Omkodning af lås

Omkodning af låseHvornår bør du omkode låsen?

Vi anbefaler omkodning af låse, hvis du har tabt eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den uhensigtsmæssigt. 

Frem for bekymringer og risiko for indbrud, er det langt mere ansvarligt at sikre sig selv med en øjeblikkelig omkodning af låsen, som sætter de bortkomne nøgler ude af spil. 

 

Omkodning af Ruko lås

 

Følg altid disse råd:

  • Få omkodet alle låse når du er flyttet i ny bolig
  • Omkodning anbefales altid hvis du har mistet en nøgle
  • Vi anbefaler at have min. 2 låse på alle yderdøre
  • Få efterset dine nøgler og låse hvert ca. 10 år
  • Har dine nøgler et rundt hoved, bør låsesystemet blive udskiftet

Omkodning af lås

 

Omkodning af lås ved indflytning?

Vi anbefaler altid at få omkodet låsen, så snart du har flyttet dine værdier ind i boligen eller en ejendom, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb. 

Vi har desværre haft alt for mange kunder som først har fået omkodet låsen efter indbrud. Hvis der er brugt en tidligere nøgle til at få adgang, så dækker forsikringsselskabet ikke 100%.

 

Er en tidligere nøgle brugt ved indbruddet, så dækker forsikringen ikke 100 procent!

 

Hvis selve låsen er gået i stykker eller ikke lever op til det anbefalet sikringsniveau, så er det vigtigt at få en udskiftning af låsen i stedet for.

 

HVIS DIN NØGLE ER SLIDT

Mange danskere er ikke bevidste om, at nøgler bliver slidte og forældede efter ca. 10 år. En nedslidt eller gammel nøgle nedsætter sikkerhedsniveauet meget og gør det nemmere for tyve at tvinge sig adgang.

Er det mange år siden, at du har efterset dine nøgler, så bør du bestille et sikkerhedstjek af dine låse og nøgler. I denne forbindelse kan vi vurdere, hvorvidt de eksisterende låse er tidssvarende, eller om du med fordel kunne opgradere og udskifte til et mere sikkert og effektiv låsesystem med mere moderne nøgler.

I disse år oplever vi bl.a. stor interesse for elektroniske dørlåse med kode, som medfører en nemmere adgang for alle, undtagen tyven. Hvis du er typen som ofte gemmer eller helt mister dine nøgler, så er kan elektroniske låse bestemt anbefales.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder og priser. 

GOD PRIS PÅ OMKODNING AF DINE LÅSE

Kan du selv omkode en lås?

HVORDAN OMKODER MAN EN LÅS?

Omkodning af låse gør eksisterende nøgler uanvendelige. Rent teknisk foregår omkodning af låse ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen bliver udskiftet med nogle nye stifter af en anden længde og facon. Det er stifternes udformning, som afgør hvorvidt en nøgle passer til en lås eller ej.

Ved at udskifte stifterne, gøres nøglerne således ubrugelige, og der er mulighed for at udskære nye nøgler, som passer til de nye stifter. Omkodning af låse kræver stor præcision og erfaring, så dette bør udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk. Vi anbefaler derfor ikke at du gør det selv.

Prisen på omkodning af låse kommer meget an på, hvilke type nøgler og låsesystem du har. Vi tilbyder dog altid et uforpligtende tilbud og den bedste rådgivning om du bør omkode dine låse eller udskifte dem.

 

SAMME NØGLE TIL ALLE LÅSE

Omstilling af låse kan også vælges ud fra ren bekvemmelighed. Ønsker du samme nøgle til alle døre, eventuelt også til din postkasse, til redskabsskuret eller garagen, kan vi arrangere en 'all-round' omstilling af låse, som gør det muligt at anvende én nøgle til samtlige låse.

På den måde slipper du for et tungt nøglebundt, som er meget besværligt at udskifte i tilfælde af, at du taber det eller får det stjålet.

Vi hjælper mange kunder bl.a. med at omstille deres RUKO nøgler (specielt serie 500 og 600), så kontakt os hvis du også har brug for hjælp. Du kan ringe til os på 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dk.

 

Omkodning af lås - Tjek sikkerheden

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst