Dørsikring

Tyverisikring af døreTænk hvis dit hus kunne passe sig selv

Ved mere end 25 procent af alle indbrud brydes døren op, hvilket er grunden til, at dine døre bør sikres ekstra godt.

Vi kan sammensætte den helt rigtige løsning, som får hverdagen til at glide lettere, samtidig med at ubudne gæster effektivt holdes ude. De mest populære løsninger til bedre dørsikring er:

 

Nokker til døren

 

Sikringsbeslag til døren

 

Slutbrik til døren

 

Et godt sted at starte er også, at vurdere om din nuværende dørplade er udført i et solidt materiale; aluminium, træ eller 'træ og aluminium'. Hvis ikke, er der behov for at få dørpladen forstærket yderligere ved hjælp af krydsfinér eller stål om nødvendigt.

I forlængelse af det kræver glasdøre endnu mere opmærksomhed og flere sikkerhedsforanstaltninger. Her kan du med fordel vælge, at få glasset i døren forstærket med en indbrudshæmmende folie, der besværliggøre gennembrydningen.

 

Opgrader til en elektronisk løsning

Det er ikke alle, der ønsker de gammeldags låsekasser og låsesystemer, da man f.eks. ønsker større fleksibilitet, eller man er flere personer, som skal have adgang til bygningen.

Derfor er en elektronisk dørlås ofte et smartere og mere moderne valg. Elektroniske låse har mange fordele, både i det private og i erhvervssammenhæng. 

En af fordelene er, at man altid kan følge med i, hvem der anvender døren, og hvornår de anvender døren. Med en elektronisk lås har dørene ikke noget nøglehus, og døren kan derfor ikke dirkes op på normal vis.

 

+ DERFOR ER ELEKTRONISKE LÅSE SMARTE

 

RING TIL OS I DAG

Kontakt os og få et godt tilbud på dørsikring. Vi tilbyder en komplet "alt til døren" løsning, hvor vores eksperter står til rådighed med uddybende information om vores anbefalinger.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller mail til bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker inden for sikring af dine døre.

Spørg vores eksperter til råds

MEST POPULÆR DØRSIKRING

Nokker til døren

Hvis du ønsker yderligere dørsikring af dine hoveddøre, så er nokker et godt sted at starte.

Nokker kaldes også for hængselsikring, fordi de forhindrer, at tyve kan tvinge døren åben, hvis de skærer hængslerne over. Vi anbefaler, at du som minimum monterer to nokker pr. dør. Har du dog mere end to hængsler på døren, anbefaler vi en ekstra nokke pr. hængsel.

Med nokker får du en enkel tyverisikring af hængselsiden på dine yderdøre.

 

Sikringsbeslag til døre og vinduer

Ofte anvendes sikringsbeslag på haspede vinduer, fordi beslaget er med til at besværliggøre indbruddet.

Mange haspede vinduer er nemlig relativt nemme for tyven at bryde op med et koben.

Sikringsbeslag med lås kan dog også bruges på døre som en ekstra sikkerhed, specielt på døre med glasparti tilknyttet.

Tyven vil oftest opgive at bryde ind, hvis det kræver for meget udstyr, og hvis det er for svært at opnå adgang til boligen.

 

Slutbrik til låselasse

Det er ofte vigtigt, når du får monteret en ny lås, at du får skiftet sikkerhedsslutblikket i samme omgang.

Slutblik af ældre dato er nemlig ikke fæstnet særligt godt, hvilket gør, at tyven kan bryde ind, selvom man har en sikker og ny lås installeret. Med sikkerhedsslutblik, der er monteret korrekt, kan man opnå en sparkestyrke op til 750 kg.

Derfor bør du overveje at skifte slutblikket, hvis du allerede nu ved, at det er af ældre dato.

  

FÅ TILBUD PÅ DØRSIKRING ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst