Sikring af private hjem

Sikringsløsninger til privateBeskyt dit hjem mod ubudne gæster

Indbrudsstatistik fra Danmark vidner om et stigende antal indbrud i private hjem (kilde: Finans.dk). Indbruddene sker ofte i dagtimerne, mens familien er på arbejde og i skole. Heldigvis kan du nemt øge sikkerhedsniveauet og dermed mindske risikoen for ubudne gæster. Lad os gennemse din bolig og give et professionelt bud på effektive og prisvenlige forbedringer af sikkerheden.

 

Produkter som dækker dit behov

Sikringsforanstaltninger som mekanisk sikring, privatalarm, dørtelefoni, videoovervågning og præventiv skiltning i hjemmets indgangspartier er alle med til at skabe trygge rammer for dig og din familie.

Vi leverer og monterer kvalitets produkter fra førende producenter, i henhold til gældende F&P regler, hvilket er din garanti for et professionelt resultat.

 

Få et gratis sikringstjek

Kontakt os og få et gratis tilbud på en sikringspakke, der dækker dit sikringsbehov. Vores veluddannede og erfarne låsesmede kan lokalisere eventuelle svagheder i din boligs sikkerhed. 

Forebyg indbrud i hjemmet, kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gode råd om indbrudsikring til private

Danmark oplever stadig høje indbrudsrater

Vi har igennem de sidste 40 år hjulpet familier og private med sikring af alle type boliger. Desværre er Danmark nemlig stadig det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger, hvilket vi hos Bagger Låse & Alarm altid har forsøgt at bekæmpe med gode råd og vejledning om indbrudssikring til vores kunder.

Hvis du gerne vil sikre din bolig mod indbrud, er der en række ting, du selv kan gøre for at minimere, at det sker. Jo vanskeligere det er for indbrudstyven at skaffe sig adgang til din bolig, jo større er sandsynligheden for, at han giver op igen.

Først og fremmest handler det om at lave en grundig gennemgang af din bolig, så du kan opruste på sikkerheden og besværliggøre det for tyven at bryde ind i din bolig.

 

Vinduer i god og solid stand  

Da de fleste indbrud i privatboliger sker via et vindue, bør du sikre dig, at dine vinduer er i god og solid stand, så de ikke let kan brydes op. Typisk vælger tyven at bryde ind gennem vinduer i kælderniveau eller gennem de vinduer, der vender væk fra vejen, og det er derfor en god ide at sikre de vinduer, der er særligt oplagte som indgang for indbrudstyven.

Du kan sikre dine vinduer ved at have solide hasper eller beslag, der holder vinduet bedre lukket. Derudover vil forstærkning af vinduesrammerne gøre det mere besværligt for indbrudstyven at bryde det op med et koben eller en skruetrækker, ligesom vindueslåse og gitter foran kældervinduerne vil gøre det sværere for tyven at bryde ind.

Et trick blandt indbrudstyve er, at de kommer ind gennem vinduet ved at fjerne listerne, så de kan tage ruden ud. Det kan du forhindre ved at lime ruden fast med silikone eller benytte dig af nogle særlige envejsskruer, som ikke kan skrues ud.

 

Få sikre låse på dine døre

En indbrudstyv leder ofte efter svage punkter på din bolig, hvor han nemt kan komme ind, og som samtidig er en god flugtvej. Tyven finder hurtigt ud af, hvis terrassedøren ikke er sikret lige så godt som hoveddøren, og derfor er det vigtigt at alle ydredøre er i solid stand og er forsynet med sikre låse.

Du kan vælge at forsyne dine ydredøre med to låse, hvoraf den ene kun kan åbnes med nøgle. Med den ekstra lås viser du tyven, at det er en stærk dør, som han ikke kan bryde nemt op.

Få installeret en alarm

En tyverialarm på din bolig kan afskrække tyven, så du ikke oplever indbrud. Alarmen vil med stor sandsynlighed også stresse tyven, så han går mindre grundig til værks eller måske endda helt løber sin vej. I forbindelse med en tyverialarm, har du typisk et vagtfirma tilknyttet, som hurtigt møder op på din bopæl.

Er du ikke selv hjemme i din bolig, når indbruddet sker, vil sirenerne fra alarmen kunne høres af en nabo, som kan tilkalde politiet. Til langt de fleste tyverialarmer kan du koble en ekstern sirene til alarmen, som kan høres i hele nabolageret.

 

Overvågning af din bolig

Overvågning forhindrer ikke indbrud, men kan være et supplement til at sikre din bolig og få dig til at føle dig mere tryg. Der findes mange former for videoovervågning, men du kan nemt få et system, som er tilpasset dine aktuelle sikkerhedsbehov og som passer til din bolig og de øvrige omgivelser.

Videoovervågning er bestemt et tiltag som de fleste indbrudstyve helst vil undgå.

 

Tyven kan ikke gemme sig i mørket

I vinterhalvåret bliver det hurtigt mørkt, hvilket betyder at indbrudstyven i de fleste tilfælde uforstyrret kan bryde ind i din bolig. Ved at opsætte bevægelsessensorer, som tænder lys, når den registrerer bevægelse udenfor og omkring huset, kan tyven ikke længere bryde ind i dit hus, uden at nogen bemærker det.

 Se vores infografik med endnu flere gode råd mod indbrud:

Gode råd mod indbrud

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst