Cookiepolitik
Hængelås med kode

Robuste HængelåseBREDT OG KVALIFICERET SORTIMENT

Hvem har ikke brug for en hængelås på et tidpunkt? – det er den eneste form for lås, der kan transporteres med rundt og dermed giver dig en fleksibilitet, som du ikke får fra andre låse.

Uanset om du skal have aflåst dit haveskur, kælderrum eller erhvervsdepoter, så har vi en hængelås der dækker dit behov. Vores udvalg indeholder hængelåse i alle størrelser, former både med nøgle eller kode, og fremfor alt med forskellig modstandskraft.

 

HÆNGELÅSE AF HØJ KVALITET FRA RUKO OG ABUS

Vi forhandler blandt andet hængelåse fra RUKO, som er Danmarks førende leverandør af låse. Fælles for RUKO's hængelåse er, at de er funktionelle, robuste og brugervenlige. Hængelåsene er velegnet både indendørs og udendørs. Et godt alternativ er ABUS, der også er funktionelle og hårdføre. ABUS-hængelåse kommer i forskellige farver, så du kan give hængelåsen et personligt præg.

I højre side kan du se et lille udvalg af nogle af vores mest solgte hængelåse. Vi tilbyder dog et kæmpe udvalg af flere hundrede hængelåse, så kontakt os eller besøg en af vores afdelinger hvis du ønsker at se flere hængelåse.

 

KONTAKT OS I DAG

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og tag en snak med vores låsespecialister om, hvilken hængelås du har brug for.

Modtag et uforpligtende tilbud

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst