Vindueslås

Vinduessikring med vindueslåseAlt for mange indbrud sker ind ad vinduet

Husets ydre sikkerhed måles i den tid, indbrudstyven skal bruge på at komme ind. Analyser fra 'Det Kriminalpræventive Råd' viser, at danske hjem ikke har tilstrækkeligt stærke ydre sikkerhedsforhold. Det gælder både for døre, låse og specielt vinduer.

I samme analyse fremgår det, at 37 % af alle indbrud sker via vinduet. Det er derfor ikke tilstrækkeligt at sikre hjemmets døre, hvis du vil holde ubudne gæster væk.

Størstedelen af alle indbrud begås af amatører med primitive redskaber såsom skruetrækkere og brækjern, og derfor skal der i de fleste tilfælde kun ganske få foranstaltninger til at undgå tyven bryder ind af vinduet, som f.eks.:

 

Vinduessikring mod tyveri

 

Vinduessikring starter med disse 5 råd:

  • Typisk vælger tyven at bryde ind gennem vinduer i kælderniveau eller gennem de vinduer, der vender væk fra vejen, og det er derfor en god ide at starte med vinduessikring her.
  • Start med at have solide hasper eller sikringsbeslag, der holder vinduet bedre lukket. Begge løsninger er en billig måde at forbedre sikkerheden ved vinduet.
  • Har du gamle hasper i dine vinduer, er disse oplagte at udskifte med moderne hasper, der også fungerer som vindueslåse. Gamle hasper kan nemlig brydes med hårde slag på rammen, og vinduerne er derfor lette at åbne.
  • Vindueslåse er en lidt større udgift, men fungerer således, at de låser rammen mod karmen, og vinduet kan derfor ikke lirkes op. Vindueslåsene fås i alverdens æstetiske udtryk og er ofte ganske anonyme. 
  • Vil du undgå at tyven fjerner glaslisterne, kan du montere listerne med sikringsskruer. Et specialdesignet gevind gør, at skruerne kan skrues i og ikke ud. Det gør listerne yderst besværlige at fjerne. Desværre sikrer det ikke vinduerne mod at blive knust af tyven. Der findes dog sikringsglas, der gør, at glasset ikke kan knuses eller splintre som almindelige vinduer.

 

+ Sådan virker sikringsbeslag

 

Prøv vindueslåse fra Ruko

En RUKO vindueslås kan anvendes på både indadgående og udadgående vinduer og er nem og komfortabel at anvende, selv i en travl hverdag. Med blot et let tryk på cylinderen låses vindueslåsen uden brug af nøgle.

Det betyder, at vinduerne kan være låst når boligen er tom og ulåst mens man er hjemme. Dette er en fordel i tilfælde af brand, hvor vinduet kan blive en vigtig nødudgang. Det er desuden en fordel, at vindueslåsen kan indgå i et RUKO låsesystem og dermed kan den samme nøgle bruges til både hoveddør og vinduer.

Desværre er vinduessikring ingen garanti mod indbrud, men kan med garanti forhindre lydløse indbrud gennem vinduet.

 

Vindueslås Ruko 

 

Benyt altid fagfolk til vinduessikring

Sikring af vinduer bør altid udføres af professionelle fagfolk, som kan sikre, at monteringen sker korrekt. Hos os er alle vores låsesmede veluddannede og erfarne fagfolk, som omhyggeligt efterser alle vinduer for eventuelle svagheder.

Vi har stor erfaring med vinduessikring og giver gerne et uforpligtende tilbud til din bolig eller virksomhed. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige tyverisikring af vinduerne.

 

Vindueslåse anmeldelser

Spørg vores eksperter om vindueslåse

Lindrücker vindueslåse

Vinduessikring med Lindrücker

Med et elegant og højeffektivt sortiment af sikringsløsninger beskytter Lindrucker både hjemmets døre og vinduer på optimal vis.

I Lindruckers velassorterede produktudvalg finder du bl.a. vindueslåse, vindueshasper, sikringsbeslag og glassikring, samt et udsøgt udvalg af tilbehør, montageværktøj og sikkerhedsmærkater. Dermed får du en komplet sikkerhedspakke med alt, hvad du har brug for, for at beskytte boligen mod ubudne gæster.

 

+ Indbrudstest på Lindrcker

Altid høj sikkerhed med Lindrücker

Som den eneste lås i verden opfylder Lindruckers vindueslås kravene til EN 1627, Annex B og Klasse 3 standard, hvilket er din garanti for et gennemtestet og højeffektivt produkt. Lindrucker hører til i den absolutte top, når det gælder tyverisikring af vinduer.

Lindrucker vindueslåse fungerer både som indbrudssikring samt børnesikring og er godkendt og testet af 'Teknologisk Institut' til at kunne modstå indbrud med både koben, skruetrækker, hammer, kiler og opboring med metalbor.

 

Køb Lindrucker hos os

Køb Lindrucker sikkerhedslåse til vinduer hos os og få kompetent vejledning, stærke konkurrencedygtige priser og høj service under alle dele af handlen.

Husk også at Lindruckers kvalitetsprodukter er ligeledes noget forsikringerne vægter højt, hvorfor nogle forsikringsselskaber giver rabat på forsikringspolicen, hvis man har Lindruckers vindueslåse installeret.

Er du i tvivl om, hvorvidt Lindrucker vindueslåse passer til dine vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

 

Vinduessikring Lindrucker

Vinduessikring for erhverv

Rullegitre eller faste gitre til virksomheder

Vil du sikre vinduerne i din butik eller anden type erhverv, kan du med fordel overveje rullegitre. Disse har stærke præventive effekter, da synet er ganske kompakt. De findes desuden i forskellige indbrudsklasser. 

Det er muligt at vælge sikringsgitre med forskellig størrelse huller i samme indbrudsklasse. Du kan således vælge den type, som sikrer dig, at virksomhedens varer eller værdigenstande ikke kan fiskes ud gennem gitteret, efter at ruden er knust.

 

Gitter som vindueslås

3 ofte stillet spørgsmål om vinduessikring

 

1. Bør visse vinduer sikres mere end andre typer?

De fleste indbrud sker gennem vinduer på kælderniveau eller via de vinduer, som vender væk fra vejen, da indbrudstyven håber, at indbruddet her kan gå ubemærket hen. Du kan derfor overveje, om du skal vælge at sikre disse udsatte vinduer mere end de resterende.

 

2. Er vinduessikring farligt ved brand?

Med f.eks. RUKO vindueslås skal du blot trykke let på cylinderen i vinduet, og så åbnes eller lukkes vindueslåsen. Det betyder, at du kan lade vinduerne være låst, når virksomheden eller boligen er tom, men når folk er til stede igen, kan vinduerne nemt og hurtigt blive låst op. Det gør, at vinduessikring på ingen måde er farligt ved brand, da vinduerne samtidig kan fungere som nødudgang, når folk er til stede i bygningen eller boligen. 

 

3. Kan alle vinduer sikres?

I dag kan stort set alle vinduer blive sikret på forskellige måder. Du kan investere i vindueslåse, som kan monteres på både indadgående og udadgående vinduer. En vindueslås fungerer på den måde, at rammen låses mod karmen, så det ikke er muligt for tyven at lirke vinduet op. 

Derudover kan du for at øge sikkerheden også montere vindueslisterne med sikringsskruer, som gør det besværligt for tyven at fjerne dem, og du kan sørge for at skifte gamle haspe og lignende ud, så dine vinduer ikke er lette at åbne.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst