Omkodning af lås

Omkodning af låseHvornår bør du omkode låsen?

Vi anbefaler omkodning af låse, hvis du har tabt eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den uhensigtsmæssigt. Frem for bekymringer og risiko for indbrud, er det langt mere ansvarligt at sikre sig selv med en øjeblikkelig omkodning af låsen, som sætter de bortkomne nøgler ude af spil. 

Omkodning af låsen er også en god idé, hvis du er flyttet til en ny bolig, et lejet værelse eller en ejendom, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb. Hvis selve låsen er gået i stykker eller ikke lever op til det anbefalet sikringsniveau, så er det vigtigt at få en udskiftning af låsen i stedet for.

 

Følg altid disse råd:

  • Få efterset dine nøgler og låse hvert ca. 10 år
  • Har dine nøgler et rundt hoved, bør låsesystemet blive udskiftet
  • Har cylinderlåsen kun 5 stifter bør det udskiftes med min. 10 stifter
  • Vi anbefaler at have min. 2 låse på alle yderdøre
  • En terrassedør bør altid have en lås med en stærk cylinder

 

HVIS DIN NØGLE ER SLIDT

Mange boligejere er ikke bevidste om, at nøgler bliver slidte og forældede. En nedslidt eller gammel nøgle nedsætter sikkerhedsniveauet og gør det nemmere for tyve at tvinge sig adgang.

Er det mange år siden, at du har udskiftet dine nøgler, så bør du bestille omkodning af dine låse, så du kan få nye og mere funktionelle nøgler. I samme forbindelse kan din låsesmed vurdere, hvorvidt de eksisterende låsesystemer er tidssvarende, eller om du med fordel kunne opgradere og udskifte til et mere moderne og effektiv låsesystem.  

Ring på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder og priser på omkodning af låse. 

 

INDHENT TILBUD PÅ OMKODNING AF DINE LÅSE ➜ 

GOD PRIS PÅ OMKODNING AF DINE LÅSE HER

INFORMATION OM OMKODNING AF LÅSEN

HVORDAN OMKODER MAN EN LÅS?

Omkodning af låse gør eksisterende nøgler uanvendelige. Rent teknisk foregår omkodning af låse ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen bliver udskiftet med nogle nye stifter af en anden længde og facon. Det er stifternes udformning, som afgør hvorvidt en nøgle passer til en lås eller ej.

Ved at udskifte stifterne, gøres nøglerne således ubrugelige, og der er mulighed for at udskære nye nøgler, som passer til de nye stifter. Omkodning af låse kræver stor præcision og erfaring, så dette bør udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk. Vi anbefaler derfor ikke at du gør det selv.

Prisen på omkodning af låse kommer meget an på, hvilke type nøgler og låsesystem du har. Vi tilbyder dog altid et helt uforpligtende tilbud og den bedste rådgivning om du bør omkode dine låse eller udskifte dem.

 

SAMME NØGLE TIL ALLE LÅSE

Omstilling af låse kan også vælges af ud fra ren bekvemmelighed. Ønsker du samme nøgle til alle døre, eventuelt også til din postkasse, til redskabsskuret eller garagen, kan vi arrangere en 'all-round' omstilling af låse, som gør det muligt at anvende én nøgle til samtlige låse.

På den måde slipper du for et tungt og uhandy nøglebundt, som er meget besværligt at udskifte i tilfælde af, at du taber det eller får det stjålet.

Vi hjælper mange kunder med at omstille deres RUKO nøgler, så kontakt os hvis du også har brug for hjælp. Du kan ringe til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til mailen bagger@bagger-laase.dk.

+ GODE RÅD: Læs flere gode råd sikre låse og nøgler.

RUKO Låsesystem

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst