Overfaldsalarm med GPS

Personlig overfaldsalarm med GPSOverfaldsalarmer til erhverv og private

Med en overfaldsalarm (også kendt som en tryghedsalarm, sikkerhedsalarm eller personalarm) kan du skabe et mere trygt arbejdsmiljø til glæde for både personale og gæster.

De senere år er flere private dog også begyndt at efterspørge overfaldsalarmer og derfor tilbyder vi til alle slags behov: 

 

Overfaldsalarm med lomme GPS, armbånd og nøglering

Overfaldsalarm app

 

Fastmonteret eller trådløse overfaldsalarmer med GPS

En overfaldsalarm med GPS-signal til en døgnvagt øger ens tryghed markant og er velegnet til stort set alle personer, ung eller ældre, som ønsker mere tryghed på job, derhjemme eller ude i samfundet.

Uanset om du ønsker en særlig beskyttelse ved overfaldsforsøg, indbrud i boligen eller erhvervsmæssigt, så tilbyder vi et stort udvalg af fastmonteret eller trådløse overfaldsalarmer med GPS, mobil app muligheder og andre nyttige funktioner, som kan give dig den tryghed du, din arbejdsplads eller familie ønsker. 

 Personlig overfaldsalarm pris

 

Fordelene ved vores overfaldsalarmer:

  • Lille størrelse som kan være i lommen, armen eller i nøglering
  • Direkte besked til vagtcentral eller flere ønsket kontaktpersoner
  • Mulighed for at sms, foruddefineret besked eller live opkald
  • Mulighed for lyd begge veje, så modpart kan tale med dig
  • Tilkobling til mobilen, så alt kan styres via app (populært)
  • Indbygget GPS som bekræfter din konkrete position
  • Virker både indendørs (også etage) og udendørs i alt slags vejr
  • Lang batteritid som ikke kræver konstant opladning
  • Sammenkobling til adgangskontrol, brandanlæg og tyverialarm
  • Stort udvalg uanset om du ønsker trådløse eller fastmonteret

 

Kontakt for os for rådgivning

Vi har mange års erfaring med personlige overfaldsalarmer til både private og virksomheder i forskellige størrelser. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk for, at høre mere om vores udvalg af personlige overfaldsalarmer.

Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butikker i Slagelse, BallerupHolbæk eller Ringsted, hvor vi har vores overfaldsalarmer udstillet. 

bedste pris på en overfaldsalarm

Hvem kan få gavn af en overfaldsalarm?

Personlig overfaldsalarm med GPS

Private personer

Overfaldsalarmer er ikke kun forbeholdt specifikke erhverv eller ansatte i udsatte stillinger. Overfaldsalarmer kan også være en yderst værdifuld investering for private personer som dig, der ønsker at styrke din personlige sikkerhed og skabe mere tryghed i hverdagen.

Hvis du bor eller transporterer dig på arbejde gennem områder med højere kriminalitet eller generel usikkerhed, kan en overfaldsalarm være det ekstra værn, der giver dig den nødvendige tryghed. Ved at have en overfaldsalarm ved hånden kan du føle dig mere selvsikker og være klar til at tilkalde hjælp øjeblikkeligt i en nødsituation.

Så tøv ikke med at investere i din personlige sikkerhed, da der findes løsninger som kan tilpasses dine behov og budget.

 

Tryghedsalarm til udsatte jobstillinger

 

Ansatte i udsatte stillinger

Overfaldsalarmer til ansatte i udsatte stillinger kan gøre en afgørende forskel. Alt fra socialarbejdere, hjemmeplejepersonale, tankstation-ansatte og andre nattevagtsstillinger, hvor de ansatte har krav på at kunne få assistance, kan få nytte af en sikkerhedsalarm.

Disse ansatte har større risiko for at befinde sig i potentielt farlige situationer, og en overfaldsalarm vil give mulighed for, på en diskret måde, at tilkalde hjælp øjeblikkeligt.

En overfaldsalarm til ansatte i udsatte stillinger viser, at arbejdsgiver prioriterer et sikkert arbejdsmiljø for alle ansatte.

 

Sikkerhedsalarm til selvstændige jobstillinger

 

Butiksejere & selvstændige stillinger

Butiksejere og folk som arbejder selvstændigt er i særlig høj risiko for at blive udsat for tyveri og i værste fald røveri.

Her kan en overfaldsalarm bruges til at tilkalde hjælp øjeblikket og tiltrække opmærksomhed, hvilket kan hjælpe med at forhindre yderligere skader og tab. Det kan også anbefales at vælge synlige overfaldsalarmssystemer for at afskrække potentielle forbrydere.

En sikkerhedsalarm til dig som butiksejere eller dine ansatte viser, at du vægter sikkerheden om din butik, dine medarbejdere og dine kunder højt. En overfaldsalarm kan derfor bidrage til både at øge fornemmelsen af personlig sikkerhed for alle, der har deres gang i butikken.

 

Tryghedsalarm til demente

 

Ældre borgere eller demente

Tryghedsalarmer til ældre eller demente i samfundet er en værdifuld investering for både pårørende og den enkelte.

Ældre personer eller demente kan være mere udsatte for nødsituationer herunder faldulykker eller helbredsproblemer, der kræver øjeblikkelig hjælp – det kan en personlig alarm til ældre give dem. Derudover kan en tryghedsalarm som f.eks. et armbånd med GPS gøre det muligt for de ældre at bevare mere af deres selvstændighed, mens det samtidig giver de pårørende mere ro i hverdagen.

En tryghedsalarm vil også have en beroligende virkning på brugeren, der med den personlige alarm er bevidst om, at hjælpen aldrig er langt væk.

 

Personlig overfaldsalarm med abonnement

Derfor bør du vælge en overfaldsalarm med abonnement

Det er altafgørende at en personlig overfaldsalarm virker hver gang du trykker - det sørger en kvalitetsoverfaldsalarm for.

Vi anbefaler derfor de populære cloudbaseret overfaldsalarmer med abonnement, så din overfaldsalarm bl.a. har fuld service, opdateret software på mobilen og det mest vigtige - at et tryk på overfaldsalarmen straks går til en lokal døgnbemandet alarmcentral, som hjælper omgående.

Ved billigere overfaldsalarmer og løsninger uden tilknyttet vagtfirma er det ikke optimalt, at der blot sendes en sms eller foretages et opkald til en person, som måske ikke engang opdager alarmen. Derfor anbefaler vi altid løsninger med vagtfirma, så din sikkerhed er prioriteret.

 

Galleri

Mest efterspurgte tryghedsalarmer

Lille og smart overfaldsalarm til alle, uanset alder og behov

EVI overfaldsalarm kombinerer avanceret GPS-teknologi med en høj grad af brugervenlighed, hvilket sikrer nøjagtig lokalisering overalt og gør den nem at anvende gennem en intuitiv app.

Overfaldsalarmen er samtidigt både lille og let, med dimensioner på kun 6,1 x 4,4 x 1,6 cm og en vægt på 35 gram, hvilket gør den ideel til at have på sig hver dag uden at føle sig belastet. 

EVI overfaldsalarm

EVI giver hurtig assistance og har kontinuerlig opdatering

EVI skiller sig ud med sin evne til hurtigt at reagere i nødsituationer takket være to dedikerede alarmknapper, der tillader opkald til to forskellige numre direkte fra enheden. Den tilknyttet app giver mulighed for realtidsopdateringer hvert 15. sekund og informerer pårørende, hvis brugeren bevæger sig uden for de forudindstillede sikkerhedszoner.

Med en batterilevetid på 40-60 timer og en opladningstid på kun tre timer til fuld opladning, er EVI designet til at være klar, når det er mest nødvendigt.

Dens evne til at tilbyde tovejskommunikation tilføjer endnu et lag af sikkerhed, hvilket gør det muligt for brugeren at tale direkte med pårørende eller plejepersonale gennem enheden. Uanset om det er til ældre, børn eller personer med særlige behov, tilbyder EVI en følelse af sikkerhed og frihed, der skaber tryghed for både brugeren og deres pårørende, uanset hvor de befinder sig.

 

Zonith overfaldsalarm

 

Zonith overfaldsalarmer med ID til erhverv og private

Zonith producerer flere forskellige modeller, som henvender sig til diverse behov. Eksempelvis tilbyder de indbyggede alarm-knapper i ID-kort, som er særligt relevante for ansatte i psykiatrien og bosteder, samt andre steder hvor hjælpen skal være nær.

Derudover tilbyder Zonith overfaldsalarmer via mobil app til smartphones samt overfaldstryk, som kan placeres på væggen, hvor ansatte nemt har tilgang til knappen. 

Overfaldsalarmerne fra Zonith har alle et særligt meget lavt energiforbrug, og de holder således strøm særdeles længe. Væg-alarmerne kan endda holde helt op til 2-3 år uden brug for opladning. Alle overfaldssystemer er ganske intuitive, og der leveres høj brugervenlighed for alle involveret.

Ansatte i udsatte stillinger eller private, som ønsker at kunne kontakte hjælp med blot et enkelt klik, har mulighed for at vælge løsninger fra Zonith. Vi rådgiver gerne til netop den løsning som opfylder dine behov for mere tryghed i hverdagen.

 

Sikkerhedsalarm hos Bagger

 

FAQ om overfaldsalarmer

🏭 Sælger I kun overfaldsalarmer til erhverv?

Nej, vi sælger også til private. Mange personlige overfaldsalarmer er dog designet til at henvende sig mest til erhvervskunder og til professionelt brug.

Selvom overfaldsalarmer med GPS primært bruges til at skabe et trygt arbejdsmiljø for medarbejdere i særlige brancher, kan private ligeledes have et ønske om en overfaldsalarm. Vi hjælper selvfølgelig gerne med god rådgivning, så du kan vælge den bedste overfaldsalarm.

 

🔊 Er der mikrofon i en overfaldsalarm?

Ja – det kan der være. I nogle typer af overfaldsalarmer er der mulighed for lyd, der går begge veje, således modparten hos vagtcentralen også kan høre og tale med dig, efter overfaldsalarmen er blevet aktiveret.

Du vælger selv, om overfaldstrykket fra overfaldsalarmen skal sende en sms, mail, indtalt talebesked eller et direkte opkald til en vagtcentral.

🔌 Skal en overfaldsalarm ofte oplades?

Nej - overfaldsalarmer er generelt kendetegnede ved at have en god batteritid, således alarmerne ikke kræver konstant opladning. En opladning kan give mellem alt fra 3 døgn til 14 dage, afhængigt af fabrikant og model. Prisen har dog også en stor betydning for dette og derfor anbefaler vi, at man holder sig fra de billigste modeller på markedet, som kan købes for få hundrede kroner.

 

💰 Hvad koster en personlig overfaldsalarm?

Prisen på en sikkerhedsalarm kan variere meget alt efter, hvilken model der vælges. Vi anbefaler ofte cloudbaseret løsninger som kan bruges med ens mobiltelefon og har tilknyttet vagtfirma. Dette kan købes fra 199 kr. om måneden hos os, der særligt giver mening for virksomheder og private som vil have døgnvagt service med omgående vagtudrykning for maksimal tryghed.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst