Dørautomatik

DØRAUTOMATIK & DØRLUKKERENÅR DØREN SKAL ARBEJDE FOR DIG OG IKKE OMVENDT

Har du behov for, at indgangen eller døren bliver åbnet automatisk, fordi du har mange kunder i din butik, altid har noget i hænderne eller trækker en cykel gennem porten, så er dørautomatik eller dørlukkere den helt rigtige løsning.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder:

  • Hængslet dørsystem
  • Skydørsautomatik
  • Karuseldøre
  • Sikkerhedskarusedøre
  • Vinduesautomatik
  • Speed Gates / Swing Doors
  • Panikbeslag ved nødudgange

Vi har specialiseret os i flere forskellige løsninger indenfor dørautomatik og dørlukkere, så vi kan skræddersy den helt rigtige løsning til dit budget og dine forventninger.

Alt vores udstyr er fra anerkendte mærker, som til fulde lever op til gældende regler, som f.eks. sikkerhedskravene i 'EN 16005'.

 

MONTERING & JUSTERING AF FAGFOLK

Man skulle tro, at dørautomatik er en relativt simpel indretning. Som erfarne låsesmede ved vi dog, at det er en hel videnskab at skulle installere en effektiv løsning. Døren skal åbne på det helt rigtige tidspunkt og vente nøjagtigt så længe med at lukke, til at alle er kommet igennem. En sådan indretning kræver både ekspertise og grundighed.

Dørautomatik kræver typisk justering et par gange om året, fordi døren ændrer sig i takt med temperatur og luftfugtighed. Vi kan som erfaren installatør hjælpe dig med disse justeringer.

 

Dørautomatik EN16005

 

SIKKERHEDSGODKENDT 'EN 16005' LØSNINGER

Alle vores produkter indenfor dørautomatik lever op til den, af EU fastsatte, EN 16005 standard, hvilket er din garanti for et gennemtestet produkt, som overholder både myndighedernes krav og de typiske forsikringskrav.

Den nye standard gælder for alle CEN-lande, heriblandt Sverige, Danmark, Finland, Norge og Island. Lever din nuværende dørautomatik ikke op til EN 16005 reglerne, er det vigtigt, at du hurtigst muligt opdatere systemet. Lad os efterse din dørautomatik og sikre, at den overholder gældende sikkerhedskrav.

Er dine eksisterende løsninger utidssvarende, kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker til design og funktionalitet, og som samtidig sikrer, at alle sikkerhedsregler overholdes.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi er autoriseret RUKO, GEZE og DORMA forhandler og installatør, hvilket er din garanti for et professionelt, robust og pålideligt resultat. Uanset om du har brug for vores simple og prisvenlige dørlukkere eller mere avancerede dørautomatik modeller, er du sikret professionalisme under både levering, montering og eftersyn.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og lad os hjælpe dig med den rigtige løsning.

Modtag et uforpligtende tilbud her

POPULÆRE DØRAUTOMATIK BRANDS

RUKO dørautomatik

Med RUKO dørautomatik og dørlukkere opnår du systemer, som er gennemtestet og optimeret gennem årtier, og som leverer høj stabilitet døgnet rundt.

RUKO's produkter giver bekvem og nem adgang og er velegnet til virksomheder, institutioner og butikker i enhver størrelse.

Produkterne giver en række valgmuligheder hvad angår aflåsning og synkronisering, hvilket giver et bredt spekter af løsninger i forbindelse med f.eks. dobbeltdøre og sekventielle døre.

Ønsker du komfort, energibesparelse og forebyggelse af brand, så kan du vælge en dørlukker fra RUKO. 

GEZE dørautomatik

GEZE giver dig højteknologisk dørteknik med fokus på mangfoldighed og pålidelighed.

Takket være de utallige visuelle og tekniske muligheder med GEZE dørlukkere og skydedørssystemer, opnår du en totalløsning, som giver både komfort, energibesparelse og sikkerhed.

Den klassiske løsning til ethvert standard behov er den stabile og prisvenlige GEZE dørteknik med udenpåliggende dørlukkere. Her får du et effektivt 'all round' system med høj slidstyrke og lang levetid. GEZE's automatiske dørsystemer giver næsten ubegrænsede muligheder for udformning af døre. 

Dormakaba Dørautomatik

Dormakaba (DORMA) tilbyder dørautomatik i mange forskellige former. Et eksempel er DORMA ED200, som er den mest anvendte dørautomatik i Danmark siden 1984. Det skyldes, at denne løsning egner sig særligt godt til vind-påvirkede døre.

DORMA lever op til alle relevante krav og er produceret i højkvalitetsmaterialer med et design, der opfylder ethvert behov for bekvem, funktionel og driftssikker døråbning. 

Vi tilbyder også den meget populære DORMA TS83 dørlukker, som er anvendelig til alle dørtyper, inklusiv branddøre. DORMA TS83 har tandstangsstyring og standard arme og er selvlukkende fra 180°. Systemet kan efter ønske leveres med fastholdearm og ekstra lukkeforsinkelse. 

Det kan være nødvendigt at støbe din dørlukker ned i gulvet. Denne løsning er relevant til eksempelvis dobbeltfløjede branddøre samt alt fra lettere indvendige anslags- eller svingdøre, til større anlæg med mekanisk synkroniseringsbeslag/dørvælgerbeslag.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DØRAUTOMATIK ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst