Cookiepolitik
Sikring af private hjem

Sikringsløsninger til privateBeskyt dit hjem mod ubudne gæster

Indbrudsstatistik fra Danmark vidner om et faldende antal indbrud i private hjem, men desværre er Danmark stadig det land i EU med flest indbrud pr. indbygger.

Indbruddene sker ofte i dagtimerne, mens familien er på arbejde og i skole. Heldigvis kan du nemt øge sikkerhedsniveauet og dermed mindske risikoen for ubudne gæster.

Lad os gennemse din bolig og give et professionelt bud på effektive og prisvenlige forbedringer af sikkerheden, så din bolig kan modstå tyven i 3 minutter - dette er nemlig ofte nok til at tyven vælger at opgive.

 

+ KAN DIN BOLIG MODSTÅ TYVEN I 3 MINUTTER?

 

Produkter som dækker dit behov

Sikringsforanstaltninger som f.eks. elektroniske låse, tyverialarm, vindueslåse, videoovervågning og præventiv skiltning i hjemmets indgangspartier er alle med til at skabe trygge rammer for dig og din familie.

Vi leverer og monterer kvalitets produkter fra førende producenter, i henhold til gældende F&P regler, hvilket er din garanti for et professionelt resultat.

 

Få et sikringstjek

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning, der dækker dit sikringsbehov. Vores veluddannede og erfarne låsesmede kan lokalisere eventuelle svagheder i din boligs sikkerhed.

Forebyg indbrud i hjemmet, kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gode råd om indbrudssikring til private

Danmark oplever stadig høje indbrudsrater

Vi har igennem de sidste 45 år hjulpet familier og private med sikring af alle type boliger. Desværre er Danmark nemlig stadig det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger, hvilket vi hos Bagger Låse & Alarm altid har forsøgt at bekæmpe med gode råd og vejledning om indbrudssikring til vores kunder.

Hvis du gerne vil sikre din bolig mod indbrud, er der en række ting, du selv kan gøre for at minimere, at det sker. Jo vanskeligere det er for indbrudstyven at skaffe sig adgang til din bolig, jo større er sandsynligheden for, at han giver op igen.

Først og fremmest handler det om at lave en grundig gennemgang af din bolig, så du kan opruste på sikkerheden og besværliggøre det for tyven at bryde ind i din bolig. En nem måde du selv kan starte med dette er, at gå rundt om din bolig. Kig efter boligens svage sikringspunkter og tænkt hvis du selv var indbrudstyv, hvor vil du så selv vælge at forsøge at bryde ind? 

 

+ SE DE GODE SIKRINGSRÅD FRA NABOHJÆLP

 

Vinduer i god og solid stand  

Hvis det var vinduet du fandt frem til at være det nemmeste sted at bryde ind, så var dette et godt bud. Langt de fleste indbrud i privateboliger sker nemlig via et vindue. Du bør derfor sikre dig, at dine vinduer er i god og solid stand, så de ikke let kan brydes op.

Typisk vælger tyven at bryde ind gennem vinduer i kælderniveau eller gennem de vinduer, der vender væk fra vejen, og det er derfor en god ide at starte med at sikre de vinduer.

Du kan sikre dine vinduer ved at have solide hasper eller beslag, der holder vinduet bedre lukket. Derudover vil forstærkning af vinduesrammerne gøre det mere besværligt for indbrudstyven at bryde det op med et koben eller en skruetrækker, ligesom vindueslåse og et fast gitter foran kældervinduerne vil gøre det sværere for tyven at bryde ind.

Et trick blandt indbrudstyve er, at de kommer ind gennem vinduet ved at fjerne listerne, så de kan tage ruden ud. Det kan du forhindre ved at lime ruden fast med silikone eller benytte dig af nogle særlige envejsskruer, som ikke kan skrues ud.

Døren er tyvens nemmeste flugtvej

Hvis en indbrudstyv først er inde i huset, så er hans første opgave, at finde en dør hvor han nemt kan komme ud igen, da det er hans flugtvej hvis nogen hører ham eller kommer hjem. Tyven finder hurtigt ud af, hvis terrassedøren ikke er sikret lige så godt som hoveddøren - derfor er det vigtigt at alle ydredøre er i solid stand og er forsynet med en ekstra lås.

Du kan vælge at forsyne dine ydredøre med to låse, hvoraf den ene kun kan åbnes med nøgle. Med den ekstra lås viser du tyven, at det er en stærk dør, som han ikke kan åbnes eller brydes nemt op.

 

Tyverialarm med ekstra sirene

En tyverialarm i din bolig kan være med til at afskrække tyven helt i starten. Hvis tyven alligevel bryder ind i din bolig, så vil tyverialarmen med sandsynlighed stresse tyven, så han går mindre grundig til værks eller måske endda helt løber sin vej efter få minutter. I forbindelse med en tyverialarm, har du typisk et vagtfirma tilknyttet, som hurtigt møder op på din bopæl.

Vi anbefaler altid at få tilknyttet udendøres sirener til alarmen, så hvis alarmen går vil hele nabolageret kunne høre det og hurtigere tilkalde politiet.

 

Videoovervågning af din bolig

Videoovervågning forhindrer ikke indbrud, men kan være et supplement til at sikre din bolig og få dig til at føle dig mere tryg. Der findes mange former for videoovervågning, men du kan nemt få et system, som er tilpasset dine aktuelle sikkerhedsbehov og som passer til din bolig og de øvrige omgivelser.

Videoovervågning er bestemt et tiltag som de fleste indbrudstyve helst vil undgå. Ingen tyv ønsker deres ansigt delt på de sociale medier eller i nyhederne.

 

Tyven kan ikke gemme sig i mørket

I vinterhalvåret bliver det hurtigt mørkt, hvilket betyder at indbrudstyven i de fleste tilfælde uforstyrret kan bryde ind i din bolig. Ved at opsætte bevægelsessensorer, som tænder lys, når den registrerer bevægelse udenfor og omkring huset, kan tyven ikke længere bryde ind i dit hus, uden at nogen bemærker det.

Ønsker du endnu flere gode råd til at undgå indbrud, så følg tyven herunder:

Gode råd mod indbrud

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst