Låse til boligen

Låse til boligen & virksomhedenHVILKEN LÅS SKAL DU BRUGE?

Der er enorm forskel på, hvor stor modstandsdygtighed forskellige låse yder. Denne sikkerhed betegnes med udtrykket nøglesikkerhed. Nøglesikkerhed bliver klassificeret i kategorier, som definerer deres sikkerhed.

Eksempelvis giver en 6-stiftet nøgle, det vil sige en nøgle med et trapetsformet nøglehoved, en markant højere nøglesikkerhed end de mere konventionelle 5-stiftede nøgler, som er kendetegnet ved at have runde nøglehoveder.

 

Låse til bolig og erhverv - Ruko lås

 

Hvilken nøglesikkerhed du bør vælge, afhænger af hvilket overordnet sikkerhedsniveau, du stræber efter. Dette kan bl.a. afgøres ud fra bygningens beliggenhed, værdien af indboet, samt eventuelle krav fra forsikringsselskabet. Ejer du en virksomhed, vil dit forsikringsselskab typisk altid stille krav om en højere nøglesikkerhed end i private boliger.

Jo højere nøglesikkerhed, jo sværere vil det være at dirke døren op og kopiere eksisterende nøgler.

 

+ Vores låsesmed Jesper anbefaler...

 

VÆLG LÅSE I DEN BEDSTE KVALITET

Er du i tvivl om din boligs eller forretnings låsesikkerhed, så anbefaler vi, at du kontakter os for at få efterset ejendommens låse og vurderet den generelle låsesikkerhed. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at alle låsecylindere udskiftes, hvis de er mere end ti år gamle. 

Hvis dine låse ikke fejler noget, men du er i tvivl om låsesikkerheden, fordi du enten har tabt dine nøgler eller netop er flyttet bolig, så anbefaler vi omkodning af låsen.

 

Det anbefales at du skifter dine låse, hvis de er mere end 10 år gamle

 

Vi leverer alt indenfor mekaniske låse, elektroniske låse, større låsesystemer og  fører udelukkende anerkendte mærker, som lever op til aktuelle anbefalinger og forsikringskrav. 

Som autoriseret forhandler af bl.a. RUKO, SALTO, Medeco og EVVA låseprodukter, er du sikker på at få en professionel løsning af højeste kvalitet, uanset hvilke låse du vælger. 

 

BOOK SIKKERHEDSTJEK

Kontakt os for et sikkerhedstjek, hvor vi sammen gennemgår ejendommen eller boligen og vurderer behovet for udskiftning af eksisterende låse. Med udgangspunkt i dine ønsker, udarbejder vi et prisstærkt tilbud på montering eller udskiftning af alle låse.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

Indhent god pris på nye låse

Hvor gode er dine låse?

Vedligeholdelse af låse og nøgler

Oliering af låse er ikke blot noget, som bør gøres, når låsen er i stykker eller den binder. Dette bør gøres løbende for at opretholde låsens smidighed, og samtidig kan olie være med til at vedligeholde udseendet af en lås.

Til nøgler og dørlåse findes der både olie, fedt og spray, som kan gøre forskellen. Udseendet kan også forbedres med rengøring. En af de største syndere, når det kommer til defekte nøgler og låse er skidt.

Fremmedlegemer kan ødelægge og sætte sig fast, og simpel rengøring af både nøglehuller, låse, lukninger og låsekasser kan gøre en stor forskel i det store hele. 

Både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning af døre og bildøre kan foretages af os. Du kan altid kontakte vores døgnvagt på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst