Låsesystem med brik

Låsesystem med brik eller nøgleModerne låsesystemer: Fra dag til dag

Et komplet låsesystem øger sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske- eller elektroniske låsesystemer.

Du slipper ganske enkelt for at rode et stort nøglebundt igennem ved hver dør, hvis du investerer i et samlet låsesystem - så vil én nøgle eller nøglebrik være nok til flere døre.

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne og innovative låsesystemer, med udgangspunkt i konceptet 'dag til dag', hvilket indebærer at vi altid står klar til at yde rådgivning og hurtig installation af et låsesystem.

 

Mekaniske Låsesystemer

Elektronisk Låsesystemer

 

Fordele ved ét samlet låsesystem:

  • Dirkefrie og robuste cylindere
  • Meget svært at kopiere nøglerne
  • Åbne døre med smarte nøglebrikker
  • Kontrol over hvilke adgange de forskellige nøgler har
  • Hurtig lukning af tabte nøgler via software eller app
  • Historisk over hvor og hvornår nøglerne er brugt
  • Forbind med tyverialarm, videoovervågning, sikringsskabe m.m.

Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge enten mekaniske eller elektroniske låsesystemer - læs mere om de forskellige låsesystemer ved, at klikke på brandet i nedenstående oversigt.

 

Salto Systems
SALTO KS
RUKO
EVVA
Medeco
APTUS
Scantron
Nox Systems
Assa Abloy
ILOQ
Vanderbilt
Yale låse
Scantron
ABUS

Spørg vores ekspert Martin

Skal vi tage en snak om låsesystemer?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Mekaniske låsesystemer

Hvad er et mekanisk låsesystem? 

Et mekanisk låsesystem består af klassiske nøgler i stedet for nøglekort. Ofte er et mekanisk låsesystem en billigere investering end et elektronisk låsesystem, da der ikke er brug for ekstern strømforsyning og kabelføring, da selve cylindrene i et mekanisk låsesystem er drevet af klassiske nøgler.

 

Mekanisk Låsesystem Fordel

 

Mekaniske låsesystemer har dog stadig mange af de samme fordele som et elektronisk låsesystem har. Det er muligt at skræddersy et mekanisk låsesystem, hvor f.eks. forskellige brugere stadig får forskellige niveauer af adgang.

Nogle brugere vil have mere eller mindre adgang til bygningen end andre, da låsesystemet stadig er designet til, at alle blot skal bruge én nøgle til at låse de døre op, som de skal have adgang til.

Dermed gør et mekanisk låsesystem stadig hverdagen nemmere for brugerne, da ingen skal stå og rode med et nøglebundt – det øger både effektiviteten og fleksibiliteten.

De mekaniske nøgler vil naturligvis være sikret mod kopiering, så der vil være fuld kontrol over, hvilke nøgler der er i omløb.

 Mekanisk låsesystem pris

 

Låsesystem fra Bagger

 

Populære mekaniske låsesystemer

Mekanisk låsesystem 4KS

EVVA tilbyder en kombination af effektive og pålidelige mekaniske låsesystemer, hvor specielt 4KS låsesystemet er det mest modstandsdygtige låsesystem.

Alle mekaniske låsesystemerne fra EVVA er dirkesikrede og godkendt i 'F&P Sikrings' højeste kategori, og nøglerne fra EVVA’s låsesystemer er desuden patenterede 6-stift combi-systemer med både sidekodning og kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle.

Cylinderkonstruktionen og den fjederløse teknologi, der bruges i 4KS-låsesystemet bidrager til den specielt gode modstandsdygtighed og giver et samlet robust låsesystem. Netop derfor er EVVA 4KS særligt velegnet til erhvervsvirksomheder, der ofte er i risikogruppen for indbrud.

 

Mekanisk låsesystem Vitess

Med det dirkesikrede låsesystem er Vitess et af de mere populære låsesystemer, tyske ABUS har på markedet.

Vitess-låsen er udstyret både med Intop-nøglestopsystemet og krumninger på nøglen, der begge giver en markant øget sikkerhed og derved gør låsen meget svær for ubudne gæster at få op.

Vitess er patenteret til langt ud i fremtiden og gøres derved til et enestående låsesystem med garanti for høj sikkerhed.

Med mange forskellige cylindertyper og varierende nøgleniveauer at vælge imellem, får du desuden et fleksibelt låsesystem med mulighed for tilpasning til lige netop dine krav for god låsesikkerhed.

 

Mekanisk låsesystem Triton

Noget af det der specielt tiltaler mange ved Triton 501 låsesystemet fra RUKO er, at det specielt kan tilpasses den enkelte kundes behov. Det giver en fleksibilitet, der kommer mange til gode.

Med blot en enkelt nøgle giver låsesystemet tre forskellige niveauer af sikkerhed, der både gør systemet enormt modstandsdygtigt overfor ubudne gæster og samtidig giver en stor fleksibilitet og brugervenlighed.

Med denne evne kan låsesystemet nemlig bruges til alle sikkerhedsniveauer ved alt fra døre inden for på kontoret til større hoveddøre udenfor.

På grund af de gældende patentregler kan der ikke laves uautoriserede nøgler til systemet, hvilket også giver en forbedret sikring i Triton-låsesystemet.

 

Elektroniske låsesystemer

Hvad er et elektronisk låsesystem?

Elektroniske låsesystemer består af elektroniske låse, der bliver elektronisk kodet. De kan åbnes ved hjælp af f.eks. adgangskoder, nøglebrikker eller adgangskort.

Fordelen ved elektroniske låsesystemer er, at de giver mulighed for adgangskontrol, hvor du selv kan bestemme, hvornår hvilke døre skal være åbne og for hvilke adgangskort. Du er altså fri for tabte nøgler, der giver konstant omkostninger til omkodning af låsen.

Det er ligeledes muligt at se, hvilke personer der kommer igennem døren, da hver nøglebrik, kode eller adgangskort har sit eget ID. Det giver en tryghed for alle ansatte på arbejdspladsen.

Med elektroniske låsesystemer er der også muligheden for, at systemet og låsebrikkerne kan udbygges til at kunne omfatte bl.a. brug af kontorets printer, adgang til værdiskabe eller betaling i kantinen. Du omkoder selv og laver nye nøgler på få minutter. 

 

Kundecase Zonith

 

Elektroniske låsesystemer fra Bagger

 

Populære elektroniske låsesystemer

Elektronisk låsesystem SALTO KS

SALTO KS står for nogle af markedets mest brugervenlige og prisbillige elektroniske låsesystemer.

SALTO låsesystemer er effektive webbaserede adgangssystemer, der er nemme at montere og hverken kræver ledninger eller specielle døre.

Deres systemer er solide, meget sikre og kan nemt fungere med mange brugere på en gang. Det gør SALTO KS’ låsesystemer meget attraktive – både for private og virksomheder.

Har du brug for at kontrollere adgangen til dit hjem eller din virksomhed, er SALTO KS en god mulighed for at gøre dette på en professionel måde.

 

Elektronisk låsesystem ILOQ S5

Man kan ikke undgå at være en smule fascineret over den selvdrevne ILOQ S5.

Dette elektroniske sikkerhedssystem er nemlig banebrydende indenfor låsesystemer. ILOQ opfandt nemlig verdens første elektroniske låsesystem, der forsyner sig selv med strøm via kinetisk energi.

Det betyder, at der ikke skal udskiftes batterier i deres nøgler eller låse, og du får derfor et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit låsesystem. 

ILOQ S5 tilbyder fleksible kontrolmuligheder, hvor du selv nemt kan styre adgangsrettigheder, tidslåse og sikkerhedsniveauer gennem deres eget software.

 

Elektronisk låsesystem SALTO Neo

Med opgraderingen af SALTO Geo er SALTO Neo en af de nyeste elektroniske cylinderlåse, der sikrer funktionelle og fleksible låseløsninger i høj sikkerhedskvalitet.

SALTO Neo tilbyder elektronisk sikring i et moderne og funktionelt design, der gør det nemt for brugeren at holde af.

Systemet fås desuden i 5 forskellige designs, så du selv kan tilpasse det dine behov.

SALTOs nøglefrie låsesystemer kan med fordel anvendes i mange forskellige brancher, der har brug for en forhøjet sikkerhed.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst