Tågesikring privat pris

Tågesikring med røgkanon alarmTÅGESIKRING SIKRER VÆRDIERNE PÅ FÅ SEKUNDER

Hvis du leder efter en røgkanon alarm, der på ganske få sekunder skræmmer tyven langt væk fra din virksomhed eller bolig, så er Protect tågesikring en nyere og særdeles effektiv løsning.

Tågekanonen virker ved, at en kraftig tåge sendes ud i rummet og på få sekunder slører indbrudstyvens orientering, så tyven bliver nødt til at opgive sit forehavende og stikke af. Selvom sikkerhedstågen ligner røg, er der ingen risiko ved at indånde den. Tågekanonen gør det blot umuligt for tyven at se foran sig.

 

Tågekanon alarm Protect

 

Fordelene ved tågesikring er:

  • Uskadelig tåge for mennesker, dyr, inventar m.v. og efterlader ikke spor
  • Umuligt for tyven at orientere sig efter få sekunder med sikkerhedsrøg
  • Tågekanon kan kobles sammen med tyverialarm og videoovervågning
  • Lave driftomkostninger og minimal vedligeholdelse af tågekanon
  • Indbygget batteri-backup ved strømafbrydelse
  • Anbefales af politi og nogle forsikringsselskaber tilbyder lavere forsikringspræmier
  • Strobelys kan tilkøbes som tilbehør til tågekanonen

 

+ Eksempel på PROTECT TÅGESIKRING

 

HVORDAN VIRKER TÅGESIKRING?

Tågesikring bliver i daglig tale også kaldt for en røgkanon alarm eller sikkerhedståge. Den består af en kraftig tågegenerator, som bliver aktiveret via den tilkoblede tyverialarm, hvorefter den sender en massiv sky af vanddamp og glykol ud i lokalet.

Det tager kun få sekunder, før hele rummet er fyldt med ugennemsigtig sikkerhedståge, som forhindrer tyven i at orientere sig i lokalet og stikke af med tyvekosterne.

Se her hvordan tågekanonen fylder rummet med røg:

 

Tågesikring med røgkanon

Tågesikring med tågekanon Protect

Tågekanon privat

 

Tilkobling af røgkanon til alarmen

Tågesikring bliver stort set altid anvendt som et effektivt supplement til tyverialarmen og eventuelt overvågning. Det er en god investering for alle virksomheder, som er trætte af indbrud, men flere og flere private begynder dog også at investere i tågesikring, da en tyverialarm alene ikke altid er nok sikring for mange større boliger.

Tågesikring er især en fordel, hvis de forsikrede genstande har høj værdi, og hvis tyven således på kort tid kan påføre virksomheden eller familien store værditab.

 

Tågesikring med røgkanon - Anmeldelser

uforpligtende tilbud på tågesikring

Korrekt montering af tågekanoner

+ EKSEMPEL PÅ TÅGESIKRING I PRODUKTIONSHAL

 

KRAV FRA FORSIKRINGSSELSKABERNE

Flere forsikringsselskaber stiller krav om, at virksomheder med større værdier sikrer deres bygninger med tågesikring. Det skyldes, at tågesikring er et af de allermest effektive midler til hurtigt at skræmme tyve bort.

Samtidigt sørger vores certificeret sikringsteknikere for at montere tågekanonerne, således at der tages forbehold for alle tænkelige faktorer. Eksempelvis er det vigtigt at tage hensyn til eventuelle automatiske brandalarmanlæg, således at sikkerhedstågen ikke udløser uønskede alarmer.

Det er også vigtigt, at en tågesikring ikke installeres således, at tågen dækker flugtveje eller andre nødudgange. Med en professionel montering af din tågesikring, er du sikker på, at alle mulige komplikationer er taget i betragtning, så du opnår en sikker og pålidelig løsning.

TÅGESIKRING FRA PROTECT - KONTAKT OS

Vi forhandler de revolutionerende tågekanoner fra Protect, som er noget af det absolut bedste på markedet. Protect tågesikring produceres i tågekanoner, som er så kraftige, at du kan parkere din bil oven på den og den vil stadig virke. Således undgår du effektivt sabotage og hærværk, samtidig med at designet er diskret og elegant.

Kontakt os telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om Protect tågekanoner og få det ultimative værn mod ubudne gæster.

Tågesikring kan anvendes i stort set alle type brancher: 

 

Tågesikring erhverv

Mest populære tågekanoner

Tågesikring med protect Xtratus Flex

Til privatkunder der ønsker at sikre deres hjem eller sommerhus med tågesikring, anbefaler vi tågekanonerne Xtratus eller Xtratus Flex.

Xtratus er tågesikring med den nyeste teknologi, der sikrer, at tågen spreder sig ekstremt hurtigt ved indbrud. Med samme egenskaber finder du Xtratus Flex, som adskiller sig fra Xtratus-modellen ved at have tre forskellige indstillinger for affyring og derved bedre styring.

Det slanke design for begge modeller betyder endnu flere monteringsmuligheder og ser diskret ud i boligen.

 

Tågekanon Protect 600i

Tågekanonen 600i er den mest populær og all-round model. Den anbefales til mellemstore rum som f.eks. dagligstuen, garager, kælderrum m.v.

PROTECT 600i er en tågekanon, der også med fordel kan bruges til små og mellemstore virksomheder.

Mulighed for turbofunktion betyder nemlig at tågen spreder sig endnu hurtigere, hvilket er ekstra vigtig ved groft røveri i butikker eller tankstationer.

Tågevæskebeholderen holder samtidigt til hele 7 affyringer. 

 

Tågekanon Protect 2200i

Hvis du vil indbrudssikre indkøbscentre, større lagerhaller eller andre store lokaler, er 2200i tågekanonen særlig velegnet.

2200i fra PROTECT er specielt designet til at kunne skyde sikkerhedståge ud i de helt store rum. Nogle privatpersoner kan dog også have brug for 2200i-modellen, hvis de ønsker at beskytte f.eks. dobbeltgarager, maskinhuse eller store køkkenalrum.

Denne type af tågesikring fra PROTECT overholder verdensstandarderne, 'IEC 62642-8'. Dette gælder også for modellerne 600i og 1100i.

 

FÅ TILBUD PÅ TÅGESIKRING ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst