Content watched by Whocopied.me
Sikringsskabe

SikringsskabeSIKRINGSSKABE SOM LEVER OP TIL HØJ KRAV OM SIKKERHED

Sikringsskabe er en bred betegnelse for en række værdiopbevaringsenheder. Det er en effektiv måde at sikre værdigenstande for såvel private som erhverv. Har I f.eks. smykker, vigtige dokumenter eller andre ejendele, som I ønsker at sikre mod indbrud, så tilbyder vi en række sikringsskabe, der kan imødekomme jeres behov. 

Sikringsskabene fås i forskellige opbygninger, alt efter ønske. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til kravene om sikkerhed, og vi har derfor testet alle vores skabe. For private er sikkerhedsskabe en effektiv, sikker og brugervenlig sikring mod tyveri, ligesom der findes mange fornuftige løsninger til erhvervsvirksomheder. 

 

MERE INFORMATION OM SIKRINGSSKABE

Via menuen til højre har I mulighed for at læse mere om vores sikringsskabe, henholdsvis brandskabe, dataskabe, nøgleskabe, pengeskabe og værdiskabe. Har I spørgsmål til vores udbud af sikringsskabe, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Vi giver jer en professionel rådgivning om sikkerhedskravene, der stilles til netop de værdigenstande, som I ønsker at opbevare i sikringsskabet. Med udgangspunkt i jeres individuelle behov, kommer vi med vores forslag til den mest optimale løsning.

Modtag et uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst