Vindueslås

VinduessikringAlt for mange indbrud sker ind ad vinduet

Husets ydre sikkerhed måles i den tid, indbrudstyven skal bruge på at komme ind. Analyser fra 'Det Kriminalpræventive Råd' viser, at danske hjem ikke har tilstrækkeligt stærke ydre sikkerhedsforhold. Det gælder både for døre, låse og specielt vinduer.

I samme analyser fremgår det, at 37 % af alle indbrud sker via vinduet. Det er derfor ikke tilstrækkeligt at sikre hjemmets døre, hvis du vil holde ubudne gæster væk.

Størstedelen af alle indbrud begås af amatører med primitive redskaber såsom skruetrækkere og brækjern, og derfor skal der i de fleste tilfælde kun ganske få foranstaltninger til at undgå tyven. 

 

37% af alle indbrud sker via vinduet

 

Vinduessikring starter med disse 5 råd:

  • Typisk vælger tyven at bryde ind gennem vinduer i kælderniveau eller gennem de vinduer, der vender væk fra vejen, og det er derfor en god ide at starte med at sikre de vinduer.
  • Start med at have solide hasper eller sikringsbeslag, der holder vinduet bedre lukket. Begge løsninger er en billig måde at forbedre sikkerheden ved vinduet.
  • Har du gamle hasper i dine vinduer, er disse oplagte at udskifte med moderne hasper, der også fungerer som låse. Gamle hasper kan nemlig brydes med hårde slag på rammen, og vinduerne er derfor lette at åbne.
  • Vindueslåse er en lille større udgift, men fungerer således, at de låser rammen mod karmen, og vinduet kan derfor ikke lirkes op. Låsene fås i alverdens æstetiske udtryk og er ofte ganske anonyme. 
  • Vil du undgå at tyven fjerner glaslisterne, kan du montere listerne med sikringsskruer. Et specialdesignet gevind gør, at skruerne kan skrues i og ikke ud. Det gør listerne yderst besværlige at fjerne. Desværre sikrer det ikke vinduerne mod at blive knust af tyven. Der findes dog sikringsglas, der gør, at glasset ikke kan knuses eller splintre som almindelige vinduer.

 

+ Sådan virker sikringsbeslag

 

PRØV VINDUESLÅSE FRA RUKO

En RUKO vindueslås kan anvendes på både indadgående og udadgående vinduer og er nem og komfortabel at anvende, selv i en travl hverdag. Med blot et let tryk på cylinderen låses vindueslåsen uden brug af nøgle.

Det betyder, at vinduerne kan være låst når boligen er tom og ulåst mens man er hjemme. Dette er en fordel i tilfælde af brand, hvor vinduet kan blive en vigtig nødudgang. Det er desuden en fordel, at vindueslåsen kan indgå i et RUKO låsesystem og dermed kan den samme nøgle bruges til både hoveddør og vinduer.

Desværre er vinduessikring ingen garanti mod indbrud, men kan med garanti forhindre lydløse indbrud gennem vinduet.

 

+ Sådan virker sikringsskruer

 

BENYT ALTID FAGFOLK TIL VINDUESSIKRING

Sikring af vinduer bør altid udføres af professionelle fagfolk, som kan sikre, at monteringen sker korrekt. Hos os er alle vores medarbejdere veluddannede og erfarne fagfolk, som omhyggeligt efterser alle vinduer for eventuelle svagheder.

Vi har stor erfaring med vinduessikring og giver gerne et uforpligtende tilbud til din bolig eller virksomhed. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så vil vores kompetente medarbejdere finde frem til den helt rigtige løsning.

Få uforpligtende tilbud

Vinduessikring for erhverv

Rullegitre eller faste gitre til virksomheder

Vil du sikre vinduerne i din butik eller anden type erhverv, kan du med fordel overveje rullegitre. Disse har stærke præventive effekter, da synet er ganske kompakt. De findes desuden i forskellige indbrudsklasser. 

Det er muligt at vælge sikringsgitre med forskellig størrelse huller i samme indbrudsklasse. Du kan således vælge den type, som sikrer dig, at virksomhedens varer eller værdigenstande ikke kan fiskes ud gennem gitteret, efter at ruden er knust.

 

Vindueslåse - Anmeldelser

Gitter som vindueslås

LINDRÜCKER VINDUESLÅSE

VINDUESSIKRING MED LINDRÜCKER

Med et elegant og højeffektivt sortiment af sikringsløsninger beskytter Lindrucker både hjemmets døre og vinduer på optimal vis.

I Lindruckers velassorterede produktudvalg finder du bl.a. vindueslåse, vindueshasper, sikringsbeslag og glassikring, samt et udsøgt udvalg af tilbehør, montageværktøj og sikkerhedsmærkater. Dermed får du en komplet sikkerhedspakke med alt, hvad du har brug for, for at beskytte boligen mod ubudne gæster.

 

+ INDBRUDSTEST PÅ LINDRUCKER

ALTID HØJ SIKKERHED MED LINDRÜCKER

Som den eneste lås i verden opfylder Lindruckers vindueslås kravene til EN 1627, Annex B og Klasse 3 standard, hvilket er din garanti for et gennemtestet og højeffektivt produkt. Lindrucker hører til i den absolutte top, når det gælder tyverisikring af professionel kvaltiet.

Lindrucker vindueslås fungerer både som indbrudssikring samt børnesikring og er godkendt og testet af 'Teknologisk Institut' til at kunne modstå indbrud med både koben, skruetrækker, hammer, kiler og opboring med metalbor.

 

KØB LINDRUCKER HOS OS

Køb Lindrucker tyverisikring hos os og få kompetent vejledning, stærke konkurrencedygtige priser og høj service under alle dele af handlen.

Husk også at Lindruckers kvalitetsprodukter er ligeledes noget forsikringerne vægter højt, hvorfor nogle forsikringsselskaber giver rabat på forsikringspolicen, hvis man har Lindruckers produkter installeret.

Er du i tvivl om, hvorvidt Lindrucker vindueslåse passer til dine vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst