Skab karriere sammen med osKom med på vores spændende rejse

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag. 

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende.

Vores vision er nemlig at være Danmarks mest værdiskabende sikkerhedsvirksomhed.

 

Kontakt os for spørgsmål

Dette gør os stolt som arbejdsplads

 

Nomineret til 'Novo Nordisks Uddannelsespris'

Vi er i 2022 blevet nomineret til Novo Nordisks Uddannelsespris, hvor vi bliver anerkendt for vores helt eget koncept, Bagger Academy, der sætter struktur på uddannelsesforløbene og kompetenceudvikling af både lærlinge, elever og eksisterende medarbejdere, er stort i sig selv.

Kåringen og uddelingen af prisen til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show finder sted d. 20. maj i Gørlev på den ’Den Gamle Sukkerfabrik’.

 

 

Nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year'

I 2020 blev vi nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year' med udgangspunkt i følgende:

"Når man udvælger Bagger Låse & Alarm er det fordi vores virksomhed opfylder nogle kriterier, vi meget gerne vil anerkendes for. Det gælder bl.a. evnen til at vækste og skabe arbejdspladser. En passion og et gå-på-mod, der gør os til rollemodeller i branchen."

 

 

Vinder af 'Årets Sikkerhedsvirksomhed'

I 2018 blev vi kåret som Årets Sikkerhedsvirksomhed af Detektor Scandinavia. Motivationen bag udnævnelsen lød som følgende:

”Bagger Låse og Alarm har gennem de seneste år involveret sig dybt i udviklingen af branchen og samarbejdet på tværs. Det har ikke mindst udmøntet sig i en stor indsats for at få forbedret uddannelser og kurser på det mekaniske område. Bagger har gjort meget for at øge optaget af lærlinge både låsesmede og andre faggrupper i branchen”, lyder det blandt andet fra juryens vurdering.

 

 

Vinder af 'PWC Årets Ejerleder'

I 2015 vandt vi prisen 'Årets lokale Ejerleder' som PwC nominerede os til.
Der var en fantastisk stemning, og over 200 festklædte var mødt op for at hylde erhvervslivet i Slagelse Kommune.

 

Vinder af 'LAR Virksomhedspris' (Baseret på FN's Verdensmål)

Lokalt Arbejdsmarkedsråd (LAR) overrækker hvert år 2 virksomhedspriser; en til en offentlig og en til en privat virksomhed. Prisen er en anerkendelse af de kræfter, som man lægger i at være socialt ansvarlige og bidrage til FN's Verdensmål 4, 8, 10 og 17.

Ønsket er at promovere lokale virksomheder, der i særlig grad udviser socialt ansvar og engagement ved at understøtte den lokale beskæftigelsesindsats.

Vi fandt prisen i 2013 og modtog i denne forbindelse et kunstværk lavet af Jens Kantsø.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst