Nyeste kundeudtalelser

Tak for jeres mange gode anmeldelser

Siden vores opstart i 1975 har vi haft tusindvis af glade kunder igennem vores forretning, som vi med glæde har løst utallige sikringsopgaver for og har bidraget med øgede tryghed. 

Da vi startede som en lille låsesmed, havde vi vores primære fokus på små låseopgaver, men takket være vores trofaste kunder, har vi siden da kunne udvide forretningen til en af Danmarks største sikringsvirksomheder - det takker vi jer alle for!

 

"Vi er utroligt stolte af de udtalelser vi modtager fra vores kunder, og de giver os kun en endnu større motivation til at fortsætte med at gøre hele Danmark mere sikkert"

 // Thomas Bagger, Medejer af Bagger Låse & Alarm A/S

 

Havnebryggen Sirius // KPC

WES3 trådløse brandalarmer
Danmarksmester i SALTO

SALTO Adgangskontrol
Lerchenborg Gods

ILOQ Låsesystem
Flexicon

Jablotron Tyverialarm
Bødstrup Gods

SALTO Adgangskontrol
Glostrup Idrætspark

SALTO Adgangskontrol
Zonith A/S

Jablotron Tyverialarm
BIN2BIL A/S

Samlet Sikring
Trelleborg Golfklub

Jablotron Tyverialarm
C5 VVS

Containersikring
Responsum

SALTO Adgangskontrol
Skel DK Landinspektører

SALTO Adgangskontrol
GEUS Danmark & Grønland

SALTO Adgangskontrol
Naboskab

SALTO Adgangskontrol
Kompetent, hurtigt & professionel eksekvering Tusind tak for en utrolig god behandling, og for det utrættelige store arbejde I har gjort for at hjælpe os - det er vi meget taknemmelige for.
Susanne Mikkelsen
Privat kunde
5 stjerner Samarbejdet med Bagger Låse har været altafgørende for Naboskab. Vi har været i stand til at udvikle vores koncept, levere produkterne til tiden samt give kunderne en professionel låseoplevelse – hver eneste gang!
Hanne Sophie Hjorth Jensen
Naboskab
Meget hjælpsomme Tak for hjælpen forleden. Jeres medarbejder Rene vil jeg også gerne rose, han var meget hjælpsom og serviceminded.
Peter Grathwohl
Boligudlejer
Altid loyal og godt samarbejde Vi sætter pris på det loyale og gode samarbejde!
Henrik Kjærulff
A & O Carstensen
I trygge hænder Mange tak for den gode service. Vi var i trygge hænder hos jer!
Tonni Sørensen
Privat Kunde
Altid god service Altid god service også når det bare er et dørbeslag, der skal bestilles hjem.
Jan H. Carlsen
Privat Kunde
Hurtig udrykning Tak til jer for hurtig udrykning da vi ikke kunne komme ind til en borger. 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med.
Catarine Klavsen
Sorø Ældrepleje
Adgangskontrol anbefaling Responsum anbefaler - både til alarm og Salto KS adgangskontrol
Steen Løcke
Responsum
God låsesmed i Ringsted Super god service jeg fik af Bagger Låse i forbindelse med en udskiftning af lås. Kun gode anbefalinger til en god låsesmed i Ringsted herfra.
Neira Losic
Privat Kunde
Rådgivning til elektronisk lås En anbefaling fra mig til en god låsesmed i Holbæk. Jeg havde brug for rådgivning inden køb af en elektronisk dørlås - jeg fik forklaret de forskellige muligheder og fandt netop den som passer til min bolig. Tak for hjælpen!
Peter Koss
Privat Kunde
Hurtig respons Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.
Lisbet Nielsen
Privat Kunde

Mindre kundecases

Georg Berg A/S kundecase

 

Oktober 2023: TVO-projekt hos Georg Berg A/S

Vi er netop blevet færdige med et videoovervågningsprojekt hos entreprenørvirksomheden Georg Berg A/S. Overvågningssystemet består af udvendigt baserede bullet kameraer på lagerbygningen, som overvåger udendørsarealerne, porten, samt adgangen til Georg Berg. 

Direktør og ejer af Georg Berg A/S, Christian Berg, udtaler:

"Bagger Låse & Alarm har stået for vores sikring igennem de sidste 15 år og det samarbejde er foregået upåklageligt. I de kommende år vil der komme en større sammenhæng mellem tyverialarm, videoovervågning og adgangskontrol, og det bliver Bagger Låse & Alarm, der kommer til at stå for denne koordinering."

 

Papirøen

 

August 2023: Projekt Papirøen

Det er med stolthed, at vi kan fortælle, at Bagger Låse & Alarm A/S har det seneste stykke tid stået for montage af SALTO adgangskontrol, låsesystemer, dørlukkere og beslag på Papirøen. Første etape er i mål, og vi fortsætter nu på anden etape.

Papirøen er Københavns nye bydel, der bliver skabt for at rumme både almene og private boliger, mad- og kulturtilbud samt masser af oplevelser og aktiviteter. Helt konkret omfatter projektet 169 ejerlejligheder, 84 almene boliger, et hotel og en markedshal til butikker, cafeer, restauranter og kulturliv. 

Vi glæder os til endnu en gang at bevise, at vi med stor succes kan bidrage til, at så prestigefyldt projekt som Papirøen kommer i mål.

 

Postbyen kundecase

 

Maj 2023: Projekt Postbyen udvikler sig 

Der er fart på vores del af projektet Postbyen. Det første sjak er i fuld gang oppe i højhusene med kabel- og rørinstallationer til bl.a. brandsikring og varslingsanlæg, samt de meget vigtige brandlukninger. Alt sammen med vores projektleder, Steen Christensen, i spidsen, som sætter dagsordenen, og bevarer det fulde overblik i hverdagen fra vores kontor på pladsen. 

"Det er enormt givende at kunne sætte sit eget præg, og opfinde de bedste løsninger, der også fungerer optimalt, når det færdige projekt står klar. Det handler i bund og grund om at turde at stole på sin egen faglighed”, fortæller Steen. 

Vi er stolte over at være sikringsinstallatør på dette store projekt, og glæder os til at fortsætte samarbejdet med de øvrige aktører.

 

Vordingborg Kommune kundecase

 

April 2023: Hjemmeplejen i Vordingborg bliver nøglefri

Vi har indgået en 5-10 årig aftale med Vordingborg Kommune vedrørende en modernisering af låsesystemet i hjemmeplejen i Vordingborg Kommune. Valget faldt på det batterifrie, elektroniske låsesystem, ILOQ S50, som gør det muligt for plejepersonalet at få nøgleadgang hos borgerne direkte med mobilen.

Startleverancen omfatter 1.100 stk. ILOQ S50-låsecylindre, og formentlig kommer vi til at levere endnu flere i løbet af aftaleperioden. 

Vi ønsker Vordingborg Kommune et kæmpe tillykke med det nye låsesystem, som helt sikkert vil skabe værdi for både borgere og medarbejdere.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst