Dørtelefoni

DØRTELEFONI & PORTTELEFONIVI HAR ALTID ET KÆMPE SORTIMENT KLAR

Vi har et af landets største sortiment indenfor dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel montering og service af kvalitets dørtelefoni og porttelefoner fra blandt andet Comelit, Fermax, Ritto og Siedle. I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem.

Vores kundegrupper spænder vidt fra private villaer og lejligheder til kontorvirksomheder, industri og boligforeninger. Til boligforeninger anbefaler vi Aptus og Scantron, som forbinder dørtelefoni med bl.a. adgangskontrol, bookingsystem og alarmsystem.

 

SIKKERHED OG FLEKSIBILITET

Porttelefoni og dørtelefoni øger sikkerheden og holder ubudne gæster væk. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen, også udendørs. Alle vores modeller er under løbende forbedring, så du altid er sikret en nutidig løsning.

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefoni i større og mindre ejendomme af enhver slags. Således er du altid sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og stor pålidelighed. Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning.

 

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud på dørtelefoni

POPULÆRE DØRTELEFONI BRANDS

Siedle dørtelefon

Lige siden dørtelefonen blev opfundet, har Siedle altid koncentreret sig om at forbedre sine produkter med lidenskab, hengivenhed og en vilje til perfektion, som genspejles i alle deres løsninger. Med mere end 70 års brancheerfaring er Siedle et sikkert valg, når du skal købe dørtelefoni eller porttelefoni.

En audio-dørtelefon fra Siedle er det klassiske dørtelefonanlæg, som giver mulighed for at høre, tale og åbne døre – basis for enhver dørkommunikation. Hos Siedle kan denne basis udbygges med hele fire designlinjer og utallige designvarianter.

Du kan også vælge Siedle video-dørtelefon for endnu større sikkerhed og komfort. Anlægget giver dig mulighed for at se, hvem der står udenfor døren, hvilket er et effektivt våben mod bl.a. tricktyveri. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som audiomodellerne.

 

Scantron dørtelefoni

Uanset om du har brug for en standardløsning eller skal have tilpasset produkterne individuelt til dit projekt, kan Scantron produkter imødekomme dine ønsker og behov.

Fælles for alle vore dørstationer fra Scantron er deres rene og enkle design, der giver et flot udtryk og gør det nemt at overskue ejendommens beboere, så besøgende hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed eller virksomhed. Scantron fås som trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg.

Scantron trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg og er et af markets bedste anlæg som løser mange opgaver i f.eks. ældre opgange, således at der ikke skal trækkes kabler til den enkelte lejlighed. Udvalget af hustelefoner spænder fra simple og stilrene modeller, til moderne og avancerede video-hustelefoner udført i lækre materialer.

 

Fermax og Ritto dørtelefon

Vi tilbyder flere smarte løsninger fra Fermax. Den smarte iLoft monitortelefon fra Fermax er en håndfri farvemonitortelefon i et lækkert kompakt og ekstra slankt design.

Cityline dørstationer er det nyeste design fra Fermax med et luksuriøst og æstetisk udseende. Du får robust anodiseret aluminium og et væld af højteknologiske funktioner. Derudover er der rig mulighed for kombinationer med kodetastatur, kortlæser, fingerprint eller Bluetooth læser.

RiTTO (af Schneider Electric) porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilket produkt fra RiTTO du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere.

 

 

VI HJÆLPER MED ALLE SERIER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service