Cookiepolitik
Sikkerhed til det offentlige

SIKRING AF DEN OFFENTLIGE SEKTORKomplekse behov medfører specifikke løsninger

Vi har i over 45 år leveret sikkerhedsløsninger til alle former for offentlige arbejdspladser i hele Danmark - vi har derfor stor erfaring med samlet sikring til det offentlige.

Vores offentlige referencer strækker sig til over 30 forskellige kommuner, hvor vi har hjulpet bl.a.:

Vi ved, at hver enkelt offentlig arbejdsplads har sine egne udfordringer og dermed også sine egne behov for tilpasset sikringsløsning. Vi kan varetage alt fra mindre sikringsproblemer som hærværk på skoler eller sportsfaciliteter til totale sikkerhedsløsninger for ansatte og borgere på f.eks. hospitaler eller jobcentre.

 

Komplette sikkerhedsløsninger

At sørge for sikkerheden på offentlige arbejdspladser er oftest ikke en enkelt opgave. Hos os er I dog fuldt dækket, og vores løsninger indeholder både sikring mod tyveri, sikring af de ansattes sikkerhed samt at vi sørger for at minimere risikoen for ulykker og lignende.

Ligeledes er vi klar over, at offentlige sikkerhed ikke kun omhandler en sikring af personale og materialer, men også i høj grad brugerne af de respektive steders sikkerhed.  

 

Referencer til offentlige kunder

 

Kontakt os i dag

Vi har altid veluddannede specialister klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til sikring af det offentlige. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud på en løsning.


Udvalgte offentlige referencer:

Forhør dig om et gratis sikkerhedstjek

TOP LEVERANDØR TIL DET OFFENTLIGE

Sikring af offentlige virksomheder - Eliteleverandør 2020

Vi er blandt top 1 % af leverandørerne til det offentlige

Bagger Låse & Alarm A/S er i 2019 og 2020 blevet officielt udnævnt af 'UdbudsVagten' som værende i toppen af ranglisten over leverandører til det offentlige. En status vi er utrolig stolte af...

Udnævnelsen er baseret på de beløb der er faktureret de offentlige myndigheder (kommuner, regioner, stat, universiteterne og officielle forsyningsselskaber) i hele Danmark. Hvert år bliver 3.000 eliteleverandører udnævnt til at være TOP 1 %.

Kontakt os gerne hvis ønsker, at høre mere om vores referencer i den offentlige sektor. Du kan altid træffe os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Du kan læse mere om 'UdbudsVagten' på deres webside her.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst