Nøglebrikker og nøglekort

Nøglebrikker til adgangskontrolNøglebrikker til høj sikkerhed og fleksibilitet

Som en del af et elektronisk låsesystem giver nøglebrikker eller nøglekort en høj sikkerhed og nem fleksibilitet til alle involveret.

Uanset om det er magnetkort, proximity-kort eller nøglebrikker, så er de en yderst effektiv løsning i erhvervsbygninger, såvel som større boligejendomme, der ønsker udelukkende at levere nem adgang for ansatte eller beboere, og derved holde uvedkommende ude.

Endvidere kan moderne nøglebrikker indgå i hverdagen som mere end blot en nøgle til et adgangskontrolsystem, men også til f.eks. betaling i kantine, booking af mødelokaler eller parkeringsporte: 

Nøglebrikker til adgangskontrol (Mifare)

 

Sikkerhedsniveauet spiller en afgørende rolle

I bygninger med høj gennemstrømning af mennesker, bør du som administrator eller bruger dog altid være opmærksom på brikkernes sikkerhedskvalitet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af nøglebrikker, nøglekort og silikone armbånd med chip i, hvilket alle reflekterer markedets absolut bedste kvalitet. Vi fører adgangsenheder fra bl.a. SALTO låse, NOX Systems og Aptus, der er baseret på den sikre Mifare RFID-teknologi

Nøglebrikker Mifare RFID

 

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Uanset om du er på udkig efter at udskifte dine nuværende nøglebrikker, eller om du søger nøglerne som en del af et helt nyt elektronisk låsesystem, så er det vigtigt at du vælger velfungerende adgangsenheder som kan levere høj fleksibilitet og pålidelighed.

Dette gælder også selvom du som privat person har en elektronisk lås i hoveddøren. Vi oplever desværre ofte private som har investeret forkert og den smarte hurtige elektronisk åbning af hoveddøren virker ikke helt efter forventningerne. 

Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Indhent gode priser på nøglebrikker:

Udbredte nøglebrikker kan kopiers

Hvad er RFID teknologi?

Nøglebrikker og nøglekort har integreret RFID-teknologi, hvilket gør det muligt at låse døre op trådløst via enheden.

RFID står for 'Radio Frequency Identification', hvilket betyder at teknologien gør brug af radiobølger til at identificere enheder – og dermed give eller nægte adgang. Det er også i RFID teknologien, at alle nøglebrikkens informationer findes. Når nøglebrikken bliver scannet af døren, bliver informationerne læst af dørlåsen lynhurtigt, hvorefter døren foretager en handling.

At alle informationer findes i selve nøglebrikken og ikke døren, medfører at låsen kan skille forskellige brikker fra hinanden ved den trådløse teknologi. Hverken udskiftning af låsen eller omkodning af låsen er derfor aldrig nødvendig, når det blot er nøglebrikken som skal lukkes ved f.eks. en bortkommet nøglebrik.

 

Er din nøglebrik mulig at hacke?

Ulempen ved at bruge en RFID-nøglebrik kan være en lav sikkerhed, især hvis man bruger en outdated version. Det har nemlig vist sig, at mere end 70 % af alle nøglekort og nøglebrikker kan kopieres. Det er hovedsageligt nøglebrikker af ældre teknologi som anvender 125 kHz eller 13,56 mHz.

Det er dog ikke ensbetydende med, at tyven kan få adgang, hvis adgangen både kræver kort og en pinkode. Kender vedkommende ikke pinkoden, vil han ikke kunne opnå adgang til bygningen.

 

Nøglebrik RFID

 

Hvis du er i tvivl om hvilket sikkerhedsniveau dine nuværende nøglebrikker eller nøglekort har, så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Du kan også besøge vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk og Ringsted, så tjekker vi sikkerhedsniveauet på dine nøglebrikker.

RFID nøglekort med logo

 

3 populære og sikre RFIDt-eknologier

Hvis du ønsker adgangsenheder med eget logo, som er designet til dig og din virksomhed, så kan vi lave løsninger med både kort, brikker eller nøglesnore med logo. Vi forhandler de 3 mest udbredte RFID-teknologier:

 

+ iClass:

Er blandt verdens største producenter af adgangskort i kraft af det meget høje niveau af sikkerhed kortene giver.

iClass-teknologien er også kendt for sin evne til at være bagudkompatibel med tidligere kortteknologier. Dette gør det lettere for virksomheder at opgradere deres adgangskontrolsystemer uden at skulle udskifte alle kortene på én gang.

 

+ MiFare:

Tjener flere forskellige funktioner, som for eksempel at samme kort kan bruges til f.eks. adgangskontrol, betaling for print og kantinebetaling.

Der findes flere forskellige varianter af MiFare-kortteknologien. Hvis du vil have en nøglebrik af højere sikkerhed, bør du vælge 'MiFare Desfire' frem for 'MiaFre Classic'. Med 'MiaFre Desfire' opnår du en krypteringsalgoritme, der har højere sikkerhed end dens forgænger.

 

+ Zwipe:

Zwipe-teknologien tilbyder en unik løsning, hvor adgangskontrolsystemet kan åbnes via fingeraftryk (biometrisk adgangskontrol). Selve fingeraftrykket opbevares i adgangskortet. Brugerne har derfor ingen mulighed for at bytte med andre, da kortet ikke virker medmindre det er den rette kortholder som anvender kortet.

Dette gør adgangskortet særdeles sikkert, specielt hvis adgangskortet bliver tabt eller stjålet. 

Populære nøglebrik mærker

SALTO låse

Høj pålidelighed, alsidighed og sikkerhed har gjort nøglebrikkerne fra SALTO Systems til nogle af danskernes foretrukne.

SALTO låse er beregnet til montering på standard modul låsekasser, hvorfor de kan monteres uden kabelføring, hvilket gør monteringen billigere.

SALTO Systems adgangskontrol er relevant i alle typer af bygninger - det gælder alt fra private rækkehuse til store lejlighedskomplekser og virksomheder med stor gennemgang af mennesker.

Nøglebrikkerne fra SALTO er endvidere særdeles simple at opdatere gennem deres brugervenlige software, samt er de yderst langtidsholdbare.

 

NOX alarm og adgangskontrol

Nøglebrikker fra NOX Systems leverer, foruden høj kvalitet og pålidelighed, gode muligheder for kontrol hos både brugere og administrator.

Adgangsløsninger fra NOX er kendt for at levere høj brugervenlighed, som bl.a. faciliteres via NOX-softwaren. Softwaren giver mulighed for nemt at redigere brugeradgange, brugerkoder samt holde en hændelseslog. Alt dette giver et særdeles godt overblik, samt fuld fleksibilitet i forbindelse med ændringer.

Ønsker du fuld kortlægning af nøglebrikkers aktivitet, kan dette også findes i NOX softwaren. Vi tilbyder nøglebrikker til både NOX Corporate, NOX Professional og NOX One.

 

Aptus lås

Visionen omkring et 'nøglefrit samfund' er i fokus hos Aptus, som udvikler adgangskontrol til ejendomme, hvor der er stor gennemgang af mennesker i alle dagens 24 timer.

Særligt specialiserer Aptus sig i at kunne levere komplette løsninger til bl.a. lejlighedskomplekser og etageejendomme i København og andre storbyer.

Det betyder, at nøglebrikkernes brugere også kan bruge systemet som bookingsystem, dørtelefoni, samt adgang til lejlighederne og f.eks. cykelskuret eller garagen.

Innovation er afgørende for at bevæge sig mod en nøglefri hverdag, der byder på højere sikkerhed og mere fleksibilitet for den enkelte beboer. 

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst