Content watched by Whocopied.me
Nøglebrikker og nøglekort

Nøglebrikker til adgangskontrolNøglebrikker til høj sikkerhed og fleksibilitet

Som en del af et elektronisk låsesystem giver nøglekort og nøglebrikker en høj sikkerhed og nem fleksibilitet til alle involveret.

Moderne nøglebrikker er en yderst effektiv løsning til erhvervsbygninger såvel som større private lejlighedsbygninger, der ønsker at levere nem adgang for ansatte eller beboere samt holde uvedkommende ude. Endvidere kan moderne nøglebrikker indgå i hverdagen som mere end en nøgle til adgangskontrol, men også til bl.a.

  • Postkasseanlæg
  • Garager / Opbevaringsrum
  • Bookingsystemer (mødelokaler eller vaskekælder)
  • Betaling (parkering eller kantine)

I bygninger med høj gennemstrømning af mennesker, bør du som administrator eller bruger altid være opmærksom på brikkernes sikkerhedskvalitet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger, der reflekterer markedets absolut bedste kvalitet. Vi fører bl.a. nøglebrikker fra SALTO Systems, NOX Systems og Aptus, hvis systemer bygger på den særdeles sikre teknologi, Mifare Desfire. Du kan læse mere om denne teknologi her.

 

Nøglekort og nøglebrikker i høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter at udskifte dine nuværende nøglekort eller nøglebrikker, eller om du søger nøglerne som en del af et helt nyt elektronisk låsesystem, så er det vigtigt at du vælger et velfungerende nøglekortsystem som kan levere høj fleksibilitet og pålidelighed.

Flere af vores produkter kommer nemlig med en webbaseret softwareløsning, som gør det muligt hurtigt at ændre adgangstilladelser og lignende, hvis der skulle ske skift i personale eller beboere. Systemet gør det også nemt at håndtere bortkomne nøglebrikker.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud på nøglebrikker

Udbredte nøglebrikker kan kopiers

Hvad er RFID-teknologi?

Nøglebrikker og nøglekort har integreret RFID-teknologi, hvilket gør det muligt at låse døre op trådløst via enheden.

RFID står for 'Radio Frequency Identification', hvilket betyder at teknologien gør brug af radiobølger til at identificere enheder – og dermed give eller nægte adgang. Det er også i RFID teknologien, at alle nøglebrikkens informationer findes. Når nøglebrikken bliver scannet af døren, bliver informationerne læst af dørlåsen lynhurtigt, hvorefter døren foretager en handling.

At alle informationer findes i selve nøglebrikken og ikke døren, medfører at låsen kan skille forskellige brikker fra hinanden ved den trådløse teknologi. Udskiftning eller omkodning af låsen er derfor aldrig nødvendig, når det blot er nøglebrikken som skal lukkes ved f.eks. en bortkommet nøglebrik.

 

Er din nøglebrik mulig at hacke?

Ulempen ved at bruge en RFID-nøglebrik kan være en lav sikkerhed, især hvis man bruger en outdated version. Det har nemlig vist sig, at mere end 70 % af alle nøglekort og nøglebrikker kan kopieres. Det er hovedsageligt nøglebrikker af ældre teknologi som anvender 125 kHz eller 13,56 mHz.

Det er dog ikke ensbetydende med, at tyven kan få adgang, hvis adgangen både kræver kort og en pinkode. Kender vedkommende ikke pinkoden, vil han ikke kunne opnå adgang til bygningen.

Opgrader til MiFare Desfire

Hvis du vil have en nøglebrik af højere sikkerhed, bør du vælge 'Mifare Desfire' frem for 'Mifare Classic'. Med Mifare Desfire opnår du en krypteringsalgoritme, der har højere sikkerhed end dens forgænger. Med Mifare Desfire EV1- eller EV2-chip er sikkerheden optimal og mulighederne for kopiering få.

Hvis du er i tvivl om hvilket sikkerhedsniveau dine nuværende nøglebrikker eller nøglekort har, så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk. Vi er både leveringsdygtige inden for EV1- og EV2-modellen af de sikre nøglebrikker. 

 

Nøglebrik RFID

MEST POPULÆRE NØGLEBRIK BRANDS

Nøglebrikker til SALTO Systems

Høj pålidelighed, alsidighed og sikkerhed har gjort nøglebrikkerne fra SALTO Systems til nogle af danskernes foretrukne.

SALTO låse er beregnet til montering på standard modul låsekasser, hvorfor de kan monteres uden kabelføring, hvilket gør monteringen billigere.

SALTO Systems adgangskontrol er relevant i alle typer af bygninger - det gælder alt fra private rækkehuse til store lejlighedskomplekser og virksomheder med stor gennemgang af mennesker.

Nøglebrikkerne fra SALTO er endvidere særdeles simple at opdatere gennem deres brugervenlige software, samt er de yderst langtidsholdbare.

INDHENT PRIS

Nøglekort til NOX

De anerkendte nøglebrikker fra NOX Systems leverer, foruden høj kvalitet og pålidelighed, gode muligheder for kontrol hos både brugere og administrator.

Løsninger fra NOX er kendt for at levere høj brugervenlighed, som bl.a. faciliteres af den såkaldte NOX software.

Den giver mulighed for nemt at redigere brugeradgange, brugerkoder samt holde en hændelseslog. Alt dette giver et særdeles godt overblik, samt fuld fleksibilitet i forbindelse med ændringer.

Ønsker du fuld kortlægning af nøglekortenes aktivitet, kan dette nemt findes i NOX softwaren.

INDHENT PRIS

Nøglebrikker til APTUS

Visionen omkring et 'nøglefrit samfund' er i fokus hos Aptus, som udvikler adgangskontrol til ejendomme, hvor der er stor gennemgang af mennesker i alle dagens 24 timer.

Særligt specialiserer Aptus sig i at kunne levere komplette løsninger til bl.a. lejlighedskomplekser og etageejendomme i storbyerne.

Det betyder, at nøglebrikkernes brugere også kan bruge systemet som bookingsystem, dørtelefoni, samt adgang til lejlighederne og f.eks. cykelskuret eller garagen.

Inovation er afgørende for at bevæge sig mod en nøglefri hverdag, der byder på højere sikkerhed og mere fleksibilitet for den enkelte beboer. 

INDHENT PRIS

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst