Skab karriere

Skab karriere sammen med osKom med på vores spændende rejse

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag. 

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende.

Vores vision er nemlig at være Danmarks mest værdiskabende sikkerhedsvirksomhed.

Ledige stillinger

 

Dette gør os stolt som arbejdsplads

Uddannelsesprisen

 

Nomineret til 'Uddannelsesprisen'

I 2022 blev vi nomineret til Uddannelsesprisen uddelt af Novo Nordisk, hvor vi blev anerkendt for vores ekstraordinære indsats i forhold til at styrke samarbejdet mellem uddannelse og erhvervsliv.

Derudover er det også en anerkendelse af vores helt eget koncept, Bagger Academy, der sætter struktur på uddannelsesforløbene og kompetenceudvikling af både lærlinge, elever og eksisterende medarbejdere.

 

 

EY Entrepreneur Of The Year

 

Nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year'

I 2020 blev vi nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year', som er Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der sætter fokus på de virksomheder, der formår at skabe vækst og drive succesfulde og dynamiske virksomheder.

Som nomineret til prisen bliver vi anerkendt for vores passion og gå-på-mod, der gør os til rollemodeller i branchen.

 

Årets Sikkerhedsvirksomhed

 

Vinder af 'Årets Sikkerhedsvirksomhed'

I 2018 blev vi kåret som Årets Sikkerhedsvirksomhed af Detektor Scandinavia. Motivationen bag udnævnelsen lød som følgende: "For virksomhedens store engagement i udvikling af og udbredelse af kendskab til branchen samt samarbejde på tværs”. 

Juryens afgørelse baserede sig bl.a. på følgende: ”Det har ikke mindst udmøntet sig i en stor indsats for at få forbedret uddannelser og kurser på det mekaniske område. Bagger har gjort meget for at øge optaget af lærlinge, både låsesmede og andre faggrupper i branchen”.

 

PWC Årets Ejerleder

 

Vinder af 'PWC Årets Ejerleder'

I 2015 vandt vi prisen 'Årets lokale Ejerleder', som PwC nominerede os til.
Der var en fantastisk stemning, og over 200 festklædte var mødt op for at hylde erhvervslivet i Slagelse Kommune.

LAR Virksomhedspris

 

Vinder af 'LAR Virksomhedspris'

I 2013 vandt vi ’LBR Virksomhedspris’, som er en stor anerkendelse for vores indsats i social ansvarlighed og uddannelsesmæssige ansvar samt vores bidrag til FN’s Verdensmål 4, 8, 10 og 17.

Vores sociale engagement indebærer bl.a. understøttelse af den lokale beskæftigelsesindsats ved at have fokus på opkvalificering af medarbejdere, mindskelse af sygefravær samt at gøre forskel for unge og voksne, der er i risiko for at blive tabt på arbejdsmarkedet.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst