Sikringsskabe

Sikringsskabe til sikker opbevaringSikringsskabe som lever op til høje sikkerhedskrav

Sikringsskabe er en bred betegnelse for en række værdiopbevaringsenheder, hvilket giver dig som privat eller erhverv mulighed for at sikre dine værdigenstande.

Har du f.eks. smykker, ure, vigtige dokumenter, erhvervsnøgler eller elektroniske ejendele, som du ønsker at sikre mod tyveri eller brand, så tilbyder vi forsikringsgodkendte sikringsskabe og bokse som: 

Sikringsskabe fås i forskellige opbygninger og certificeringer (f.eks. forsikringsgodkendt), alt efter dine ønske, men det er vigtigt at du gør dig overvejelser om hvad dine krav til sikringsskabet er.

 

Fem spørgsmål du skal stille dig selv før køb

 • Lav en risikovurdering med udgangspunkt i sandsynligheden for tyveri eller brand. Hvor sikker er boligen / bygningen?
 • Hvad er konsekvensen for virksomheden eller dig, hvis værdierne i sikringsskabet går tabt?
 • Stilles der krav fra myndigheder eller forsikringsselskabet til sikringsniveauet?
 • Skal der opbevares specielle værdier i sikringsskabet? - F.eks. våben, kontanter eller elektronisk udstyr?
 • Ønske om sikringsskabet skal åbnes med nøgle, pinkode eller fingeraftryk?

Når du har afklaret disse spørgsmål, vil det være nemmere for os at anbefale netop det sikringsskab der imødekommer dine behov.

 

Få uforpligtende tilbud på rette sikringsskab

Det er vigtigt for os, at vores sikringsskabe altid lever op til kravene om sikkerhed, og vi sælger derfor kun certificeret sikringsskabe.

Har du spørgsmål til sikkerheden eller vores udbud af sikringsskabe, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk, København og Ringsted, hvor vi har forskellige sikringsskabe udstillet. 

Spørg vores ekspert Kuno

Skal vi tage en snak om sikringsskabe?

Kuno Petersen

Leder af låseafdeling

70 20 21 12

Kuno Petersen Profilbillede

Mest populære sikringsskabe

Værdiskabe og privatbokse

 

Værdiskabe og mindre privatbokse

Med et værdiskab kan du nemt opbevare de værdier, der har allerstørst betydning for dig. Et værdiskab er dog ofte bedre egnet til privatpersoner, fordi de er mindre.

Selvom privatboksen er mindre i størrelsen, så er det stadig meget tungt og ikke nemt blot at tage under armen for en indbrudstyv. Samtidigt har vi modeller som kan fastmonteres til gulvet og du får derfor en sikker løsning, der ikke kræver meget plads, men stadig sikrer dine værdier i tilfælde af indbrud.

Værdiskabe er skabe, der ikke er testet efter sikkerhedscertificeringen EN1143-0, som andre sikringsskabe har. Vi forhandler dog stadig kun kvalitetsrigtige modeller fra førende producenter på markedet som bl.a. Franz Jäger. På den måde er du sikret et værdiskab, som stadig yder god beskyttelse af dine værdier.

 

Brandskabe og brandbokse

 

Modstår hård varme i flere timer

Brandskabe og brandbokse beskytter dine værdier i tilfælde af brand. Takket være det robuste design og hårdføre materiale, kan brandskabe modstå ekstrem varme i flere timer og således effektivt sikre dig mod tab af værdifulde ejendele og uerstattelige effekter.

Brandskabe har i mange år primært været benyttet i mange typer erhverv som en ekstra sikring mod brand, men flere private er også begyndt at købe brandskabe eller brandbokse til sikring af værdigenstande såsom testamenter, dåbsattester, bryllupsbilleder eller andre uerstattelige ejendele.

Danske familier har tidligere købt pengeskabe til dette formål, men i situationer hvor dokumenter eller billeder, der ikke kan genskabes og skal opbevares mere sikkert, anbefaler vi kraftigt et brandskab i stedet for. 

 

Dataskabe

 

Beskyt dine datamedier

Dataskabe er specielt konstrueret til beskyttelse af mere varmefølsomme værdier såsom elektroniske enheder (f.eks. harddiske og bærbar computere).

Elektroniske værdier kan slet ikke tåle lige så høje temperatur som f.eks. papir og derfor skal du vælge et brandsikkert dataskab, når du ønsker at sikre dine datamedier.

Der findes mange uheldige eksempler på datamedier, som er opbevaret i normale brandskabe eller endda pengeskabe frem for i brandsikre dataskabe med det resultat, at de har taget uoprettelig skade eller er gået helt tabt i tilfælde af brand.

Vi guider dig naturligvis gerne til hvilken type dataskab du har behov for på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk

Nøgleskabe, nøglebokse & medicinskabe

Forsikringsgodkendte løsninger

I virksomheder, boligforeninger og institutioner, er det altafgørende for sikkerheden, at f.eks. nøgler og nøglebrikker kan opbevares så sikkert som muligt.

Et holdbart sikkerhedssystem tæller ikke kun moderne låsesystemer, men også en høj grad af sikkerhed omkring selve låsesystemet.

Vi tilbyder forsikringsgodkendte nøgleskabe og nøglebokse, som kan værne om sikkerheden i dit låsesystem og samtidigt lette administrationen. 

Nøglebokse kan monteres på væggen og er velegnet til alt fra skoler og boligforeninger til byggepladser og hjemmeplejesektoren. Vi har derfor både simple nøglebokse til private og mere avancerede teknologiske nøgleskabe til større virksomheder med flere hundrede nøgler som skal udlånes hver dag.

Fordele ved elektroniske nøgleskabe kan f.eks. være: 

 • Indsigt i hvem har hvilke nøgler og hvornår nøglen er udlånt
 • Få mail, hvis en nøgle ikke er returneret til indkodet tidspunkt
 • Alle nøgler samlet samme sted og derved et højt sikkerhedsniveau
 • Nøgleskabe kan monteres både indendørs og udendørs

 

Sikker opbevaring af medicin

Medicin bør ligesom nøgler bevares sikkert. Vi forhandler bl.a. medicinskabe fra RUKO, som sikkert opbevarer medicinen. Med integration til ejendommens adgangskontrol kan du få maksimal kontrol over adgangen til medicinskabet. 

 

Creone sikingsskab

 

Sikringsskabe hos Bagger

 

Creone nøgleskab

Creone står bag fremtidssikre nøgleskabe

Mærket Creone tilbyder nogle af de mest anerkendte nøgleskabe i branchen. Sikringsskabe fra Creone er ikke alene med til at øge sikkerheden omkring dine nøgler, men opretholder også en stabil og gennemsigtig adgangskontrol.

Creone er bygget op som smarte systemer, der er med til at lette administrationen og gøre det muligt at få konkret data over, hvem der har hvilken nøgle, hvornår den er udlånt, og hvornår den er afleveret. Med Creone bliver det muligt altid at opbevare alle eller flertallet af virksomhedens nøgler inden for virksomhedens døre samt sikre, at medarbejdere kun har adgang til de nøgler, de har brug for i deres dagligdag.  

Derudover kan de elektroniske sikringsskabe fra Creone også bruges til at udlevere og opbevare andre elementer end nøgler, hvor der ligeledes er behov for en høj sikkerhed omkring den enkelte genstand. I disse sikringsskabe får hver nøgle sin egen unikke identifikation gennem softwaren IntelliPin, så nøglen let kan identificeres, lokaliseres og trackes.

 

Traka sikringsskab

 

RUKO Traka er højtspecialiserede nøgleskabe

RUKO Traka er højtspecialiserede nøgleskabe, der med udgangspunkt i førsteklasses innovation og teknologi, sikrer jer, at de rette nøgler er til rådighed for de rette mennesker på de rette tidspunkter.

Nøgleskabene er bygget op omkring et system, hvor hver enkelt medarbejder får en unik kode til at tilgå de nøgler – og kun de nøgler – som de har fået adgang til med deres unikke kode.

Systemet bag er med til at lette administrationsgange i jeres virksomhed samtidig med, at det skaber et datasæt over jeres nøgler. Det betyder med andre ord, at I til alle tider vil have indsigt i, hvem der har tilgået nøglen, hvornår den er hentet, og hvornår den er aflevereret.   

Inden for RUKO Traka-serien af sikringsskabe er 'RUKO Traka21' et meget udbredt løsning. Traka21 nøgleskabet baserer sig på den nyeste teknologi og bruges af utroligt store organisationer, der ønsker at skabe en gennemsigtig adgangskontrol og beholde flertallet af deres nøgler inden for virksomhedens døre.

 

Masunt sikringsskab

Masunt med mulighed for avancerede låsemekanismer

Masunt er en af branchens førende producenter af sikringsskabe og nøgleskabe med stor fokus på at skabe løsninger i høj kvalitet og pålidelighed.

Produkterne fra Masunt er designet til at beskytte værdifulde ejendele mod tyveri og brand, og produkterne har en række innovative funktioner, der giver ekstra beskyttelse. Masunt sikringsskabe er nemlig lavet af robust stål af høj kvalitet og har dobbeltvægge, hvilket gør dem næsten umulige at bryde ind i.

Sikringsskabene har også avancerede låsemekanismer, herunder elektroniske kodelåse og biometriske låse, som sikrer, at kun de rette personer har adgang til skabet. Nogle af deres sikringsskabe har også ekstra funktioner, som f.eks. brandisolering og vandtæt forsegling, hvilket giver ekstra beskyttelse.

Masunt nøgleskabe har også en række fordele, herunder elektronisk låsning, hvilket betyder, at de kan administreres og åbnes via en app. Dette gør det nemt at administrere adgangen til nøglerne og sikre, at kun de rette personer har adgang til dem. 

 

Forsikringsgodkendte sikringsskabe hos Bagger

 

FAQ om sikringsskabe

✅ Hvordan ved jeg, at et sikringsskab er certificeret?

For at finde ud af, om sikringsskabet er godkendt efter gældende standarder, bør du tjekke, om dit sikringsskabs certificeringsnummer stemmer overens med det nummer, der står på metalpladen inde i selve sikringsskabet.

Fra 2015 skal alle sikringsskabe desuden være godkendt efter 'EN1143-1'-testmetoden – dette bør du tjekke efter inden køb.

 

🔥 Er alle sikringsskabe brandsikre?

Et indbrudssikret skab er ikke lig med et brandsikret skab. Som udgangspunkt plejer vi dog at sige, at de fleste sikringsskabe vil sikre mod brand i kort tid, men ikke tilstrækkeligt ved høje temperaturer.

Skal dit skab sikres mod brand, er det nødvendigt at erhverve dig et skab med den bestemte certificering til netop dette. Ofte vil disse brandsikre sikringsskabe holde i mellem 30 og 120 minutter. Jo højere certificering og brandmodstand, jo længere tid vil skabet modstå brand.

 

📝 Hvilke krav har et forsikringsselskab til sikringsskabe?

Ved erhvervsmæssigt brug af sikringsskabe er det værd at vide, at alle virksomheder tildeles et bestemt sikringsniveau af forsikringsselskaberne.

På hvert niveau stilles konkrete sikkerhedskrav til virksomhederne, bl.a. hvorvidt værdigenstande eller kontanter skal låses inde i et sikringsskab. Hertil vil der også være individuelle krav til sikringsskabets 'Grade'. Er du privatperson, vil du formentligt ikke have samme krav fra dit forsikringsselskab. 

+ GUIDE: Læs vores blogartikel om F&P sikringskasser

 

🔝 Hvilke testinstitutter er blandt de vigtigste?

For at bestemme sikringsskabenes modstandsdygtighed testes de som del af certificeringsprocessen. Blandt nogle af de vigtigste institutter inden for uafhængige tests af sikringsskabe hører følgende:

 • Bureau of Indian Standards (BIS)
 • Saint Etienne's National Test Facility
 • SBSC (Swedish Fire and Safety Certification)
 • VdS (The Authority for Safety and Security)

 

⛔️ Kan et sikringsskabs certifikat være ugyldigt?

Et sikringsskab, der er certificeret til at sikre mod indbrud skal fastgøres til gulv eller væg. Er det ikke det, vil certificeringen være ugyldig.

Derudover skal sikringsskabets lås have samme certificering som selve skabet – justeringer ved skab eller lås vil desuden gøre certificeringen ugyldig, hvis ikke de foretages af en autoriseret forhandler.

 

🧐 Jeg har mistet nøglen (eller koden) til mit sikringsskab?

Hvis dit sikringsskab skal åbnes uden din nøgle eller kode, så afhænger det meget af skabets sikkerhedsniveau og låsetype. Nogle mekaniske låse kan åbnes forholdsvis hurtigt af professionelle låsesmede, mens andre sikringsskabe kan tage lang tid og kræve specielt udstyr. Kontakt dog altid producenten eller en professionel låsesmed for at få hjælp og begynd ikke selv at tvinge låsen op.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst