Cookiepolitik
Vindueslås

Vinduessikring med vindueslåseEFFEKTIV TYVERISIKRING AF VINDUER

Vinduessikring statistikker peger entydigt på, at indbrudstyve foretrækker at bryde ind gennem boligens vinduer. Det er derfor ikke tilstrækkeligt at sikre hjemmets døre, hvis du vil holde ubudne gæster væk. Vinduer er nemlig et af bygnings mest skrøbelige steder og du bør derfor stærkt overveje vindueslåse.

Størstedelen af alle indbrud begås af amatører med primitive redskaber såsom en skruetrækker, og derfor skal der i de fleste tilfælde kun ganske få foranstaltninger til at skræmme tyven væk.

 

PÅLIDELIGE VINDUESLÅSE FRA LINDRUCKER & RUKO

Vi anbefaler ofte enten Lindrucker eller RUKO vindueslåse som en effektiv sikkerhedsforanstaltning, som med fordel kan fungere som supplement til den eksisterende tyverisikring.

RUKO vinduelås kan anvendes på både indadgående og udadgående vinduer og er nem og komfortabel at anvende, selv i en travl hverdag. Med blot et let tryk på cylinderen låses vindueslåsen uden brug af nøgle.

Det betyder, at vinduerne kan være låst når boligen er tom og ulåst mens man er hjemme. Dette er en fordel i tilfælde af brand, hvor vinduet kan blive en vigtig nødudgang. Det er desuden en fordel, at vindueslåsen kan indgå i et RUKO låsesystem og dermed kan den samme nøgle bruges til både hoveddør og vinduer.

 

+ SE VERDENS STÆRKESTE VINDUESLÅS FRA LINDRÜCKER

 

OVERVEJ OGSÅ RULLEGITRE

Rullegitre er også særdeles populære, når det gælder professionel vinduessikring. Det skyldes, at sikringsgitrene via deres synlighed er meget effektive mod indbrud.

Det er muligt at vælge sikringsgitre med forskellig størrelse huller i samme indbrudsklasse. Du kan således vælge den type, som sikrer dig, at virksomhedens varer eller værdigenstande ikke kan fiskes ud gennem gitteret, efter at ruden er knust.

 

BENYT ALTID FAGFOLK TIL VINDUESSIKRING

Sikring af vinduer bør altid udføres af professionelle fagfolk, som kan sikre, at monteringen sker korrekt. Hos os er alle vores medarbejdere veluddannede og erfarne fagfolk, som omhyggeligt efterser alle vinduer for eventuelle svagheder.

Vi har stor erfaring med vinduessikring og giver gerne et uforpligtende tilbud til din bolig eller virksomhed. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så vil vores kompetente medarbejdere finde frem til den helt rigtige løsning.

Modtag et uforpligtende tilbud

LINDRÜCKER VINDUESLÅSE

VINDUESSIKRING MED LINDRÜCKER

Med et elegant og højeffektivt sortiment af sikringsløsninger beskytter Lindrucker både hjemmets døre og vinduer på optimal vis.

I Lindruckers velassorterede produktudvalg finder du bl.a. vindueslåse, vindueshasper, sikringsbeslag og glassikring, samt et udsøgt udvalg af tilbehør, montageværktøj og sikkerhedsmærkater. Dermed får du en komplet sikkerhedspakke med alt, hvad du har brug for, for at beskytte boligen mod ubudne gæster.

 

+ INDBRUDSTEST PÅ LINDRUCKER

ALTID HØJ SIKKERHED MED LINDRÜCKER

Som den eneste lås i verden opfylder Lindruckers vindueslås kravene til EN 1627, Annex B og Klasse 3 standard, hvilket er din garanti for et gennemtestet og højeffektivt produkt. Lindrucker hører til i den absolutte top, når det gælder tyverisikring af professionel kvaltiet.

Lindrucker vindueslås fungerer både som indbrudssikring samt børnesikring og er godkendt og testet af 'Teknologisk Institut' til at kunne modstå indbrud med både koben, skruetrækker, hammer, kiler og opboring med metalbor.

 

KØB LINDRUCKER HOS OS

Køb Lindrucker tyverisikring hos os og få kompetent vejledning, stærke konkurrencedygtige priser og høj service under alle dele af handlen.

Husk også at Lindruckers kvalitetsprodukter er ligeledes noget forsikringerne vægter højt, hvorfor nogle forsikringsselskaber giver rabat på forsikringspolicen, hvis man har Lindruckers produkter installeret.

Er du i tvivl om, hvorvidt Lindrucker vindueslåse passer til dine vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst