Containerlås

CONTAINERLÅSE & BOMMEEFFEKTIV CONTAINER SIKRING

Hvad enten du råder over lagercontainere, værkstedscontainere eller kontorcontainere, er det afgørende for indholdets sikkerhed, at containerne sikres effektivt.

Vi tilbyder både containerlåse og container låsebomme fra udvalgte producenter, der tilbyder den højeste sikkerhed på markedet. Vores udvalg omfatter blandt andet sikkerhedsløsninger fra Servial CC, Birepo og Mavako, som har speciale i containere og ved, at sikkerhedsniveauet altid skal være i top. Længere nede på siden følger en kort gennemgang af sikkerhedsløsningerne fra vores leverandører. 

Har du brug for kyndig vejledning, stiller vi naturligvis gerne vores mange års erfaring til rådighed, når du skal finde den rette sikkerhedsløsning til din container - også hvis du har brug for sikring af et meget stort antal containere eller specialløsninger.

 

SIKKERHED MED CONTAINER LÅSE

En container indeholder ofte værdifulde genstande, som ejeren ønsker sikret. Derfor er containerens sikkerhed en forudsætning for den tryghed, man bør have ved containeren. En container lås i god kvalitet er naturligvis en nødvendig og fundamental del af sikkerheden. Nogle containere er kun sikret med ubeskyttede hængelåse, hvilke kan brydes med en vinkelsliber eller stærk saks. Derfor kræves mere omfattende og kompakte sikkerhedsforanstaltninger, hvis en container skal sikres effektivt. 

  

KONTAKT OS I DAG

Med vores vejledning hjælper vi dig med at finde den rette løsning. Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for professionel rådgivning om containerlåse.

Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov, når vi giver et uforpligtende tilbud til container sikring.

Modtag et uforpligtende tilbud på container sikring

POPULÆRE CONTAINERLÅSE BRANDS

Servial CC contailerlås

Servial CC udbyder nogle af de bedste sikkerhedsløsninger på container-markedet. Deres løsninger er effektive til aflåsning og tyverisikring og egner sig til alt fra kontor-, lager og værkstedscontainere til mandskabsvogne og industriporte.

Låsesystemet er nemt at bruge og montere – det kræver ikke specialværktøj. Servial-låse findes fra sikringsklasse 2 til 5 efter SSF 1051-krav, der egner sig til forskellige behov. Det er kort fortalt en effektiv, enkel og brugervenlig sikringsløsning med et bredt anvendelsesområde.

Vi stiller vores indgående kendskab til Servial-produkter til rådighed, og står klar med kyndig rådgivning.

 

Birepo contailerlås

Fælles for sikringsløsninger fra Birepo er den høje sikkerhed og den enkle anvendelse. Birepos produkt kalder sin indvendige låsebom for markedets sikreste, når det kommer til sikring af stationært eller mobilt gods.

Birepo tilbyder bl.a. beskyttelse af hængelåse, hvilket er en særdeles effektiv sikringsforanstaltning, da hængelåsen oftest er den mest udsatte del af containersikringen. Desuden er Birepos produkter yderst fleksible og kan nemt flyttes fra container til container. Det er ikke uden grund, at produktet er anbefalet af forsikringsselskaber og testet efter de høje svenske standarder. Du kan være sikker på at produkter fra Birepo aldrig går på kompromis med sikkerheden.

 

Mavako contailerlåse

Med en lås eller bom fra Mavako er du garanteret et top-kvalitetsprodukt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Dette produkt er 100% dansk-ejet, og leverer låse, der lever op til de højeste internationale sikkerhedskrav. Du kan være helt sikker på at finde en lås, der imødekommer dine behov, da Mavakos portefølje er bred.

Desuden er de eksperter i at fremstille specialløsninger. Disse produkter indeholder mange brugervenlige egenskaber - bl.a. et system, der garanterer imod fejlaflåsninger. Som engageret forhandler af Mavako har vi desuden yderst indgående kendskab til produkterne, og vi står klar med kyndig rådgivning fra opgavens begyndelse.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SAG ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst