WES3 trådløs evakuering alarm

WES3: Trådløs brandalarmTrådløse brandalarmer ved nybyggeri og ombygning

WES3 (3. generation af WES-systemet) er et mobilt trådløs brandalarm og evakueringssystem, der primært bruges på byggepladser og andre steder, hvor installationen af en normal fastmonteret brandanlæg enten ikke kan eller skal være permanent.

Produkterne fra WES3 er mobile og derfor kan de også genanvendes på andre byggepladser, når et projekt er færdigt. Det kan også være udendørsarrangementer såsom festivaler, koncerter og andre events som kan drage nytte af de trådløse alarmer fra WES3.

WES3 er desuden 'EN54-25' godkendt. Dette betyder at hver komponent er testet i laboratorium og lever op til den obligatorisk standard der findes inden for branddetektion i hele EU.

WES3 trådløs brandalarm

 

+ Se hvordan WES3 virker:

Brandbrochure

 

Mange fordele ved WES3

Det fleksible WES3-system tilbyder en række fordele, der både kan spare på omkostningerne og gøre arbejdsproces og evakueringsplaner lettere. Vi påpeger særligt tre fordele ved WES3:

 

  • Minimer risikoen for brande på byggepladser

    WES3 minimerer risikoen for ødelæggende brande - en risiko der desværre ofte er større på større byggepladser, hvor det kan være svært at holde et sikkerhedsmæssigt overblik.

  • Øget evakueringstid og hurtig evakuering

    WES3 øger evakueringstiden, og skulle der opstå brand, vil der være omkring tre gange så meget tid til at få evakueret personer og materialer. WES3 evakueringssystemet virker desuden også, hvis der opstår arbejdsskader eller andre ulykker, der kræver hurtig evakuering af tilskadekomne.

  • Opfylder kravene i Bygningsreglementet (BR18)

    WES3 opfylder kravene i Bygningsreglementet (BR18), kapitel 7, 'Byggepladsen og udførelsen af Byggearbejder', §163 hvilket både fungerer som et blåstempel og som en sikkerhed for, at systemet overholder de vigtige sikkerhedsmæssige krav.

Vi hjælper med opsætningen af dit nye WES3-system, uanset om du lejer eller køber systemet, og vi sørger naturligvis også for den månedlig kontrol og årlige servicetjek. Kontakt os på tlf. 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk

 

KPC Kundecase

Spørg vores brandekspert Thomas

Jeg er DBI-godkendt installatør og kan rådgive dig om brandsikring

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Primære enheder i WES3

WES3 Connect Enhed

WES3 systemet består af 3 kontrolenheder; Connect, interface og link. 

Kontrolenheden Connect-enheden fungerer som hjernen bag WES3-systemet. Herfra tilgås rapporteringer, og enheden arbejder i realtid for en trådløs interaktion med softwaren.

Interface-enheden sørger for, at dit WES3-system taler sammen med andre eksterne systemer og sikkerhedsforanstaltninger - f.eks. sikrer den at lifte og elevatorer slås fra ved brand.

Link-enheden giver WES3-systemets rækkevidde et boost ved at oprette forbindelse til et bredere netværk. På større byggepladser, der ofte er inddelt i flere sektioner, kan link-enheder være særligt fordelagtige.

 

WES3 røg brandalarm

På byggepladser, hvor der ofte er meget byggestøv, kan mange normale røgalarmer have svært ved at differentiere mellem røg og støv.

Dette er dog, helt unikt, ikke tilfældet med røgdetektorerne i WES3-systemet.

I tilfælde af røg eller brand forbinder detektoren direkte til WES3-systemet, der aktiverer evakueringsalarmen. Varmedetektorerne giver en tidlig advarsel ved afvigelser i varmen, så risiko for potentielle brande tidligt kan imødekommes.

Desuden kan disse såkaldte 'Call Point' enheder bruges i forbindelse med pludseligt opståede ulykker, hvor der hurtigt skal slås alarm.

 

WES3 Software app

WES3-systemet er baseret på krypterede radiosignaler, hvilket gør systemet i stand til at opretholde en altid sikker og høj oppetid, uden forstyrrelser fra eksterne systemer.

Med WES3’s online software REACT-system, kan du døgnet rundt reagere på alarmer fra byggepladsen, uanset hvilke enheder du har tilknyttet eller hvor du selv befinder dig.

WES mobilappen tillader nemlig brugervenlig adgang med øjeblikkelige notifikationer fra det pågældende alarm-område WES3-enheder er installeret, så alle de relevante parter hurtigst adviseres.

 

FAQ om WES3

🏗️ Kan trådløse brandalarmer bruges ved ombygning?

Ja, WES3 trådløse brandalarmer kan være en essentiel del af brandsikring ved ombygning. Med en stigende opmærksomhed på risikoen for brande i ombygningsfase, er det afgørende at prioritere forebyggelse og tidlig opdagelse af brandfare. Avancerede brandalarmer som WES3 er godkendt netop til disse krævende miljøer. 

 

 

🚧 Hvordan implementeres WES3 på en byggeplads?

Trådløse brandalarmer er generelt enkle at opsætte og installere. WES3 installeres i samarbejde med en styreenhed på f.eks. kontoret, og diverse alarmenheder monteres herefter lodret på vægge eller vogne på jeres byggeplads. Hvor mange brandalarm-enheder der er tale om, afhænger af omfanget på jeres byggeri.

 

♻️ Hvem kan bruge WES3?

WES3 er særligt relevant for entreprenører og bygherrer ved både nybyg og ombyg, men også for festivalarrangører, ejere af fredede bygninger og mange flere. Desuden kan WES3 med fordel også bruges i forbindelse med varmt arbejde på byggepladser, hvor der er øget risiko for brand. 

GUIDE: Læs mere om regler ved varmt arbejde

 

⚖️ Hvad er forskellen på WES3 og WES+?  

WES3 og WES+ er begge gode valg, når det kommer til trådløse brandalarmer.

WES+ er den ældre generation, og derfor er WES3 udstyret med en række nye funktioner, der kan være af relevans for jer. De nye funktioner inkluderer bl.a. 4G-forbindelse uden for stedet, tredjepartssystemintegration og pre-alarm funktioner.

 

♻️ Kan WES3-systemet lejes?

Ja, hos os har I mulighed for at leje et WES3-system i mindst 3 måneder. 

Hvis I ønsker dette, beder vi jer rette henvendelse til os for at tale nærmere om detaljer og pris.

 

📡 Hvor langt kan signalet fra en WES3-enhed nå?

Signalstyrken vil variere afhængigt af byggepladsens miljø og lignende faktorer, men WES-enheder placeret udendørs vil række op til 1.000 meter, hvor indendørsenheder kan række mellem 200-500 meter. I kan dog tilføje linkenheder for at opnå en længere strækning.

 

💰 Hvad koster leje af WES3?

Prisen på leje af WES3 afhænger meget af antallet af enheder, der er behov for, samt hvor længe de skal bruges. Samtidig findes der flere tilkøbsmuligheder. Kontakt os gerne for priser.

 

WES3 alarm brandkrav

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst