Sikringsskabe

SikringsskabeSIKRINGSSKABE SOM LEVER OP TIL HØJE SIKKERHEDSKRAV

Sikringsskabe er en bred betegnelse for en række værdiopbevaringsenheder, hvilket giver dig som privat eller erhverv mulighed for at sikre dine værdigenstande.

Har du f.eks. smykker, ure, vigtige dokumenter eller elektroniske ejendele, som du ønsker at sikre mod tyveri eller brand, så tilbyder vi sikringsskabe som: 

Sikringsskabene fås i forskellige opbygninger alt efter ønske, men det er vigtigt at du gør dig overvejelser om hvad dine krav til sikringsskabet er.

 

Fem spørgsmål du skal stille dig selv før køb

  • Lav en risikovurdering med udgangspunkt i sandsynligheden for tyveri eller brand. Hvor sikker er boligen / bygningen?
  • Hvad er konsekvensen for virksomheden eller dig, hvis værdierne i sikringsskabet går tabt?
  • Stilles der krav fra myndigheder eller forsikringsselskabet til sikringsniveauet?
  • Skal der opbevares specielle værdier i sikringsskabet? - F.eks. våben, kontanter eller elektronisk udstyr
  • Ønske om sikringsskabet skal åbnes med nøgle, pinkode eller fingeraftryk?

Når du har afklaret disse spørgsmål vil det være nemmere for os, at anbefale netop det sikringsskab der imødekommer dine behov.

 

FÅ TILBUD PÅ RETTE SIKRINGSSKAB

Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til kravene om sikkerhed, og vi har derfor testet alle vores skabe.

Har du spørgsmål til sikkerheden eller vores udbud af sikringsskabe, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Indhent tilbud på sikringsskab

Mest populære sikringsskabe

Værdiskabe og privatbokse

 

Værdiskabe og mindre privatbokse

Med et værdiskab kan du nemt opbevare de værdier, der har allerstørst betydning for dig. Et værdiskab er dog ofte bedre egnet til privatpersoner, fordi de er mindre.

Selvom privatboksen er mindre i størrelsen, så er det stadig meget tungt og ikke nemt blot at tage under armen for en indbrudstyv. Samtidigt har vi modeller som kan fastmonteres til gulvet og du får derfor en sikker løsning, der ikke kræver meget plads, men stadig sikrer dine værdier i tilfælde af indbrud.

Værdiskabe er skabe, der ikke er testet efter sikkerhedscertificeringen EN1143-0, som andre sikringsskabe har. Vi forhandler dog stadig kun kvalitetsrigtige modeller fra førende producenter på markedet som bl.a. Franz Jäger. På den måde er du sikret et værdiskab, som stadig yder god beskyttelse af dine værdier.

 

Brandskabe

 

MODSTÅR HÅRD VARME I FLERE TIMER

Brandskabe beskytter dine værdier i tilfælde af brand. Takket være det robuste design og hårdføre materiale, kan brandskabe modstå ekstrem varme i flere timer og således effektivt sikre dig mod tab af værdifulde ejendele og uerstattelige effekter.

Brandskabe har i mange år primært været benyttet i mange typer erhverv som en ekstra sikring mod brand, men flere private er også begyndt at købe brandskabe til sikring af værdigenstande såsom testamenter, dåbsattester, bryllupsbilleder eller andre uerstattelige ejendele.

Danske familier har tidligere købt pengeskabe til dette formål, men i situationer hvor dokumenter eller billeder, der ikke kan genskabes og skal opbevares mere sikkert, anbefaler vi kraftigt et brandskab i stedet for. 

 

Dataskabe

 

BESKYT DINE DATAMEDIER

Dataskabe er specielt konstrueret til beskyttelse af mere varmefølsomme værdier såsom elektroniske enheder (f.eks. USB-drev og bærbar computere).

Elektroniske værdier kan slet ikke tåle ligeså høje temperatur som f.eks. papir og derfor skal du vælge et brandsikkert dataskab, når du ønsker at sikre dine datamedier.

Der findes mange uheldige eksempler på datamedier, som er opbevaret i normale brandskabe eller endda pengeskabe frem for i brandsikre dataskabe med det resultat, at de har taget uoprettelig skade eller er gået helt tabt i tilfælde af brand.

Vi guider dig naturligvis gerne til hvilken type dataskab du har behov for på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk

NØGLESKABE, NØGLEBOKSE OG MEDICINSKABE

PAS GODT PÅ DINE NØGLER

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine nøgler, så tilbyder vi nøgleskabe, som kan værne om sikkerheden i dit låsesystem og lette administrationen. En nøgleboks kan monteres på en væg og er velegnet til alt fra skoler og boligforeninger til byggepladser og hjemmeplejer.

Vi har derfor både simple nøglebokse til private og mere avancerede teknologiske nøgleskabe til større virksomheder med flere hundrede nøgler som skal udlånes hver dag.

Fordele ved elektroniske nøgleskabe kan f.eks. være: 

  • Få overblik over hvem har hvilke nøgler og hvornår nøglen er udlånt
  • Få besked på mail, hvis en nøgle ikke er returnet til indkodet tidspunkt
  • Få samlet alle nøgler samme sted og opnå høj sikkerhedsniveau
  • Nøgleskabe kan monteres både indendørs og udendørs

 

Nøgleskab Ruko Traka 21

 

+ SE RUKO TRAKA NØGLESKAB I BRUG

 

SIKKER OPBEVARING AF MEDICIN

Medicin bør ligesom nøgler bevares sikkert. Vi forhandler også RUKO medicinskabe, som sikkert opbevarer medicinen. Med integration til ejendommens adgangskontrol kan du får maksimal kontrol over adgangen til medicinskabet.

 

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et nøgleskab, nøglebokse eller medicinskab. 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst