Dørtelefoni Siedle

Dørtelefoni & PorttelefoniFra analog dørtelefoni til dørtelefonanlæg med app

Vi har et af Danmarks største sortimenter indenfor dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel montering, installering og døgnvagt service af populære brands som f.eks. Scantron, Siedle, Fermax, Ritto, Golmar og Comelit.

Dørtelefon med kamera og video

Trådløs dørtelefon

GSM Dørtelefon

I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem. Få bl.a. mulighed for:

 • Løsninger med audio eller video i god kvalitet
 • Automatisk døråbning via mobil app eller sms
 • PoE forsynet serverfri forbindelse (strøm over netkablet)
 • Integreret adgangskontrol og mulighed for brandkommunikation
 • Mulighed for at se flere kameravinkler fra andre overvågningskameraer
 • Stort set ubegrænset mulighed for customization af funktioner
 • Løbende programmering og servicering via cloud hosting

 

+ Oplev dørtelefoni fra Scantron

Få mere rådgivning om dørtelefoni ➜

 

Når dørtelefoni medfører en smartere hverdag

Vores kundegrupper spænder vidt fra private boliger og lejligheder til kontorvirksomheder, store industribygninger og boligforeninger med mange hundrede lejligheder.

Til boligforeninger anbefaler vi Aptus og Scantron, som forbinder dørtelefonen med bl.a. adgangskontrol, bookingsystem og alarmsystem. Tankegangen er 'et nøglefrit samfund', hvor oplevelsen omkring adgangen og sikkerheden i ejendommen skal være så brugervenlig som muligt - undtagen for tyvene naturligvis.

 

+ En nøglefri hverdag med Scantron

Spørg vores eksperter om Scantron ➜

 

Porttelefoni giver sikkerhed og fleksibilitet

Dørtelefoni og porttelefoni er en meget optimal måde at øge sikkerheden og holde ubudne gæster væk. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede, tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen, også udendørs.

Alle vores dørtelefonanlæg har løbende opdateringer, så du altid er sikret en up-2-date løsning med de nyeste muligheder.

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefonanlæg og porttelefoni i større og mindre ejendomme. Således er du sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og stor pålidelighed. 

Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning. 

 

Dørtelefon pris

Kontakt os i dag

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på dørtelefoni eller porttelefoni.

Få et uforpligtende tilbud her

Forskellige typer dørtelefoni

Dørtelefon med kamera

En dørtelefon er til for at skabe øget kontrol og bedre sikkerhed med adgangsstyring – og netop derfor kan en dørtelefon med kamera være endnu mere praktisk. Her får du nemlig mulighed for at øge sikkerhedsniveauet, når kameraet lader dig se, hvem der ringer på dørtelefonen.

Når der er kamera på dørtelefonen, skabes der aldrig tvivl om, hvem der ringer på, og i f.eks. etagebyggerier eller større kontorbygninger, hvor hoveddøren er langt væk, er det især fordelagtigt på forhånd at kunne se, hvem der skal lukkes ind. Systemet installeres med et lille kamera ved indgangspartiet og desuden en skærm ved den egentlige styringstelefon. 

Vi anbefaler ofte Siedle video-dørtelefoner for endnu større sikkerhed og komfort. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som audiomodellerne.

 

Trådløs dørtelefon til etageejendom

Et nyere produkt, som i høj grad præger markedet for dørtelefoner, er de trådløse, som ikke bare øger sikkerheden, men som også giver langt højere fleksibilitet.

Et trådløst dørtelefonanlæg gør det muligt at bevæge sig frit rundt uden for bygningen, men stadig styre indgangspartier. Det giver rig mulighed for at give folk adgang fra enhver position, og dermed øges fleksibiliteten.

Derudover er brugervenligheden i top, når trådløse dørtelefoner kan tilpasses den enkelte bolig, det enkelte kontor eller den enkelte lejlighed, hvorfor et trådløst system er velegnet til mange typer af indgangsstyring.

Ingen synlige kabler, håndstyret kontrol og desuden høj fleksibilitet og brugervenlighed danner rammen for, at trådløse dørtelefoner stadig bliver mere og mere populære og meget efterspurgt.

 

GSM Dørtelefon

Med et GSM-system til dørtelefoni kan du besvare opkald fra din dørstation nemt og hurtigt over din mobil eller fastnettelefon. Dørtelefoni gøres derved endnu nemmere og GSM-løsningerne udvikler sig meget i disse år.

En GSM sender er en oplagt mulighed for at gøre styring af indgangspartiet ved f.eks. lejligheder eller enkeltboliger nemmere, da det blot kræver et signal fra GSM netværket for, at en indgang eller dør kan åbnes. På den måde kan beboere, receptionister eller boligadministratorer styre indgang og indkørsel uanset hvor, de befinder sig.

Desuden er GSM dørtelefoni en fleksibel løsning, som ikke kræver problematisk kabling, og som kan kobles til flere mobiler eller telefoner. Løsningen er desuden økonomisk, da kontakten kobles op på det nuværende simkort, og der betales derfor blot telefontakst ved forbindelse.

 

Få tilbud på dørtelefoni ➜

 

Dørtelefon hos Bagger

 

Ofte stillet spørgsmål om dørtelefoner

📞 Hvordan virker en dørtelefon?

En dørtelefon har et element placeret både udenfor og indenfor bygningen, hvori der gøres brug af dørtelefonen. Gæster i bygningen kan således ringe til en privat lejlighed, til et kontor eller til receptionen, som kan lukke dem ind. En dørtelefon er på den måde med til at øge sikkerheden og skabe bedre kontrol med de personer, der besøger en bygning.

 

💰 Hvad koster en dørtelefon?

Prisen på en dørtelefon afhænger i høj grad af den specifikke dørtelefon og de funktioner, den har. En dørtelefon hænger sammen med hele ejendommen, og derfor er det ofte en større investering.

Desuden er dørtelefoni i dag blevet mere komplekst, fordi det er blevet muligt at tilføje både adgangskontrol og brandalarm til dørtelefonen.

📱 Medfølger der app til alle dørtelefoner?

I de traditionelle hustelefonsanlæg finder du ikke nødvendigvis en tilknyttet mobil app, da behovet ved denne type dørtelefon oftest blot er, at man fra lejligheden kan bestemme hvem, der skal have adgang. 

Ønsker du en dørtelefon med app har vi et hav af forskellige muligheder og avancerede løsninger, som kan være med til at give dig en smartere hverdag.

 

⚖️ Hvad er forskellen på en dørtelefon og en hustelefon?

Dørtelefon og hustelefon er forskellige betegnelser for det samme redskab, som gør det muligt at have kontrol med, hvem der kan komme ind i en bygning. Du kan også få dørtelefonen koblet til din telefon, så du ikke længere behøver at være hjemme for at se, hvem der søger adgang til bygningen.

Populære porttelefoni brands

Siedle dørtelefon

Lige siden dørtelefonen blev opfundet, har Siedle altid koncentreret sig om at forbedre sine produkter med lidenskab, hengivenhed og en vilje til perfektion, som genspejles i alle deres løsninger. Med mere end 70 års brancheerfaring er Siedle et sikkert valg, når du skal købe dørtelefoni eller porttelefoni.

En audio-dørtelefon fra Siedle er det klassiske dørtelefonanlæg, som giver mulighed for at høre, tale og åbne døre – basis for enhver dørkommunikation. Hos Siedle kan denne basis udbygges med hele fire designlinjer og utallige designvarianter.

Du kan også vælge Siedle video-dørtelefon for endnu større sikkerhed og komfort. Anlægget giver dig mulighed for at se, hvem der står udenfor døren, hvilket er et effektivt våben mod bl.a. tricktyveri. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som audiomodellerne.

 

Scantron dørtelefoni

Uanset om du har brug for en standardløsning eller skal have tilpasset produkterne individuelt til dit projekt, kan Scantron produkter imødekomme dine ønsker og behov.

Fælles for alle vore dørstationer fra Scantron er deres rene og enkle design, der giver et flot udtryk og gør det nemt at overskue ejendommens beboere, så besøgende hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed eller virksomhed. Scantron fås som trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg.

Scantron trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg og er et af markets bedste anlæg som løser mange opgaver i f.eks. ældre opgange, således at der ikke skal trækkes kabler til den enkelte lejlighed. Udvalget af hustelefoner spænder fra simple og stilrene modeller, til moderne og avancerede video-hustelefoner udført i lækre materialer.

 

Fermax og Ritto dørtelefon

Vi tilbyder flere smarte dørtelefon løsninger fra Fermax. Den smarte iLoft monitortelefon fra Fermax er en håndfri farvemonitortelefon i et lækkert kompakt og ekstra slankt design.

Cityline dørstationer er det nyeste design fra Fermax med et luksuriøst og æstetisk udseende. Du får robust anodiseret aluminium og et væld af højteknologiske funktioner. Derudover er der rig mulighed for kombinationer med kodetastatur, video, kortlæser, fingerprint eller Bluetooth læser.

RiTTO (af Schneider Electric) porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilket produkt fra RiTTO du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere.

 

 

Spørg vores eksperter ➜

 

Dørtelefoni hos Bagger

 

Golmar vinder frem i Danmark

Nyd godt af Golmars innovation

Golmar har stået i spidsen for innovation inden for dørtelefoner, siden de startede med at producere dørtelefoner i 1954. 

Som pioner inden for udviklingen af digitale kommunikationssystemer anvender Golmar i dag de absolut mest avancerede teknologier, med utallige funktioner og fokus på sikkerhed og kvalitet, samt ubegrænset mulighed for at opgradere.

 

Dørtelefon Golmar 

Dørtelefoni har aldrig været nemmere og smartere

I 2005 udviklede Golmar verdens første IP baserede dørtelefon, som de døbte Beoview.

Beoview er et serverfrit IP-system, der tillader tilslutning af indgangspaneler ved hjælp af en ny eller eksisterende LAN-infrastruktur. Netværket kan deles med andre IP-enheder.

Beoview giver følgende muligheder:

 • Forbundet skærme og paneler
 • Samtale mellem lejligheder
 • Billedhukommelse
 • Meddelelsestjenester og viderestilling til app
 • Billedhukommelse af ubesvarede opkald med tids- og datostempel
 • Forskellige opkaldsmodtagelsestoner afhængigt af hvor opkaldet kommer fra

Dette er blot nogle af de mange funktioner i denne nye generation af dørtelefoner, hvor det funktionsmæssigt kun er fantasien som sætter grænser.

Beoview kan laves i ubegrænset størrelse og det største dørtelefon anlæg nogensinde lavet, er lavet med Beoview. Aldrig har dørtelefonen været så kraftfuld og samtidig så brugervenlig at bruge.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst