Tyverimærkning og DNA-spray

Tyverimærkning & DNA-SprayPolitiet anbefaler tyverimærkning på værdier og værktøj

Der er klare fordele ved at tyverimærke dine værdigenstande som f.eks. IT-udstyr og værktøj. Politiet har nemmere ved at levere tyvekosterne tilbage og tyverimærkning (f.eks. med DNA-væske) har en bevist præventiv effekt.

Du nedsætter derfor risikoen for tyveri ved at tyverimærke dine værdigenstande. Det smarte er at du nemt og hurtigt kan tyverimærke produkter som f.eks. Ipads, fladskærme, computere, projektorer, mobiltelefoner og meget værktøj.

 

Tyverimærkning fås med:

  • Eget navn eller logo
  • Som hæftende eller permanent mærkning
  • I stort set alle formater og farver
  • Som usynlig DNA-væske

Flere af vores kunder, specielt i København, oplever at tyvene helt dropper at stjæle de ejendele med tyverimærkning. Mærkerne kan f.eks. laves med en speciel lim, der både klæber særdeles effektivt og samtidig ætser sig ned i overfladen og derfor er stort set umuligt at få af igen.

Hvis det lykkes at fjerne, så efterlader mærket en ødelagt overflade, hvilket stadig gør værdierne sværere at videresælge.

 

+ Se hvor svært tyverimærkning er at fjerne

Vi rådgiver til valg af tyverimærkning ➜

 

Vi laver gerne et udkast til designet på tyverimærkning af dine værdier. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk

Hvis du ønsker endnu mere sikkerhed, kan DNA-spray på ejendele og værktøj også være en mulighed. En smart usynlig metode til, at tyverisikre værdier på.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om tyverimærkning?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Galleri

Mest populær tyverimærkning

iMark Tyverimærkning

Produktet iMark er den mest udbredte form for tyverimærkning af værktøj og IT-udstyr.

iMark består af to skilte i ét produkt. Under det synlige overskilt, som designes med kontaktoplysninger, navn, logo o.s.v., finder du det nærmest usynlige underskilt.

Underskiltet, som er fremstillet i en tynd, gul folie, er lasergraveret med dine oplysninger, hvilket vil sige, at teksten er umulig at fjerne.

Med iMark får du ikke kun kvalitetsbevidst og effektiv beskyttelse. De mange muligheder for forskellige designs med tekst og billeder giver også branding, da mærkningen er synlig for alle.

 

Demark Tyverimærkning

DeMark tyverimærkning er udviklet til tablets, computere og andre værdigenstande i anodiseret aluminum. Det er en permanent løsning, der er et perfekt alternativ til f.eks. lasergravering, da DeMark tyverimærkning er mere diskret. Den kemiske mærkepasta er nærmest umulig at fjerne fra genstanden.

Den permanente gravering gør, at din stjålne computer eller anden værdigenstand bliver vanskelig at sælge for tyvene, som derved mister deres interesse for at stjæle dine DeMark-mærkede genstande.

Alt dette gør DeMark til en enormt effektiv, præventiv og populær mærkningsform, som vi anbefaler til mange kunder.

 

Dotmark Tyvermærkning

Produkterne DotMark og LogoMark er en sikker løsning for dig, der ønsker at tyverisikre udstyr uden at "ødelægge" genstandens udtryk og overflade.

Produkterne består af et klæbemiddel, som lyses op, når det belyses med UV-lys. Klæbemidlet er tilsat tusindvis af små ID-skiver, hvorpå dine kontaktoplysninger skrives.

Politiet kan ved tyveri fund nemmere identificere dig som ejermand ved at belyse genstanden med en UV-lampe og efterfølgende aflæse ID-skiverne med et mikroskop.

Både DotMark og LogoMark er nyere alternativer med udgangspunkt i DNA-mærkning.

 

Tyverimærkning med DNA-Spray

Hvad er DNA-spray?

DNA-spray (også kendt som DNA-mærkning) er et højteknologisk og nyere mærkningsmetode, som påføres med en syntetisk DNA-væske.

Den usynlige DNA-væske laves som en unik kode til den enkelte husstand eller virksomhed, så man har sin helt eget DNA-kode. Politiet kan derved lyse med en UV-lampe på enten tyven eller den stjålet genstand og aflæse DNA-koden. DNA-sprayen kan være på huden i 4 til 6 uger, flere måneder på tøj og fem år på værdier.

Politiet i over 40 lande på verdensplan anvender DNA-mærkning, men specielt lande som England og Sverige har haft meget stor succes med DNA-spray, så konceptet er testet og klar til brug.

I Danmark er det dog forholdsvis nyt at kunne registrere sine værdigenstande, så det bliver sværere for tyvene at beholde eller videresælge tyvekosterne.

 

DNA-mærkning pris

DNA-spray anbefales ved indgangspartier

Ved specielt butikker, banker og tankstationer kan DNA-sprayen installeres ved indgangen, så der skydes DNA-væske ud på tyvene. Når tyvene bliver ramt af den usynlige DNA-væske, vil det sætte sig på deres tøj og huden, og det kan derfor spores tilbage til den enkelte forretning eller virksomhed.

Den teknologi som DNA-sprayen består af, er usynlig og kan udelukkende ses under ultraviolet lys. På den måde undgår man at skulle sætte en søger, eller lignende, på alle firmaets genstande. Med DNA-spray kan du være med til at skræmme tyvene langt væk, hvis der bliver opsat udstyr og tydelig skiltning omkring DNA-spray.

 

+ Se videoen om DNA-spray i Coop

 

 

Tyverimærkning hos Bagger

 

FAQ om tyverimærkning & DNA-spray

📌 Hvilke værdier bør tyverimærkes?

Særligt IT-udstyr og værktøj, som indbrudstyve ofte er interesserede i at stjæle, kan være fordelagtigt at få tyverimærket.

Produkter såsom iPads, computere, mobiltelefoner samt andet IT-udstyr og meget forskelligt slags værktøj kan desuden nemt tyverimærkes med mærkater i forskellige størrelser.

 

👁‍🗨 Ødelægger tyverimærkning mine værdier?

Der findes forskellige typer af tyverimærkning, hvoraf flere mærkattyper graveres permanent ned i overfladen på dine værdigenstande. Man ser dog kun denne forandring i overfladen, hvis mærkningen forsøgs fjernet.

Desuden findes der også tyverimærkninger som f.eks. DNA-spray, der ikke påvirker genstandens udtryk og overflade.

 

✅ Er DNA-spray sikkert at anvende?

DNA-spray er generelt sikkert at anvende, da den kun indeholder en lille mængde kunstig DNA-kode og et konserveringsmiddel. Der er ingen beviser for, at DNA-sprayen kan skade mennesker eller dyr.

 

🧬 Hvad sker der, hvis man bliver ramt af DNA-spray?

Hvis du uhensigtsmæssigt bliver ramt af DNA-spray, skal du ikke være bekymret. DNA-væsken kan fjernes med vand og sæbe. Du skal dog være opmærksom på, at selve DNA-mærket kan identificeres af politiet i 4-6 uger efterfølgende på kroppen, da væsken sætter sig på fibre og folder i huden. Væsken kan spores i mindst 5 år på ting som ikke bliver vasket.

 

⚠️ Kan tyverimærkning ikke bare fjernes af tyven?

Nej - tyverimærkningen laves med en særlig lim, der både er utrolig stærk, og som ætser sig ned i overfladen. Netop dette gør det stort set umuligt at få mærkningen af, uden at det efterfølgende vil kunne ses på genstanden.

I tilfælde af at det vil lykkes tyven at fjerne tyverimærkningen, vil overfladen da være beskadiget, hvorfor genstanden ikke længere er lige interessant at gensælge.

 

✅ Hvorfor anbefaler politiet tyverimærkning?

Der er flere grunde til, hvorfor politiet anbefaler private og virksomheder at tyverimærke værdigenstande. For det første giver tyverimærkningen dine genstande et unikt ID, så det er nemmere for politiet at identificere og derved tæt på umulige at gensælge for indbrudstyven.

For det andet har tyverimærkningen en effektiv præventiv effekt, der mindsker indbrudstyvens interesse betydeligt. Politiet kan nemlig bruge DNA-mærket i efterforskningen af sagen og identificere tyven som den mistænkte person i sagen. Dette kan medføre at tyven bliver tiltalt for den kriminelle handling.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst