Cookiepolitik
Dørtelefoni Siedle

DØRTELEFONI & PORTTELEFONIFra analog dørtelefoni til dørtelefonanlæg med app

Hos os finder du et af Danmarks største sortimenter indenfor dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel montering, installering og døgnvagt service af populære brands som Comelit, GolmarFermax, Ritto og Siedle.

I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem. Få bl.a. mulighed for:

 • Løsninger med audio eller video i god kvalitet
 • Automatisk døråbning via mobil app eller sms
 • PoE forsynet serverfri forbindelse (strøm over netkablet)
 • Integreret adgangskontrol og mulighed for brandkommunikation
 • Mulighed for at se flere kameravinkler fra andre overvågningskameraer
 • Stort set ubegrænset mulighed for customization af funktioner
 • Løbende programmering og servicering via cloud

 

 + OPLEV DØRTELEFONI FRA SCANTRON

 

Når dørtelefoni bliver en del af en smartere hverdag

Vores kundegrupper spænder vidt fra private boliger og lejligheder til kontorvirksomheder, store industribygninger og boligforeninger med mange hundrede lejligheder.

Til boligforeninger anbefaler vi Aptus og Scantron, som forbinder dørtelefonen med bl.a. adgangskontrol, bookingsystem og alarmsystem

 

 + EN NØGLEFRI HVERDAG MED SCANTRON

 

PORTTELEFONI GIVER SIKKERHED OG FLEKSIBILITET

Dørtelefoni og porttelefoni er en meget optimal måde at øge sikkerheden og holde ubudne gæster væk. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede, tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen, også udendørs.

Alle vores dørtelefon systemer har løbende opdateringer, så du altid er sikret en up-2-date løsning med de nyeste muligheder.

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefonanlæg og porttelefoni i større og mindre ejendomme. Således er du sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og stor pålidelighed. 

Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning.

 

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på dørtelefoni eller porttelefoni.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørtelefoni

FORSKELLIGE TYPER DØRTELEFONI

Dørtelefoni med kamera

En dørtelefon er til for at skabe øget kontrol og bedre sikkerhed med adgangsstyring – og netop derfor kan en dørtelefon med kamera være endnu mere praktisk. Her får du nemlig mulighed for at øge sikkerhedsniveauet, når kameraet lader dig se, hvem der ringer på dørtelefonen.

Når der er kamera på dørtelefonen, skabes der aldrig tvivl om, hvem der ringer på, og i f.eks. etagebyggerier eller større kontorbygninger, hvor hoveddøren er langt væk, er det især fordelagtigt på forhånd at kunne se, hvem der skal lukkes ind. Systemet installeres med et lille kamera ved indgangspartiet og desuden en skærm ved den egentlige styringstelefon. 

Vi anbefaler ofte Siedle video-dørtelefoner for endnu større sikkerhed og komfort. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som audiomodellerne.

 

Trådløs dørtelefon

Et nyere produkt, som i høj grad præger markedet for dørtelefoner, er de trådløse, som ikke bare øger sikkerheden, men som også giver langt højere fleksibilitet.

Et trådløst dørtelefonsystem gør det muligt at bevæge sig frit rundt uden for bygningen, men stadig styre indgangspartier. Det giver rig mulighed for at give folk adgang fra enhver position, og dermed øges fleksibiliteten.

Derudover er brugervenligheden i top, når trådløse dørtelefoner kan tilpasses den enkelte bolig, det enkelte kontor eller den enkelte lejlighed, hvorfor et trådløst system er velegnet til mange typer af indgangsstyring.

Ingen synlige kabler, håndstyret kontrol og desuden høj fleksibilitet og brugervenlighed danner rammen for, at trådløse dørtelefoner i dag stadig bliver mere og mere populære og meget efterspurgt.

 

GSM Dørtelefon

Med et GSM-system til dørtelefoni kan du besvare opkald fra din dørstation nemt og hurtigt over din mobil eller fastnetstelefon. Dørtelefoni gøres derved endnu nemmere og GSM-løsningerne udvikler sig meget i disse år.

En GSM sender er en oplagt mulighed for at gøre styring af indgangspartiet ved f.eks. lejligheder eller enkeltboliger nemmere, da det blot kræver et signal fra GSM netværket for, at en indgang eller dør kan åbnes. På den måde kan beboere, receptionister eller boligadministratorer styre indgang og indkørsel uanset hvor, de befinder sig.

Desuden er GSM dørtelefoni en fleksibel løsning, som ikke kræver problematisk kabling, og som kan kobles til flere mobiler eller telefoner. Løsningen er desuden økonomisk, da kontakten kobles op på det nuværende simkort, og der betales derfor blot telefontakst ved forbindelse.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DØRTELEFONI ➜ 

POPULÆRE PORTTELEFONI BRANDS

Siedle dørtelefon

Lige siden dørtelefonen blev opfundet, har Siedle altid koncentreret sig om at forbedre sine produkter med lidenskab, hengivenhed og en vilje til perfektion, som genspejles i alle deres løsninger. Med mere end 70 års brancheerfaring er Siedle et sikkert valg, når du skal købe dørtelefoni eller porttelefoni.

En audio-dørtelefon fra Siedle er det klassiske dørtelefonanlæg, som giver mulighed for at høre, tale og åbne døre – basis for enhver dørkommunikation. Hos Siedle kan denne basis udbygges med hele fire designlinjer og utallige designvarianter.

Du kan også vælge Siedle video-dørtelefon for endnu større sikkerhed og komfort. Anlægget giver dig mulighed for at se, hvem der står udenfor døren, hvilket er et effektivt våben mod bl.a. tricktyveri. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som audiomodellerne.

 

Scantron dørtelefoni

Uanset om du har brug for en standardløsning eller skal have tilpasset produkterne individuelt til dit projekt, kan Scantron produkter imødekomme dine ønsker og behov.

Fælles for alle vore dørstationer fra Scantron er deres rene og enkle design, der giver et flot udtryk og gør det nemt at overskue ejendommens beboere, så besøgende hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed eller virksomhed. Scantron fås som trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg.

Scantron trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg og er et af markets bedste anlæg som løser mange opgaver i f.eks. ældre opgange, således at der ikke skal trækkes kabler til den enkelte lejlighed. Udvalget af hustelefoner spænder fra simple og stilrene modeller, til moderne og avancerede video-hustelefoner udført i lækre materialer.

 

Fermax og Ritto dørtelefon

Vi tilbyder flere smarte dørtelefon løsninger fra Fermax. Den smarte iLoft monitortelefon fra Fermax er en håndfri farvemonitortelefon i et lækkert kompakt og ekstra slankt design.

Cityline dørstationer er det nyeste design fra Fermax med et luksuriøst og æstetisk udseende. Du får robust anodiseret aluminium og et væld af højteknologiske funktioner. Derudover er der rig mulighed for kombinationer med kodetastatur, video, kortlæser, fingerprint eller Bluetooth læser.

RiTTO (af Schneider Electric) porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilket produkt fra RiTTO du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere.

 

 

VI HJÆLPER MED ALLE PORTTELEFONI BRANDS ➜ 

 

 

GOLMAR VINDER FREM I DANMARK

Nyd godt af Golmars innovation

Golmar har stået i spidsen for innovation inden for dørtelefoner, siden de startede med at producere dørtelefoner i 1954. 

Som pioner inden for udviklingen af digitale kommunikationssystemer anvender Golmar i dag de absolut mest avancerede teknologier, med utallige funktioner og fokus på sikkerhed og kvalitet, samt ubegrænset mulighed for at opgradere.

 

Dørtelefon Golmar 

Dørtelefoni har aldrig været nemmere og smartere

I 2005 udviklede Golmar verdens første IP baserede dørtelefon, som de døbte Beoview.

Beoview er et serverfrit IP-system, der tillader tilslutning af indgangspaneler ved hjælp af en ny eller eksisterende LAN-infrastruktur. Netværket kan deles med andre IP-enheder.

Beoview giver følgende muligheder:

 • Forbundet skærme og paneler
 • Samtale mellem lejligheder
 • Billedhukommelse
 • Meddelelsestjenester og viderestilling til app
 • Billedhukommelse af ubesvarede opkald med tids- og datostempel
 • Forskellige opkaldsmodtagelsestoner afhængigt af hvor opkaldet kommer fra

Dette er blot nogle af de mange funktioner i denne nye generation af dørtelefoner, hvor det funktionsmæssigt kun er fantasien som sætter grænser.

Beoview kan laves i ubegrænset størrelse og det største dørtelefon anlæg nogensinde lavet, er lavet med Beoview. Aldrig har dørtelefonen været så kraftfuld og samtidig så brugervenlig at bruge.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst