Containerlås

Containerlåse & låsebommeStort udvalg af containerlåse, uanset containertype

Hvad enten du råder over lagercontainere, værkstedscontainere eller kontorcontainere, er det afgørende for indholdets sikkerhed, at containerne sikres effektivt. 

En containerlås i stærk kvalitet er naturligvis en nødvendig og fundamental del af sikkerheden af containeren. Nogle containere er kun sikret med ubeskyttede hængelåse, hvilke kan brydes med en vinkelsliber eller boltsaks.

Derfor kræves mere omfattende og kompakte sikkerhedsforanstaltninger, hvis en container skal sikres effektivt. 

 

+ Oplev B-lock containerbom fra Birepo:

Få rådgivning om containersikring ➜

 

Vi tilbyder både containerlåse og container-låsebomme fra udvalgte producenter, der tilbyder den højeste sikkerhed på markedet. 

Vores udvalg omfatter blandt andet sikkerhedsløsninger fra Servial CC, Birepo, ABUSiLOQ S50 og Mavako, som har speciale i containersikring og ved, at sikkerhedsniveauet altid skal være i top.

 

 

Få mere rådgivning om containerlåse

Med vores mange års erfaring hjælper vi dig med, at finde den rette løsning. Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for professionel rådgivning om containerlåse.

Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk, København og Ringsted, hvor vi har forskellige containerlåse udstillet. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov, når vi giver et uforpligtende tilbud til sikring af containere. 

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om containersikring?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Forskellige typer af containersikring

Containerlås

Traditionelle låsemekanismer i fokus

Traditionelle containerlåse er ofte mekaniske låsemekanismer, hvor de mest populære længe har været hængelåsen.

Hængelåsen er en simpel og effektiv låsemekanisme til beskyttelse af containergods, og der findes særdeles mange forskellige typer af disse containerlåse i forskellige sikringsklasser.

Det anbefales naturligvis, at man vælger en traditionel containerlås, der er godkendt i en høj sikringsklasse for at væbne sig bedst muligt mod indbrud og samtidigt sikre, at man har taget de rette forbehold i forhold til regler for containerlåse.

En traditionel containerlås med dirkefri låsecylinder tilbyder ikke lige så høj fleksibilitet som elektroniske løsninger, men de passer fortsat mange kunders sikkerhedsbehov og præferencer.

 

Elektronisk containerlås

Opgradering til mere avanceret sikring og bedre kontrol

Elektroniske låse er mere avancerede end traditionelle låse, da de kan overvåges og styres ved hjælp af en app eller en pc. Elektroniske containerlåse kan være udstyret med en række elektroniske funktioner såsom fingeraftrykslæser, kortlæser eller et digitalt kodesystem.

En elektronisk containerlås lader dig derfor slippe for at give mekaniske nøgler til for mange medarbejdere, og derudover tilbyder en elektronisk containerlås overvågning og GPS sporing af containerens placering, status og låsehistorie.

Det giver dig et konkret indblik i, hvem der har låst og låst op for containeren hvornår, og dertil giver det dig mulighed for at låse containere op på afstand. De elektroniske containerlåse er derfor brugervenlige og tilbyder et sikkerhedsniveau, som en traditionel hængelås ikke kan.

 

Låsebom til container

Robste låsebomme med mulighed for sporing

En låsebom til container (også kendt som containerlock eller containerbar) er en særdeles robust type containerlås.

En låsebom består typisk af en kraftig stålbom, der fastgøres på tværs af containerdøren, og som derfor er designet til at blokere og forhindre åbning af containeren, selv hvis nogen forsøger at bryde låsemekanismen.

De er altså konstrueret til at modstå fysiske angreb og manipulationsforsøg, og i dag er flere af dem bygget med elektroniske overvågningsmuligheder og alarmfunktioner.

En låsebom til en container kan derfor give et højt sikkerhedsniveau, samt en vis grad af kontrol og sporbarhed over containeres status og åbning.  

 

Populære containerlåse brands

Servial CC contailerlås

Servial CC udbyder nogle af de bedste containersikringsløsninger i markedet.

Deres containerlåse og låsebomme er effektive til aflåsning og tyverisikring af alle typer containere. De forskellige containerlåse egner sig til alt fra kontor-, lager- og værkstedscontainere til mandskabsvogne og industriporte.

Containerlåsene er nemme at bruge og montere, da det ikke kræver specialværktøj. Containerlåsene findes fra sikringsklasse 2 til 5 efter SSF 1051-krav, der egner sig til forskellige behov.

Containerlåse fra Servial CC er kort fortalt effektive, enkle og brugervenlige containerlåse med et bredt anvendelsesområde til alle type behov.

 

 Mavako contailerlåse

Med en containerlås eller låsebom fra Mavako er du garanteret et top-kvalitetsprodukt med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Mavako produkter er 100% danskejet, og leverer containerlåse, der lever op til de højeste internationale sikkerhedskrav. Du kan være helt sikker på at finde en containerlås, der imødekommer dine behov, da Mavakos portefølje er bred.

Mavako løsninger indeholder mange brugervenlige egenskaber, som bl.a. et system, der garanterer imod fejlaflåsninger. Som engageret forhandler af Mavako har vi desuden yderst indgående kendskab til produkterne, og vi står klar med kyndig rådgivning.

 

ABUS contailerlås

Med en containerlås fra ABUS får du en sikring, der passer til stort set alle containere, som bruges til transport og opbevaring. Containerlåse fra ABUS er fordelagtige, fordi de bl.a. produceres med særdeles solide svejsninger.

Det betyder, at du vil opleve en yderst robust containerlås. Derudover er hængelåsen skjult bag beslaget, hvilket betyder, at kriminelle ikke vil kunne klippe låsen over.

ABUS containerlåse er testet efter høje sikkerhedsstandarder, så du kan sikre dit gods optimalt. Du kan nemt aflåse containeren uden besvær og nogle af containerlåsene fra ABUS kan endda bruges til sikring af skydedøre, stalddøre og lignende.

 

Birepo containerlås

Fælles for containersikring fra Birepo er den høje sikkerhed og den enkle anvendelse. Birepo kalder sin indvendige låsebomme for markedets sikreste, når det kommer til sikring af stationært eller mobilt gods.

Birepo tilbyder bl.a. beskyttelse af hængelåse, hvilket er en særdeles effektiv sikringsforanstaltning, da hængelåsen oftest er den mest udsatte del af containersikringen.

Desuden er Birepos containerlåse yderst fleksible og kan nemt flyttes fra container til container. Det er ikke uden grund, at produkterne er anbefalet af forsikringsselskaber og testet efter de høje svenske standarder. Du kan være sikker på at containerlåsene fra Birepo aldrig går på kompromis med sikkerheden.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst