Sikkerhed til det offentlige

Sikring af den offentlige sektorKomplekse behov medfører specifikke løsninger

Vi har i over 45 år leveret sikkerhedsløsninger til alle former for offentlige arbejdspladser i hele Danmark. Vores offentlige referencer strækker sig til over 30 forskellige kommuner, hvor vi har hjulpet bl.a.:

 

Vi ved, at hver enkelt offentlig arbejdsplads har sine egne udfordringer og dermed også sine egne behov for tilpasset sikringsløsning.

Vi kan varetage alt fra mindre sikringsproblemer som hærværk på skoler eller sportsfaciliteter til totale sikkerhedsløsninger for ansatte og borgere på f.eks. hospitaler eller jobcentre.

 

Referencer til offentlige kunder

 

Komplette sikkerhedsløsninger

At sørge for sikkerheden på offentlige arbejdspladser er ikke en enkelt opgave. Det offentlige har ofte vigtig information, hvilket stiller et stort krav til sikkerheden. Den sikkerhed kan vi opretholde ved hjælp af eksempelvis adgangskontrolsystemer, erhvervsalarmer eller videoovervågning.

Det er vigtigt for de ansatte at have en tryg arbejdsdag, uanset om de sidder på kontoret eller er ude eksternt. Sikkerhedsbehovet varierer naturligvis i forskellige sammenhænge, og vi tager derfor gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan matche jeres behov.

 

Vi er stolte over at have hjulpet mere end 30 kommuner med bedre sikring siden 1975

 

Ligeledes er vi klar over, at offentlige sikkerhed ikke kun omhandler en sikring af personale og materialer, men også i høj grad sikkerhed af brugerne på de respektive offentlige steder.

Lad os sammensætte en effektiv løsning, der tager højde for alle områder.

 

Kontakt os i dag

Vi har altid veluddannede specialister klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til sikring af det offentlige. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende møde om jeres muligheder.


Udvalgte offentlige referencer:

Spørg vores ekspert Mads til råds

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

TOP LEVERANDØR TIL DET OFFENTLIGE

Sikring af offentlige virksomheder - Eliteleverandør 2021

Vi er blandt top 1 % af leverandørerne til det offentlige

Bagger Låse & Alarm A/S er i adskillige år blevet officielt udnævnt af 'UdbudsVagten' som værende i toppen af ranglisten over leverandører til det offentlige. En status vi er utrolig stolte af.

Udnævnelsen er baseret på de beløb der er faktureret de offentlige myndigheder (kommuner, regioner, stat, universiteterne og officielle forsyningsselskaber) i hele Danmark. Hvert år bliver 3.000 eliteleverandører udnævnt til at være TOP 1 %.

Kontakt os gerne hvis du ønsker, at høre mere om vores referencer i den offentlige sektor. Du kan altid træffe os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst