Omkodning af lås

Omkodning af låseHvornår bør du omkode låsen?

Vi anbefaler omkodning af låse, hvis du har tabt eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den uhensigtsmæssigt. 

Frem for bekymringer og risiko for indbrud, er det langt mere ansvarligt med en øjeblikkelig omkodning af din lås, som sætter de bortkomne nøgler ude af spil. 

Hvis selve låsen er gået i stykker eller ikke lever op til det anbefalet sikringsniveau, så er det vigtigt at få en udskiftning af låsen i stedet for.

Vi hjælper mange kunder, bl.a. i Storkøbenhavn, med at omstille deres RUKO nøgler (specielt RUKO 500 og 600 serierne, som ikke anbefales til yderdøre længere), så kontakt os hvis du har brug for hjælp.

 

Omkodning af Ruko lås

 

Følg altid disse råd:

  • Omkodning anbefales altid hvis du har mistet en nøgle
  • Få omkodet alle låse når du er flyttet i ny bolig
  • Vi anbefaler at have min. 2 låse på alle yderdøre
  • Få efterset dine nøgler og låse på yderdøre hvert ca. 10 år
  • Har dine nøgler et rundt hoved, bør låsesystemet blive udskiftet

Omkodning af lås

 

Omkodning af lås ved indflytning?

Vi anbefaler altid at få omkodet låsen, så snart du har flyttet dine værdier ind i boligen eller en ejendom, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb. 

Vi har desværre haft alt for mange kunder som først har fået omkodet låsen efter indbruddet og hvis der er brugt en tidligere nøgle til at få adgang, så dækker forsikringsselskabet ikke 100%.

 

Når forsikringen ikke dækker 100 %

"Husk at hvis en tidligere nøgle er blevet brugt til et indbrud i din bolig, så dækker forsikringen ikke 100 procent. Vi anbefaler derfor altid at få omkodet alle låse ved indflytning eller ved tab af nøgler"

// Jan Holde, sikringsekspert hos Bagger Låse.

 

 

Nye muligheder med elektroniske dørlåse

I disse år oplever vi bl.a. stor interesse for elektroniske dørlåse med kode, som medfører en nemmere adgang for alle - undtagen tyven naturligvis. Hvis du er typen som ofte gemmer eller helt mister dine nøgler, så kan elektroniske låse bestemt anbefales.

Du slipper derved også for et nøglebundt, som er meget besværligt at udskifte i tilfælde af, at du taber det eller får det stjålet. 

Elektroniske låse ved omstilling af lås 

Du kan ringe til os på 70 20 21 12 eller skrive til bagger@bagger-laase.dkhvis du ønsker at høre mere om dine muligheder og priser. 

Prisen på omlægning af låse kommer nemlig meget an på, hvilke typer nøgler og låsesystem du har. Vi tilbyder dog altid et uforpligtende tilbud og den bedste rådgivning om du bør omkode dine låse eller udskifte dem.

god pris på omkodning af dine låse

FAQ ved omlægning af lås

🧐 Hvordan omkoder man en lås?

Omkodning af låse gør eksisterende nøgler uanvendelige. Rent teknisk foregår omkodning af låse ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen bliver udskiftet med nogle nye stifter af en anden længde og facon. Det er stifternes udformning, som afgør hvorvidt en nøgle passer til en lås eller ej.

Ved at udskifte stifterne, gøres nøglerne således ubrugelige, og der er mulighed for at udskære nye nøgler, som passer til de nye stifter. Omkodning af låse kræver stor præcision og erfaring, så dette bør udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk. Vi anbefaler derfor ikke at du gør det selv.

 

⏳ Hvor lang tid tager en omkodning af låsen?

Kommer du ind med låsen i én af vores fysiske butikker, kan vi klare en omkodning på bare 5-10 minutter. Drejer det sig bare om et par låse, der skal omkodes, behøver det altså ikke tage lang tid. Der kan dog være tale om andre varigheder, hvis vi skal komme til dig og klare omkodningen af låsen på din adresse.

 

🔑 Hvornår er min nøgle for slidt?

Mange danskere er ikke bevidste om, at låse bliver slidte og kan være forældet efter ca. 10 år. En nedslidt eller gammel nøgle eller lås nedsætter sikkerhedsniveauet meget og gør det nemmere for tyve at tvinge sig adgang.

Er det mange år siden, at du har efterset dine nøgler og låse i dine yderdøre, så bør du bestille et sikkerhedstjek. I denne forbindelse kan vi vurdere, hvorvidt de eksisterende låse er tidssvarende, eller om du med fordel kunne opgradere og udskifte til et mere sikkert og effektivt låsesystem med mere moderne nøgler.

 

🔒 Kan man omkode en hængelås?

Ja - robuste hængelåse kan med fordel omkodes i forbindelse med mistede nøgler, eller hvis hængelåsen efter længere tids pause igen skal bruges.

❓ Kan alle låse blive omkodet?

Ja - stort set alle typer af låse kan omkodes.

Det drejer sig kun om nogle få låse – ofte de af ældre dato – der ikke kan laves omkodning på. I den forbindelse vil man dog som regel alligevel anbefale en udskiftning af låsen for at sikre en optimal sikkerhed.

 

🔐 Kan jeg få samme nøgle til alle låse?

Omlægning af låse kan også vælges ud fra ren bekvemmelighed. Ønsker du samme nøgle til alle døre, eventuelt også til din postkasse, til redskabsskuret eller garagen, kan vi arrangere en 'all-round' omstilling af låsen, som gør det muligt at anvende én nøgle til samtlige låse.

 

⚠️ Hvornår skal jeg ikke omkode mine låse?

Hvis dine låses sikkerhedsklassificering er i top, hvis du har styr på alle dine nøgler, og hvis ikke du har nogen grund til bekymring herom, behøver du ikke at få omkodet dine låse. Er du i tvivl om sikkerheden på dine låse, kan du dog altid få foretaget et sikkerhedstjek af os.

 

 

Er dine nøgle sikre

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst