GDPR

Privatlivspolitikker & Databehandleraftale



Privatlivspolitikker

Bagger Låse & Alarm A/S er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at Bagger Låse & Alarm A/S er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger Bagger Låse & Alarm A/S behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

 

Dataansvarlig

Bagger Låse & Alarm A/S CVR-nr. 27920004, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse, telefon 70 20 21 12, e-mail bagger@bagger-laase.dk er dataansvarlig.

 

Vores privatlivspolitikker og persondata information:

+ Privatlivspolitik - Ansøgere og medarbejdere hos Bagger Låse & Alarm A/S

+ Privatlivspolitik - Nuværende og tidligere kunder hos Bagger Låse & Alarm A/S

+ Privatlivspolitik - TV-overvågning hos Bagger Låse & Alarm A/S

 

Ekstra information angående TV-overvågning

OBS! Bemærk at Bagger Låse & Alarm A/S kun gemmer Tv-overvågnings optagelser i 8 dage.

 

Cookiepolitik

Du kan læse vores cookiepolitik her.

 

Databehandleraftale

+ Kan downloades her.

 

Indsigt
Anmodning vedrørende indsigelse skal foregå via Bagger Låse & Alarm A/S’ hjemmeside:

  • Der skal søges via hjemmesiden, https://bagger-laase.dk/om-os, via en formular under menupunkt ”Om os” der vil videresendes til den dataansvarlige.
  • Der bliver sendt elektronisk kvittering for modtagelse via mail.
  • Den dataansvarlige vil tage kontakt til den pågældende person.
  • Der skal fremvises identifikation af den på pågældende som anmoder om indsigelse på Bagger Låse & Alarm A/S’ adresse (Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse)

Nødvendige identifikationsbevis:

  • Sygesikringsbevis
  • Kørekort eller pas med vellignede billede.
  • Herefter vil den dataansvarlige vurdere om anmodningen er berettiget.
  • Hvis den dataansvarlige vurderer at behandlingen af den pågældende persons data forsat er nødvendigt skal den dataansvarlige forklare den registrerede, at der er foretaget en konkret vurdering af hensynene og ved at begrunde, hvorfor at indsigelsen ikke kan imødekommes.
  • Hvis anmodning er berettiget eller der tale om anden form for lovgivning vil oplysningerne blive slettet.

Hvorefter der laves dokumentation for den pågældende har fået slettet de ønskede oplysninger. 

 

Henvendelse
Henvendelse vedrørende Bagger Låse & Alarm A/S behandling af personlige oplysninger skal ske til:

Att: Den Dataansvarlige på e-mail: bagger@bagger-laase.dk 

Indsigtsanmodning i mine persondata
Top

Ring op her - Døgnvagt service