg af forskellige portanlæg

Porte og bomanlæg fungerer som en enkel og effektiv måde, hvorpå du har fuld kontrol over, hvem der kan komme ind på din private grund eller på din virksomheds område.

Hvad end du har brug for foldeporte, skydeporte, svingporte eller automatiske bomanlæg, står vi gerne for både installation og efterfølgende vedligehold. Vi hjælper naturligvis også gerne med at integrere din nye port eller bomanlægget med dit eksisterende elektroniske låsesystem.

 

Elektronisk lås til hoveddør

Ekstra sikkerhed med elektroniske dørlåse

Elektroniske låse bruger software til at give dig adgang i stedet for sædvanlige nøgler. Det betyder, at du kan ændre adgangskoderne eller nøglebrikkerne døgnet rundt, så du f.eks. har mulighed for at afskrive en tabt nøglebrik med det samme.

Elektroniske låse kan samtidigt forbindes til din smartphone, så du kan låse op når du er i nærheden eller befinder dig et helt andet sted. Du kan også indstille midlertidige pinkoder, som f.eks. gæster, håndværker m.v. kan benytte i et tidsinterval du bestemmer.

 

Personlig overfaldsalarm

Hurtig nødalarm ved ét tryk

En tryghedsalarm øger din personlige sikkerhed, både på arbejdspladsen og i dit private liv. Vi forhandler primært Zonith overfaldsalarmer som indeholder en indbygget GPS, så din nøjagtige position altid kan bekræftes.

Den mobile alarm har en lille størrelse, der passer perfekt i f.eks. lommen eller om dit håndled. Ved aktivering sendes der direkte besked til en vagtcentral eller til eventuelle ønskede kontaktpersoner, så du hurtigst muligt kan få den hjælp, du har brug for.

 

Tyverialarm privat

Alarmsystemer til private og erhverv

Ingen ønsker at komme hjem til deres bolig eller møde op på kontoret efter et indbrud. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af elektroniske tyverialarmer, der skaber tryghed på alle tidspunkter af døgnet.

Vi forhandler og installerer et stort udvalg af forskellige tyverialarmer, og i rådgivningsprocessen finder vi naturligvis frem til den bedste løsning, der matcher dine behov, hvad end du har behov for en privatalarm eller en tyverialarm til erhverv.

 

Tågekanon

Et ekstra stærk lag i sikkerhedsniveauet

Tågesikring fungerer som en aldeles effektiv tilføjelse til dit eksisterende sikkerhedssystem. På få sekunder fyldes lokalet af en kraftig tåge, der gør det umuligt for tyven at orientere sig. Tågen er naturligvis ganske ufarlig for mennesker og dyr og efterlader ingen spor på dine værdier.

Sikkerhedsrøgen gør det blot stort set umuligt for tyven at gennemføre det indbrud, der har været til hensigt. Tågesikringen kan kobles sammen med både tyverialarm og videoovervågning og kan derved fungere som en integreret del af dit sikkerhedsværn mod indbrudstyve.

 

Videoovervågning erhverv

Videoovervågning med intelligent analyse

Intelligent videoovervågning er bestemt en af de mest effektive metoder til at skabe overblik over flere områder indendørs og udendørs i hele virksomheden eller din private bolig i realtid.

De mange intelligent videoanalyse muligheder, giver overvågningssystemet mulighed for selv at slå alarm, når det f.eks. detekterer uønsket aktivitet. Husk at læse op på de vigtige regler for videoovervågning.

 

integrerede sikringsanlæg

Økonomisk fordelagtig 360 graders sikring

Saml alle dine sikkerhedssystemer i en integrerede løsning og få et 360 graders overblik over sikkerheden. Integrerede løsninger giver mange fordele hvad angår bl.a. økonomien og brugervenligheden i hverdagen for alle involveret.

Integrerede løsninger kan f.eks. være SALTOAptus eller Scantron, hvor både f.eks. adgangskontrol, dørtelefoni, og bookingsystemer indgår i ét samlet system. Alle tre systemer er yderst velegnede til større etageejendomme, boligforeninger og byggepladser.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst