WES3 trådløs evakuering alarm

WES3 - Trådløse brandalarmerRamtech WES er byggepladsens sikkerhedssystem

WES3 (3. generation af WES-systemet) er et mobilt trådløs brandalarm og evakueringssystem, der primært bruges på byggepladser og andre steder, hvor installationen af en normal fastmonteret brandalarm enten ikke kan eller skal være permanent.

Da produkterne fra WES3 er mobile, kan de derfor også genanvendes på andre byggepladser, når et projekt er færdigt.

Desuden kan andre store udendørsarrangementer såsom festivaler, koncerter og andre events også få nytte af de smarte enheder fra WES3 - fordi WES3 har mange gode fordele.

 

+ Se hvordan WES3 virker:

 

Fordele ved WES3

Det fleksible WES3-system tilbyder en række fordele, der både kan spare på omkostningerne og gøre arbejdsproces og evakueringsprocesser lettere.

Vi påpeger særligt tre fordele ved WES3:

  • WES3 minimerer risikoen for ødelæggende brande, en risiko der desværre ofte er større på større byggepladser, hvor det kan være svært at holde et sikkerhedsmæssigt overblik.
  • WES3 øger desuden evakueringstiden, og skulle der opstå brand, vil der være omkring tre gange så meget tid til at få evakueret personer og materialer. WES3 evakueringssystemet virker desuden også, hvis der opstår arbejdsskader eller andre ulykker, der kræver hurtig evakuering af tilskadekomne og andet personale.
  • WES3 opfylder kravene i Bygningsreglementet, BR18, kapitel 7, 'Byggepladsen og udførelsen af Byggearbejder', §163 hvilket både fungerer som et blåstempel og som en sikkerhed for, at systemet overholder de vigtige sikkerhedsmæssige krav. BR18 tilbyder desuden vejledninger om brandværnsforanstaltninger for skurbyer og lignende på byggepladser, der er særligt relevante anvendelsessteder for WES3.

 

WES3 alarm brandkrav

 

Hvem kan bruge WES3?

WES3 er særligt relevant for entreprenører og bygherrer ved både nybyg og ombyg, for festivalarrangører, ejere af fredede bygninger og mange flere. Enhederne fra WES3 kan både fås som midlertidige investeringer ved at leje de nødvendige enheder, eller som fast investering.

Desuden kan WES3 med fordel også bruges i forbindelse med varmt arbejde på byggepladser, hvor der er øget risiko for brand.

+GUIDE: Alt hvad du skal vide om varmt arbejde

Vi hjælper med opsætningen af dit nye WES3-system, uanset om du lejer eller køber systemet, og vi sørger naturligvis også for den månedlig kontrol og årlige servicetjek. Kontakt os på tlf. 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk.

 

WES3 trådløs brandalarmer 

Spørg vores WES3 ekspert Lars

Jeg har 15 års erfaring med brandsikring

Lars Hjort

Afdelingsleder, Brandsikring

70 20 21 12

Lars Hjort Profilbillede

Primære enheder fra WES3

WES3 Connect Enhed

WES3 systemet består af 3 kontrolenheder; Connect, interface og link. 

Kontrolenheden Connect fungerer som hjernen bag WES3-systemet. Herfra tilgås rapporteringer, og enheden arbejder i realtid for en trådløs interaktion med softwaren.

Interface-enheden sørger for, at dit WES3-system taler sammen med andre eksterne systemer og sikkerhedsforanstaltninger - f.eks. sikrer den at lifte og elevatorer slås fra ved brand.

Link-enheden giver WES3-systemets rækkevidde et boost ved at oprette forbindelse til bredere netværk. På større byggepladser, der ofte er inddelt i flere sektioner, kan denne enhed være særligt fordelagtig.

 

WES3 røg brandalarm

På byggepladser, hvor der ofte er meget byggestøv, kan nogle røgalarmer have svært ved at differentiere mellem røg og støv.

Dette er dog, helt unikt, ikke tilfældet med røgdetektorerne i WES3-systemet.

I tilfælde af røg eller brand forbinder detektoren direkte til WES3-systemet, der aktiverer evakueringsalarmen. Varmedetektorerne giver en tidlig advarsel ved afvigelser i varmen, så risiko for potentielle brande tidligt kan imødekommes.

Desuden kan disse såkaldte 'Call Point' enheder bruges i forbindelse med pludseligt opståede ulykker, hvor der hurtigt skal slås alarm.

 

WES3 Software app

WES3-systemet er baseret på krypterede radiosignaler, hvilket gør systemet i stand til at opretholde en altid sikker og høj oppetid uden forstyrrelser fra eksterne systemer.

Med WES3’s online software REACT-system, kan du døgnet rundt reagere på alarmer fra byggepladsen, uanset hvilke enheder du har tilknyttet eller hvor du selv befinder dig.

WES mobilappen tillader nemlig brugervenlig adgang med øjeblikkelige notifikationer fra det pågældende alarm-område WES3-enheder er installeret, så alle de relevante parter hurtigst adviseres.

 

Spørg vores eksperter om WES3 ➜ 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst