Låse til bolig og erhverv

Låse til bolig & erhvervHvilken lås skal du bruge?

 

Det starter med nøglesikkerhed

Der er enorm forskel på, hvor stor modstandsdygtighed forskellige låse yder. Denne sikkerhed betegnes med udtrykket nøglesikkerhed. Nøglesikkerhed bliver klassificeret i kategorier, som definerer deres sikkerhed.

Eksempelvis giver en 6-stiftet nøgle, det vil sige en nøgle med et trapetsformet nøglehoved, en markant højere nøglesikkerhed end de mere konventionelle 5-stiftede nøgler, som er kendetegnet ved at have runde nøglehoveder.

 

Låse til bolig og erhverv - Ruko lås

 

Hvilken nøglesikkerhed du bør vælge, afhænger af hvilket overordnet sikkerhedsniveau, du stræber efter. Dette kan bl.a. afgøres ud fra bygningens beliggenhed, værdien af indboet, samt eventuelle krav fra forsikringsselskabet. Ejer du en virksomhed, vil dit forsikringsselskab typisk altid stille krav om en højere nøglesikkerhed end i private boliger.

Jo højere nøglesikkerhed, jo sværere vil det være at dirke døren op og kopiere eksisterende nøgler.

 

+ Vores låsesmed Jesper anbefaler...

 

Vælg låse i den bedste kvalitet

Er du i tvivl om din boligs eller forretnings låsesikkerhed, så anbefaler vi, at du kontakter os for at få efterset ejendommens låse og vurderet den generelle låsesikkerhed. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at alle låsecylindere udskiftes, hvis de er mere end ti år gamle. 

Hvis dine låse ikke fejler noget, men du er i tvivl om låsesikkerheden, fordi du enten har tabt dine nøgler eller netop er flyttet bolig, så anbefaler vi omkodning af låsen.

 

Det anbefales at du skifter dine låse, hvis de er mere end 10 år gamle

 

Vi leverer alt indenfor mekaniske låse, elektroniske låse, større låsesystemer og  fører udelukkende anerkendte mærker, som lever op til aktuelle anbefalinger og forsikringskrav. 

Som autoriseret forhandler af bl.a. RUKO, SALTO, Medeco og EVVA låseprodukter, er du sikker på at få en professionel løsning af højeste kvalitet, uanset hvilke låse du vælger. 

 

Book sikkerhedstjek

Kontakt os for et sikkerhedstjek, hvor vi sammen gennemgår ejendommen eller boligen og vurderer behovet for udskiftning af eksisterende låse. Med udgangspunkt i dine ønsker, udarbejder vi et prisstærkt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

Indhent god pris på nye låse

Hvor gode er dine låse?

Vedligeholdelse af låse og nøgler

Oliering af låse er ikke blot noget, som bør gøres, når låsen er i stykker eller den binder. Dette bør gøres løbende for at opretholde låsens smidighed, og samtidig kan olie være med til at vedligeholde udseendet af en lås.

Til nøgler og dørlåse findes der både olie, fedt og spray, som kan gøre forskellen. Udseendet kan også forbedres med rengøring. En af de største syndere, når det kommer til defekte nøgler og låse er skidt.

Fremmedlegemer kan ødelægge og sætte sig fast, og simpel rengøring af både nøglehuller, låse, lukninger og låsekasser kan gøre en stor forskel i det store hele. 

Både vedligeholdelse og reparation, samt oplukning af døre og bildøre kan foretages af os. Du kan altid kontakte vores døgnvagt på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Tjek dine nøgler

Gode råd mod indbrud?

Vi har samlet den bedste viden om hvordan du selv kan formindske tyvens chancer for et vellykket indbrud.

VIS MIG DE GODE RÅD

Mest populære låsetyper

Elektroniske låse

Gennem de senere år har flere innovative brands revolutioneret sikkerhedsindustrien med deres elektroniske låsesystemer. Med en elektronisk lås får du en intelligent sikkerhedsløsning, hvor det er systemets software snarere end din egen hukommelse, der sørger for at låse efter dig.

Som udgangspunkt vil den elektroniske lås nemlig altid være låst. Du kan selv vælge, om du vil bruge din smartphone eller en nøglebrik til at låse op, og du kan naturligvis altid ændre i den adgangsgivende dørlås i tilfælde af tabte nøglebrikker eller behov for midlertidige adgange.

 

Vindueslåse

I alt for mange tilfælde kommer indbrudstyven ind gennem vinduet. Derfor er det altså nødvendigt også at være opmærksom på sikkerhedsløsninger til vinduerne, og heldigvis findes der også flere gode råd til, hvordan du kan optimere din vinduessikring.

Med vindueslåse kan du låse vinduerne, når du ikke er hjemme, eller når du sover, og på den måde kan du besværliggøre indbrudstyvens adgang til din hjem.

 

Låsekasser

Gamle eller slidte låsekasser yder ikke den optimale sikkerhed eller robusthed imod indbrudsforsøg, og derfor kan udskiftning i nogle tilfælde være nødvendigt. En god låsekasse af en høj sikringsklasse fungerer som kernen af dit mekaniske låsesystem.

Alle vores låsekasser lever naturligvis op til de anbefalede kriterier, og vores låsesmede monterer altid med høj faglig ekspertise, så du kan være sikker på at få en låsekasse, der fungerer optimalt.

 

Omkodning af lås

Har du mistet eller fået stjålet dine nøgler, er det en god idé at få foretaget en omkodning af låsen. En omkodning af låsen sætter de mistede nøgler ud af spil, så du ikke længere behøver bekymre dig om ubudne gæster med direkte adgang til dit hjem.

I nogle tilfælde er det dog nødvendigt at udskifte låsen i stedet. Hvis låsesystemet ikke længere er tidssvarende til det anbefalede sikringsniveau, vil en udskiftning af låsen være den bedste løsning for, at du igen kan opnå den optimale sikkerhed.

 

Hængelåse

Der findes mange forskellige steder, hvor man har behov for at bruge en hængelås. Hvad end det er til dit depotrum, til haveskuret eller andet skal en god hængelås sikre, at uvedkommende bliver, hvor du gerne vil have dem.

Vi har et stort udvalg af transportable hængelåse, både traditionelle hængelåse med nøgle samt hængelåse med elektronisk oplukning, så du har mulighed for at vælge lige netop den løsning, der passer dig bedst. Vores hængelåse giver fleksibilitet hele vejen rundt.

 

Containerlås

For at indholdet i din container beskyttes bedst muligt, er det naturligvis nødvendigt med en god og sikker containerlås, der kan stå imod både boltsaks og vinkelsliber.

Vi fører flere af de mest populære brands inden for containerlåse, der alle har den høje sikkerhed og enkle anvendelse til fælles. Hvad end det drejer sig om lagercontainere, værkstedscontainere eller en container til kontoret, er en containerlås i høj sikringsklasse en god investering for dine ejendele.  

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst