Dørtelefoni Siedle

Dørtelefoni til lejligheder & erhvervAlt fra analog dørtelefoni til dørtelefonanlæg med app

Dørtelefoni, også kaldet porttelefoni af mange, er en moderne løsning til lejligheder i andelsboliger og boligselskaber, samt mange typer erhverv, der efterspørger mere sikkerhed med adgangskontrol og et alternativ til den forældede ringeklokke.

Mulighederne inden for dørtelefoni er mange

I vores omfattende sortiment finder du løsninger, der spænder fra traditionelle hustelefoner med GSM-forbindelse til mere avancerede trådløse video-dørtelefoner med muligheder for app-styring og integration med nuværende overvågningssystemer. 

Der kan vælges løsninger med bl.a.:

 • Løsninger med audio eller video i god kvalitet
 • Automatisk døråbning via sms eller mobil app (Android & iOS)
 • PoE forsynet serverfri forbindelse (strøm over netkabel)
 • Integreret adgangskontrol og mulighed for brandkommunikation
 • Mulighed for at se flere kameravinkler fra andet overvågning
 • Stort set ubegrænset mulighed for customization af funktioner
 • Løbende programmering og servicering via cloud hosting

 

+ Oplev dørtelefonanlæg fra Scantron

Få mere rådgivning ➜

 

Når dørtelefoni medfører en smartere hverdag

Dørtelefoni og porttelefoni er en optimal måde at øge sikkerheden og holde ubudne gæster væk. Vi anbefaler ofte Aptus eller Scantron, som forbinder dørtelefonen med bl.a. adgangskontrolanlæg, bookingsystem og alarmsystem.

Tankegangen er 'et nøglefrit samfund', hvor oplevelsen omkring adgangen og sikkerheden i ens lejlighed, ejendommen eller hele boligforeningen skal være så brugervenlig som muligt.

 

+ En nøglefri hverdag med Scantron

Spørg os om Scantron ➜

 

Kontakt os i dag

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefonanlæg i større og mindre ejendomme. Således er du sikret et professionelt udført arbejde med høj driftssikkerhed og stor pålidelighed. 

Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og book et uforpligtende møde med vores eksperter.

Få et uforpligtende tilbud her

Populære typer dørtelefonanlæg

Dørtelefon med kamera

 

Få video dørtelefonanlæg med høj billedkvalitet

En dørtelefon er først og fremmest til for at skabe øget kontrol og bedre sikkerhed med personlig adgangsstyring - og netop derfor kan en dørtelefon med kamera være endnu mere praktisk.

Med video får du nemlig mulighed for at øge sikkerhedsniveauet, når kameraet lader dig se, hvem der ringer på dørtelefonen.

Når der er kamera på dørtelefonen, skabes der aldrig tvivl om, hvem der ringer på, og i f.eks. etagebyggerier eller større kontorbygninger, hvor hoveddøren er langt væk, er det især fordelagtigt på forhånd at kunne se, hvem der skal lukkes ind. Systemet installeres med et lille kamera ved indgangspartiet og desuden en skærm ved den egentlige styringstelefon. 

Vi tilbyder også dørtelefonløsninger med videokamera, hvor det er muligt at gemme de optagelser, der ellers kun normalt vises live.

 

Trådløs døetelefon

 

Giv adgang via din mobil

Et nyere produkt, som i høj grad præger markedet for dørtelefoner, er de trådløse modeller, som ikke bare øger sikkerheden, men som også giver langt højere fleksibilitet end en klassisk dørtelefon.

Med et trådløst dørtelefonanlæg bliver det muligt at bevæge dig frit rundt uden for bygningen, men stadig styre indgangspartier. Du vil kunne se fra din telefon, hvem der ringer på og enten give eller nægte adgang via din telefon. Du opnår et håndstyret kontrolsystem, som er med til at øge sikkerheden og fleksibiliteten.

Derudover er brugervenligheden i top, når trådløse dørtelefoner kan tilpasses den enkelte bolig eller det enkelte kontor, hvorfor et trådløst system er velegnet til mange typer af indgangsstyring.

Ingen synlige kabler, håndstyret kontrol og høj fleksibilitet og brugervenlighed danner rammen for, at trådløse dørtelefoner stadig bliver mere og mere efterspurgt af vores kunder, bl.a. meget hos større boligselskaber i København.

 

GMS dørtelefon

 

Slip for udgifter til kabeltræk

Med et GSM-system til dørtelefoni kan du besvare opkald fra din dørstation nemt og hurtigt på din mobil eller fastnettelefon. Dørtelefoni gøres derved endnu nemmere og GSM-løsningerne udvikler sig meget i disse år.

En GSM sender er en oplagt mulighed for at gøre styring af indgangspartiet ved f.eks. lejligheder eller enkeltboliger nemmere, da det blot kræver et signal fra GSM netværket for, at en indgang eller dør kan åbnes. På den måde kan beboere, receptionister eller boligadministratorer styre indgang og indkørsel uanset hvor, de befinder sig.

Desuden er GSM dørtelefoni en fleksibel løsning, som ikke kræver kabling, og som kan kobles til flere mobiler eller telefoner. Løsningen er desuden økonomisk, da kontakten kobles op på det nuværende simkort, og der betales derfor blot telefontakst ved forbindelse.

 

Dørtelefon til lejligheder

 

Det mest udbredte er stadig analog dørtelefoni

En af de fortsat mest udbredte dørtelefonanlæg til lejligheder i boligbyggerier og erhvervsbygninger er analog / audio-baseret dørtelefoni.

Her er der ligeledes et dørtelefonanlæg foran hoveddøren og de steder i bygninger, der kan ringes til, hvor gæster ringer på og kan tale med modtageren af opkaldet. Herefter kan man med et enkelt tryk lukke folk ind.

Meget simpelt, men stadig en ganske fin løsning, hvad angår sikkerhed og adgangskontrol, og som opfylder de krav som mange bygningsejere stiller til et dørtelefonanlæg.

Analoge dørtelefoner er brugervenlige, men selvfølgelig uden ekstra moderne features, så den økonomiske udgift kan holdes i den lavere ende.

 

IP dørtelefoni

 

Moderne løsninger med IP-baseret dørtelefoni

Som pioner inden for udviklingen af digitale kommunikationssystemer, kom Golmar i 2005 på markedet med verdens første IP-baserede dørtelefon, Beoview.

Denne IP-baseret dørtelefoni er en multitasker udover det sædvanlige, da den både lader f.eks. beboere tale mellem lejligheder og har billedhukommelse af både besvarede og ubesvarede opkald.

Det er et serverfrit IP-system, og det kan tilsluttes via eksisterende LAN-infrastruktur. IP-baseret dørtelefoni er derfor den moderne løsning til nyere byggerier, der ønsker et dørtelefonanlæg fra øverste hylde.

Endnu en stor fordel ved IP-dørtelefonanlæg er muligheden for integrering med andre løsninger inden for f.eks. adgangskontrol og tyverialarm. Muligheden for et skræddersyet og skalerbart system er derfor nemmere med IP-dørtelefonanlæg.

 

Wifi dørtelefon

 

WiFi forbindelse er tilgængelig i mange løsninger

Flere dørtelefoni løsninger i vores sortiment kan tilknyttes WiFi netværk.

Dørtelefoni med mulighed for forbindelse via WiFi fungerer ofte med styring via app på mobiltelefonen eller en monitor, som er en fleksibilitet, der er meget efterspurgt hos såvel private som erhvervsdrivende.

WiFi dørtelefoni er i øjeblikket meget populært i private hjem, men bruges også som udgangspunkt for de nyeste sikkerhedssystemer til større byggerier og erhverv.

Derfor kan man forvente, at fremtiden i det hele taget vil være præget af WiFi løsninger inden for dørtelefoni eller IP-baserede dørtelefoner, som de produkter vores leverandør Golmar har bragt til markedet.

 

 

Porttelefonanlæg hos Bagger

 

Ofte stillet spørgsmål om dørtelefonanlæg

📞 Hvordan virker en dørtelefon?

En dørtelefon har et element placeret både udenfor og indenfor bygningen, hvori der gøres brug af dørtelefonen. Gæster i bygningen kan således ringe til en privat lejlighed, til et kontor eller til receptionen, som kan lukke dem ind. Et dørtelefonanlæg er på den måde med til at øge sikkerheden og skabe bedre kontrol med de personer, der besøger en bygning.

 

💰 Hvad koster en dørtelefon?

Prisen på en dørtelefon afhænger i høj grad af den specifikke dørtelefon og de funktioner, den har. En dørtelefon hænger sammen med hele ejendommen, og derfor er det ofte en større investering.

Desuden er dørtelefoni i dag blevet mere kompleks, fordi det er blevet muligt at tilføje f.eks. adgangskontrol, tyverialarmer og ABA-anlæg (brandsikring) til dørtelefonen.

 

📱 Medfølger der app til alle dørtelefoner?

I de traditionelle hustelefonsanlæg finder du ikke nødvendigvis en tilknyttet mobil app, da behovet ved denne type dørtelefon oftest blot er, at man fra lejligheden kan bestemme hvem, der skal have adgang. 

Ønsker du en dørtelefon med app har vi et hav af forskellige muligheder og avancerede løsninger, som kan være med til at give dig en smartere hverdag.

 

⚖️ Hvad er forskellen på en dørtelefon og en hustelefon?

Dørtelefon og hustelefon er forskellige betegnelser for det samme redskab, som gør det muligt at have kontrol med, hvem der kan komme ind i en bygning. Du kan også få dørtelefonen koblet til din telefon, så du ikke længere behøver at være hjemme for at se, hvem der søger adgang til bygningen.

Populære dørtelefonanlæg brands

Siedle dørtelefon

Siedle dørtelefoni repræsenterer en fusion af teknologisk innovation og tidløst design.

Med årtiers erfaring i branchen står Siedle som en pioner inden for avanceret dørkommunikation. Ud over den klassiske audio-dørtelefon, som giver mulighed for at høre, tale og åbne døre, tilbyder Siedle en række intelligente funktioner.

Deres systemer er integrerbare med moderne smart-home løsninger, hvilket giver dig en intuitiv oplevelse. Med fire forskellige designlinjer og mange designvarianter kan du skræddersy dit system til at matche bygningens æstetik.

Med Siedle er dørtelefoni ikke bare en praktisk løsning, men en forbedring af bygningens funktionalitet og sikkerhed.

 

Scantron dørtelefoni

Uanset om du har brug for en standardløsning eller skal have skræddersyet løsninger til ejendomen, kan Scantron dørtelefoni imødekomme dine ønsker.

Fælles for alle dørstationer fra Scantron er deres rene og enkle design. Udvalget af hustelefoner spænder fra simple og stilrene modeller, til moderne og avancerede video-hustelefoner. 

En populær løsning fra Scantron er deres FlexAir-dørtelefon, der forbinder dørtelefoni med adgangskontrol, postkasseanlægget og endda adgang i elevatoren, i ét samlet system. FlexAir gør det samtidigt let senere at integrere nye løsninger til systemet, hvilket er en fordel for større virksomheder og store boligbyggerier, hvor der ofte er et behov for udvidelse i fremtiden.

 

Dørtelefonanlæg Fermax

Fermax har produceret flere populære løsninger inden for dørtelefoni, hvor særligt deres Cityline dørstationer og deres iLoft monitortelefon har vundet stort indpas i Danmark.

Det er kendetegnende for begge løsninger, at der er sat fokus på æstetiske og slanke designs, der indeholder et væld af højteknologiske funktioner.

Cityline dørstationer er en nyere produktserie, hvor der bl.a. er mulighed for at kombinere denne dørtelefon med kodetastatur, video, kortlæser, fingerprint eller Bluetooth-læser, så du kan samle flere løsninger i ét system.

Andre smarte funktioner som fjernadgang, ansigtsgenkendelse og bevægelsesdetektering er også populære muligheder med Fermax dørtelefoner. 

 

IntraCode dørtelefon

IntraCode GSM videodørtelefoner er en moderne løsning, der kombinerer funktionalitet med stil.

Opkald fra videodørtelefonen besvares direkte på din mobil, selv når du ikke er hjemme. Intratone er GSM-baseret og fungerer med et indbygget simkort, hvilket eliminerer behovet for at trække kabler i bygningen.

Desuden har alle Intratone dørstationer indbygget adgangskontrol med briklæser, hvilket gør det muligt for alle i bygningen at åbne opgangsdøren med sin egen nøglebrik.

Administrationen af navne på display på dørtelefonen og nøglebrikker håndteres online via en dansk platform, der er tilgængelig fra både computer, tablet og mobilen.

DoorDing

DoorDing er en af de nyeste løsninger på markedet, hvor den gamle dørstation er skåret væk, og al adgangskontrol og dørtelefoni nu foregår via din smartphone.

Du vil i stedet for en klassisk dørstation finde en QR-kode, som du som beboer kan scanne for f.eks. at åbne hoveddøren, cykelporten eller døren til din lejlighed.

Du får med andre ord en samlet, digital nøgle, der giver dig mulighed for både at lukke dine besøgende ind eller låse hele lejligheden af med et enkelt swipe på din smartphone – uanset, om du er i haven eller i udlandet.

I kraft af at det hele foregår via smartphone, kan du kommunikere via video og tale med den besøgende, der har scannet QR-koden og bedt om adgang til din lejlighed eller virksomhed.

 

 

Dørtelefoni hos Bagger

 

Golmar vinder frem i Danmark

Nyd godt af Golmars innovation

Golmar har stået i spidsen for innovation inden for dørtelefoner, siden de startede med at producere dørtelefoner i 1954. 

Som pioner inden for udviklingen af digitale kommunikationssystemer anvender Golmar i dag de absolut mest avancerede teknologier, med utallige funktioner og fokus på sikkerhed og kvalitet, samt ubegrænset mulighed for at opgradere.

 

Dørtelefon Golmar 

Dørtelefoni har aldrig været nemmere og smartere

I 2005 udviklede Golmar verdens første IP baserede dørtelefon, som de døbte Beoview.

Beoview er et serverfrit IP-system, der tillader tilslutning af indgangspaneler ved hjælp af en ny eller eksisterende LAN-infrastruktur. Netværket kan deles med andre IP-enheder.

Beoview giver følgende muligheder:

 • Forbundet skærme og paneler
 • Samtale mellem lejligheder
 • Billedhukommelse
 • Meddelelsestjenester og viderestilling til app
 • Billedhukommelse af ubesvarede opkald med tids- og datostempel
 • Forskellige opkaldsmodtagelsestoner afhængigt af hvor opkaldet kommer fra

Dette er blot nogle af de mange funktioner i denne nye generation af dørtelefoner, hvor det funktionsmæssigt kun er fantasien som sætter grænser.

Beoview kan laves i ubegrænset størrelse og det største dørtelefon anlæg nogensinde lavet, er lavet med Beoview. Aldrig har dørtelefonen været så kraftfuld og samtidig så brugervenlig at bruge.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst