Hængelås med kode

Robuste HængelåseBREDT OG KVALIFICERET SORTIMENT

Hvem har ikke brug for en god hængelås på et tidpunkt? – det er den eneste form for lås, der kan transporteres med rundt og dermed giver dig en fleksibilitet, som du ikke får fra andre låse.

Uanset om du skal have aflåst dit haveskur, erhvervsdepoter eller container, så har vi en hængelås der dækker dit behov.

Vores udvalg indeholder hængelåse i alle størrelser, former, modstandskraft og betjening med enten nøgle, kode eller endda mobiltelefonen - smart ik?

 

Nøglefri hængelås

 

HÆNGELÅSE AF HØJ KVALITET FRA RUKO OG ABUS

Vi forhandler blandt andet hængelåse fra RUKO, som er Danmarks førende leverandør af låse. Fælles for RUKO's hængelåse er, at de er funktionelle, robuste og brugervenlige. Hængelåsene er velegnet både indendørs og udendørs.

Et godt alternativ er ABUS, der også er funktionelle og hårdføre. ABUS-hængelåse kommer i forskellige farver, så du kan give hængelåsen et personligt præg.

På denne side finder du et lille udvalg af nogle af vores mest solgte hængelåse. Vi tilbyder dog et kæmpe udvalg af flere hundrede hængelåse, så kontakt os eller besøg en af vores afdelinger hvis du ønsker at se flere hængelåse.

 

Hængelås RUKO pris

 

KONTAKT OS I DAG

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og tag en snak med vores låsespecialister om, hvilken hængelås du har brug for.

Få uforpligtende tilbud

ILOQ GØR DET ENDNU SMARTERE

ILOQ S50 er smart mobil adgangsstyring

Som en del af den digitale låserevolution tilbyder ILOQ sin S50-serie, der helt enkelt fortalt er en hængelås, hvor man blot bruger sin mobiltelefon som nøgle.

ILOQ S50-serien er perfekt til virksomheder med mange ansatte for hvem det kan være besværligt at skulle holde styr på mange nøgler og adgangsniveauer.

Mere specifikt er systemet udviklet målrettet med henblik på forsyningsvirksomheder og infrastruktursektoren, der har stor fordel af dets fleksible egenskaber. 

ILOQ S50

Nem adgang til daglig drift

Med ILOQ S50 vil du opleve en betydelig reducering af udgifter, da der aldrig mere skal udskiftes eller erstattes tabte nøgler. Hængelåsens system opererer nemlig udelukkende på smartphones gennem ILOQs egen mobilapp. 

Det betyder altså, at du har samme sikring som før, men blot uden det dertilhørende besvær med fysiske nøgler, og at du derfor også sparer nøgleprogrammeringen, der ofte kan være tidskrævende for administrationen i større virksomheder med stor udskiftning. 

Da ILOQ systemer alle kører på kinetisk energi, er der heller ingen ledninger eller batterier, man skal bekymre sig om. I stedet bruger ILOQ S50 som det første låsesystem strøm fra din smartphone til oplåsningen, og derved er du sikret et altid funktionelt låsesystem.

Holdbarheden er i top med det enkle og funktionelle design, og du vil opleve en større effektivitet med reducerede ressourceforbrug og forenklet administration.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst