Skab karriere

Skab karriere sammen med osSkræddersyede uddannelsesforløb med Bagger Academy

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads både har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at udvikle sig og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag. 

Derfor bestræber vi os på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og vores virksomhed udvikler sig løbende.

Disse værdier er grundstenene i vores unikke uddannelseskoncept 'Bagger Academy'.

Ledige stillinger

 

Sådan sætter vi bl.a. din karriere i fokus:

  • Skræddersyede uddannelsesforløb, med fokus på både faglig og personlig udvikling, der hjælper dig med at nå dine karrieremål.
  • En stærk kultur og værdier, der støtter og inspirerer dig til at nå dit fulde potentiale.
  • Mulighed for at lære fra erfarne kollegaer, der er dedikerede til at dele deres viden og ekspertise med dig.
  • Mulighed for at udvikle dig i forskellige retninger internt, som kan give dig mulighed for at udforske nye muligheder i din karriere.

 

Kontakt os for spørgsmål

Din karrierevej med Bagger Academy

Sådan bliver vi det stærkeste team i sikringsbranchen 

Vi ønsker at tiltrække de bedste kollegaer til at hjælpe os med at opnå vores vision om at være Danmarks mest værdiskabende sikkerhedsvirksomhed.

Som en del af denne vision ønsker vi at støtte vores medarbejderes udvikling med en række uddannelsesmuligheder, som er skræddersyet til at hver enkelt medarbejder.

Vi mener nemlig, at kompetenceudvikling er en væsentlig faktor i at fastholde de bedste medarbejdere og sikre deres succes i vores virksomhed. Det er derfor, at vi har udviklet vores Bagger Academy uddannelsesprogram, der giver vores medarbejdere mulighed for at lære og udvikle sig i et miljø, der er understøttet af en stærk kultur og værdier.

Vi tror på, at ved at støtte vores medarbejderes karrieremuligheder, kan vi også opnå vores mål og give vores kunder den bedste service og sikringsløsning.

Ledige stillinger

 

Vi søger altid dygtige medarbejdere

Så hvis du er på udkig efter en karrierevej, der giver dig mulighed for at udvikle dig og være en del af en virksomhed, der tager din udvikling alvorligt, så er vi stedet for dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine karrieremål inden for sikringsbranchen.

Elevplads hos Bagger

Dette gør os stolt som arbejdsplads

Uddannelsesprisen

 

Nomineret til 'Uddannelsesprisen'

I 2022 blev vi nomineret til Uddannelsesprisen uddelt af Novo Nordisk, hvor vi blev anerkendt for vores ekstraordinære indsats i forhold til at styrke samarbejdet mellem uddannelse og erhvervsliv.

Derudover er det også en anerkendelse af vores helt eget koncept, Bagger Academy, der sætter struktur på uddannelsesforløbene og kompetenceudvikling af både lærlinge, elever og eksisterende medarbejdere.

 

EY Entrepreneur Of The Year

 

Nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year'

I 2020 blev vi nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year', som er Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der sætter fokus på de virksomheder, der formår at skabe vækst og drive succesfulde og dynamiske virksomheder.

Som nomineret til prisen bliver vi anerkendt for vores passion og gå-på-mod, der gør os til rollemodeller i branchen.

 

Årets Sikkerhedsvirksomhed

 

Vinder af 'Årets Sikkerhedsvirksomhed'

I 2018 blev vi kåret som Årets Sikkerhedsvirksomhed af Detektor Scandinavia. Motivationen bag udnævnelsen lød som følgende: "For virksomhedens store engagement i udvikling af og udbredelse af kendskab til branchen samt samarbejde på tværs”. 

Juryens afgørelse baserede sig bl.a. på følgende: ”Det har ikke mindst udmøntet sig i en stor indsats for at få forbedret uddannelser og kurser på det mekaniske område. Bagger har gjort meget for at øge optaget af lærlinge, både låsesmede og andre faggrupper i branchen”.

 

PWC Årets Ejerleder

 

Vinder af 'PWC Årets Ejerleder'

Vores dedikation og engagement inden for sikringsbranchen blev anerkendt, da vi i 2015 blev tildelt prisen 'Årets lokale Ejerleder' af PwC. Det var en ærefuld anerkendelse, som vi blev nomineret til på grund af vores fortsatte indsats og bidrag til erhvervslivet i Slagelse Kommune.

Den aften, hvor prisen blev uddelt, var en uforglemmelig begivenhed. Over 200 festklædte mennesker var samlet for at fejre og hylde det lokale erhvervsliv. Den fantastiske stemning og støtten fra vores samfund styrkede vores motivation for at fortsætte med at levere førsteklasses sikringsløsninger og service til vores kunder.

 

LAR Virksomhedspris

 

Vinder af 'LAR Virksomhedspris'

I 2013 vandt vi ’LBR Virksomhedspris’, som er en stor anerkendelse for vores indsats i social ansvarlighed og uddannelsesmæssige ansvar samt vores bidrag til FN’s Verdensmål 4, 8, 10 og 17.

Vores sociale engagement indebærer bl.a. understøttelse af den lokale beskæftigelsesindsats ved at have fokus på opkvalificering af medarbejdere, mindskelse af sygefravær samt at gøre forskel for unge og voksne, der er i risiko for at blive tabt på arbejdsmarkedet.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst