Dahua Kamera

DahuaTotale løsninger fra Dahua

Selvom Dahua mest er kendt for deres overvågningskameraer, så tilbyder Dahua alt inden for sikkerhedssystemer.

Dahua er lig med kvalitetsprodukter til enhver type virksomhed eller bolig og deres systemer er anerkendte i branchen og efterprøvede på alle type bygninger og private boliger.

Produkterne er udelukkende udført i holdbare materialer og de er alle designet til specifikke formål, hvilket gør deres løsninger utroligt grundige.

 

Dahua Kamera

Dahua Termiske Kamera

Dahua Kamera Software

 

Udvidet videokameraer med røgalarmer

Det er normalt at have røgalarmer i de fleste bygninger. Dahua tager dog brandsikring et skridt videre med deres varmefølsomme overvågningskameraer.

I stedet for at opfange røg, som normale brandalarmer, kan kameraerne måle, hvis temperaturen stiger, hvorefter systemet kan advare de nødvendige personer.

Dahua tilbyder også komplette løsninger, som blandt andet går over WiFi og integrerer mange moduler samtidig. En bygning, der kan kommunikere internt, er sikrere end en bygning, hvor alt fungerer individuelt.

Derfor laver Dahua løsninger, som er lidt ud over det sædvanlige hvad angår intern kommunikation i systemet.

 

 + OPLEV HISTORIEN OM DAHUA

  

Verdensomspændende sikkerhed

Har du brug for et videoovervågningssystem eller et komplet sikkerhedssystem, så er Dahua en mulighed for dig. Hvis du er interesseret i at høre mere om Dahua eller andre af vores løsninger indenfor videoovervågning eller større TVO-anlæg, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig med at skræddersy en løsning, så det passer præcis til dine behov. Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for yderligere rådgivning.

Kontakt os og forhør dig om Dahua
Filer:

POPULÆRE PRODUKTER FRA DAHUA

Dahua Kamera

Der findes forskellige serier alt efter kravene til kameraet, eksempelvis er Ultra-serien beregnet til professionelle, som efterspørger innovativ teknologi og fremragende kvalitet.

Eco-Savvy-serien tilbyder høj 4K kvalitet og dækker mange firmaers behov til overvågning. Duhua tilbyder også en mere budgetvenlige serie kaldet Lite-serien til mindre virksomheder og mindre områder.

Kendetegenet ved kameraer fra Dahua er at de har flere smarte egenskaber, som gør identificeringen af mennesker lettere. Blandt andet har nogle kameraer fra Dahua 'Face Recognition', hvilket vil gøre det lettere at spore eksempelvis en tyvs ansigt.

Derudover producerer Dahua IP-kameraer, som overfører videosignalet via IP-netværk.

 

Dahua Termiske Kamera

Et termisk kamera fra Dahua kan fungere under selv sparsom eller ligefrem ingen belysning. En lyskilde er dermed ikke en forudsætning for kameraets ydeevne.

Med et termisk kamera kan man forebygge og alarmeres om, hvis nogle områder begynder at overophede. Det er altså et godt værktøj til at forhindre, at der opstår brand. Ikke blot private hjem men i særdeleshed større arealer såsom benzintanke, lufthavne og industribygninger kan have gavn af et termisk kamera. 

Dahua har tre forskellige serier af termiske kameraer, som matcher forskellige behov og formål. Et termisk kamera har en lang rækkevidde for termisk varmesøgning. Desuden findes der også en hybrid, som både sporer termisk varme og synlighed.

 

Dahua Kamera Software

Dahua skaber fysiske kvalitetsprodukter og deres softwareprodukter afspejler ligeledes deres høje ambitionsniveau med hensyn til kvalitet.

Duhua tilbyder 4 forskellige software versioner: DSS Premium, DSS Compact, Easy4ip og IVS.

Derfor har Dahua en bred vifte af software-løsninger til forskellige behov. Kendetegnende for Dahua software er brugervenlighed og de mange muligheder via PC eller mobile enheder. 

Dahuas 'VMS software' er en central del i et sikkerhedssystem uanset størrelse. DSS softwaren passer til professionelle brugere i både små og store applikationer.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DAHUA ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst