Tågesikring privat pris

Tågesikring med røgkanon alarmTågesikring sikrer dine værdier på få sekunder

Hvis du leder efter en røgkanon alarm, der på ganske få sekunder skræmmer tyven langt væk fra f.eks. din butik, lager, byggeplads eller bolig, så er tågesikring en nyere og særdeles effektiv løsning.

Tågekanonen virker ved, at en kraftig tåge sendes ud i rummet og på få sekunder slører indbrudstyvens orientering, så tyven bliver nødt til at opgive sit forehavende og stikke af. Selvom sikkerhedstågen ligner røg, er der ingen risiko ved at indånde den. Tågekanonen gør det blot umuligt for tyven at se foran sig.

 

Tågekanon alarm Protect

 

Fordelene ved tågesikring er bl.a.:

  • Uskadelig for mennesker, dyr, inventar m.v. og efterlader ikke spor
  • Umuligt for tyven at orientere sig efter få sekunder med tåge
  • Lave driftomkostninger og minimal vedligeholdelse af tågekanon
  • Indbygget batteri-backup ved strømafbrydelse
  • Strobelys kan tilkøbes som tilbehør til tågekanonen
  • Anbefales af politi og nogle forsikringsselskaber tilbyder lavere forsikringspræmier
  • Tågekanon kan kobles sammen med tyverialarm og videoovervågning

 

+ Eksempel på PROTECT tågesikring

Få rådgivning om tågesikring ➜

 

Hvordan virker tågesikring?

Tågesikring bliver i daglig tale også kaldt for en røgkanon alarm eller sikkerhedståge. Tågesikring består af en kraftig tågegenerator, som bliver aktiveret via den tilkoblede tyverialarm, hvorefter den sender en massiv sky af vanddamp og glykol ud i lokalet.

Det tager kun få sekunder, før hele rummet er fyldt med ugennemsigtig sikkerhedståge, som forhindrer tyven i at orientere sig i lokalet og stikke af med tyvekosterne.

Se her hvordan tågekanonen fylder rummet med røg:

 

Tågesikring med røgkanon

Tågesikring med tågekanon Protect

Tågekanon privat

 

Tågesikring er også egnet til private boliger

Tågesikring er mest anvendt af virksomheder, hvor tågekanonen anvendes som et effektivt supplement til erhvervsalarmen og TVO-anlægget. Dog begynder flere og flere private også at investere i tågesikring, da en tyverialarm alene ikke altid er nok sikring for mange større boliger. 

Tågesikring er især en fordel, hvis ens forsikrede genstande har høj værdi, og hvis tyven således på kort tid kan påføre virksomheden eller familien store værditab. Tågesikring er helt firkantet bare en god investering for alle, som er trætte af indbrud.  

 

Tågesikring med røgkanon - Anmeldelser

uforpligtende tilbud på tågesikring

Korrekt montering af tågekanoner

+ Eksempel på tågesikring i produktionshal

 

Krav fra forsikringsselskaberne

Flere forsikringsselskaber stiller krav om, at virksomheder med større værdier sikrer deres bygninger med tågesikring. Det skyldes, at tågesikring er et af de allermest effektive midler til hurtigt at skræmme tyve bort.

Samtidigt sørger vores certificeret sikringsteknikere for at montere tågekanonerne, således at der tages forbehold for alle tænkelige faktorer. Eksempelvis er det vigtigt at tage hensyn til eventuelle automatiske brandalarmanlæg, så sikkerhedstågen ikke udløser uønskede alarmer.

Det er også vigtigt, at en tågesikring ikke installeres således, at tågen dækker flugtveje eller andre nødudgange. Med en professionel montering af din tågesikring, er du sikker på, at alle mulige komplikationer er taget i betragtning, så du opnår en sikker og pålidelig løsning.

Vi forhandler tågesikring fra PROTECT

Vi forhandler de revolutionerende tågekanoner fra PROTECT, som er noget af det absolut bedste på markedet.

PROTECT tågesikring produceres i tågekanoner, som er så kraftige, at du kan parkere din bil oven på den og den vil stadig virke. Således undgår du effektivt sabotage og hærværk, samtidig med at designet er diskret og elegant.

Kontakt os på telefonnr. 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om PROTECT tågekanoner og få det ultimative værn mod ubudne gæster.

Tågesikring kan anvendes i stort set alle type brancher: 

 

Tågesikring erhverv

Mest populære tågekanoner

Tågesikring med protect Xtratus Flex

Til privatkunder der ønsker at sikre deres hjem eller sommerhus med tågesikring, anbefaler vi tågekanonerne Xtratus eller Xtratus Flex.

Xtratus er tågesikring med den nyeste teknologi, der sikrer, at tågen spreder sig ekstremt hurtigt ved indbrud i hjemmet. Med samme egenskaber finder du Xtratus Flex, som adskiller sig fra Xtratus-modellen ved at have tre forskellige indstillinger for affyring og derved bedre styring.

Det slanke design for begge modeller betyder endnu flere monteringsmuligheder (f.eks. hjørnemontering) og ser diskret ud i boligen.

På Xtratus modellerne kan væskebeholderen selv skiftes af kunden, hvilket kan gøres hurtigt og nemt.

 

Tågekanon Protect 600i

Tågekanonen 600i er meget udbredt og en god 'all-round' model. Den anbefales til både private og virksomheder med mellemstore rum som f.eks. kælderrum, store garager, samt mindre kontor og butikker.

Fordelen ved 600i er mulighed for turbofunktion, hvilket betyder at tågen spreder sig endnu hurtigere, hvilket er ekstra vigtig ved røveri i butikker eller tankstationer.

Tågevæskebeholderen holder samtidigt til hele 7 affyringer, hvilket derfor sjælden skal genfyldes.

PROTECT 1100i modellen har samme fordele, men er en større udgave, som egner sig til større ejendomme med maskinhuse, store lagre og store forretninger.

 

Tågekanon Protect 2200i

Hvis du vil indbrudssikre indkøbscentre, større lagerhaller eller andre meget store lokaler, er 2200i tågekanonen særlig velegnet til dette. Tågekanonen er den mest kraftfulde der tilbydes.

2200i fra PROTECT er specielt designet til at kunne skyde sikkerhedståge ud i de helt store rum, hvilket ofte vil være til erhverv.

Nogle privatpersoner kan dog også have brug for 2200i-modellen, hvis de ønsker at beskytte f.eks. haller eller festlokaler.

Denne type af tågesikring fra PROTECT overholder verdensstandarderne, 'IEC 62642-8'. Dette gælder også for modellerne 600i og 1100i.

 

 

Tågesikring hos Bagger

 

FAQ om tågesikring

⚠️ Er tågen fra kanonen farlig?

Nej, tågen fra en tågekanon er uskadelig for både mennesker, dyr, IT-udstyr og inventar - den efterlader sig ingen spor. Tågen gør det blot umuligt for tyven at orientere sig i det pågældende lokale.

 

🏭 Er tågesikring kun til erhverv?

Nej, tågesikring kan med fordel også anvendes i private hjem. Selvom det førhen primært har været større virksomheder i bl.a. København, der har gjort brug af tågekanoner som indbrudssikring, begynder flere og flere private også at gøre samme tiltag for at øge sikringen i hjemmet.

 

⚡️ Virker tågekanonen stadig, hvis strømmen går?

Ja, tågesikringen har et indbygget batteri som backup i tilfælde af, at strømmen går eller bliver afbrudt. Tågekanonen altid funktionsdygtig og bidrager til en øget sikkerhed af dit hjem eller din virksomhed i tilfælde af indbrudsforsøg.

🧪 Hvor længe kan væsken til tågekanonen holde sig?

Væsken til en tågekanon kan holde 5 år fra produktionsdato, men det anbefales generelt, at væsken udskiftes hvert 2. år, når den er installeret i tågesikringen.

Én af fordelene ved en sikringståge er, at tågekanonen generelt har lave driftsomkostninger og kræver minimal vedligeholdelse. Det betyder også, at tågekanonens kemiske og elektroniske dele sjældent kræver udskiftning.

 

✅ Hvor effektiv er tågen, og hvor lang tid tager det?

Tågesikring er et yderst effektiv tiltag, der samarbejder med den yderligere indbrudssikring. Inden for blot få sekunder af tågealarmens aktivering, gør tågen det umuligt for indbrudstyven at orientere sig, hvorfor indbrudsforsøget opgives.

Husk på, at tyven ikke kan stjæle noget, der er usynligt for ham.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst