Cookiepolitik
Låsesystem

LÅSESYSTEM MED BRIK ELLER NØGLELÅSESYSTEMER FRA DE STØRSTE BRANDS

Låsesystemer kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske eller elektroniske låsesystemer. Du kan slippe for at rode i et stort nøglebundt ved hver enkelt dør, hvis du investere i et samlet låsesystem, så vil én nøgle eller brik være nok til flere døre.

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative låsesystemer, som øger både sikkerhed og komfort i det daglige. 

 

Låsesystem anmeldelser

 

FORDELE VED ÉT SAMLET LÅSESYSTEM:

  • Åben døre med smarte nøglebrikker eller nøglekort (Meget populært)
  • Oversigt og kontrol over hvilke adgange de forskellige nøgler har
  • Hurtig lukning af tabte nøgler
  • Meget svært at kopiere nøglerne
  • Forbind med alarmer, overvågning, nøgleskabe m.m.
  • Dirkefrie og robuste cylindere
  • Historisk over hvor og hvornår nøglerne er brugt

Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge enten mekaniske eller elektroniske låsesystemer, men du kan læse mere om de forskellige låsesystemer ved at klikke på brandet i nedenstående oversigt:

 

Salto Systems
RUKO
DORMA
EVVA
Medeco
Geze
APTUS
Scantron
Nox Systems
Assa Abloy
ILOQ
Vanderbilt
Yale
Scantron
ABUS
Modtag et uforpligtende tilbud

FORSKELLEN PÅ LÅSESYSTEMER

HVAD ER ET MEKANISK LÅSESYSTEM? 

Et mekanisk låsesystem består af klassiske nøgler i stedet for nøglekort eller brikker. Ofte er et mekanisk låsesystem en billigere investering end et elektronisk låsesystem, da der ikke er brug for ekstern strømforsyning og kabelføring, da selve cylindrene i et mekanisk låsesystem er drevet af klassiske nøgler.

Mekaniske låsesystemer har dog stadig mange af de samme fordele som et elektronisk låsesystem har. Det er muligt at skræddersy et system, hvor forskellige brugere får forskellige niveauer af adgang. Nogle brugere vil have mere eller mindre begrænset adgang til bygningen end andre, da låsesystemet stadig er designet til, at alle blot skal bruge én nøgle til at låse de døre op, som de skal have adgang til.

Dermed gør et mekanisk låsesystem stadig hverdagen nemmere for brugerne, da ingen skal stå og rode med et stort nøglebundt – det øger både effektiviteten, fleksibiliteten og bekvemmeligheden.

Samtidigt betyder det også, at et mekanisk låsesystem er enormt sikkert, idet eksempelvis serverrum eller andre lokaler, der kræver et højt sikkerhedsniveau, kan blive udstyret med en lås, som kun få kan låse op. Nøglerne vil naturligvis være sikret mod kopiering, så der vil være fuld kontrol over, hvilke nøgler der er i omløb.

 

Kundecases - Låsesystemer

HVAD ER ET ELEKTRONISK LÅSESYSTEM?

Elektroniske låsesystemer består af låse, der bliver elektronisk kodet. De kan åbnes ved hjælp af adgangskoder, brikker eller adgangskort. Fordelen ved elektroniske låsesystemer er, at de giver mulighed for adgangskontrol, hvor du selv kan bestemme, hvornår hvilke døre skal være åbne for hvilke adgangskort. Du er altså fri for tabte nøgler, der giver dyre omkostninger til omkodninger af låse.

Det er ligeledes muligt at se, hvilke personer der kommer igennem, da hver brik, kode eller adgangskort har sit eget ID. Det giver en tryghed for alle ansatte på arbejdspladsen.

Med elektroniske låsesystemer er der også muligheden for, at systemet kan udbygges til at kunne omfatte bl.a. brug af kontorets printer, adgang til værdiskabe og betaling i kantinen. Du omkoder selv og laver nye nøgler på få minutter.

Elektroniske låsesystemer kan naturligvis også bruges af private, som ligeledes ønsker ekstra sikkerhed og fleksibilitet. Der findes to forskellige slags elektroniske låsetyper: Biometriske låse og kodelåse.

Ved førstnævnte åbner du døren med dit fingeraftryk, mens kodelåse kræver en kode i form af en talkombination eller via en APP på din smartphone. På den måde behøver du ikke at være lige ved døren at åbne låsen, hvilket er praktisk, hvis du f.eks. skal lukke en håndværker ind, mens du ikke er hjemme.

 

TROVÆRDIG SAMARBEJDSPARTNER

Vi har et særdeles stærkt produktudvalg indenfor låsesystemer og med mere end 45 års brancheerfaring kan vi udarbejde den helt rigtige løsning til ethvert behov. Vi sikrer jer professionalisme, troværdighed og overholdelse af alle aftaler under både levering, montering og serviceeftersyn.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres nye låsesystem.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst