Hængelås med kode

Robuste HængelåseRobuste hængelåse i alle prisklasser

Hvem har ikke brug for en god hængelås på et tidspunkt? – det er den eneste form for lås, der kan transporteres med rundt og dermed giver dig en fleksibilitet, som du ikke får fra andre låse.

Uanset om du skal have aflåst dit skur, erhvervsdepot eller container, så har vi en hængelås der dækker dit behov.

Vores udvalg indeholder hængelåse i alle størrelser, former, priser, modstandskraft og betjening med enten nøgle, kode eller endda mobiltelefonen - smart ik?

 

Nøglefri hængelås

 

Hængelåse af høj kvalitet fra RUKO og ABUS

Vi forhandler blandt andet hængelåse fra RUKO, som er Danmarks førende leverandør af låse. Fælles for RUKO's hængelåse er, at de er funktionelle, robuste og brugervenlige. Hængelåsene er velegnede både indendørs og udendørs.

Et godt alternativ er ABUS, der også er funktionelle og hårdføre. ABUS-hængelåse kommer i forskellige farver, så du kan give hængelåsen et personligt præg.

På denne side finder du et lille udvalg af nogle af vores mest solgte hængelåse. Vi tilbyder dog et kæmpe udvalg af flere hundrede hængelåse, så kontakt os eller besøg en af vores afdelinger hvis du ønsker at se flere hængelåse.

 

Hængelås RUKO pris

 

Spørg os til råd før køb af hængelås

Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og tag en snak med vores låsespecialister om, hvilken hængelås du har brug for.

Indhent god pris på nye hængelåse

Galleri

ILOQ hængelåse gør det endnu smartere

ILOQ S50 er smart mobil adgangsstyring

Som en del af den digitale låserevolution tilbyder ILOQ sin S50-serie, der helt enkelt fortalt er en hængelås, hvor man blot bruger sin mobiltelefon som nøgle.

ILOQ S50-serien er perfekt til virksomheder med mange ansatte for hvem det kan være besværligt at skulle holde styr på mange nøgler og adgangsniveauer.

Mere specifikt er systemet udviklet målrettet med henblik på forsyningsvirksomheder og infrastruktursektoren, der har stor fordel af dets fleksible egenskaber. 

ILOQ S50

 

Nem adgang til daglig drift

Med ILOQ S50 vil du opleve en betydelig reducering af udgifter, da der aldrig mere skal udskiftes eller erstattes tabte nøgler. Hængelåsens system opererer nemlig udelukkende på smartphones gennem ILOQs egen mobilapp. 

Det betyder altså, at du har samme sikring som før, men blot uden det dertilhørende besvær med fysiske nøgler, og at du derfor også sparer nøgleprogrammeringen, der ofte kan være tidskrævende for administrationen i større virksomheder med stor udskiftning. 

Da ILOQ-systemer alle kører på kinetisk energi, er der heller ingen ledninger eller batterier, man skal bekymre sig om. I stedet bruger ILOQ S50 som det første låsesystem strøm fra din smartphone til oplåsningen, og derved er du sikret et altid funktionelt låsesystem.

Holdbarheden er i top med det enkle og funktionelle design, og du vil opleve en større effektivitet med reducerede ressourceforbrug og forenklet administration.

Hængelåse hos Bagger

 

Ofte stillede spørgsmål om hængelåse

💪 Hvornår er en hængelåse forsikringsgodkendt?

En hængelås er forsikringsgodkendt, når den opfylder visse krav om sikkerhed. Disse krav kan variere fra forsikringsselskab, men typisk skal en hængelås have et vis sikkerhedsniveau og være monteret korrekt for at være godkendt.

 

🧰 Kan man skifte lås i en hængelås?

Ja, det er muligt at skifte lås i en hængelås. Dette kræver dog, at låsen er udskiftelig, og at du har en ny lås, der passer til låsekassen. Det er også en god idé at få professionel hjælp hos en låsesmed til at udskifte låsen, da dette kan være en kompliceret proces.

 

🔑 Hvordan åbner man en hængelås uden nøgle?

Der er ingen garanti for, at man kan åbne en hængelås uden nøgle, da dette afhænger af låsens konstruktion og sikkerhedsniveau. Det er muligt at prøve at åbne låsen med en universalnøgle, men dette vil typisk kun fungere på låse med et lavt sikkerhedsniveau. Hvis du har mistet nøglen til din hængelås, kan du prøve at få lavet en ny nøgle hos en låsesmed.

 

🔒 Hvad skal man gøre, hvis man har mistet nøglen til sin hængelås?

Hvis du har mistet nøglen til din hængelås, kan du prøve at få lavet en ny nøgle hos en låsesmed. Det kan også være en god idé at skifte låsen, hvis du ikke har en sikkerhedskopi af nøglen.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst