Nøglebrikker og nøglekort

Nøglebrikker til adgangskontrolNøglebrikker til høj sikkerhed og fleksibilitet

Som en del af et elektronisk låsesystem giver nøglekort / nøglebrikker en høj sikkerhed og nem fleksibilitet til alle involveret.

Uanset om det er magnetkort, proximitykort eller nøglebrikker, så er de en yderst effektiv løsning til erhvervsbygninger, såvel som større boligejendomme, der ønsker at levere nem adgang for ansatte eller beboere, samt holde uvedkommende ude.

Endvidere kan moderne nøglebrikker indgå i hverdagen som mere end en nøgle til et adgangskontrolsystem, men også til f.eks. betaling i kantine eller booking af mødelokaler: 

Nøglebrikker til adgangskontrol (Mifare)

I bygninger med høj gennemstrømning af mennesker, bør du som administrator eller bruger altid være opmærksom på brikkernes sikkerhedskvalitet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af nøglebrikker og nøglekort, der reflekterer markedets absolut bedste kvalitet. Vi fører bl.a. nøglebrikker fra SALTO Systems, NOX Systems og Aptus, hvis systemer bygger på den særdeles sikre Mifare teknologi.

 

Nøglekort og nøglebrikker i høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter at udskifte dine nuværende nøglekort eller nøglebrikker, eller om du søger nøglerne som en del af et helt nyt elektronisk låsesystem, så er det vigtigt at du vælger et velfungerende nøglekortsystem som kan levere høj fleksibilitet og pålidelighed.

Dette gælder også selvom du som privat person har en elektronisk lås i hoveddøren. Vi oplever desværre ofte private som har investeret forkert og den smarte hurtige elektronisk åbning af hoveddøren virker ikke helt efter forventningerne. 

 

Spørg os til råds, så du ikke laver en forkert investering i din sikring

 

Alle vores elektroniske låsesystemer kommer med en webbaseret softwareløsning, som gør det muligt hurtigt at ændre adgangstilladelser, hvis der skulle ske skift i personale eller beboere. Systemet gør det også nemt at håndtere bortkomne nøglebrikker, oprette midlertidige adgangstilladelser og se alt tidligere historisk over nøgler eller pinkoder.

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

 

Nøglebrikker Kundecase

Få en god pris på nøglebrikker her

Udbredte nøglebrikker kan kopiers

Hvad er RFID-teknologi?

Nøglebrikker og nøglekort har integreret RFID-teknologi, hvilket gør det muligt at låse døre op trådløst via enheden.

RFID står for 'Radio Frequency Identification', hvilket betyder at teknologien gør brug af radiobølger til at identificere enheder – og dermed give eller nægte adgang. Det er også i RFID teknologien, at alle nøglebrikkens informationer findes. Når nøglebrikken bliver scannet af døren, bliver informationerne læst af dørlåsen lynhurtigt, hvorefter døren foretager en handling.

At alle informationer findes i selve nøglebrikken og ikke døren, medfører at låsen kan skille forskellige brikker fra hinanden ved den trådløse teknologi. Udskiftning eller omkodning af låsen er derfor aldrig nødvendig, når det blot er nøglebrikken som skal lukkes ved f.eks. en bortkommet nøglebrik.

 

Er din nøglebrik mulig at hacke?

Ulempen ved at bruge en RFID-nøglebrik kan være en lav sikkerhed, især hvis man bruger en outdated version. Det har nemlig vist sig, at mere end 70 % af alle nøglekort og nøglebrikker kan kopieres. Det er hovedsageligt nøglebrikker af ældre teknologi som anvender 125 kHz eller 13,56 mHz.

Det er dog ikke ensbetydende med, at tyven kan få adgang, hvis adgangen både kræver kort og en pinkode. Kender vedkommende ikke pinkoden, vil han ikke kunne opnå adgang til bygningen.

 

Nøglebrik RFID

 

Hvis du er i tvivl om hvilket sikkerhedsniveau dine nuværende nøglebrikker eller nøglekort har, så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

FRID nøglekort med logo

 

3 populære og sikre FRID teknologier

Hvis du ønsker et adgangskort med eget logo, som er designet til dig og din virksomhed, så kan vi lave elegante løsninger med både kort, brikker eller nøglesnore med logo.

Vi forhandler de 3 FRID teknologier, der i dag er mest populære:

+ iCLASS:
er blandt verdens største producenter af adgangskort i kraft af det meget høje niveau af sikkerhed kortene giver.

+ MiFARE:
tjener flere forskellige funktioner, som for eksempel kan samme kort bruges til adgangskontrol, betaling for print og kantinebetaling. Der findes flere forskellige varianter af de to kortteknologier, så vi er sikre på, at vi kan møde dit behov.

Hvis du vil have en nøglebrik af højere sikkerhed, bør du vælge 'MiFare Desfire' frem for 'Mifare Classic'. Med Mifare Desfire opnår du en krypteringsalgoritme, der har højere sikkerhed end dens forgænger.

+ Zwipe:
Teknologien tilbyder en unik løsning, hvor adgangskontrolsystemet kan åbnes via fingeraftryk (biometrisk adgangskontrol). Selve fingeraftrykket opbevares i adgangskortet. Brugerne har derfor ingen mulighed for at bytte med andre, da kortet ikke virker medmindre det er den rette kortholder som anvender kortet.

Dette gør adgangskortet særdeles sikkert, specielt hvis adgangskortet bliver tabt eller stjålet. 

MEST POPULÆRE NØGLEBRIK BRANDS

Nøglebrikker til SALTO Systems

Høj pålidelighed, alsidighed og sikkerhed har gjort nøglebrikkerne fra SALTO Systems til nogle af danskernes foretrukne.

SALTO låse er beregnet til montering på standard modul låsekasser, hvorfor de kan monteres uden kabelføring, hvilket gør monteringen billigere.

SALTO Systems adgangskontrol er relevant i alle typer af bygninger - det gælder alt fra private rækkehuse til store lejlighedskomplekser og virksomheder med stor gennemgang af mennesker.

Nøglebrikkerne fra SALTO er endvidere særdeles simple at opdatere gennem deres brugervenlige software, samt er de yderst langtidsholdbare.

 

Nøglekort til NOX

De anerkendte nøglebrikker fra NOX Systems leverer, foruden høj kvalitet og pålidelighed, gode muligheder for kontrol hos både brugere og administrator.

Løsninger fra NOX er kendt for at levere høj brugervenlighed, som bl.a. faciliteres af den såkaldte NOX software.

Den giver mulighed for nemt at redigere brugeradgange, brugerkoder samt holde en hændelseslog. Alt dette giver et særdeles godt overblik, samt fuld fleksibilitet i forbindelse med ændringer.

Ønsker du fuld kortlægning af nøglekortenes aktivitet, kan dette nemt findes i NOX softwaren. Vi tilbyder nøglebrikker til både NOX Corporate, NOX Professional og NOX ONE.

 

Nøglebrikker til APTUS

Visionen omkring et 'nøglefrit samfund' er i fokus hos Aptus, som udvikler adgangskontrol til ejendomme, hvor der er stor gennemgang af mennesker i alle dagens 24 timer.

Særligt specialiserer Aptus sig i at kunne levere komplette løsninger til bl.a. lejlighedskomplekser og etageejendomme i storbyerne.

Det betyder, at nøglebrikkernes brugere også kan bruge systemet som bookingsystem, dørtelefoni, samt adgang til lejlighederne og f.eks. cykelskuret eller garagen.

Inovation er afgørende for at bevæge sig mod en nøglefri hverdag, der byder på højere sikkerhed og mere fleksibilitet for den enkelte beboer. 

 

FÅ TILBUD PÅ NØGLEBRIKKER ➜

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst