Sikkerhedsdør og boksdøre

Sikkerhedsdøre til erhvervSikkerhedsdøre er den ultimative sikring

Sikkerhedsdøre anvendes normalt til hoveddøre, mens boksdøre bruges som dør til f.eks. et sikringsrum, opbevaringsrum eller panikrum.

 

Sikkerhedsdør Pris

 

Sikkerhedsdøre har en karm af stål og selve døren består af en stålkerne, der er beklædt med træ. Det giver øget sikring på både låsekassen og selve døren.

Låsen i en sikkerhedsdør sidder fast i en karm af stål i stedet for træ, som ved en almindelig dør, hvilket gør det sværere at bryde op. Stålet i døren forhindrer samtidig, at tyven kan sparke døren op eller flække den med et hårdt skub.

Du går samtidig ikke på kompromis med designet. Sikkerhedsdøre er beklædt med træ, så det ligner en almindelig entredør, og du kan få sikkerhedsdøren i flere farver og designs.

 

Sikkerhedsdør erhverv og lejligheder

 

6 ting du skal vide om sikkerhedsdøre:

  • Sikkerhedsdøre kan laves i alle former og farver - kan også laves så døren ligner dine andre døre. Det er endda muligt at lave med glasrude som stadig er særdeles robust.
  • En god sikkerhedsdør kan begrænse udefrakommende støj og lugt. Modstår også brand og røg i meget højere grad end en normal dør.
  • En god lås forhindrer ikke indbrud, da det ofte er dørkarmen der bliver brudt op først. Dette sker ikke ved en sikkerhedsdør.
  • Til kontorlokaler i lejligheder kan en sikkerhedsdør være et godt alternativ eller ekstra sikkerhedstiltag i forbindelse med en erhvervsalarm.
  • Sikkerhedsdøre er meget energieffektive, da de er bedre til at holde på varmen i bygningen.
  • Holdbarheden og derved levetiden for sikkerhedsdøren er meget høj, da den tåler meget misbrug, tryk og hårde vejrforhold.

 

+ Se hvordan sikkerhedsdøre virker

Vi samarbejder bl.a. med engelske 'Shield Security Doors', som tilbyder nogle af de mest solide sikkerhedsdøre på markedet.

 

Sikkerhedsdøre til alle sikringsniveauer

Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og hvilken du skal vælge afhænger af, hvor sikker en sikkerhedsdør du ønsker.

Er området ramt af mange indbrud kan det være en god idé at vælge en højere sikkerhedsklasse, end hvis sikkerhedsdøren skal bruges i en etageejendom, hvor tyven har mindre tid til at bryde døren op. 

 

Hvilket sikringsniveau har du?

"Valget af sikkerhedsdør kan være forbundet med det sikringsniveau din virksomhed har fået defineret af forsikringsselskabet. Hvis du er i tvivl om de forskellige sikringsniveauer, så læs vores guide om sikringsklasser."

// Thomas Bagger, Salgsdirektør hos Bagger Låse

 

 

Opnå ekstra sikkerhed med smart dørlås

For ekstra sikkerhed på sikkerhedsdøren anbefaler vi også, at du overvejer en elektronisk dørlås. Samtidigt med at døren bliver endnu sværere at bryde op, så kan døren åbnes med pinkode, nøglebrik, fingeraftryk eller mobilen.

Derved bedre brugervenlig for alle, undtagen tyven, som ikke kan bruge en stjålet nøgle eller en bankenøgle. 

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Vi viser også gerne inspiration fra vores kundereferencer på sikkerhedsdøre, bl.a. hos udvalgte virksomheder i København, hvor vi har installeret mange sikkerhedsdøre.

Få rådgivning fra Thomas

Skal vi tage en snak om sikkerhedsdøre?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Sådan er en sikkerhedsdør bygget op

Sikkerhedsdør indvendig

Indhent pris på sikkerhedsdøre ➜ 

Forklaring af de 10 forskellige sikringsfunktioner:

1. Den ekstra lås består af to plader fremstillet i boremodstandsdygtigt materiale.

2. Hovedlåsen og ekstralåsen er beskyttet af en stålkasse.

3. Højsikkerhedshængsler som er særdeles robuste.

4. I hængselsiden er der 8 låsepunkter.

5. I låsesiden er der 6 låsepunkter og 2 rigler, der låser opad og nedad.

6. Dørens fundament består af en meget stærk opbygning med et indre gitter, en stålplade og et ydre gitter.

7. Døren har dobbelt isolering, bestående af 3 cm komprimeret stenuld på begge sider af pladen. Dette er med til at sikre en optimal isolering mod varme/kulde og støj.

8. På ydersiden kan man frit vælge den beklædning man ønsker.

9. Låseriglerne bliver ekstra beskyttet af det 15 mm tykke, bøjede profil i dørrammen.

10. Dørkarmen fastgøres med 16 til 30 kraftige bolte.

 

Sikkerhedsdøre hos Bagger

 

Sikring af rum med boksdør

Når bestemte værdier skal sikres

Ønsker du at beskytte dig selv eller særligt værdifulde genstande optimalt mod indbrud, anbefaler vi en boksdør. En boksdør er en meget kraftig, tyverisikret dør, der fås med både kodelås og nøglelås.

En boksdør kan anvendes som indgang til et særligt beskyttet sikringsrum, der både kan bruges til permanent beskyttelse af kontanter, dokumenter eller andre værdier – eller som panikrum, som beskyttelse mod personangreb.

De yderst sikre boksdøre kan både monteres i en eksisterende konstruktion eller i forbindelse med nybyg. Når boksdøren monteres i en eksisterende konstruktion, kan vi beklæde døren således at den passer til den forhenværende indretning. I alle tilfælde kan vi levere specialdesignede boksdøre efter din præference.

Boksdøre, sikkerhedsdøre og sikkerhedsvinduer findes i forskellige sikringsklasser alt efter dit behov. Vi anbefaler minimum RC-2 eller RC-3 til private hjem. Til offentlige og private virksomheder anbefaler vi som minimum RC-3 afhængigt af den pågældende virksomhed. Du kan læse mere om sikkerhedsklasser for døre, vinduer og boksdøre i nedenstående sektion.

 

Sikkerhedsdør pris

 

Sikringsklasser til døre og vinduer

Hvad er EN 1627 ?

Betegnelsen 'EN 1627' er en sikringsklasse for døre og vinduer. Det er en fælles europæisk standard for ydeevne i forbindelse med indbrudsforsøg. Sikkerhedsklasserne under denne standard benævnes som 'Resistence Class' på en skala fra ét til seks og vurderes ud fra indbrudstiden. Vores indbrudssikre sikringsdøre og sikringsvinduer imødekommer kravene fra 'EN 1627'.   

GUIDE: Læs vores blogartikel om alle sikringsklasser

 

Hvad er EN 1143-1 ?

Betegnelsen 'EN 1143-1' er en sikringsklasse for boksdøre. Med en boksdør der lever op til 'EN 1143-1', er dine værdier godt beskyttet. Der er høje europæiske krav til denne standard. Der findes i alt 11 sikkerhedsgrader, men kun få er relevante for private hjem og virksomheder, der ikke holder enorme mængder kontanter eller andre værdier.

Vi rådgiver dig til bedste sikkerhedsdør eller boksdør

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette sikkerhedsdør eller boksdør og står gerne for installationen og efterfølgende vedligeholdelse.

Det anbefales altid at vælge professionelle fagfolk, når man vælger en sikkerhedsdør eller boksdør, da installationen er meget mere kompleks end normale døre. Professionel montering er din garanti for at sikkerheden er helt i top.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver altid et uforpligtende tilbud.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst