Cookiepolitik
Nye nøgler til døren

NYE NØGLER & KOPIERING AF NØGLERBESØG VORES NØGLEBAR

Bestil din nøgle via vores online nøglebestilling eller besøg en af vores nøglebare i følgende byer:

Nøglemodeller varierer markant, både hvad angår sikkerhedsniveau, udformning og pris. Vi har derfor altid et stort udvalg af robuste og forsikringsgodkendte nøgler fra de mest anerkendte låsemærker. Hvis du søger ny nøgle til bilen eller motorcyklen klik her.

 

Bestil dine nøgler via vores online nøglebestilling

Hvad enten du skal have lavet flere kopier af dine nøgler, helt har mistet nøglerne, ønsker at udskifte dit eksisterende låsesystem eller gerne vil investere i mere højkvalitets nøgler til et nybyggeri, så kan vores faguddannede nøglesmede rådgive dig til den helt rigtige nøgleløsning. Du kan benytte vores online nøglebestilling, hvis du gerne vil bestille dine nøgler online.

 

 

GAMLE NØGLER FORRINGER SIKKERHEDEN

Hvis dine nøgler er mere end ti år gamle, så bør du få dem efterset af en uddannet nøglesmed for at vurdere, om de bør udskiftes. Nøgler som er slidte eller utidssvarende, nedsætter sikkerhedsniveauet markant og gør det nemmere for indbrudstyve at tvinge sig adgang til ejendommen. 

Som hovedregel anbefaler vi alle vores kunder at vælge nøgler med minimum seks stifter, som er svære at kopiere. De mest efterspurgte nøgler vi laver er:

  

RING ALLEREDE I DAG

Vi er din faguddannede nøglesmed, som leverer alt i nøgler til både private og virksomheder. Ud over vores omfattende sortiment af patenterede nøgler, tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til nøgler, matchende låse og avancerede låsesystemer. Vi kan også hjælpe, hvis du blot overvejer at omkode dine låse.

Kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk og hør meget mere om vores produktkatalog og services inden for nøgler.

INDHENT TILBUD HER ➜

god pris på robuste nøgler

Mest populære nøgletyper

Traditionelle nøgler

Vi forhandler naturligvis de traditionelle nøgler, som ofte bruges i private boliger, men der er stor forskel på de gamle nøgler med runde hoveder og de nye mere sikre nøglemodeller. Mange nøgler med det runde hoved er forældede og er ikke velegnede til yderdøre.

Vi anbefaler, at de kun benyttes til rum og skabe uden større værdi, da de ganske enkelt ikke er sikre nok. En forældet nøgle kan frit kopieres uden nøglekort / sikkerhedskort, og den tilhørende lås er hverken boresikret eller dirkesikret, hvilket betyder, at den er forholdsvis nem at bryde op.

Vi forhandler de traditionelle nøgler, der både er boresikrede og indeholder mere end 6 stifter, hvilket giver en god sikkerhed til yderdøre i private boliger.

Elektroniske nøgler

Elektroniske nøgler er populære blandt dem, der ønsker en endnu højere sikkerhed i enten det private hjem eller i erhverv og institutioner.

Med elektroniske nøgler får du et utal af muligheder, og med nogle elektroniske nøgler har du endda mulighed for at åbne, låse og kontrollere døren med en APP. Til erhverv, kontorer, institutioner og lignende kan det elektroniske system kombineres med mekaniske nøgler, så døre med brug for højere sikkerhed kan bestyres elektronisk, mens døre uden samme høje sikkerhedsbehov kan åbnes mekanisk.

Døre der åbnes med pinkode og kontrolleres med APP er populære, da de har et yderst højt sikkerhedsniveau, og der kan vinkes farvel til den mekaniske nøgle.

Nøglebrikker og nøglekort

Nøglebrikker tillader dig at få adgang til et rum nemt og hurtigt. Nøglebrikkerne har et meget højt sikkerhedsniveau, da nøglekortene er sværere at kopiere.

Både i private hjem og i virksomheder er nøglebrikker populære, da håndværkere og lignende kan tillades midlertidig adgang, hvorefter nøglebrikken kan ændres i bestemte timer på dagen eller helt annulleres. Mister du nøglebrikken kan du desuden nemt spærre nøglekortet, så du ikke skal bekymre dig.

Nøglebrikker er et særdeles populært valg hos boligbyggerier, hvor der er høj gennemstrømning af medarbejdere, beboere og håndværkere. Nøglebrikkerne kan desuden fås i alle former og farver, samt med eget logo eller navn på.

 

Nøglesmed anmeldelse

Pas på 3d print af nøgler

UNDGÅ ULOVLIG 3D NØGLEKOPIERING

3D printere bliver mere og mere populære, og de beskrives bedst som en maskine, der bygger plast-objekter i tre dimensioner ud fra et tilhørende program. Disse 3D-printere kan også kopiere dine nøgler - også uden at tyven har adgang til nøglerne. Programmerne bliver nemlig altid bedre, og nu kan tyve med en printer genskabe nøglerne udelukkende ud fra et billede eller din nøgle, hvis den f.eks. er lånt ud.

Der findes dog nøgler, der ikke kan 3D kopieres. Nogle af disse kopisikrede nøgler produceres selv i en 3D-printer, hvilket muliggør at gemme de fysiske kendetegn, der ellers er udgangspunktet for kopiering af traditionelle nøgler. I stedet er de kodet, så kun det tilhørende låsesystem kan interagere med nøglen.

 

OMFATTENDE LØSNINGER FOR ALLE

Nøgler der er sikrede mod 3D-kopiering, er velegnede for både private og virksomheder i alle størrelser. Teknologien er i sandhed klar til fremtidens udfordringer på området. Vi fører de bedste løsninger på markedet og tilbyder f.eks. EVVA MSC nøglen som er sikret mod 3D print. Derfor kan du hos os finde 3D-sikrede låsesystemer til både hængelåse, dørlåse samt specialløsninger.

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål til, hvordan du kan øge din sikkerhed mod 3D nøglekopiering, er du velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12. Du kan også skrive en e-mail til bagger@bagger-laase.dk.

 

Sikring mod 3D print af nøgler

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst