Låsesystem

LÅSESYSTEM MED BRIK ELLER NØGLELÅSESYSTEMER FRA DE STØRSTE BRANDS

Låsesystemer kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske eller elektroniske låsesystemer. Du kan slippe for at rode i et stort nøglebundt ved hver enkelt dør, hvis du køber et samlet låsesystem, så vil én nøgle eller brik være nok til flere døre.

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative låsesystemer, som øger både sikkerhed og komfort i det daglige. 

 

FORDELE VED ET SAMLET LÅSESYSTEM:

  • Åben døre med smarte nøglebrikker eller nøglekort (Meget populært!)
  • Oversigt og kontrol over hvilke adgange de forskellige nøgler har
  • Hurtig lukning af tabte nøgler
  • Meget svært at kopiere nøglerne
  • Forbind med alarmer, overvågning, nøgleskabe m.m.
  • Dirkefrie og robuste cylindere
  • Historisk over hvor og hvornår nøglerne er brugt

Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge enten mekaniske eller elektroniske låsesystemer, men du kan læse mere om de forskellige låsesystemer ved at klikke på brandet i nedenstående oversigt.

 

HVILKET LÅSESYSTEM ØNSKER DU?

Modtag et uforpligtende tilbud

FORSKELLEN PÅ LÅSESYSTEMER

HVAD ER ET MEKANISK LÅSESYSTEM? 

Mekaniske låsesystemer består af klassiske nøgler, men selv om låsesystemerne umiddelbart kan se ens ud, så er der stor forskel på sikkerheden. Derfor tilbyder vi et uforpligtende sikkerhedstjek af dine låsesystemer, hvor vores konsulenter gennemgår sikkerheden og efterfølgende giver et uforpligtende tilbud på eventuelle forbedringer.

 

HVAD ER ET ELEKTRONISK LÅSESYSTEM?

Elektroniske låsesystemer består af låse, der bliver elektronisk kodet. De kan åbnes ved hjælp af adgangskoder, brikker eller adgangskort. Fordelen ved elektroniske låsesystemer er, at de giver mulighed for adgangskontrol, hvor du selv kan bestemme, hvornår hvilke døre skal være åbne for hvilke adgangskort. Du er altså fri for tabte nøgler der giver dyre omkostninger til omkodninger af låse.

Det er ligeledes muligt at se, hvilke personer der kommer igennem, da hver brik, kode eller adgangskort har sit eget ID. Det giver en tryghed for alle ansatte på arbejdspladsen.

Med elektroniske låsesystemer er der også muligheden for, at systemet kan udbygges til at kunne omfatte bl.a. brug af kontorets printer, adgang til værdiskabe og betaling i kantinen. Du omkoder selv og laver nye nøgler på få minutter.

FOR ENDNU HØJERE SIKKERHED

Hvis du ønsker endnu højere sikkerhed, så kan du med låsesystemer fra os få rig mulighed for at kombinere de mekaniske låsesystemer med elektronisk sikkerhed såsom tyverialarm, videoovervågning og adgangskontrol. Lad vores sikringskonsulenter vurdere ejendommens nuværende sikkerhedsniveau og rådgiver omkring muligheder for at øge sikkerheden.

 

TROVÆRDIG SAMARBEJDSPARTNER

Vi har et særdeles stærkt produktudvalg indenfor låsesystemer og med mere end 40 års brancheerfaring kan vi udarbejde den helt rigtige løsning til jeres aktuelle behov. Vi sikrer jer professionalisme, troværdighed og overholdelse af alle aftaler under både levering, montering og serviceeftersyn.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres nye låsesystem.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst