Ava Security

Forhandler af Ava SecurityProaktiv AI-drevet overvågning fra AVA

Det internationale sikringsfirma, AVA Security, har etableret sig som en moderne, nytænkende og vigtig producent inden for sikkerhed og overvågning.

Deres store fokus på cloud- og AI-baserede sikkerhedsløsninger har været med til at vise, hvor let og hurtigt virksomheder kan etablere et fuldt operationelt videosikkerhedssystem i hele organisationen med bl.a. følgende løsninger:

 

AVA Aware Cloud System

 

AVA Cloud Connector

 

AVA CLoud Storage

 

AVA har gjort videoovervågning mere overskueligt

AVA Cloud er AVAs intelligente videoovervågningssystem, der har gjort det muligt for virksomheder at blive kvit med fyldte harddrives, kompliceret udstyr og IT-afhængighed. AVA Cloud er i stedet et cloudbaseret videoovervågningssystem, der består af AI-kameraer og et cloudbaseret management-system.

AVA Cloud giver direkte adgang til højkvalitets videodata, mens det bruger indbygget AI-software til at foretage analyser af billede- og video-dataen direkte på kameraet. Det står i modsætning til et traditionelt overvågningssystem, hvor systemet først skal sende sin data til en ekstern enhed for at udføre en analyse af hvad der fremkommer på kameraet.

+ GUIDE: Læs om alle regler for videoovervågning

Derudover behøver I med AVA Cloud aldrig bekymre jer om lagringsplads og båndbreddebegrænsninger, der kan ende med at koste jer adgang til kritisk, vigtigt data. Videoovervågningskameraerne på AVA Cloud registrerer i stedet proaktivt al usædvanlig bevægelse fra køretøjer og mennesker, hvormed systemet automatisk udløser alarmsystemet bag.

 

AVA Security

 

AVA dækker sikkerhedsbehovet for mange firmaer

AVA Cloud er ikke alene jeres virksomheds mulighed for at få intelligent videoovervågning, der er simplere og langt mere proaktivt end traditionel videoovervågning.

Det er også jeres mulighed for kraftigt at reducere driftsomkostninger forbundet med sikkerhedssystemer, og det gør det bl.a., fordi I ikke længere får brug for komplekst udstyr, hvis vedligeholdelse er bundet op på én type specialuddannede medarbejdere.

Det gør det også, fordi I ikke længere får brug for omfattende lokal infrastruktur, der skal understøtte jeres overvågningssystem – AVA Cloud håndterer alle opgraderinger og optimering helt automatisk, når I først har etableret det.

Derudover kan I forvente fordele som: 

  • Et intelligent overvågningssystem med indbyggede, højteknologiske sikkerhedstiltag, der afholder hackere fra at få adgang til jeres data
  • Et automatisk back-up system til nødstilfælde (fx ved server-nedbrud)
  • En central platform til at gennemse al data – både fra det lokale og internationale kontor
  • Et let skalerbart overvågningssystem
  • Et AI-system der gør det muligt at tilgå al data, kameraet har optaget af én enkel person, bil etc. uden manuelt at skulle afsøge jeres data 

Kontakt os på 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for at høre mere om AVA løsningerne. Som officiel forhandler kan vi tilbyde kompetent vejledning om deres produkter, så I kan få et overvågningssystem, der matcher fremtidens sikkerhedsbehov.

Spørg vores AVA ekspert Jan

Skal vi tage en snak om AVA muligheder?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære løsninger fra AVA

AVA Aware Cloud

 

AVA Aware Cloud Video Management System

AVA videoovervågningssystemet er baseret på 'AVA Aware Cloud Video Management System', hvilket gør det muligt for virksomheder at beskytte værdier, bygninger og personale ved hjælp af kameraer med indbygget intelligent videoanalyse i realtid.

AVA Aware platformen har AI-læringsmekanismer indbygget til at analysere på og advare om usædvanlig aktivitet. Platformen gør det muligt for jer at lave specialiseret søgninger i jeres video-data for at fange specifikke hændelser eller betingelser, såsom bevægelsesdetektering eller ansigtsgenkendelse. Dette kan hjælpe dig med hurtigt at reagere på potentielle trusler eller hændelser.

AVA Aware kan ligeledes integreres med jeres eksisterende sikkerhedstiltag som sensorer, adgangskontrolsystemer, erhvervsalarm og andre kommunikationssystemer i jeres bygninger.

AVA Aware er et omkostningseffektivt valg for virksomheder, der ønsker at forbedre deres sikkerhed uden tunge omkostninger forbundet.

 

AVA Cloud Connector

 

AVA Cloud Connector

Hvis du ønsker at integrere jeres nuværende overvågningskameraer med AVA Aware platformen og få adgang til alle de mange fordele ved AVA Aware, skal du have fat i en AVA Cloud Connector.

AVA Cloud Connector er et plug-and-play-system, der let kan integreres med jeres nuværende TVO-anlæg for at give alle tilknyttet kameraer nye evner inden for intelligent videoanalyse, mens det ultimativt vil reducere jeres driftsomkostninger. Denne udregning laver vi gerne for dig.

Ved at gøre jeres eksisterende overvågningssystem til et proaktivt system, der har smartere søge- og analysefunktioner, og som i realtid kan genkende usædvanlige aktiviteter, der viser sig for jeres kameraer, vil I træde ind i en simplere, mere fleksibel og langt mere intelligent tidsalder for videoovervågning, uden at erstatte jeres nuværende sikkerhedsinfrastruktur. 

I samler naturligvis også alle kameraer på samme software eller app, så det er mest brugervenligt for alle.

 

AVA Cloud Storage

 

AVA Cloud Storage

Eftersom AVA Security baserer deres innovationer på cloudbaseret data og intelligent teknologi, så er AVA Cloud Storage designet til at give virksomheder en sikker, skalerbar og omkostningseffektiv måde at lagre og få adgang til videoklip fra deres videokameraer.

En af de største fordele ved at bruge AVA Cloud Storage er, at den eliminerer behovet for, at virksomheder investerer i dyre on-premises lagringsinfrastrukturer. I stedet kan de lagre deres videoklip i skyen og få adgang til dem fra hvilken som helst placering med en internetforbindelse. 

En anden fordel ved AVA Cloud Storage er, at den er meget skalerbar. Dette betyder, at virksomheder nemt kan øge eller formindske deres lagringskapacitet efter behov, uden at skulle købe yderligere hardware eller infrastruktur. 

Udover at være omkostningseffektiv og skalerbar er AVA Cloud Storage også designet til at være meget sikker. Den bruger avancerede kryptering og sikkerhedsprotokoller til at beskytte data mod uautoriseret adgang. 

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst