Låse til bolig og erhverv

Låse til bolig & erhvervHvilken lås skal du bruge?

 

Det starter med nøglesikkerhed

Der er meget stor forskel på, hvor stor modstandsdygtighed forskellige låse yder. Denne sikkerhed betegnes med udtrykket: nøglesikkerhed. Nøglesikkerhed bliver klassificeret i kategorier, som definerer deres sikkerhed.

Eksempelvis giver en '11-stiftet nøgle', det vil sige en nøgle med bl.a. et trapetsformet nøglehoved, en markant højere nøglesikkerhed end de mere konventionelle '5-stiftede nøgler', som er kendetegnet ved at have runde nøglehoveder.

 

Låse til bolig og erhverv - Ruko lås

 

Sådan vælger du den optimale nøglesikkerhed

Hvilken nøglesikkerhed du bør vælge, afhænger af hvilket overordnet sikkerhedsniveau, du stræber efter.

Dette kan bl.a. afgøres ud fra bygningens beliggenhed, værdien af indboet, samt eventuelle krav fra forsikringsselskabet. Ejer du en virksomhed, vil dit forsikringsselskab typisk altid stille krav om en højere nøglesikkerhed end i private boliger.

Jo højere nøglesikkerhed, jo sværere vil det være at dirke døren op og kopiere eksisterende nøgler.

 

+ Guide til at vælge den rigtige lås:

Få rådgivning om valg af lås ➜

 

Få efterset dine låse hvert årti

Er du i tvivl om din boligs eller forretnings låsesikkerhed, så anbefaler vi, at du kontakter os for at få efterset ejendommens låse og vurderet den generelle låsesikkerhed. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at alle låsecylindere udskiftes, hvis de er mere end ti år gamle. 

Hvis dine låse dog ikke fejler noget, men du er i tvivl om låsesikkerheden, fordi du enten har tabt dine nøgler eller netop er flyttet bolig, så anbefaler vi omkodning af låsen.

 

Følg disse gode huskeregler:

  • Dørlåse skal have min. 10 mm plads til dørkanten
  • Låsekassen i døren bør være 'EN 12209 grade 3' godkendt 
  • Gerne 2 låse på yderdøre, som er min. 40 cm fra hinanden
  • Låsecylindre skal gerne opfylde 'grade 6' for nøglesikkerhed
  • Vælg gerne patenteret låse, så 3. part ikke kan kopiere nøglen 

 

Få undersøgt dine låse hvert årti

"Vi anbefaler at du får tjekket dine låse hvert 10. år, fordi vi ofte oplever at mange låse er nedslidte og bør udskiftes."

// Jesper Jørgensen, Sikringsekspert hos Bagger Låse.

 

 

Book sikkerhedstjek for bedste løsning

Vi leverer alt indenfor mekaniske låse, kodelåse til døre og større systemlåse, som alle lever op til aktuelle anbefalinger og forskellige niveauer af forsikringskrav. 

Som autoriseret forhandler af bl.a. RUKO, SALTO Systems, Medeco og EVVA låseprodukter, er du sikker på at få en professionel løsning af højeste kvalitet, uanset hvilke låse du vælger. 

Kontakt os på tlf. 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for at booke et sikkerhedstjek, hvor vi sammen gennemgår ejendommen eller boligen og vurderer behovet for udskiftning af eksisterende låse. Du kan også besøge vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, København og Ringsted, hvor vi har udstillet nogle af de mest populære låse.

Indhent gode priser på nye låse

Tips til valg af lås & vedligeholdelse

Husk disse 3 råd når du vælger lås

Hvis du har besluttet dig for at få udskiftet dine låse med nye, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Ønsker du at fortsætte med mekaniske låse, eller har du mod på at få installeret mere moderne elektroniske låse?

Mekaniske låse er en fællesbetegnelse, der dækker over de typer af låse, der låses ved, at en låserigel skydes ud som resultat af, at man drejer på nøglen.

Selvom elektroniske låse også har en låserigel, styres denne i stedet elektronisk og er som regel batteridrevet. Uanset valget af ny lås, bør du huske på følgende tre krav for at få et sikkert låsesystem. Gå efter låse der har:

  • En høj dirkesikkerhed, så ubudne gæster ikke forholdsvis nemt kan dirke sig ind.
  • Et tilhørende sæt nøgler, der er kopieringssikrede, og som har en høj sikkerhedsklassificering.
  • En høj borebeskyttelse i cylinderhuset, så låsen ikke kan bores op f.eks. ved indbrudsforsøg.

Vedligeholdelse af låse og nøgler

Oliering af låse er ikke blot noget, som bør gøres, når låsen er i stykker eller den binder. Dette bør gøres løbende for at opretholde låsens smidighed, og samtidig kan olie være med til at vedligeholde udseendet af en lås.

Til nøgler og dørlåse findes der både olie, fedt og spray, som kan gøre forskellen. Udseendet kan også forbedres med rengøring. En af de største syndere, når det kommer til defekte nøgler og låse er skidt.

Fremmedlegemer kan ødelægge og sætte sig fast, og simpel rengøring af både nøglehuller, låse, lukninger og låsekasser kan gøre en stor forskel i det store hele. 

Både vedligeholdelse, reparation af låse, samt oplukning af døre og oplukning af bildøre kan foretages af os. Du kan altid kontakte vores døgnvagt på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Tjek dine nøgler

Gode råd mod indbrud?

Vi har samlet den bedste viden om hvordan du selv kan formindske tyvens chancer for et vellykket indbrud.

VIS MIG DE GODE RÅD

Mest populære låsetyper

Kodelås til dør

Lad elektroniske dørlåse gør din hverdag nemmere 

Gennem de senere år har flere innovative brands revolutioneret sikkerhedsindustrien med deres elektroniske låsesystemer. Med en elektronisk lås (f.eks. Yale Doorman) får du en intelligent sikkerhedsløsning, hvor det er systemets software snarere end din egen hukommelse, der sørger for at låse efter dig.

Som udgangspunkt vil den elektroniske lås nemlig altid være låst. Du kan selv vælge, om du vil bruge din smartphone eller en nøglebrik til at låse op.

 

Vinduessikring

Vindueslåse besværliggør indbrudsforsøget

I alt for mange tilfælde kommer indbrudstyven ind gennem vinduet. Derfor er det altså nødvendigt også at være opmærksom på sikkerhedsløsninger til dine vinduer, og heldigvis findes der også flere gode råd til, hvordan du kan optimere din vinduessikring.

Med f.eks. vindueslåse kan du låse vinduerne, når du ikke er hjemme eller når kontoret har lukket, og på den måde kan du besværliggøre indbrudstyvens adgang.

 

Låsekasser til gamle og nye døre

Låsekassen er kernen i låsesystemet

Gamle eller slidte låsekasser yder ikke den optimale sikkerhed eller robusthed imod indbrudsforsøg, og derfor kan udskiftning i nogle tilfælde være nødvendigt. En god låsekasse af en høj sikringsklasse fungerer som kernen af dit mekaniske låsesystem.

Alle vores låsekasser lever naturligvis op til de anbefalede kriterier, og vores låse-eksperter monterer altid med høj faglig ekspertise, så du kan være sikker på at få en låsekasse, der fungerer optimalt.

 

Omkodning af låse

Sæt de mistet nøgler ud af spil

Har du mistet eller fået stjålet dine nøgler, er det en god idé at få foretaget en omkodning af låsen. En omkodning af låsen sætter de mistede nøgler ud af spil, så du ikke længere behøver bekymre dig om ubudne gæster med direkte adgang til dit hjem.

I nogle tilfælde er det dog nødvendigt at udskifte låsen i stedet. Hvis låsesystemet ikke længere er tidssvarende til det anbefalede sikringsniveau, vil en udskiftning af låsen være den bedste løsning for, at du igen kan opnå den optimale sikkerhed.

 

Terrassedørlås

Terrassedørlås kan bruges på både døre og vinduer

Når vi taler om tyverisikring, må man ikke glemme at medtænke alle indgange. Det gælder naturligvis både vinduer og hoveddøren, men bestemt også terrassedøre.

Vi anbefaler ofte RUKO Code Handle som terrassedørlås, der nemlig både kan bruges på døre og vinduer. Det er ekstra nyttigt, da tyven her heller ikke kan smadre glasset i terrassedøren eller vinduet for at kunne åbne indefra. Med RUKO Code Handle får du en terrassedørlås, hvor du kan bruge både pinkode eller nøgle til at aflåse.

 

Godkendte hængelåse

Hængelåse har udviklet sig mere end du måske tror

Der findes mange forskellige steder, hvor man har behov for at bruge en hængelås. Hvad end det er til dit depotrum, til haveskuret eller andet skal en god hængelås sikre, at uvedkommende ikke får adgang.

Udvalget og kvaliteten af hængelåse har udviklet sig meget de senere år og vi har derfor i dag et meget stort udvalg af transportable hængelåse, både traditionelle hængelåse med nøgle samt banebrydende hængelåse med elektronisk oplukning (iLOQ S50), så du har mulighed for at vælge lige netop den løsning, der passer dig bedst.

 

Containerlås og låsebomme

Containerlåse med høj sikkerhed og enkel anvendelse

For at indholdet i din container beskyttes bedst muligt, er det naturligvis nødvendigt med en robust og sikker containerlås, der kan stå imod både boltsaks og vinkelsliber.

Vi fører flere af de mest populære mærker inden for containerlåse, der alle har den høje sikkerhed og enkle anvendelse til fælles. Hvad end det drejer sig om lagercontainere, værkstedscontainere eller en container til kontoret, er en containerlås i høj sikringsklasse en god investering for dine ejendele.  

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst