Overfaldsalarm med GPS

Personlig overfaldsalarmEn overfaldsalarm skaber tryghed i hverdagen

Med en overfaldsalarm (også kendt som en tryghedsalarm) kan du skabe et mere trygt arbejdsmiljø til glæde for både medarbejdere og klienter, men også flere private henvender sig angående en tryghedsalarm.

En tryghedsalarm øger nemlig sikkerheden markant og er velegnet til stort set alle personer som ønsker mere tryghed på job, derhjemme eller ude i samfundet.

Uanset om du ønsker en særlig beskyttelse ved overfald, indbrud i boligen eller erhvervsmæssigt, så tilbyder vi forskellige stationære og mobile overfaldsalarmer med GPS, app og andre smarte muligheder, som kan give dig den tryghed du, din familie eller arbejdsplads ønsker.

 

Bedste overfaldsalarm muligheder

 

Fordelene ved en overfaldsalarm:

  • Lille størrelse som kan være i lommen
  • Direkte besked til vagtcentral eller flere ønsket kontaktpersoner
  • Mulighed for lyd begge veje, så modpart kan tale med dig
  • Indbygget GPS som bekræfter din position
  • Virker både indendørs og udendørs i alle slags vejr
  • Lang batteritid som ikke kræver konstant opladning

 

+ Personlig overfaldsalarm med GPS fra Zonith

 

Mulighederne er mange

Vi sælger et stort udvalg af pålidelige modeller, som kan anvendes både indendørs og udendørs. Vælg mellem trådløs med GPS eller fastmonteret overfaldsalarmer, som giver positionering på henholdsvis adresseniveau og etageniveau. Du kan også vælge, hvorvidt alarm-beskeden skal sendes som mail, SMS eller til en vagtradio.

Vores overfaldsalarmer kan også tilsluttes adgangskontrolsystemer, brandalarmer og tyverialarmer, hvilket giver større sikkerhed og meget større fleksibilitet i forhold til kombinationen af løsninger. Vores serier af tryghedsalarmer kan sammensættes efter netop dit behov. 

 Personlig overfaldsalarm pris

 

Referencer fra jobcentre

Vi har mange års erfaring med implementering af overfaldsalarmer hos både private og virksomheder i forskellige størrelser.

Eksempelvis har vi sikret København Kommunes jobcentre med en særdeles kvalitetsstærk og meget pålidelig overfaldsalarm, som via trådløse overfaldstryk giver tydelig positionering ved hjælp af lokaliseringsenheder.

 

Kontakt for os for rådgivning

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk og hør mere om overfaldsalarmer.

uforpligtende tilbud på en overfaldsalarm

Mest anbefalede tryghedsalarmer

Populær 'Lommy personal'

Vi tilbyder den fleksible personlige overfaldsalarm Lommy Personal, som kører på batteri og har trådløs GPS forbindelse. Det giver muligheden for, at kunne medbringe den uanset, hvor du befinder dig.

Den lille og brugervenlige overfaldsalarm fungerer som en sporingsenhed og giver ligeledes mulighed for at kommunikere med omverdenen. Ved hjælp af et enkelt tryk kan du eksempelvis kontakte alarmcentralen, foretage opkald eller sende forudbestemte tekstbeskeder ud til dine forudbestemte kontaktpersoner. 

 

Tryghedsalarm Lommy Personal

Lommy Personal kan dog bruges til meget mere end bare en tryghedsalarm. Den er eksempelvis idéel til ældre eller demente, så man altid har mulighed for at komme i kontakt med dem. Den giver pårørende nem mulighed for at tilkalde hjælp.

Børn og handicappede er også en brugergruppe, som Lommy Personal tryghedsalarmen ofte anbefales til. Selv hvis personen ikke er i nogen form for farezone, så kan Lommy Personal give en sikkerhed med information om placering.

Overfaldsalarm Zonith

 

Tryghed med Zonith overfaldsalarm

Ansatte i udsatte stillinger, ældre mennesker eller andre, som ønsker at kunne kontakte hjælp med blot et enkelt klik, har også mulighed for at vælge løsninger fra Zonith.

Zonith producerer flere forskellige modeller, som henvender sig til diverse behov. Eksempelvis tilbyder de indbyggede alarm-knapper til ID-kort, som er særligt relevante for ansatte i psykiatrien samt andre steder, hvor hjælpen skal være nær.

Derudover tilbyder de alarm-muligheder via en app til smartphones samt overfaldsalarmer, som kan placeres på væggen, hvor alle har tilgang til knappen. Overfaldsalarmerne er endvidere populære hos ældre og demente, som har mulighed for at kontakte hjælp eller støtte hurtigt. 

Overfaldsalarmerne fra Zonith har alle et særligt lavt energiforbrug, og de holder således strøm særdeles længe. Væg-alarmerne kan endda holde helt op til 2-3 år uden brug for opladning. Alle overfaldssystemer er ganske intuitive, og de leverer høj brugervenlighed for alle involveret.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst