Dørautomatik

Dørautomatik & DørlukkereDørautomatik får døren til at arbejde for dig

Har du behov for, at indgangen bliver åbnet automatisk, fordi du f.eks. enten har mange kunder i din forretning eller altid har noget i hænderne, så er dørautomatik eller dørlukkere den helt rigtige løsning.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder:

 

Øget fokus på færre kontaktflader

Du kender allerede dørautomatik fra storcentre, hospitaler og større virksomheder, men med det øget fokus på håndfri funktion og mindskede berøringsflader, har tendensen spredt sig til endnu flere brancher.

 

Dørautomatik priser og service

 

Forskellige anvendelsesmuligheder

De forskellige brancher, der gør brug af dørautomatik, har som regel også forskellige behov for, hvordan adgangen skal kontrolleres.

Når der er mange anvendelsesmuligheder med dørautomatik, så er det vigtigt først at afklare, hvilke brugere, der skal benytte indgangene. Børn, voksne og ældre har alle forskellige behov og de tre grupper udløser også ofte forskellige sikkerhedsområder, man bør være opmærksom på.

Ved storcentre og butikker aktiveres døren som regel ved laser. Hos private virksomheder eller ved personaleindgange på hospitaler mv. er det imidlertid vigtigt at kunne kontrollere personers ind- og udgang. Derfor bruges der som regel personlige nøglebrikker til at aktivere døren.

Her behøver den enkelte person da kun at røre ved sit eget adgangskort, hvormed det er muligt at minimere berøringsflader for de personer, der benytter sig af den pågældende indgang.

 

Dørautomatik og dørlukker typer

 

Fokus på sikkerhedskrav

"Vores dørautomatik løsninger lever op til europæiske sikkerhedskrav 'EN 16005', som omhandler alle nyinstallerede løsninger siden 2013."

// Martin Schrøder, sikringsekspert hos Bagger Låse.

 

Montering & justering af fagfolk

Man skulle tro, at dørautomatik er en relativt simpel indretning. Som erfarne sikringsteknikere ved vi dog, at det er en hel videnskab at skulle installere en effektiv løsning. Døren skal åbne på det helt rigtige tidspunkt og vente nøjagtigt så længe med at lukke, til at alle er kommet igennem. En sådan indretning kræver både ekspertise og grundighed.

Dørautomatik kræver typisk justering et par gange om året, fordi døren ændrer sig i takt med temperatur og luftfugtighed. Vi kan som erfaren installatør hjælpe dig med disse justeringer.

Vi har specialiseret os i flere forskellige løsninger indenfor dørautomatik og dørlukkere, så vi kan skræddersy den bedste løsning til dit budget og dine forventninger.

Alle vores produkter er fra anerkendte mærker, som til fulde lever op til gældende regler, som f.eks. det europæiske sikkerhedskrav 'EN 16005'.

 

EN16005 Lovkrav Dørautomatik

Få rådgivning fra Martin

Skal vi tage en snak om dørautomatik?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Udvalgte typer af dørautomatik

Hængslede dørsystemer - dørlukker

 

Hængslede dørsystemer som dørlukkere

Vi tilbyder et meget stort udvalg af forskellige hængslede dørsystemer. Fælles for dem alle er, at de sørger for en sikker døråbning og dørlukning, der kan tilpasses hvert enkelt virksomheds behov.

Dette kunne f.eks. være i form af en automatiseret åbning, der sikrer en handicapvenlig og barrierefri indgang, eller dørlukkere, som bidrager til en øget brandsikring.

De hængslede døre vil desuden være med til at undgå skader på både møbler og vægge, idet du gennem den øgede dørkomfort med individuelt fastlagt åbningsvinkel undgår smækkede døre.

 

Skydedøre dørautomatik

 

Skydedøre er pladseffektive og energisparende

Du kan få skydedørsanlæg med både automatisk og manuel åbning. Derudover kan du tilpasse både design og automatik efter rummet, de skal være en del af.

De kan både bruges som rumdelere i større kontorlandskaber, i det offentlige rum og i den private bolig. Fordelen ved skydedørene er, at de ikke tager ekstra plads. Du kan desuden få skydedørsfacader, som styrker din bygnings energieffektivitet, idet de holder på varmen i de kolde måneder.

 

Karruseldøre dørautomatik

 

Karruseldøre holder koldt vejr og træk ude

Med karruseldøre får du en løsning, der sørger for både at holde på varmen indendørs og at give dine besøgende en komfortabel indgang til bygningen.

Du vil for det meste se dem i det offentlige rum, hvor der både findes automatiserede og manuelle karruseldøre. Ved et kontinuerligt højt antal gæster anbefales den automatiske karruseldør, og modsat anbefaler vi den smallere manuelle løsning, hvis der kun forventes få besøgende om dagen.

 

Vinduesautomatisk

 

Vinduesautomatik til god ventilation og udluftning

Ved hjælp af vinduer med implementerede teknologiske løsninger, kan du nu få vinduer, der både sørger for en kontinuerlig udluftning tilpasset årstiden og en øget brandsikring.

Intelligent vinduesautomatik vil på den måde skabe et bedre indeklima samt bidrage til et smartere energiforbrug, så du i samme ombæring kan spare på energiressourcerne.

Vinduerne fås med vindueslåse, som er elektroniske åbnings- og låsedrev og sørger for et højt sikkerhedsniveau – f.eks. ved afledningen af røg i dine røg- og varmesugningsvinduer.

 

Speed gates (Passagesikring)

 

Speed-gates giver sikker adgangskontrol

Du kender dem måske bedre som adgangs- eller personsluser. Speed-gates er med til at sørge for et højt niveau af sikkerhed, særligt på steder i det offentlige rum, hvor adgangskontrol er nødvendig.

Ved hjælp af speed gates får du en højintelligent løsning, der f.eks. gennem stregkoder eller biometrisk læsning kun lukker adgangsberettigede personer ind i området.

Speed-gates fås desuden i mange forskellige designs, så du også kan tilpasse æstetikken. 

 

Dørautomatik hos Bagger

 

EN16005 Lovkrav & farezoner

Dørautomatik EN16005

 

Hvad er sikkerhedsgodkendt løsninger?

I forbindelse med dørautomatik findes der naturligvis også lovpligtige krav samt regler angående vedligehold, der skal overholdes for at kunne garantere den bedste sikring og mest optimale funktion af dørsystemet.

Dørautomatik produkter skal leve op til 'EN 16005', der er et standardkrav fra 2013, fastsat af EU. 'EN 16005' sikrer gennemtestede produkter, der både overholder sikkerhedskrav fra myndighederne samt de krav, der typisk stilles af forsikringer.

Denne standard gælder for alle CEN-lande, heriblandt Sverige, Finland, Norge og Danmark. Lever din nuværende dørautomatik ikke op til 'EN 16005' reglerne, er det vigtigt, at du hurtigst muligt opdatere systemet. Lad os efterse din dørautomatik og sikre, at den overholder gældende sikkerhedskrav.

Er dine eksisterende løsninger utidssvarende, kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker til design, funktionalitet og budget.

 

Farezone områder? – det skal du vide

Installeres en dørautomatisk løsning ved ældreboliger eller plejecentre, har beboerne sandsynligvis brug for længere tid til at komme igennem døren, end brugere i ungdomsboliger har.

Børn, derimod, kan hurtigt smutte ind og ud ad dørene og kan ofte også finde på at gemme sig bag dem. For at undgå brugerens fare for at blive ramt eller klemt af døren, skal den dørautomatiske løsning derfor installeres herefter. 

Hvor området bag døren er en farezone for masning, både af genstande og personer, er det i dørens svingbane, der er fare for skubning og i området mellem dørkarm og dørblad, at man bør være opmærksom på klemning. 

For at undgå klemning, skubning og masning i den automatiske dørs farezoner, er det vigtigt, at døren installeres korrekt, og at den stopper eller genåbner i tide før kollision med personer eller klemning af fingre.

 

Kontakt vores eksperter for mere rådgivning

Vi er bl.a. autoriseret RUKO, GEZE og DORMA forhandler og installatør, hvilket er din garanti for en professionel, robust og pålidelig løsning. Uanset om du har brug for vores simple og prisvenlige dørlukkere eller mere avancerede dørautomatik modeller, er du sikret professionel rådgivning under både levering, installation og løbende eftersyn.

Kontakt os på tlf. 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og lad os hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi fortæller gerne om vores mange kundereferencer på dørautomatik fra f.eks. større virksomheder i København.

Populære dørautomatik brands

RUKO låse

Med RUKO (udbydes af ASSA Abloy) dørautomatik og dørlukkere opnår du produkter, som er gennemtestet, optimeret gennem årtier og leverer høj stabilitet døgnet rundt.

RUKOs produkter giver bekvem og nem adgang og er velegnet til virksomheder, institutioner og butikker i enhver størrelse.

Produkterne giver en række valgmuligheder hvad angår aflåsning og synkronisering, hvilket giver et bredt spekter af løsninger i forbindelse med f.eks. dobbeltdøre og sekventielle døre.

Ønsker du komfort, energibesparelse og forebyggelse af brand, så kan du vælge en løsning fra RUKO. 

 

GEZE service

GEZE giver dig højteknologisk dørteknik med fokus på mangfoldighed og pålidelighed.

Takket være de utallige visuelle og tekniske muligheder med GEZE dørlukkere og skydedørssystemer, opnår du en totalløsning, som giver både komfort, energibesparelse og sikkerhed.

Den klassiske løsning til ethvert standard behov er den stabile og prisvenlige GEZE dørteknik med uden påliggende dørlukkere. Her får du et effektivt 'all round' system med høj slidstyrke og lang levetid. 

GEZEs automatiske dørsystemer giver næsten ubegrænsede muligheder for udformning af døre. 

 

Dormakaba service

Dormakaba (tidl. Dorma) tilbyder dørautomatik i mange forskellige former.

Et eksempel er 'Dorma ED200', som er den mest anvendte dørautomatik i Danmark. Det skyldes, at denne løsning egner sig særligt godt til vind-påvirkede døre.

Dormakaba lever op til alle relevante krav og er produceret i højkvalitetsmaterialer med et design, der opfylder ethvert behov for bekvem, funktionel og driftssikker døråbning. 

Vi tilbyder også den meget populære 'Dorma TS83' dørlukker, som er anvendelig til alle dørtyper, inklusiv branddøre. 'Dorma TS83' har tandstangsstyring, standard arme og er selvlukkende fra 180 grader.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst