Låsesystem

Låsesystem med brik eller nøgleModerne låsesystemer: fra dag til dag

Et samlet låsesystem øger sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske eller elektroniske låsesystemer. Du slipper ganske enkelt for at rode i et stort nøglebundt igennem ved hver dør, hvis du investerer i et samlet låsesystem - så vil én nøgle eller nøglebrik være nok til flere døre.

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne og innovative låsesystemer, med udgangspunkt i konceptet 'dag til dag', hvilket indebærer at vi altid står klar til at yde rådgivning og hurtig installation af et låsesystem, når du skal bruge forbedret sikkerhed.

 

Mekaniske Låsesystemer

Elektronisk Låsesystemer

 

FORDELE VED ÉT SAMLET LÅSESYSTEM:

  • Åbne døre med smarte nøglebrikker (meget populært)
  • Oversigt og kontrol over hvilke adgange de forskellige nøgler har
  • Hurtig lukning af tabte nøgler
  • Meget svært at kopiere nøglerne
  • Forbind med tyverialarm, videoovervågning, sikringsskabe m.m.
  • Dirkefrie og robuste cylindere
  • Historisk over hvor og hvornår nøglerne er brugt

Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge enten mekaniske eller elektroniske låsesystemer, men du kan læse mere om de forskellige låsesystemer ved at klikke på brandet i nedenstående oversigt.

 

Salto Systems
RUKO
EVVA
Medeco
APTUS
Scantron
Nox Systems
Assa Abloy
ILOQ
Vanderbilt
Yale
Scantron
ABUS
Spørg vores eksperter til råds

Mekaniske låsesystemer

HVAD ER ET MEKANISK LÅSESYSTEM? 

Et mekanisk låsesystem består af klassiske nøgler i stedet for nøglekort. Ofte er et mekanisk låsesystem en billigere investering end et elektronisk låsesystem, da der ikke er brug for ekstern strømforsyning og kabelføring, da selve cylindrene i et mekanisk låsesystem er drevet af klassiske nøgler.

 

Mekanisk Låsesystem Fordel

 

Mekaniske låsesystemer har dog stadig mange af de samme fordele som et elektronisk låsesystem har. Det er muligt at skræddersy et system, hvor forskellige brugere får forskellige niveauer af adgang.

Nogle brugere vil have mere eller mindre begrænset adgang til bygningen end andre, da låsesystemet stadig er designet til, at alle blot skal bruge én nøgle til at låse de døre op, som de skal have adgang til.

Dermed gør et mekanisk låsesystem stadig hverdagen nemmere for brugerne, da ingen skal stå og rode med et stort nøglebundt – det øger både effektiviteten, fleksibiliteten og bekvemmeligheden.

Nøglerne vil naturligvis være sikret mod kopiering, så der vil være fuld kontrol over, hvilke nøgler der er i omløb.

 Mekanisk låsesystem pris

 

Bagger Låsesystem

 

Mest populære mekaniske låsesystemer

Mekanisk låsesystem 4KS

EVVA tilbyder en kombination af effektive og pålidelige låsesystemer, hvor 4KS låsesystemet bestemt er det mest modstandsdygtige låsesystem.

Alle låsesystemerne fra EVVA er dirkesikrede og godkendt i F&P Sikrings højeste kategori, og nøglerne fra EVAA’s låsesystemer er desuden patenterede 6-stift combi-systemer med både sidekodning og kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle.

Cylinderkonstruktionen og den fjederløse teknologi, der bruges i 4KS-låsesystemet bidrager til den specielt gode modstandsdygtighed og giver et samlet robust låsesystem. Netop derfor er EVAA 4KS særligt velegnet til erhvervsvirksomheder, der ofte er i risikogruppen for indbrud.

 

Mekanisk låsesystem Triton

Noget af det der specielt tiltaler mange ved Triton låsesystemet fra RUKO er, at det specielt kan tilpasses den enkelte kundes behov. Det giver en fleksibilitet, der kommer mange til gode.

Med blot en enkelt nøgle giver låsesystemet tre forskellige niveauer af sikkerhed, der både gør systemet enormt modstandsdygtigt overfor ubudne gæster og samtidig giver en stor fleksibilitet og brugervenlighed. Med denne evne kan låsesystemet nemlig bruges til alle sikkerhedsniveauer ved alt fra døre inden for på kontoret til større hoveddøre udenfor.

På grund af de gældende patentregler kan der ikke laves uautoriserede nøgler til systemet, hvilket også giver en forbedret sikring i Triton-låsesystemet.

 

Mekanisk låsesystem Vitess

Med det dirkesikrede låsesystem er Vitess et af de mere populære låsesystemer, tyske ABUS har på markedet.

Vitess-låsen er udstyret både med Intop-nøglestopsystemet og krumninger på nøglen, der begge giver en markant øget sikkerhed hos brugerne, og som samtidig gør låsen endnu sværere for ubudne gæster at få op. Vitess er patenteret til langt ud i fremtiden og gøres derved til et enestående låsesystem med garanti for høj sikkerhed.

Med mange forskellige cylindertyper og varierende nøgleniveauer at vælge imellem får du desuden et fleksibelt låsesystem med mulighed for tilpasning til lige netop dine krav for god låsesikkerhed.

 

FÅ TILBUD PÅ MEKANISK LÅSESYSTEM ➜

Elektroniske låsesystemer

HVAD ER ET ELEKTRONISK LÅSESYSTEM?

Elektroniske låsesystemer består af låse, der bliver elektronisk kodet. De kan åbnes ved hjælp af adgangskoder, nøglebrikker eller adgangskort. Fordelen ved elektroniske låsesystemer er, at de giver mulighed for adgangskontrol, hvor du selv kan bestemme, hvornår hvilke døre skal være åbne for hvilke adgangskort. Du er altså fri for tabte nøgler, der giver omkostninger til omkodning af låsen.

Det er ligeledes muligt at se, hvilke personer der kommer igennem, da hver nøglebrik, kode eller adgangskort har sit eget ID. Det giver en tryghed for alle ansatte på arbejdspladsen.

Med elektroniske låsesystemer er der også muligheden for, at systemet kan udbygges til at kunne omfatte bl.a. brug af kontorets printer, adgang til værdiskabe og betaling i kantinen. Du omkoder selv og laver nye nøgler på få minutter. 

Elektroniske låsesystemer kan naturligvis også bruges af private, som ligeledes ønsker ekstra sikkerhed og fleksibilitet. Der findes to forskellige slags elektroniske låsetyper: biometriske låse og kodelåse.

Ved førstnævnte åbner du døren med dit fingeraftryk, mens elektrisk kodelås kræver en kode i form af en talkombination eller via en APP på din smartphone. På den måde behøver du ikke at være lige ved døren for at åbne låsen, hvilket er praktisk, hvis du f.eks. skal lukke en håndværker ind, mens du ikke er hjemme.

Låsesystemer fra Bagger

 

Mest populære elektroniske låsesystemer

Elektronisk låsesystem SALTO KS

SALTO KS står for nogle af markedets mest brugervenlige og prisbillige elektroniske låsesystemer. De laver effektive webbaserede adgangssystemer, der er nemme at montere og hverken kræver ledninger eller specielle døre.

Deres systemer er solide, meget sikre og kan nemt fungere med mange brugere på en gang. Det gør SALTO KS’ systemer meget attraktive – både for private og virksomheder.

Har du brug for at kontrollere adgangen til dit hjem eller din virksomhed, er SALTO KS en god mulighed for at gøre dette på en professionel måde. SALTO KS er også blandt markedets absolut mest prisvenlige elektroniske dørlåse.

 

Elektronisk låsesystem ILOQ S5

Man kan ikke undgå at være en smule fascineret over den selvdrevne ILOQ S5.

Det elektroniske sikkerhedssystem er nemlig banebrydende indenfor låsesystemer. ILOQ opfandt nemlig verdens første elektroniske låsesystem, der forsyner sig selv med strøm via kinetisk energi.

Det betyder, at der ikke skal udskiftes batterier i deres nøgler eller låse, og du får derfor et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit låsesystem. 

ILOQ S5 tilbyder fleksible kontrolmuligheder, hvor du selv nemt kan styre adgangsrettigheder, tidslåse og sikkerhedsniveauer gennem deres eget software.

 

Elektronisk låsesystem SALTO NEO

Med opgraderingen af SALTO GEO er SALTO NEO en af de nyeste elektroniske cylinderlåse, der sikrer funktionelle og fleksible låseløsninger i høj sikkerhedskvalitet.

SALTO NEO tilbyder elektronisk sikring i et moderne og funktionelt design, der gør det nemt for brugeren at holde af. Systemet fås desuden i 5 forskellige designs, så du selv kan tilpasse det dine behov.

SALTOs nøglefrie systemer kan med fordel anvendes i mange forskellige brancher, der har brug for en forhøjet sikkerhed.

 

FÅ TILBUD PÅ ELEKTRONISK LÅSESYSTEM ➜

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst