Elektronisk dørlås med kode

Smarte elektroniske låseGlem nøglen: brug nøglebrik, kode eller mobilen

Hvis du leder efter en nøglefri lås, hvor du er fri for bekymringer om mistet nøgler, eller ønsker du nemt at åbne døren via telefonen, så anbefaler vi elektroniske dørlåse.

En dørlås er nemlig ikke bare en dørlås - elektroniske låse kan bruges til:

Elektroniske Låse oversigt

 

+ Mest populære elektroniske dørlåse:

 

Elektronisk dørlås Yale Doorman

 

Simon-Voss Mobile Key Elektronisk dørlås

 

Elektronisk dørlås Linus

 

Hvad er en elektronisk dørlås?

En elektronisk dørlås benytter sig af software til at give dig adgang, i stedet for de almindelige metal nøgler. Du kan 24/7 ændre i de adgangsgivende koder eller nøglebrikker, så du har mulighed for at afskrive en bortkommet nøglebrik øjeblikkeligt, hvilket er et ekstra lag i det høje sikkerhedsniveau med nøglefrie låse.

Som udgangspunkt er en nøglefri elektronisk dørlås nemlig altid låst, hvilket betyder at døren vil være helt låst når den lukkes. Du skal derfor ikke bekymre dig om døren er låst udefra, når du er hjemme eller om du har glemt at låse døren, da du var den sidste der gik fra boligen eller kontoret. 

 

Gode grunde til vælge automatiske dørlåse:

 • Automatisk aflåsning når du lukker døren
 • Oplukning af dør fra smartphone (eksternt f.eks. fra arbejde)
 • Bortkommen nøglebrikker kan hurtigt deaktiveres eller omkodes
 • Mulighed for tidsbestemte midlertidige koder (f.eks. til rengøring eller håndværkeren)
 • Mobil app viser hvornår og hvilke nøglebrikker er brugt til adgang
 • Tydelig lys i display, så man nemt kan indtaste pinkode i mørke

 

+ Se de mange fordele:

Spørg os om smarte dørlåse ➜

 

Spørg vores eksperter om elektroniske låse

Gør hverdagen nemmere for alle, undtaget tyven

Adgang med kode, brik eller telefon

Der findes to forskellige slags elektroniske dørlåse. Ved en nøglefri kodelås skal du bruge en nøglebrik, en kode eller en smartphone via dit Wifi for at oplukke låsen. Ved biometriske låse kan du åbne døren med dit fingeraftryk.

Begge har et hav af fordele, som ikke kun relaterer sig til sikkerhed. Skal du f.eks. leje din bolig eller sommerhus ud i en periode, eller venter du besøg fra en håndværker, når du ikke er hjemme, så kan du åbne din hoveddørslås fra arbejde med din iPhone eller lave en tidsbegrænset pinkode.

 

Elektronisk dørlås hoveddør

 

 Elektronisk Dørlås Bedste Pris

 

Elektroniske dørlåse bliver kun mere udbredt i 2022

Med over 45 års erfaring inden for låse, er elektroniske dørlåse med kode og nøglebrikker stadig nyt for mange private og firmaer. De mange fordele vil dog betyde, at dørlåse med kode kun vil blive mere udbredt i 2022 og de kommende år.

Vi har derfor samlet de bedste nøglefrie låse på markedet og rådgiver gerne hvilken elektronisk dørlås der passer til dit behov.

Du kan træffe os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk for mere information om nøglefrie elektroniske låse. Alle vores elektroniske låse opfylder selvfølgelig de generelle forsikringskrav.

 

Elektroniske låse hos Bagger

 

Mest efterspurgte nøglefrie låse

Elektronisk lås Doorman L3 fra Yale (Ruko)

 

Yale Doorman L3 pakke:

 • 1 styk. Doorman L3 enhed & 1 styk. nøglebrik
 • 1 styk. Smart Bridge til Wifi tilslutning
 • Montering og indstilling af dørlås
 • Farver fås i sort, mat sort eller blank sølv
 • Fra 5.579 kr. (eks. moms)

 

Beskrivelse af produkt:

Yale har i 2021 opdateret deres meget populære Doorman V2N model og induceret L3. Med den opdateret model kan du aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind online via Yale Acces-appen på din mobiltelefon.

Samtidigt har du nu mulighed, via den medfølgende Smart Wifi Bridge, for at bruge Doorman L3 som din ringklokke og få besked direkte på mobilen.

 

 

Elektronisk Lås Mobilekey fra SimonsVoss

 

SimonsVoss MobileKey pakke:

 • 1 stk. offline ovalcylinder enhed
 • 1 stk. offline pinkodetastatur enhed
 • Montering og indstilling af enhed
 • Fra 4.400 kr. (eks. moms)

 

Beskrivelse af produkt:

MobileKey fra SimonsVoss indeholder en offline elektronisk geocylinder, der med sit æstetiske design pynter flot på din dør. Der tilhører et kodetastatur du kan sætte ved siden af døren, så du kan få adgang til dit hjem via en pinkode.

Fordelen ved MobileKey løsningen er at dørens udseende beholdes og produktet installeres ovenpå din nuværende låsekasse. Via den tilknyttet app kan du også følge hvilke låse bruges og hvornår. Tilføj samtidigt nemt adgangstilladelser inde i appen til hele familien.

 

 

Elektronisk dørlås Linus

Yale Linus pakke:

 • 1 stk. Yale Linus Smart Lock
 • 1 styk. Yale Connect
 • Montering og indstilling af enhed
 • Fås i sort eller sølv
 • Fra 3.920 kr. (eks. moms)

 

Beskrivelse af produkt:

Et alternativt til Yale Doorman er Yale Linus. Modellen er billigere end Doorman fordi den udelukkende sættes på døren indvendigt, men tilbyder stadig nem oplukning af døren med din telefon. Via Yale Access appen kan du åbne døren, når du kommer hjem, men også for andre hvis du ikke er hjemme.

Du opretter nemt virtuelle nøgler til dine gæster og du får besked så snart døren bliver åbnet og låst igen.

Yale Linus understøtter også p.t. Alexa, Apple Homekit, Google Home og Philips Hue, for en endnu smartere hverdag. Kodetastatur og Yale Smart Bridge kan tilkøbes.

 

FAQ om elektroniske dørlåse

🔍 Hvordan fungerer en elektronisk dørlås?

En elektronisk dørlås bruger software til at give dig adgang. På den måde undgår du at skulle bruge de traditionelle metalnøgler til at åbne en dør, og i stedet skal du blot bruge en nøglebrik eller en kode. 

Med en elektronisk dørlås har du hele tiden mulighed for at ændre i, hvem der skal have adgang, og er en nøglebrik blevet væk, afskriver du den blot, så den ikke længere har adgang.

 

🔒 Hvor sikker er en elekronisk dørlås?

En elektronisk dørlås øger sikkerhedsniveauet, da din dør som udgangspunkt bliver låst hver gang døren lukkes, og du derved ikke behøver bekymre dig om at låse efter dig. Derudover undgår du at have flere nøgler i omløb, da du med elektroniske dørlåse hurtigt kan afskrive en bortkommen nøglebrik.

Desuden beskytter en elektronisk lås bedre end de mekaniske dørlåse, da en indbrudstyv ikke kan benytte sig af bankenøgler.

 

✅ Kan elektroniske dørlås installeres på alle døre?

Der findes et stort udvalg af elektroniske dørlåse, og det er derfor en løsning, som kan installeres på stort set alle døre (også 3 punkts døre) og forskellige typer indgange.

Du kan blandt andet bruge elektroniske dørlåse til hoveddøren, terrassedøren, vinduet, skuret, værdiskabe eller endda postkassen.

 

🔌 Kræver elektroniske låse strøm?

Du skal ikke være bange for, ikke at kunne komme ind i boligen eller på kontoret, hvis strømen er gået. Elektroniske dørlåse kører på batteri og lyser tydeligt i god tid, før batteriet skal udskiftes.

Selv hvis du glemmer at skifte batteriet, så vil du altid kunne tilkoble et 9V-batteri i bunden af dørlåsen for midlertidig benyttelse af låsen.

⏰ Låser en elektronisk dørlås automatisk?

Som udgangspunkt vil en elektronisk dørlås altid være låst. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at låse hovedøren efter dig, når du er den sidste der går fra boligen eller kontoret.

 

📡 Kræver en elektronisk dørlås wifi forbindelse?

Vi kan tilbyde forskellige typer af elektroniske dørlåse til forskellige krav og behov. Hvorvidt en elektronisk dørlås kræver Wifi forbindelse afhænger af hvilken model, der er tale om, da det ikke er tilfældet ved alle vores modeller. Vi tilbyder både offline og online modeller.

 

🚪 Elektronisk dørlås på terrassedøren?

Der findes elektroniske dørlåse til både terrassedøre og vinduer. Ofte anbefaler vi 'Ruko Code Handle' som produkt til disse indgange. 'Ruko Code Handle' sikrer mod indbrud, da terrassedøren/vinduet kun kan åbnes af personer, der kender den sekscifrede kode, som du selv kan indstille. En indbrudstyv kan derfor heller ikke blot smadre vinduespartiet og åbne indefra.

 

💰 Hvad koster en elektronisk dørlås?

Vi kan tilbyde elektroniske dørlåse i forskellige prisklasser alt efter hvilke krav, du har til kodelåsen. Vi kan eksempelvis tilbyde en Yale Linus pakke, som er en af de mest efterspurgte elektroniske dørlåse, til priser fra 3.920 kr. (eksl. moms).

 

💧 Hvor dårligt vejr kan en elektronisk lås holde til?

Selvom elektroniske kodelåse kan være nyt for mange, så har produkterne være udviklet på i mange år. Derfor er de anvendte materialer godt gennemtestet, specielt den udvendige side til hoveddøren som er meget vandtæt og bestemt kan klare det danske vejr.

Andre udfordringer som støv og svære partikler hos noget erhverv vil materialerne på den elektronisk lås også kunne klare. Kig efter 'IP-graden' på produktet og gå efter min. 55.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst