Content watched by Whocopied.me
Overfaldsalarm med GPS

PERSONLIG OVERFALDSALARMSKAB TRYGHED I HVERDAGEN

Med en overfaldsalarm kan du skabe et trygt arbejdsmiljø til glæde for både medarbejdere og kunder. En overfaldsalarm øger sikkerheden markant og er velegnet til stort set alle arbejdspladser. Derudover anbefaler vi en overfaldsalarm til alle private hjem, som ønsker en særlig beskyttelse mod indbrud. 

Vi tilbyder forskellige stationære og mobile løsninger, som kan give dig den tryghed din familie eller arbejdsplads har behov for.

 

MULIGHEDERNE ER MANGE

Vi sælger et stort udvalg af pålidelige modeller, som kan anvendes både indendørs og udendørs. Vælg mellem trådløs eller fastmonteret overfaldsalarmer, som giver positionering på henholdsvis adresseniveau og etageniveau. Du kan også vælge, hvorvidt beskeden skal sendes som mail, SMS eller til en vagtradio.

Vores alarmsystemer kan også tilsluttes adgangskontrolsystemer, brandalarmer og PIR-detektorer, hvilket giver større sikkerhed og meget større fleksibilitet i forhold til kombinationen af løsninger. Vores serier af overfaldsalarmer kan sammensættes efter netop dit behov. Vi samarbejder bl.a. med Care4all og sælger deres professionelle overfaldsalarmer til både private og virksomheder.

 

REFERENCER

Vi har stor erfaring med implementering af overfaldsalarm hos både private og virksomheder i forskellige størrelser. Eksempelvis har vi sikret København Kommunes Jobcentre med en særdeles kvalitetsstærk og meget pålidelig overfaldsalarm, som via trådløse overfaldstryk giver tydelig positionering ved hjælp af lokaliseringsenheder.

 

KONTAKT FOR OS MERE INFORMATION

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk og hør mere om overfaldsalarmer. 

ANBEFALET OVERFALDSALARMER

POPULÆR 'LOMMY PERSONAL'

Vi tilbyder den fleksible Lommy Personal, som kører på batteri og har trådløs forbindelse. Det giver muligheden for, at kunne medbringe den uanset, hvor man befinder sig.

Den lille og brugervenlige overfaldsalarm fungerer som en sporingsenhed og giver ligeledes mulighed for at kommunikere med omverdenen. Ved hjælp af et enkelt tryk kan man eksempelvis kontakte alarmcentralen, foretage opkald eller sende forudbestemte tekstbeskeder ud til forudbestemte kontaktpersoner. 

 

Overfaldsalarm Lommy Personal

Lommy Personal kan bruges til meget mere end en kun overfaldsalarm. Den er eksempelvis idéel til ældre eller demente, så man har mulighed for altid at komme i kontakt med dem. Den giver en nem mulighed for at tilkalde hjælp fra pårørende.

Børn og handicappede er også en brugergruppe, som Lommy Personal henvender sig til. Selv hvis personen ikke er i nogen form for farezone, så kan Lommy Personal give en sikkerhed til ung som gammel.

Zonith Overfaldsalarm

 

Tryghed med Zonith overfaldsalarm

Ansatte i udsatte stillinger, ældre mennesker eller andre, som ønsker at kunne kontakte hjælp med blot et enkelt klik, har også mulighed for at vælge løsninger fra Zonith.

Zonith producerer flere forskellige modeller, som henvender sig til diverse behov. Eksempelvis tilbyder de indbyggede alarm-knapper til ID-kort, som er særligt relevante for ansatte i psykiatrien samt andre steder, hvor hjælpen skal være nær.

Derudover tilbyder de alarm-muligheder via en app til smartphones samt overfaldsalarmer, som kan placeres på væggen, hvor alle har tilgang til den. Systemerne er endvidere populære hos ældre og demente, som har mulighed for at kontakte hjælp eller støtte hurtigt. 

Overfaldsalarmerne fra Zonith har alle et særligt lavt energiforbrug, og de holder således strøm særdeles længe. Væg-alarmerne kan endda holde helt op til 2-3 år uden brug for opladning. Alle systemer er ganske intuitive, og de leverer høj brugervenlighed.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst