Cookiepolitik
Nødudgang, panikbeslag og flugtveje til erhverv

PANIKBESLAG & NØDUDGANGELØB IKKE RISIKOEN - FÅ STYR PÅ ALLE NØDUDGGANGE

Det kan være fatalt, hvis der opstår en nødsituation i en virksomhed og der ikke er taget højde for nødudgange.

Vi tilbyder derfor de bedste sikkerhedsløsninger på markedet inden for panikbeslag og nødudgange, som effektivt forebygger skader og uheld i forbindelse med nødsituationer som brand og lignende alvorlige situationer.

Med vores panikbeslag og andre beslag til nødudgange tager du aktivt hånd om dine ansattes sikkerhed.

 

+ EKSEMPEL PÅ NØDUDGANGS LØSNING

Panikbeslag & nødudgangsbeslag

 

HVORDAN VIRKER PANIKBESLAG?

Panikbeslag sørger for, at døren automatisk åbner, såfremt folk bliver presset imod den. Dermed undgår man, at paniksituationer udvikler sig fatalt. I tilfælde af f.eks. brand kan der også nemt opstå en paniksituation, specielt hvis der er mange mennesker til stede. 

Derfor er det et krav i bygningsreglementet fra brandmyndighederne, at enhver bygning udformes således, at evakuering nemt kan ske uden brug af nøgle. Ved at montere de godkendte panikbeslag 'EN 1125' eller 'EN 179' (bestemmelserne for CE-mærkning) som vi tilbyder, er du sikker på at leve op til gældende sikkerhedskrav.

 

EN-STANDARDER FOR PANIKBESLAG

Siden 2010 har det været et krav, at alle panikbeslag skal være godkendt i henhold til de nyeste revisioner af 'EN 1125' og 'EN 179'. Hvilken af modellerne du skal vælge, afhænger af hvor beslagene skal anvendes. 'EN 1125' er designet til brug i bygninger, som bruges af offentligheden, såsom skoler, butikker, biografer med videre.

'EN 179' er til bygninger, som udelukkende bruges af personer, som er bekendte med flugtvejen, det vil sige arbejdspladser uden offentlig adgang. Er du i tvivl om, hvilket panik beslag, du skal vælge, bør du altid vælge 'EN 1125'. Du er også meget velkommen til at kontakte os og få yderligere information. 

Modtag et uforpligtende tilbud på panikbeslag

ANBEFALET LØSNINGER VED NØDUDGANGE

Panikbeslag ved nødudgang (DS/EN 1125)

Hvis du driver et erhverv, hvor der dagligt samles mange mennesker, så er panikbeslag den optimale løsning, der garanterer, at man uden nøgle kan komme ud af et lokale eller en bygning.

Beslagene er nødvendige alle steder, hvor der er mange mennesker samlet, eller hvor menneskerne ikke ved, hvor flugtvejene er. Det kan være alt lige fra et storcenter til et museum eller en arena, hvor der hurtigt kan opstå nødsituationer.

Med godkendte panikbeslag sikrer du derved, at medarbejdere, kunder eller andre, kan komme ud i tilfælde af brand eller lignende nødtilfælde.

Nogle panikbeslag er markeret som godkendte til situationer med brand, hvorimod almindelige panikbeslag er godkendte til flugtveje ved paniksituationer.

 

Nødudgangsbeslag (DS/EN 179)

Et nødudgangsbeslag er et beslag, der placeres ved nødudgange. Beslaget bruges udelukkende ved nødudgange, og derfor egner løsningen sig bedst til steder, hvor dem, som færdes der, kender stedet godt på forhånd. Det vil sige, at man ville forvente, at de kender til nødudgangene.

Risikoen for panik vil derfor forventes at være lav, fordi de daglige brugere kender stedet. Der færdes også typisk et mindre antal eller de samme mennesker de steder, hvor nødudgangsbeslaget er den optimale løsning.

Det kan være alt lige fra arbejdspladser til andre bygninger uden offentlig adgang og restauranter. Nødudgangsbeslaget sikrer flugtveje, og nogle er også særligt godkendte til branddøre.

 

Flugtvejsterminal ved nødudgang

Vi anbefaler, at du bruger flugtvejsterminaler sammen med panik- og nødudgangsbeslag. Flugtterminalen har nemlig til hensigt at sikre ukorrekt brug af flugtvejene.

Hvis der eksempelvis ikke er slået alarm, vil terminalen sikre, at åbningen af døren vil forsinkes med op til 15 sekunder. På den måde kan man forebygge uautoriseret brug af nøddøre. Flugtvejsterminaler er især uundværligt steder, hvor tyveri eller andre ulovlige handlinger udføres via flugtveje f.eks. i et shoppingcenter eller på et stadion i forbindelse med koncerter.

Du kan vælge situationer, hvor terminalen ikke skal forsinke adgangen f.eks. i forbindelse med en brandalarm. Systemet er derfor fleksibelt og kan tilpasses både ADK-systemer og diverse mekaniske låse.

 

VI HJÆLPER MED ALLE TYPER NØDUDGANGE OG NØDBESLAG ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst