TÅGESIKRING MED RØGKANONEFFEKTIV TÅGESIKRING MOD TYVERI

Hvis du leder efter et sikringssystem, der effektivt holder tyvene væk fra din virksomhed eller bolig, så er Protect sikkerhedståge et nyere og særdeles effektiv løsning.

Systemet virker ved, at en kraftig tåge sendes ud i rummet og på få sekunder slører indbrudstyvens orientering, så tyven bliver nødt til at opgive sit forehavende og stikke af. Selvom tågen ligner røg, er der ingen risiko ved at indånde den. Tågen gør det blot umuligt for tyven at gennemføre sin handling.

Fordelene ved tågesikring er blandt andet:

  • Uskadelig tåge som ikke efterlader spor
  • Umuligt for tyven at orientere sig efter få sekunder med røg
  • Kan kobles sammen med tyverialarm
  • Røgen er uskadelig for bl.a. mennesker, dyr, IT-udstyr, inventar m.m.
  • Lave driftomkostninger og minimal vedligeholdelse
  • Indbygget batteri-backup ved strømafbrydelse
  • Anbefales af politi og forsikringsselskaber
  • Mulighed for lavere forsikringspræmier hos nogle forsikringsselskaber

 

+ VIDEO OM PROTECT TÅGESIKRING

 

HVORDAN VIRKER TÅGESIKRING?

Tågesikring bliver i daglig tale også kaldt for en røgkanon eller sikkerhedståge. Den består af en kraftig tågegenerator, som bliver aktiveret via den tilkoblede tyverialarm, hvorefter den sender en massiv sky af vanddamp og glykol ud i lokalet. Det tager kun få sekunder, før hele rummet er fyldt med ugennemsigtig tåge, som forhindrer tyven i at orientere sig i lokalet og stikke af med tyvekosterne.

Sikkerhedstågen bliver ofte anvendt som et effektivt supplement til den mekaniske sikring og eventuelt elektroniske overvågning. Det er en fornuftig investering til alle virksomheder, der ligger inde med uerstattelige dokumenter og værdigenstande.

Tågesikring er især en fordel, hvis de forsikrede genstande har høj stykværdi, og hvis tyven således på meget kort tid kan påføre virksomheden store tab.

 

 + Tågekanonen fylder hurtigt rummet med røg

Sikkerhedståge med røgkanon

Tågesikring med tågekanon Protect

Røgkanon med sikkerhedståge

INFORMATION OM SIKKERHEDSTÅGE

+ EKSEMPEL PÅ TÅGESIKRING I BOLIG

 

KRAV FRA FORSIKRINGSSELSKABERNE

Stadigt flere forsikringsselskaberne stiller krav om, at virksomheder med store værdier sikrer deres bygninger med tågesikring. Det skyldes, at tågesikring er et af de allermest effektive midler til hurtigt at skræmme eventuelle tyve bort.

Når den tætte hvide tåge bliver skudt ud i rummet, forhindrer det ganske enkelt tyven i at få øje på eventuelle værdigenstande, og han må således opgive at tage noget med sig under sin flugt.

KORREKT MONTERING

Vores faguddannede og erfarne medarbejdere sørger for at montere din sikkerhedståge, således at der tages forbehold for alle tænkelige faktorer. Eksempelvis er det vigtigt at tage hensyn til eventuelle automatiske brandalarmanlæg, således at tågen ikke udløser uønskede brandalarmer.

Det er også vigtigt, at en tågesikring ikke installeres således, at tågen dækker flugtveje. Med en professionel montering af din tågesikring, er du sikker på, at alle mulige komplikationer er taget i betragtning, så du opnår en sikker og pålidelig løsning.

 

PROTECT TÅGESIKRING

Vi forhandler den nye og revolutionerende sikkerhedståge fra Protect, som er noget af det absolut bedste på markedet. Protect sikkerhedståge produceres i tågekanoner, som er så kraftige, at du kan parkere din bil oven på den. Således undgår du effektivt sabotage og hærværk samtidig med, at designet er diskret og elegant.

Kontakt os telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om Protect sikkerhedståge og giv din virksomhed eller bolig det ultimative værn mod ubudne gæster.

 

Protect sikkerhedståge

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst