Låsesystem med brik

Låsesystem med brik eller nøgleModerne låsesystemer: Fra dag til dag

Et komplet låsesystem øger sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske- eller elektroniske låsesystemer.

Du slipper ganske enkelt for at rode et stort nøglebundt igennem ved hver dør, hvis du investerer i et samlet låsesystem - så vil én nøgle eller nøglebrik være nok til flere døre.

Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne og innovative systemlåse, med udgangspunkt i konceptet 'dag til dag', hvilket indebærer at vi altid står klar til at yde rådgivning og hurtig installation af et låsesystem.

 

Mekaniske Låsesystemer

 

Elektronisk Låsesystemer

Fordele ved ét samlet låsesystem:

  • Dirkefrie og robuste cylindere
  • Meget svært at kopiere nøglerne
  • Åbne døre med smarte nøglebrikker
  • Kontrol over hvilke adgange de forskellige nøgler har
  • Hurtig lukning af tabte nøgler via software eller app
  • Historisk over hvor og hvornår nøglerne er brugt
  • Forbind med tyverialarm, videoovervågning, sikringsskabe m.m.

Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge enten mekaniske eller elektroniske låsesystemer - læs mere om de forskellige systemlåse ved, at klikke på brandet i nedenstående oversigt.

 

Salto Systems
SALTO KS
RUKO
EVVA
Medeco
APTUS
Scantron
Nox Systems
Assa Abloy
ILOQ
Vanderbilt
Yale låse
Scantron
ABUS

Spørg vores ekspert Martin

Skal vi tage en snak om låsesystemer?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Mekaniske låsesystemer

Hvad er et mekanisk låsesystem? 

Et mekanisk låsesystem består af klassiske nøgler i stedet for nøglekort. Ofte er et mekanisk låsesystem en billigere investering end et elektronisk låsesystem, da der ikke er brug for ekstern strømforsyning og kabelføring, da selve cylindrene i et mekanisk låsesystem er drevet af klassiske nøgler.

 

Mekanisk Låsesystem Fordel

 

Mekaniske systemlåse har dog stadig mange af de samme fordele som et elektronisk låsesystem har. Det er muligt at skræddersy et mekanisk låsesystem, hvor f.eks. forskellige brugere stadig får forskellige niveauer af adgang.

Nogle brugere vil have mere eller mindre adgang til bygningen end andre, da låsesystemet stadig er designet til, at alle blot skal bruge én nøgle til at låse de døre op, som de skal have adgang til.

Dermed gør et mekanisk låsesystem stadig hverdagen nemmere for brugerne, da ingen skal stå og rode med et nøglebundt – det øger både effektiviteten og fleksibiliteten.

De mekaniske nøgler vil naturligvis være sikret mod kopiering, så der vil være fuld kontrol over, hvilke nøgler der er i omløb.

 Mekanisk låsesystem pris

 

Låsesystem fra Bagger

 

Populære mekaniske låsesystemer

EVVA 4KS låsesystem

EVVA tilbyder en kombination af effektive og pålidelige mekaniske systemlåse, hvor specielt 4KS låsesystemet er det mest modstandsdygtige låsesystem.

Alle mekaniske låsesystemerne fra EVVA er dirkesikrede og godkendt i 'F&P Sikrings' højeste kategori, og nøglerne fra EVVA’s låsesystemer er desuden patenterede 6-stift combi-systemer med både sidekodning og kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle.

Cylinderkonstruktionen og den fjederløse teknologi, der bruges i 4KS-låsesystemet, bidrager til den specielt gode modstandsdygtighed og giver et samlet robust låsesystem. Netop derfor er EVVA 4KS særligt velegnet til mange virksomheder.

 

Mekanisk låsesystem Vitess

Med det dirkesikrede låsesystem er Vitess et af de mere populære mekaniske låsesystemer med nøgler, tyske ABUS har på markedet.

Vitess-låsen er udstyret både med Intop-nøglestopsystemet og krumninger på nøglen, der begge giver en markant øget sikkerhed og derved gør låsen meget svær for ubudne gæster at få op.

Vitess låsesystemet er patenteret til langt ud i fremtiden og gøres derved til et enestående låsesystem med garanti for høj sikkerhed.

Med mange forskellige cylindertyper og varierende nøgleniveauer at vælge imellem, får du desuden et fleksibelt låsesystem med mulighed for tilpasning til lige netop dine krav for god låsesikkerhed.

 

Mekanisk låsesystem Triton

Noget af det der specielt tiltaler mange ved Triton 501 låsesystemet fra RUKO er, at det specielt kan tilpasses den enkelte kundes behov. Det giver en fleksibilitet, der kommer mange til gode.

Med blot én enkelt nøgle giver Triton 501 låsesystemet tre forskellige niveauer af sikkerhed, der både gør systemet enormt modstandsdygtigt overfor ubudne gæster og samtidig giver en stor fleksibilitet og brugervenlighed.

Med denne evne kan låsesystemet nemlig bruges til alle sikkerhedsniveauer ved alt fra døre inden for på kontoret til større hoveddøre uden for.

På grund af de gældende patentregler kan der ikke laves uautoriserede nøgler til låsesystemet, hvilket også giver en forbedret sikring med Triton 501.

 

Elektroniske låsesystemer

Hvad er et elektronisk låsesystem?

Elektroniske låsesystemer består af elektroniske låse, der bliver elektronisk kodet. De kan åbnes ved hjælp af f.eks. adgangskoder, nøglebrikker eller adgangskort.

Fordelen ved elektroniske systemlåse er, at de giver mulighed for adgangskontrol, hvor du selv kan bestemme, hvornår hvilke døre skal være åbne og for hvilke adgangskort. Du er altså fri for tabte nøgler, der giver konstant omkostninger til omkodning af låsen.

Det er ligeledes muligt at se, hvilke personer der kommer igennem døren, da hver nøglebrik, kode eller adgangskort har sit eget ID. Det giver en tryghed for alle i bygningen.

Med elektroniske låsesystemer er der også mulighed for, at låsesystemet og låsebrikkerne kan udbygges til at kunne omfatte bl.a. brug af kontorets printer, adgang til værdiskabe eller betaling i kantinen. Du omkoder selv og laver nye nøgler på få minutter. 

 

Kundecase Zonith

 

Elektroniske låsesystemer fra Bagger

 

Populære elektroniske låsesystemer

Elektronisk låsesystem SALTO KS

SALTO KS er efter vores mening et af det bedste, mest brugervenlige og prisbillige elektroniske låsesystemer på markedet. Vi anbefaler ofte vores kunder en SALTO KS løsning og det er med god grund.

SALTO KS er nem cloudbaseret adgangskontrol, som passer til stort set alle typer virksomheder, uanset størrelse. Via SALTO appen administrerer du alt adgang i bygningen og har 24/7 overblik over alle hændelser. Med 'KS Custom' får du samtidigt mulighed for at skræddersy netop det låsesystem du ønsker.

Låsesystemet er nemt at montere og kræver hverken ledninger eller specielle døre, hvilket medfører en mere økonomisk fordelagtig løsning for mange virksomheder. Vi har bl.a. hjulpet mange hoteller i København med SALTO KS.

 

iLOQ S50 lås

Man kan ikke undgå at være en smule fascineret over den banebrydende selvdrevne iLOQ S5 låsesystem.

Dette elektroniske sikkerhedssystem er nemlig ganske enestående indenfor moderne låsesystemer. ILOQ opfandt verdens første elektroniske låsesystem, der forsyner sig selv med strøm via kinetisk energi.

Det betyder, at der ikke skal udskiftes batterier i deres nøgler eller låse, og du får derfor et mere eller mindre total vedligeholdelsesfrit elektronisk låsesystem. 

ILOQ S5 tilbyder fleksible kontrolmuligheder, hvor du stadig selv nemt kan styre adgangsrettigheder, tidslåse og sikkerhedsniveauer gennem deres eget software 'iLOQ Manager'.

 

SALTO Neo låsecylinder

Med opgraderingen af låsecylinderen SALTO Geo er SALTO Neo en af de nyeste elektroniske cylinderlåse, der sikrer en fleksibel låseløsning på hvilken som helst dørlås.

SALTO Neo er elektronisk sikring i et moderne og funktionelt design, som er meget nem at installere og eftermontere, da Neo låsecylinderen på få minutter kan erstatte din eksisterende låsecylinder. Installationen sker uden skruer eller boring, da Neo låsecylinderen monteres ovenpå låsen.

Neo låsesystemet giver dig derfor ubegrænsede muligheder for tilpasning eller eftermontering på din dør. Samtidigt fås Neo serien i 5 forskellige designs, så du selv kan tilpasse efter behov.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst