Nøglebrikker og nøglekort

Nøglebrikker til adgangskontrolNøglebrikker til høj sikkerhed og fleksibilitet

Som en del af et elektronisk låsesystem giver nøglekort og nøglebrikker en høj sikkerhed og nem fleksibilitet til alle involveret.

Moderne nøglebrikker er en yderst effektiv løsning til erhvervsbygninger såvel som større private bygninger (lejligheder m.m.), der ønsker at levere nem adgang for ansatte eller beboere samt holde uvedkommende ude. Endvidere kan moderne nøglebrikker indgå i hverdagen som mere end en nøgle - bl.a. i bookingsystemer, porttelefoni og lignende.

I bygninger med høj gennemstrømning af mennesker, bør du som administrator eller bruger altid være opmærksom på brikkernes sikkerhedskvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger, der reflekterer markedets absolut bedste kvalitet. Vi fører bl.a. nøglebrikker fra SALTO Systems, NOX Systems og Aptus, hvis systemer bygger på den særdeles sikre teknologi, Mifare Desfire. Du kan læse mere om denne teknologi her.

 

Nøglekort og nøglebrikker i høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter at udskifte dine nuværende nøglekort eller nøglebrikker, eller om du søger nøglerne som en del af et helt nyt elektronisk låsesystem, så er det vigtigt at du vælger et velfungerende nøglekortsystem som kan levere høj fleksibilitet og pålidelighed.

Flere af vores produkter kommer nemlig med en webbaseret softwareløsning, som gør det muligt hurtigt at ændre adgangstilladelser og lignende, hvis der skulle ske skift i personale eller beboere. Systemet gør det også nemt at håndtere bortkomne nøglebrikker.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud på nøglebrikker

Udbredte nøglebrikker kan kopiers

Er dit nøglekort muligt at hacke?

Mere end 70% af alle nøglekort eller nøglebrikker kan som udgangspunkt frit kopieres i dag. Bruger du en særlig type af nøglekort, kan du med fordel tage stilling til din situation.

Det er nemlig særligt modeller, der indeholder en ældre teknologi (125 kHz eller 13,56 mHz), som kan kopieres ganske nemt. Afhængigt af din sikkerhedsinstallation kræver det dog stadig en pin-kode at kunne anvende nøglebrikken eller nøglekortet.

Vi anbefaler dog, at du opgraderer din adgangskontrol til en tidssvarende og mere sikker løsning. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Opgrader til Mifare Desfire

Ønsker du optimal sikkerhed, kan du med fordel opgradere din sikkerhedsløsning til en Mifare Desfire.

Flere hjem og virksomheder bruger i dag løsninger med Mifare Classic 1k kort og brikker. Disse er bygget med en ganske svag krypteringsalgoritme (Crypto 1), som altså er brudt. Med de nyere Desfire-modeller, er sikkerhedsalgoritmerne forbedret mærkbart. Det indbefatter eksempelvis algoritmerne 2TDEA, 3TDEA og AES.

Vi er leveringsdygtige inden for disse højsikkerheds-nøglekort og nøglebrikker. Vi tilbyder både EV1-modellen, som er mest udbredt på markedet samt den nyere EV2-model.

MEST POPULÆRE NØGLEBRIK BRANDS

Høj pålidelighed, alsidighed og sikkerhed har gjort nøglebrikkerne fra SALTO Systems til nogle af danskernes foretrukne.

Disse systemer er beregnet til montering på standard modul låsekasser, hvorfor de kan monteres uden kabelføring, hvilket gør monteringen billigere.

SALTO Systems adgangskontrol er relevant i alle typer af bygninger - det gælder alt fra private rækkehuse til store lejlighedskomplekser og virksomheder med stor gennemgang af mennesker.

Systemerne er endvidere særdeles simple at opdatere gennem deres software samt yderst langtidsholdbare.

De verdensanerkendte nøglebrikker fra NOX Systems leverer, foruden høj kvalitet og pålidelighed, gode muligheder for kontrol hos både brugere og adminstatorer.

Produkterne er kendte for at levere høj brugervenlighed, som bl.a. faciliteres af den såkaldte NOX software.

Den giver mulighed for nemt at redigere brugeradgange, brugerkoder samt holde en hændelseslog. Alt dette giver et særdeles godt overblik samt fuld fleksibilitet i forbindelse med ændringer.

Ønsker du fuld kortlægning af nøglekortenes aktivitet, kan du nemt opgradere softwaren.

Innovation og vision er nøgleord hos Aptus, som udvikler adgangskontrol, der er relevant, hvor end der er stor gennemgang af mennesker.

Særligt specialiserer Aptus sig i at kunne levere komplette løsninger til bl.a. lejlighedskomplekser, etageejendomme og mange virksomheder.

Det betyder, at nøglebrikkernes brugere også kan bruge systemet som bookingsystem, porttelefoni og lignende.

Sådan innovation er afgørende for at bevæge sig mod en nøglefri hverdag, der byder på højere sikkerhed og mere fleksibilitet for den enkelte bruger.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NØGLEBRIKKER ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst