Sikkerhedsdør og boksdøre

Sikkerhedsdøre & BoksdøreSikkerhedsdøre til hus og lejligheder

Sikkerhedsdøre har en karm af stål og selve døren består af en stålkerne, der er beklædt med træ. Det giver øget sikring på både låsen og selve døren.

Låsen i en sikkerhedsdør sidder fast i en karm af stål i stedet for træ, som ved en almindelig dør, hvilket gør det sværere at bryde op. Stålet i døren forhindrer samtidig, at tyven kan sparke døren op eller flække den med et hårdt skub. Du går samtidig ikke på kompromis med designet. Sikkerhedsdøre er beklædt med træ, så det ligner en almindelig entredør, og du kan få den i flere farver og designs, så du får en dør, der passer i dit hjem eller lejlighed.

Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og hvilken du skal vælge afhænger af, hvor du bor, og hvor sikker en dør du ønsker. Bor du i et område med mange indbrud kan det være en god idé at vælge en højere sikkerhedsklasse, end hvis du bor i etageejendom, hvor tyven har mindre tid til at bryde døren op.

Vi samarbejder bl.a. med engelske Shield Security Doors, som tilbyder nogle af de bedste sikkerhedsdøre på markedet.

 

 + SE HVORDAN SIKKERHEDSDØRE VIRKER

 

Ultimativ sikring med en boksdør

Ønsker du at beskytte dig selv eller særligt værdifulde genstande optimalt mod indbrud, anbefaler vi en boksdør. En boksdør er en meget kraftig, tyverisikret dør, der fås med både kodelås og nøglelås. En boksdør kan anvendes som indgang til et særligt beskyttet sikkerhedsrum, der både kan bruges til permanent beskyttelse af kontanter, dokumenter eller andre værdier – eller som panikrum som beskyttelse mod personangreb.

De yderst sikre boksdøre kan både monteres i en eksisterende konstruktion eller i forbindelse med nybyg. Når boksdøren monteres i en eksisterende konstruktion, kan vi beklæde døren således at den passer til den forhenværende indretning. I alle tilfælde kan vi levere specialdesignede boksdøre efter din præference.

Boksdøre, sikkerhedsdøre og sikkerhedsvinduer findes i forskellige sikringsklasser alt efter dit behov. Vi anbefaler minimum RC-2 eller RC-3 til private hjem. Til offentlige og private virksomheder anbefaler vi som minimum RC-3 afhængigt af den pågældende virksomhed. Du kan se mere om sikkerhedsniveauer for døre og vinduer, samt boksdøre længere nede i siden.

Modtag et uforpligtende tilbud på sikkerhedsdøre

INFORMATION OM SIKRINGSKLASSER

EN 1627 – Sikringsklasser for døre og vinduer

Vores indbrudssikre sikringsdøre og sikringsvinduer imødekommer kravene fra EN 1627. Det er en fælles europæisk standard for ydeevne i forbindelse med indbrudsforsøg. Sikkerhedsklasserne under denne standard benævnes som Resistence Class på en skala fra ét til seks og vurderes ud fra indbrudstiden.

 

EN 1143-1 – Sikringsklasser for boksdøre

Med en boksdør, der lever på til EN 1143-1 er dine værdier godt beskyttet. Der er høje europæiske krav til denne standard. Der findes i alt 11 sikkerhedsgrader, men kun få er relevante for private hjem og selskaber, der ikke holder enorme mængder kontanter eller andre værdier.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette sikkerhedsdør og har også stor erfaring med opsætning. Det anbefales altid at vælge fagfolk, når man skal sikre sit hjem. Det er din garanti for, at monteringen sker korrekt.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver dig et uforpligtende tilbud.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst