Content watched by Whocopied.me
Nødudgang og flugtveje til erhverv

PANIKBESLAG & NØDUDGANGELØB IKKE RISIKOEN - FÅ STYR PÅ SIKKERHEDEN

Det kan være fatalt, hvis der opstår en nødsituation i en virksomhed, på en institution eller fabrik og der ikke er taget højde for nødudgange.

Vi tilbyder derfor de bedste sikkerhedsløsninger på markedet inden for panikbeslag og nødudgange, som effektivt forebygger skader og uheld i forbindelse med nødsituationer som brand og lignende situationer. Med vores panikbeslag og beslag til nødudgange tager du aktivt hånd om dine ansattes sikkerhed.

 

HVORDAN VIRKER PANIKBESLAG?

Panikbeslag sørger for, at døren automatisk åbner, såfremt folk bliver presset imod den. Dermed undgår man, at paniksituationer udvikler sig fatalt. I tilfælde af f.eks. brand kan der også nemt opstå en paniksituation, specielt hvis der er mange mennesker til stede. 

Derfor er det et krav i bygningsreglementet fra brandmyndighederne, at enhver bygning udformes således, at evakuering nemt kan ske uden brug af nøgle. Ved at montere de godkendte panikbeslag EN179 eller EN1125 som vi tilbyder, er du sikker på at leve op til gældende sikkerhedskrav.

 

EN-STANDARDER FOR PANIKBESLAG

Siden 2010 har det været et krav, at alle panikbeslag skal være godkendt i henhold til de nyeste revisioner af EN1125 og EN179. Hvilken af modellerne du skal vælge, afhænger af hvor beslagene skal anvendes. EN1125 er designet til brug i bygninger, som bruges af offentligheden, såsom skoler, butikker, biografer med videre.

EN179 er til bygninger, som udelukkende bruges af personer, som er bekendte med flugtvejen, det vil sige arbejdspladser uden offentlig adgang. Er du i tvivl om, hvilket panik beslag, du skal vælge, bør du altid vælge EN1125. Du er også meget velkommen til at kontakte os og få yderligere information.

Modtag et uforpligtende tilbud på nødudgange

SALTO PANIK BAR

VI ANBEFALER SALTO PANIK BAR

SALTO Panic Bar sikrer dine nødudgang ved at kombinere den højeste sikkerhed med brugervenlighed. Det er en avanceret løsning, som muliggør kontrol med nødudgange via et innovativt elektronisk låsesystem. Det er med andre ord en effektiv kontrol-foranstaltning, der øger sikkerheden væsentligt.

I kombination med adaptorsæt kan SALTOs elektroniske låse monteres på panikbeslag fra de førende fabrikanter. Med et moderne æstetisk design komplimenterer SALTO Panic Bar ethvert arkitektonisk udtryk og kan således indgå i enhver sammenhæng – privat såvel som offentligt.

Læs mere om vores andre SALTO Systems løsninger her.

PROFESSIONELLE LØSNINGER

Gå ikke på kompromis med sikkerheden, lad altid en faguddannet låsesmed sikre dine nødudgange. Vi er grundige og professionelle og sørger for, at alt fungerer optimalt og lever op til dine ønsker.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk og hør mere vores panikbeslag.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst