Sikkerhedsdør og boksdøre

Sikkerhedsdøre & BoksdøreSikkerhedsdøre til hus, erhverv og lejligheder

Sikkerhedsdøre anvendes normalt til hoveddøren i en bolig eller erhvervsbygning, mens boksdøre bruges som dør til f.eks. et panikrum, sikringsrum eller opbevaringsrum.

 

Sikkerhedsdør Pris

 

Sikkerhedsdøre har en karm af stål og selve døren består af en stålkerne, der er beklædt med træ. Det giver øget sikring på både dørlåsen og selve døren.

Låsen i en sikkerhedsdør sidder fast i en karm af stål i stedet for træ, som ved en almindelig dør, hvilket gør det sværere at bryde op. Stålet i døren forhindrer samtidig, at tyven kan sparke døren op eller flække den med et hårdt skub.

Du går samtidig ikke på kompromis med designet. Sikkerhedsdøre er beklædt med træ, så det ligner en almindelig entredør, og du kan få sikkerhedsdøren i flere farver og designs, så du får en dør, der passer i dit hjem, lejlighed eller erhverv.

 

Sikkerhedsdøre fordele

 

Fordele ved en sikkerhedsdør 

  • Sikkerhedsdøre kan laves i alle former og farver - kan også laves så døren ligner dine andre døre. Det er endda muligt at lave med glasrude som stadig er særdeles robust.
  • En god sikkerhedsdør kan begrænse udefrakommende støj og lugt. Modstår også brand og røg i meget højere grad end en normal dør.
  • En god lås forhindre ikke indbrud, da det ofte er dørkarmen der bliver brudt op først. Dette sker ikke ved en sikkerhedsdør.
  • Til lejligheder kan en sikkerhedsdør være et godt alternativ til en tyverialarm.
  • Sikkerhedsdøre er meget energieffektive, da de er bedre til at holde på varmen i bygningen.
  • Holdbarheden og derved levetiden for sikkerhedsdøren er meget høj, da den tåler meget misbrug, tryk eller vejrforhold.

 

 + SE HVORDAN SIKKERHEDSDØRE VIRKER

 

Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og hvilken du skal vælge afhænger af, hvor du bor eller har kontor, og hvor sikker en sikkerhedsdør du ønsker. Er området ramt af mange indbrud kan det være en god idé at vælge en højere sikkerhedsklasse, end hvis sikkerhedsdøren skal bruges i en etageejendom, hvor tyven har mindre tid til at bryde døren op. 

 

 

For ekstra sikkerhed på sikkerhedsdøren anbefaler vi også, at du overvejer en elektronisk dørlås. Samtidigt med at døren bliver endnu sværere at bryde op, så kan døren åbnes med pinkode, nøglebrik, fingeraftryk eller mobilen. Derved bedre brugervenlig for alle, undtagen tyven, som ikke kan bruge en gammeldags nøgle, som er blevet stjålet.

Vi samarbejder bl.a. med engelske 'Shield Security Doors', som tilbyder nogle af de mest solide sikkerhedsdøre på markedet.

 

Sikkerhedsdør tilbud

 

Ultimativ sikring med en boksdør

Ønsker du at beskytte dig selv eller særligt værdifulde genstande optimalt mod indbrud, anbefaler vi en boksdør. En boksdør er en meget kraftig, tyverisikret dør, der fås med både kodelås og nøglelås. En boksdør kan anvendes som indgang til et særligt beskyttet sikringsrum, der både kan bruges til permanent beskyttelse af kontanter, dokumenter eller andre værdier – eller som panikrum, som beskyttelse mod personangreb.

De yderst sikre boksdøre kan både monteres i en eksisterende konstruktion eller i forbindelse med nybyg. Når boksdøren monteres i en eksisterende konstruktion, kan vi beklæde døren således at den passer til den forhenværende indretning. I alle tilfælde kan vi levere specialdesignede boksdøre efter din præference.

Boksdøre, sikkerhedsdøre og sikkerhedsvinduer findes i forskellige sikringsklasser alt efter dit behov. Vi anbefaler minimum RC-2 eller RC-3 til private hjem. Til offentlige og private virksomheder anbefaler vi som minimum RC-3 afhængigt af den pågældende virksomhed. Du kan læse mere om sikkerhedsklasser for døre, vinduer og boksdøre.

Spørg vores eksperter om sikkerhedsdøre

Sådan er en sikkerhedsdør bygget op

Sikkerhedsdør indvendig

INDHENT PRIS PÅ SIKKERHEDSDØR ➜ 

Forklaring af de 10 forskellige sikringsfunktioner:

1. Den ekstra lås består af to plader fremstillet i boremodstandsdygtigt materiale.

2. Hovedlåsen og ekstralåsen er beskyttet af en stålkasse.

3. Højsikkerhedshængsler som er særdeles robuste.

4. I hængselsiden er der 8 låsepunkter.

5. I låsesiden er der 6 låsepunkter og 2 rigler, der låser opad og nedad.

6. Dørens fundament består af en meget stærk opbygning med et indre gitter, en stålplade og et ydre gitter.

7. Døren har dobbelt isolering, bestående af 3 cm komprimeret stenuld på begge sider af pladen. Dette er med til at sikre en optimal isolering mod varme/kulde og støj.

8. På ydersiden kan man frit vælge den beklædning man ønsker.

9. Låseriglerne bliver ekstra beskyttet af det 15 mm tykke, bøjede profil i dørrammen.

10. Dørkarmen fastgøres med 16 til 30 kraftige bolte.

INFORMATION OM SIKRINGSKLASSER

EN 1627: Sikringsklasser for døre og vinduer

Vores indbrudssikre sikringsdøre og sikringsvinduer imødekommer kravene fra EN 1627. Det er en fælles europæisk standard for ydeevne i forbindelse med indbrudsforsøg. Sikkerhedsklasserne under denne standard benævnes som 'Resistence Class' på en skala fra ét til seks og vurderes ud fra indbrudstiden.

 

EN 1143-1: Sikringsklasser for boksdøre

Med en boksdør der lever op til EN 1143-1, er dine værdier godt beskyttet. Der er høje europæiske krav til denne standard. Der findes i alt 11 sikkerhedsgrader, men kun få er relevante for private hjem og virksomheder, der ikke holder enorme mængder kontanter eller andre værdier.

Vi rådgiver dig til bedste sikkerhedsdør eller boksdør

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette sikkerhedsdør eller boksdør og står gerne for installationen og efterfølgende vedligeholdelse. Det anbefales altid at vælge professionelle fagfolk, når man vælger en sikkerhedsdør eller boksdør, da installationen er meget mere kompleks end normale døre. Professionel montering er din garanti for at sikkerheden er helt i top.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver altid et uforpligtende tilbud.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst