Containerlås

Containerlåse & låsebommeStort udvalg af containerlåse

Hvad enten du råder over lagercontainere, værkstedscontainere eller kontorcontainere, er det afgørende for indholdets sikkerhed, at containerne sikres effektivt. 

En containerlås i stærk kvalitet er naturligvis en nødvendig og fundamental del af sikkerheden af containeren. Nogle containere er kun sikret med ubeskyttede hængelåse, hvilke kan brydes med en vinkelsliber eller boltsaks.

Derfor kræves mere omfattende og kompakte sikkerhedsforanstaltninger, hvis en container skal sikres effektivt. 

 

+ B-lock containerbom fra Birepo:

Få rådgivning om containersikring ➜

 

Vi tilbyder både containerlåse og container låsebomme fra udvalgte producenter, der tilbyder den højeste sikkerhed på markedet. 

Vores udvalg omfatter blandt andet sikkerhedsløsninger fra Servial CC, Birepo, iLOQ S50 og Mavako, som har speciale i containersikring og ved, at sikkerhedsniveauet altid skal være i top.

 

 

Få mere rådgivning om containerlåse

Med vores vejledning hjælper vi dig med at finde den rette løsning. Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for professionel rådgivning om containerlåse.

Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov, når vi giver et uforpligtende tilbud til sikring af containere.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om containersikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Populære containerlåse brands

Servial CC contailerlås

Servial CC udbyder nogle af de bedste sikkerhedsløsninger på container-markedet.

Deres løsninger er effektive til aflåsning og tyverisikring af alle typer container. De forskellige containerlåse egner sig til alt fra kontor-, lager- og værkstedscontainere til mandskabsvogne og industriporte.

Containerlåsene er nemt at bruge og montere, da det kræver ikke specialværktøj. Servial-låse findes fra sikringsklasse 2 til 5 efter SSF 1051-krav, der egner sig til forskellige behov.

Containerlåse fra Servial CC er kort fortalt effektive, enkle og brugervenlige containerlåse med et bredt anvendelsesområde til alle type behov.

Birepo contailerlås

Fælles for sikringsløsninger fra Birepo er den høje sikkerhed og den enkle anvendelse. Birepos produkt kalder sin indvendige låsebom for markedets sikreste, når det kommer til sikring af stationært eller mobilt gods.

Birepo tilbyder bl.a. beskyttelse af hængelåse, hvilket er en særdeles effektiv sikringsforanstaltning, da hængelåsen oftest er den mest udsatte del af containersikringen. Desuden er Birepos produkter yderst fleksible og kan nemt flyttes fra container til container. Det er ikke uden grund, at produktet er anbefalet af forsikringsselskaber og testet efter de høje svenske standarder. Du kan være sikker på at produkter fra Birepo aldrig går på kompromis med sikkerheden.

Mavako contailerlåse

Med en lås eller bom fra Mavako er du garanteret et top-kvalitetsprodukt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Dette produkt er 100% danskejet, og leverer låse, der lever op til de højeste internationale sikkerhedskrav. Du kan være helt sikker på at finde en lås, der imødekommer dine behov, da Mavakos portefølje er bred.

Desuden er de eksperter i at fremstille specialløsninger. Disse produkter indeholder mange brugervenlige egenskaber - bl.a. et system, der garanterer imod fejlaflåsninger. Som engageret forhandler af Mavako har vi desuden yderst indgående kendskab til produkterne, og vi står klar med kyndig rådgivning fra opgavens begyndelse.

 

Spørg vores eksperter ➜

Robuste containerlåse fra Abus

ABUS containerlåse i rustfri stål & stærke svejsninger

Med en containerlås fra ABUS får du en sikring, der passer til stort set alle containere, som bruges til transport og opbevaring. Containerlåse fra ABUS er fordelagtige, fordi de bl.a. produceres med særdeles solide svejsninger.

Det betyder, at du vil opleve en yderst robust containerlås. Derudover er hængelåsen skjult bag beslaget, hvilket betyder, at en kriminelle ikke vil kunne klippe låsen over.

ABUS containerlåse er testet efter høje sikkerhedsstandarder, så du kan sikre dit gods optimalt. Du kan nemt aflåse containeren uden besvær og nogle af containerlåsene fra ABUS kan endda bruges til sikring af skydedøre, stalddøre og lignende.

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine fordele ved at vælge en ABUS containerlås.

Containerlås ABUS

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst