Postkasseanlæg til opgang

POSTKASSEANLÆG TIL ERHVERV OG OPGANGEPostkasseanlæg til etageejendomme og erhverv

Vi forhandler et bredt udvalg af postkasseanlæg til etageejendomme og virksomheder. Vores udvalg tæller blandt andet postkasseanlæg fra Renz (tidligere MEFA), Scantron og Allux, som er nogle af de førende producenter inden for postkasseanlæg.

Her går funktionalitet og kvalitet hånd i hånd, uden at det går ud over kreativiteten – postkasseanlæggene er stilrene og tidløse i deres udtryk.

 

Design, kvalitet og sikkerhed

Det rigtige postkasseanlæg skal have effektiv sikkerhed, høj funktionalitet og et æstetisk passende design. Vi har udvalgt produkterne, der via stærk konstruktion og fokus på æstetiske muligheder, producerer postkasseanlæg i særklasse, der kan leve op til vores kunders kvalitetskrav. 

Søger du et postkasseanlæg til din virksomhed eller etageejendom i høj kvalitet, kan vi altså tilbyde produkter fra markedets stærkeste producenter.

 

Bliv hjulpet på vej – ring til os i dag

Hvilken løsning, der bedst opfylder dine behov, afhænger typisk af flere forhold. Vi lytter engageret til dine ønsker og foreslår en løsning på baggrund af behovene. Med afsæt i stor erfaring giver vi gode råd og vejledning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Modtag det bedste tilbud på et postkasseanlæg

POPULÆRE POSTKASSEANLÆG BRANDS

Renz postkasseanlæg

Renz A/S er Nordens største producent af postkasseanlæg og erhvervsbrandet til MEFA, hvilket målretter private. Begge brands hører under 'Renz Group'.

Postkasseanlæg fra Renz kommer i alverdens design, farver og størrelser, og passer til etageejendomme og erhverv med alle type behov. Udover fleksibelt og æstetisk flot design, er Renz postkasseanlæg kendetegnet ved høj sikkerhed.

Sortimentet indeholder bl.a. vægmonterede og indbyggede løsninger, samt frontpaneler og standere.

Du har desuden mulighed for at vælge speciallavede detaljer til postkasseanlægget, hvilket eksempelvis indebærer LED-belysning, navneskilte eller højttalergitre.

 

Scantron postkasseanlæg

Digitale postkasseanlæg med navne-display og elektroniske låse fra Scantron leverer højteknologiske og moderne løsninger, der gør din bygning endnu smartere.

Det indebærer bl.a. at du ikke længere skal bekymre dig om navneskilte, da anlægget indeholder digitale LCD navne-displays. Derfor henvender postkasseanlægget fra Scantron sig særligt til bygninger med høj udskiftning.

Det strømlignede design giver desuden postkasseanlægget et moderne og futuristisk udseende. Et Scantron postkasseanlæg er en del af deres FlexAir-system, der leverer en totalløsning inden for sikkerhed og nem brugeroplevelse for alle i ejendommen.

Det indebærer bl.a. at du kun kan bruge én smart nøglebrik til dørtelefonanlæg, adgangskontrol og postkasseanlægget.

 

Allux postkasseanlæg

Allux er en del af firmaet, Juliana, der er danskejet. Designet er omdrejningspunktet for Allux-postkasseanlæg, som vi er stolte af at kunne tilbyde.

Ligesom Renz postkasseanlæg kommer Allux’ i forskellige former og størrelser, så de kan tilpasses bygningen.

Deres sortiment indeholder bl.a. de æstetiske modeller i 'Design-serien', de stilfulde modeller i 'Patricier-serien', samt de funktionelle modeller i 'System-serien', der henvender sig til etageejendomme og virksomheder.

Uanset dine behov og ønsker, kan du altså finde en løsning fra Allux, der imødekommer disse. Du kan desuden få tilbehør i form af metalskilte, metalnumre og foliebogstaver og folietal efter ønske.

 

FÅ TILBUD PÅ POSTKASSEANLÆG ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst