Alt til døren

ALT TIL DØRENVI TILBYDER DET STØRSTE UDVALG

Vi sikrer dine døre med alt, hvad du behøver. Vi har et bredt udvalg af bl.a. dørgreb, sikringsbeslag, nokker, dørlukkere, slutbrik og dørtelefoner. Kort sagt alt hvad du har brug for til optimal sikring af dine døre.

Om du ønsker at det være eksklusivt, højteknologisk eller klassisk robust, så kan vi uanset dine præferencer tilbyde et stærkt sortiment. Vi har altid sikkerhed og funktionalitet i højsæde. Med vores store produktkatalog kan vi sammensætte den helt rigtige løsning, som får hverdagen til at glide lettere, samtidig med at ubudne gæster effektivt holdes ude.

 

RING TIL OS I DAG

Kontakt os og få et godt tilbud på sikring af døre. Vi tilbyder en komplet "alt-til-døren" løsning eller afgrænsede dele af projektet efter dine ønsker. Vores dygtige faguddannede låsesmede står altid til rådighed med uddybende information om vores produkter.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.

Modtag et uforpligtende tilbud

POPULÆR SIKRING TIL DØREN

Nokker til døren

Hvis du ønsker yderligere sikring af dine hoveddøre, så er nokker et godt sted at starte.

Nokker kaldes også for hængselsikring, fordi de forhindrer, at tyve kan tvinge døren åben, hvis de skærer hængslerne over. Vi anbefaler, at du som minimum monterer to nokker pr. dør. Har du dog mere end to hængsler på døren, anbefaler vi en ekstra nokke pr. hængsel.

Med nokker får du en enkel tyverisikring af hængselsiden på dine yderdøre - nemt og sikkert.

 

Sikringsbeslag til døre og vinduer

Ofte anvendes sikringsbeslag på haspede vinduer, fordi beslaget er med til at besværliggøre indbruddet, da mange haspede vinduer er relativt nemme for tyven at bryde op med et koben.

Tyven vil oftest opgive at bryde ind, hvis det kræver for meget udstyr, og hvis det er for svært at opnå adgang til boligen.

Sikringsbeslag med lås kan dog også bruges på døre som en ekstra sikkerhed, specielt på døre med glasparti tilknyttet.

 

Slutbrik til låselasse

Det er ofte vigtigt, når du får monteret en ny lås, at du får skiftet sikkerhedsslutblikket i samme omgang.

Slutblik af ældre dato er nemlig ikke fæstnet særligt godt, hvilket gør, at tyven kan bryde ind, selvom man har en sikker og ny lås installeret. Med sikkerhedsslutblik, der er monteret korrekt, kan man opnå en sparkestyrke op til 750 kg.

Derfor bør du overveje at skifte slutblikket, hvis du allerede nu ved, at det er af ældre dato.

  

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst