Dørsikring

Tyverisikring af døreTænk hvis dit hus kunne passe sig selv

Ved mere end 25 procent af alle indbrud brydes døren op, hvilket er grunden til, at dine døre bør sikres ekstra godt.

Vi kan sammensætte den helt rigtige løsning, som får dørene til at glide lettere, samtidig med at ubudne gæster effektivt holdes ude. De mest populære løsninger til bedre dørsikring er:

 

Nokker til døren

 

Sikringsbeslag til døren

 

Slutbrik til døren

 

Hvordan starter man med dørsikring?

Et godt sted at starte er, at vurdere om din nuværende dørplade er udført i et solidt materiale; aluminium, træ eller 'træ og aluminium'. Hvis ikke, er der behov for at få dørpladen forstærket yderligere ved hjælp af krydsfinér eller stål om nødvendigt.

I forlængelse af det kræver glasdøre endnu mere opmærksomhed og flere sikkerhedsforanstaltninger. Her kan du med fordel vælge, at få glasset i døren forstærket med en indbrudshæmmende folie, der besværliggøre gennembrydningen.

 

Opgradering til en elektronisk løsning?

Det er ikke alle, der ønsker de gammeldags låsekasser og låsesystemer, da man f.eks. ønsker større fleksibilitet, eller man er flere personer, som skal have adgang til bygningen. Overvej derfor elektroniske dørlåse.

En elektronisk dørlås er ofte et smartere og mere moderne valg. Elektroniske låse har mange fordele, både i det private og i erhvervssammenhæng.  En af fordelene er, at man altid kan følge med i, hvem der anvender døren, og hvornår de anvender døren. Med en elektronisk lås har dørene ikke noget nøglehus, og døren kan derfor ikke dirkes op på normal vis.

 

+ Derfor er elektroniske låse smarte

 

Kontakt vores eksperter

Kontakt os og få et godt tilbud på dørsikring. Vi tilbyder en komplet "alt til døren" løsning, hvor vores eksperter står til rådighed med uddybende information om vores anbefalinger.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller mail til bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker inden for sikring af dine døre.

Spørg vores ekspert Martin

Skal vi tage en snak om dørsikring?

Martin Schrøder

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

3 måder du kan forstærke døren

Nokker til døren

Hvis du ønsker yderligere dørsikring af dine hoveddøre, så er nokker et godt sted at starte.

Nokker kaldes også for hængselsikring, fordi de forhindrer, at tyve kan tvinge døren åben, hvis de skærer hængslerne over. Vi anbefaler, at du som minimum monterer to nokker pr. dør. Har du dog mere end to hængsler på døren, anbefaler vi en ekstra nokke pr. hængsel.

 

Sikringsbeslag til døre og vinduer

Ofte anvendes sikringsbeslag på vinduer, fordi beslaget forstærker vinduer betydeligt. Mange vinduer er nemlig relativt nemme for tyven at bryde op med et koben.

Sikringsbeslag kan dog også med fordel bruges på døre som en ekstra sikkerhed, specielt på døre med glasparti tilknyttet.

Tyven vil oftest opgive at bryde ind, hvis det kræver for meget udstyr, og hvis det er for svært at opnå adgang til boligen.

 

Slutbrik til låselasse

Når du får monteret en ny lås, er det ofte vigtigt at du får skiftet sikkerhedsslutblikket i samme omgang.

Slutblik af ældre dato er nemlig ikke fæstnet særligt godt, hvilket gør, at tyven kan bryde ind, selvom man har en ny forbedret lås installeret. Med sikkerhedsslutblik, der er monteret korrekt, kan man opnå en sparkestyrke op til 750 kg. Overvej derfor at skifte slutblikket, hvis du allerede nu ved, at det er af ældre dato.

  

Spørg vores eksperter om dørsikring ➜ 

Gode råd mod indbrud?

Vi har samlet den bedste viden om hvordan du selv kan formindske tyvens chancer for et vellykket indbrud.

VIS MIG DE GODE RÅD

Populære ydelser inden for dørsikring

Dørgreb

Dørgreb fås i en række forskellige materialer og design og de kan installeres med både dørlås med kode samt med en standard lås.

Skandinaviens førende producent af dørgreb ”Randi” har desuden, med øje for bedre hygiejne og reduceret smittefare, lanceret serien ”Randi Line”. Serien byder på dørhåndtag i klassisk design med tilføjelsen af antibakterielle stoffer, der bryder muligheden for dørgrebet som kontaktpunkt for videregivelse af smitte. Derved er det nu også muligt at vælge innovative og sundhedsfremmende dørgreb.

 

Nøglebrikker

På vej mod et samfund med færre gammeldags nøgler, er det ikke muligt at undgå nøglebrikker. Nøglebrikker til brug ved adgangskontrol fungerer som en effektiv, berøringsfri oplukningsmulighed. Administrationen tillader ændringer af adgange, tidslåse og meget mere med blot få klik, samt integrering i løbet af kort tid.

Nøglekort og nøglebrikker fungerer som en del af det elektroniske låsesystem, der både giver en høj sikkerhed og fleksibilitet til alle dets brugere.

 

Oplukning af dør

Når uheldet er ude, og nøglen er mistet, glemt eller låsen blot ikke vil åbne, står vores døgnservice klar til hurtigt at hjælpe dig med døroplukning.

Både nøgler og låse kan over tid blive slidte, hvorfor der kan opstå problemer med selv at låse bilen eller hoveddøren op. I tilfælde af indbrud hjælper vores professionelle låsesmede desuden gerne med at efterse og genoprette dine låses sikkerhed.

 

Sikkerheddøre

Vil du optimere sikkerheden af din hoveddør, kan en sikkerhedsdør være løsningen. Sikkerhedsdøre kan med fordel anvendes som hoveddøre i private hjem, ved indgangen til erhvervsbygninger samt som dør ind til sikringsrum.

Både sikkerhedsdøre og boksdøre er meget kraftige døre, der på mange måder kan være et godt alternativ til en tyverialarm, simpelthen fordi de næsten er umulige at bryde op. De er desuden både meget energi- og støjeffektive, da hverken støj eller varme trænger igennem stålkarmen eller stålkernen.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst