Nøgler

ROBUSTE NØGLER TIL ALLE TYPE DØREBESTIL NY ELLER KOPI AF NØGLE

Nøgler er ikke bare nøgler. Modellerne varierer markant, både hvad angår sikkerhedsniveau, udformning og pris. Hvilken type nøgle, du bør vælge afhænger af mange forskellige faktorer. Vi har et stort udvalg af robuste og forsikringsgodkendte nøgler fra anerkendte mærker såsom bl.a. RUKO og EVVA.

+ Hvis du søger ny nøgle til bilen eller motorcyklen så klik her.

Hvad enten du skal have lavet flere kopier af dine nøgler, mistet nøglerne, ønsker at udskifte dit eksisterende låsesystem eller gerne vil investere i mere højkvalitets nøgler til et nybyggeri, så kan vores faguddannede låsesmede rådgive dig til den helt rigtige nøgleløsning. Du kan benytte vores online nøglebestilling, hvis du gerne vil bestille dine nøgler online.

 

 

GAMLE NØGLER FORRINGER SIKKERHEDEN

Hvis dine nøgler er mere end ti år gamle, så bør du få dem efterset af en uddannet låsesmed for at vurdere, om de bør udskiftes. Nøgler som er slidte eller utidssvarende, nedsætter sikkerhedsniveauet markant og gør det nemmere for indbrudstyve at tvinge sig adgang til ejendommen. Som hovedregel anbefaler vi alle vores kunder at vælge nøgler med minimum seks stifter, som er svære at kopiere.

 

RING ALLEREDE I DAG

Vi er din faguddannede samarbejdspartner, som leverer alt i nøgler til både private og virksomheder. Ud over vores omfattende sortiment af patenterede nøgler, tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til nøgler, matchende låse og avancerede låsesystemer. Vi kan også hjælpe, hvis du blot overvejer at omkode dine låse.

Kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk og hør meget mere om vores produktkatalog og services inden for nøgler.

Modtag et uforpligtende tilbud på nye nøgler

Pas på 3d print af nøgler

UNDGÅ ULOVLIG 3D NØGLEKOPIERING

3D printere bliver mere og mere populære, og de beskrives bedst som en maskine, der bygger plast-objekter i tre dimensioner ud fra et tilhørende program. Disse 3D-printere kan også kopiere dine nøgler - også uden at tyven har adgang til nøglerne. Programmerne bliver nemlig altid bedre, og nu kan tyve med en printer genskabe nøglerne udelukkende ud fra et billede eller din nøgle, hvis den f.eks. er lånt ud. 

Der findes dog nøgler, der ikke kan 3D kopieres. Nogle af disse kopisikrede nøgler produceres selv i en 3D-printer, hvilket muliggør at gemme de fysiske kendetegn, der ellers er udgangspunktet for kopiering af traditionelle nøgler. I stedet er de kodet, så kun det tilhørende låsesystem kan interagere med nøglen.

GODE RÅD: Læs vores artikel om sikre låse og nøgler.

OMFATTENDE LØSNINGER FOR ALLE

Nøgler der er sikrede mod 3D-kopiering, er velegnede for både private og virksomheder i alle størrelser. Teknologien er i sandhed klar til fremtidens udfordringer på området. Vi fører de bedste løsninger på markedet og tilbyder f.eks. EVVA MSC nøglen som er sikret mod 3D print. Derfor kan du hos os finde 3D-sikrede låsesystemer til både hængelåse, dørlåse samt specialløsninger.

 

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål til, hvordan du kan øge din sikkerhed mod 3D nøglekopiering, er du velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12. Du kan også skrive en e-mail til bagger@bagger-laase.dk.

Top

Ring op her - Døgnvagt service