Sikkerhed til det offentlige

Sikring til offentlige virksomhederOffentlige kunder i hele DK betror os deres sikkerhedsbehov

Vi har siden 1975 leveret sikkerhedsløsninger til alle former for offentlige arbejdspladser i hele Danmark. Vores offentlige kundereferencer strækker sig derfor hurtigt til over 30 forskellige kommuner inden for f.eks. plejesektoren, uddannelsessteder, hospitaler og beredskabet.

Vi har derfor den nødvendige ekspertise til, at rådgive om forskellige sikringsløsninger, uanset om det drejer sig om mekanisk sikring, elektronisk sikring eller brandsikring.

 

+ Få indblik i vores virksomhed

 

Vi er blandt top 1% af leverandørerne til det offentlige

Bagger Låse & Alarm A/S er i adskillige år blevet officielt udnævnt af 'UdbudsVagten' som værende i toppen af ranglisten over leverandører til det offentlige. En status vi naturligvis er utrolig stolte af.

Udnævnelsen er baseret på de beløb der er faktureret de offentlige myndigheder (kommuner, regioner, stat, universiteterne og officielle forsyningsselskaber) i hele Danmark.

 Sikring af offentlige virksomheder - Eliteleverandør

 

Komplette sikkerhedsløsninger, uanset behov

Det er vigtigt for alle ansatte hos det offentlige, at have en tryg arbejdsdag, uanset om de sidder på kontoret eller er ude eksternt.

Vi ved, at hver enkelt offentlig arbejdsplads har sine egne sikkerhedsudfordringer og dermed også sine egne behov for tilpassede sikringsløsninger.

At sørge for sikkerheden på offentlige arbejdspladser er derfor ikke en enkelt opgave. Det offentlige har også ofte vigtig information, hvilket stiller et stort krav til sikkerheden. Den sikkerhed kan vi opretholde ved hjælp af eksempelvis adgangskontrolsystemer, erhvervsalarmer, TVO-anlæg og meget mere:

 

Proces figur

 

Bagger Profilbrochure

 

Book rådgivningsmøde med vores eksperter

Vi kan varetage alt fra mindre sikringsudfordringer, som hærværk på skoler eller sportsfaciliteter, til totale sikkerhedsløsninger for ansatte og borgere på f.eks. hospitaler eller jobcentre.

Vi har altid veluddannede specialister klar til at rådgive. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for et møde om jeres muligheder.


Udvalgte offentlige referencer:

Book rådgivningsmøde med Thomas

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Udvalgte offentlige brancher

Sikring af beredskab

Hurtig og sikker udrykning hos beredskabet

Beredskabet kræver stor funktionalitet - der er hele tiden bemanding på, og det skal være nemt at rykke ud, møde ind og holde fyraften, uanset om man møder 8-16, har døgnvagt eller tilkaldevagt.

Det er vigtigt, at værktøj, materialer og lignende står i sikkerhed præcis der, hvor man har efterladt det. Vi anbefaler eksempelvis elektroniske sikringsskabe til opbevaring af nøgler eller bilnøgler til udrykningskørertøjer. Vi tilbyder også elektroniske opbevaringssystemer til eksempelvis opbevaring af private genstande under tjenesten.

Vi tilbyder desuden IT-systemet 'ASSIGN: Brand & Redning' der gør, at udrykningen fra beredskabets side bliver meget nemmere. Systemet giver detaljeret information om, hvorfor brandalarmen er gået i gang, samt information om beredskabsplaner. På den måde kan beredskabet udnytte udrykningstiden på at planlægge, hvordan de bedst muligt bekæmper branden.

 

Sikring af institutioner

Forebyggelse af tyveri & hærværk i institutioner

Institutioner såsom offentlige kontorer har en øget risiko for tyveri og hærværk, idet der er en stor daglig gennemstrømning af både medarbejdere, klienter, leverandører og til tider ubudne gæster.

Der ligger derfor en vigtig opgave i at projektere de rette sikringsforanstaltninger, som effektivt forebygger indbrud, uden at arbejdsgangen sænkes.

Vi rådgiver alle former for institutioner i hele Danmark, baseret på mange års erfaring med sikring af offentlige instanser. Vi lægger vægt på løsninger, der skaber et trygt arbejdsmiljø til sikring af materielle værdier såvel som medarbejdernes trivsel. 

TVO-anlæg, tryghedsalarmerelektronisk adgangskontrol og AIA-anlæg er blot nogle af de løsninger vi ofte anvender mod tyveri og hærværk i institutioner.

 

Sikring af psykiatri

Tryghed i fællesskab i psykiatrien

I psykiatribranchen er det meget vigtigt at skabe et trygt og sikkert miljø for beboere, såvel som ansatte.

Vi har hjulpet mange psykiatri-afdelinger i hele Danmark med, at skabe større tryghed i hverdagen ved blandt andet at installere adgangskontrol med lette nøglebrikker, så uvedkommende ikke kan få adgang til afdelingen. Omvendt er det også afgørende, at patienter ikke kan flugte. 

En høj grad af sikkerhed kan i de fleste tilfælde hjælpe beboerne til at føle sig mere trygge, fordi de ved, at de er i sikkerhed. For mange forbipasserende eller fremmede mennesker, der har adgang til deres 'safe space' kan nemlig medføre at beboerne bliver utrygge. Derfor anbefaler vi at øge sikkerheden med forskellige tiltag, fordi det bidrager til en bedre hverdag for alle involveret.

 

Sikring af skoler og uddannelse

Tryghed hele døgnet rundt på uddannelsesinstitutioner

Mange skoler og uddannelsessteder har helt særlige sikkerhedsmæssige udfordringer. Bygningerne skal ofte være åben, både i dagtimerne, hvor elever og lærere skal kunne færdes frit i miljøet. Dette gælder dog også i aftentimerne og i weekenden, hvor visse af skolens faciliteter anvendes til aftenundervisning og diverse fritidsaktiviteter. Derfor er det vigtigt at kunne skabe tryghed hele døgnet, både for elever og personale. Dette er en kompleks opgave.

Vi tilbyder en række ydelser, der kan gøre skoler eller universiteter til et trygt sted at være og samtidig beskytte mod indbrud, hærværk, brand eller en anden farlig situation. Dette kan være ved installation af bl.a. ADKvideoovervågning, tågesikring eller ABA-anlæg.

Specielt via moderne adgangskontrolsystemer kan vi tilbyde stor fleksibilitet, der giver mulighed for, at udelukkende de berettigede personer kan benytte alle skolens faciliteter, når som helst.

 

Sikring af idrætshal

 

Balancen mellem sikkerhed og fleksibilitet i sportshallen

I en sportshal kan der være flere forskellige typer sikringsudfordringer, da hallen typisk har åbent mange af døgnets timer hver dag, året rundt. Der kommer løbende mange klubmedlemmer og gæster, så derfor er gennemstrømningen altid omfattende. 

Der ligger derfor en stor udfordring og en vigtig opgave i at projektere de rette sikringsforanstaltninger, som effektivt forebygger f.eks. hærværk og indbrud. Samtidig skal der dog stadig være en fleksibel hverdag for personalet og brugerne af sportshallen, uden at arbejdsgangen sænkes.

På den måde sikres det på den ene side, at sikkerheden er i top i og omkring hallen, og på den anden side, at gennemgang og færdsel i hal-området er nem og smidig. Med udgangspunkt i jeres konkrete behov og ønsker skræddersyr vi en optimal løsning.

 

Sikring af hospital

 

Beskyttelse af patienter, personale og værdifuldt udstyr

Vi kender de specifikke behov, som et hospital måtte have grundet de forskellige sundhedsmæssige udfordringer.

På hospitaler er der nemlig ofte mange mennesker og der befinder sig ligeledes meget værdifuldt udstyr, hvilket gør det et oplagt mål for tyveri.

Det er vigtigt både at sikre medicin og andet værdifuldt udstyr fra tyveri, men samtidig er det essentielt, at hospitalers patienter, gæster og medarbejdere kan stole på, at deres ejendele er i sikkerhed. 

Vi sammensætter en optimal sikkerhedsløsning med udgangspunkt i jeres konkrete behov - til gavn for såvel medarbejdere som patienter. Specielt elektroniske låse fra SALTO Neo er meget udbredt på hospitaler og en endnu en SALTO løsning vi oplever høj kundetilfredshed med.

 

Sikring af plejesektor

 

Trygge rammer for alle, der har brug for ekstra hjælp

Sikring af plejesektoren er et samfundsansvar, vi alle deler. Det handler om at skabe de mest trygge rammer for vores ældre medborgere og andre individer med særlige behov.

Vi har hjulpet mange plejehjem og plejeboliger med bl.a. elektroniske låsesystemer, hvilket har vist sig, at være en af de mest effektive metoder til at tackle udfordringer som nøglehåndtering og beboernes tryghed i fællesområder og i deres egne værelser.

Elektroniske låsesystemer giver ikke kun større tryghed for borgere og pårørende, men sparer også betydelig tid på nøglehåndtering for de ansatte, da forskellige ansatte skal have forskellige adgange.

Brandsikkerhed i plejesektoren er også et essentielt område. Især fordi beboerne ofte har behov for hjælp til at evakuere, så det er altafgørende at brandsikringen er taget seriøs. Her spiller talevarsling (AVA-anlæg) en afgørende rolle, for at få alle beboere ud hurtigst muligt.

 

Beredskabsplan

 

Minimer skader og undgå panik i krisesituationer

En beredskabsplan er afgørende for at minimere skader og undgå panik i situationer, hvor der opstår en ulykke eller akut krise. Ved at have en klar beskrivelse af ansvarsfordelingen og de nødvendige tiltag til håndtering af en krise, kan situationen bedre håndteres.

En effektiv beredskabsplan sikrer nemlig hurtig og sikker evakuering af personer og minimerer skader på bygninger.

I Danmark er beredskabsplaner blevet lovkrav på institutioner som f.eks. skoler og universiteter for at forebygge voldelige handlinger, herunder skoleskyderier, der også kendes som PLOV (Påbegyndt Livsfarlige Og Voldelige Handlinger).

Det er Beredskabsstyrelse der tilbyder gratis vejledninger og skabeloner til udarbejdelsen af selve beredskabsplanen, men vi kan rådgive om implementeringen af de sikringsløsninger som vil give bedst mening baseret på jeres beredskabsplan.

 

 

Vores rejse fortsætter

"Vi er meget stolte over at have hjulpet mere end 30 kommuner rundt i Danmark med bedre sikring siden 1975. Vi ser frem til at hjælpe flere på vores rejse med at blive Danmarks mest værdiskabende sikkerhedsvirksomhed."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

Referencer til offentlige kunder

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst