Sikkerhed til det offentlige

SIKKERHED TIL DEN OFFENTLIGE SEKTORSpecielle behov medfører specifikke løsninger

Vi har i mange år leveret sikringsløsninger til alle former for offentlige arbejdspladser. Vi har stor erfaring med et væld af arbejdsopgaver for det offentlige, og en kundegruppe der indeholder bl.a. forskellige kunder i sundhedssektoren, forvaltninger og mange former for institutioner.

Vi ved, at hver enkelt offentlig arbejdsplads har sine egne udfordringer og dermed også sine egne behov for en god og grundig sikringsløsning. Vi kan varetage alt fra små problemer som hærværk på skoler, sportsfaciliteter og kommuner til totale sikkerhedsløsninger på f.eks. hospitaler eller forsyningsvirksomheder.

 

Komplette sikkerhedsløsninger

At sørge for sikkerheden på offentlige arbejdspladser er oftest ikke en enkelt opgave. Hos os er du fuldt dækket, og vores løsninger indeholder både sikring mod tyveri, sikring af de ansattes sikkerhed samt at sørge for at minimere risikoen for ulykker og lignende.

Ligeledes er vi klar over, at offentlige sikkerhed ikke kun omhandler en sikring af personale og materialer, men også i høj grad brugerne af de respektive steders sikkerhed.  

 

Kontakt os i dag

Vi har altid veluddannede specialister klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til sikring af det offentlige. Ring allerede i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud på en løsning.


Udvalgte offentlige referencer:

Modtag et uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst