Tyverimærkning og varesikring

Tyverimærkning af værdier og værktøjPOLITIET ANBEFALER EJER-ID PÅ VÆRDIER

Der er klare fordele ved at tyverimærke dine værdigenstande som f.eks. IT-udstyr og værktøj. Politiet har nemmere ved, at levere tyvekosterne tilbage og tyverimærkning har en bevist præventiv effekt.

Du nedsætter derved risikoen for tyveri ved, at tyverimærke dine værdigenstande. Det smarte er at du nemt og hurtigt kan tyverimærke produkter som f.eks. Ipads, fladskærme, computere, projektorer, mobiltelefoner og meget værktøj.

 

Tyverimærker fås med:

  • Eget navn eller logo
  • Fortløbende nummerering  
  • I stort set alle størrelser og farver 

Flere af vores kunder oplever, at tyvene helt dropper at stjæle de ejendele med tyverimærkning.

Mærkerne laves med en speciel lim, der både klæber særdeles effektivt og samtidig ætser sig ned i overfladen og derfor er stort set umuligt at få af igen. Hvis det lykkes at fjerne, så efterlader mærket en ødelagt overflade, hvilket stadig gør værdierne meget sværere at videresælge.

 

+ SE HVORDAN TYVERIMÆRKNING VIRKER

Vi laver gerne et udkast til designet på tyverimærkning af dine værdier. Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk

Hvis du ønsker endnu mere sikkerhed, kan DNA-spray på ejendele og værktøj også være en mulighed. En ny smart usynlig metode til, at tyverisikre værdier på.

Galleri

MEST POPULÆR TYVERIMÆRKNING

iMark Tyverimærkning

Produktet iMark er den mest udbredte form for tyverimærkning af udstyr og værktøj.

iMark består af to skilte i ét produkt. Under det synlige overskilt, som designes med kontaktoplysninger, navn, logo o.s.v., finder du det nærmest usynlige underskilt.

Underskiltet, som er fremstillet i en tynd, gul folie, er lasergraveret med dine oplysninger, hvilket vil sige, at teksten er umulig at fjerne.

Med iMark får du ikke kun kvalitetsbevidst og effektiv beskyttelse. De mange muligheder for forskellige designs med tekst og billeder giver også god branding, da mærkningen er synlig for alle.

 

Demark Tyverimærkning

DeMark tyverimærkning er udviklet til tablets, computere og andre værdigenstande i anodiseret aluminum. Det er en permanent løsning, der er et perfekt alternativ til f.eks. lasergravering, da DeMark tyverimærkning er mere diskret. Den kemiske mærkepasta er nærmest umulig at fjerne fra genstanden.

Den permanente gravering gør, at din stjålne computer eller anden værdigenstand bliver vanskelig at sælge for tyvene, som derved mister deres interesse for at stjæle dine DeMark-mærkede genstande. Alt dette gør DeMark til en enormt effektiv, præventiv og populær mærkningsform, som vi anbefaler til mange kunder.

 

Dotmark Tyvermærkning

DotMark tyverimærkning er en sikker løsning for dig, der ønsker at tyverisikre udstyr uden at "ødelægge" genstandens udtryk og overflade.

DotMark består af et fluorescerende klæbemiddel, som lyses op, når det belyses med UV-lys. Klæbemidlet er tilsat tusindvis af små ID-skiver, hvorpå dine kontaktoplysninger skrives.

Politiet kan ved tyveri fund nemmere identificere dig som ejermand ved at belyse genstanden med en UV-lampe og efterfølgende aflæse ID-skiverne med et mikroskop.

DotMark er et nemmere alternativ til DNA-mærkning.

 

SPØRG VORES EKSPERTER TIL RÅDS ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst