Tyverimærkning og varesikring

TYVERIMÆRKNING AF UDSTYR & VÆRKTØJPOLITIET ANBEFALER ALTID EJER-ID PÅ VÆRDIER

Der er klare fordele ved at tyverimærke dine værdigenstande som f.eks. IT-udstyr og værktøj. Politiet har nemmere ved at levere tyvekosterne tilbage og tyverimærkning har en præventiv effekt.

Du nedsætter derved risikoen for tyveri ved at tyverimærke dine værdigenstande. Du kan tyverimærke produkter som f.eks. Ipads, fladskærme, computere, projektorer, mobiltelefoner og meget værktøj.

Mange kunder oplever helt at at slippe for at få stjålet ejendele, når de har tyverimærket deres værdier. Tyverimærkerne er meget nemme at montere på værdigenstande, specielt den nye flade type (iMark Lamineret). Mærkerne sidder pænt på de forskellige værdigenstande og de sidder godt fast!

Mærkerne laves med en speciel lim, der både klæber rigtig effektivt og samtidig ætser sig ned i overfladen, så de ikke kan fjernes uden at efterlade sig meget tydelige spor.

Hvis du ønsker endnu mere sikkerhed, kan DNA-spray på ejendele og værktøj også være en mulighed.

 

+ SE HVORDAN TYVERIMÆRKNING VIRKER

 

Tyverimærker fås med:

  • Eget navn
  • Logo
  • Fortløbende nummerering  
  • I stort set alle størrelser og farver 

Få et gratis og uforpligtende tilbud og udkast til designet på tyverimærkning. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst