EVVA 3KS & 4KS

EVVA Nøgler & LåseEFFEKTIV SIKRING MOD BANKENØGLER

Med EVVA låsesystemer opnår du effektiv beskyttelse mod indbrud. Låsesystemerne produceres i robuste og innovative designs, som aktivt sikrer ejendommene eller boligen mod bankenøgler.

 

EVVA låsesystem nøgler

Du får patenterede 6-stift combi-systemer med sidekodning, kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle, høj dirkesikkerhed samt ekstra sikkerhed ved bestilling af nye nøgler i form af sikkerhedskort og PIN-kode.

EVVA låsesystemer kombinerer effektive og pålidelige sikkerhedssystemer med innovative og brugervenlige løsninger, der sikrer dig den ultimative oplevelse af sikkerhed uden forstyrrelse.

 

EVVA 4KS

EVVA 3KS

EVVA MCS

 

EPS COMBI SYSTEM - EN FLEKSIBEL OG ØKONOMISK LØSNING

Med et låsesystem fra EVVA har du mulighed for at kombinere cylindre i forskellige sikringskategorier og stadig bevare patenterede nøgler. Alle låsesystemer fra EVVA er dirkesikre og godkendt i F&P Sikrings højeste kategori. Et låsesystem fra EVVA imødekommer altså alle krav til et moderne, fleksibelt og brugervenligt låsesystem. EVVA har desuden patent på EPS serien indtil 2027.

Hvis du har brug for at høre mere omkring EVVA eller andre låsesystemer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for personlig rådgivning eller skriv på bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og forhør dig om EVVA

POPULÆRE SERIER FRA EVVA

EVVA 3KS

EVVAs fremtidssikrede, 2024 patenterede 3-kurve-system, er en revolution inden for låseteknik. Med sit fjederløse princip, mange kombinationsmuligheder og høje slidstyrke er EVVA 3KS det ideelle sikkerhedssystem til de fleste byggerier.

EVVA 3KS fjederløse stifter tilbyder en praktisk vendbar nøgle, høj modstandskraft mod snavs og is, borebeskyttelse af cylinderhus og tromle samt høj sikkerhed i forbindelse med bestilling af nøgler. EVVA 3KS er 100% dirkefri og godkendt i F&P Sikrings højeste kategori.

Takket være kombinationen af 3 uafhængige mekaniske og magnetiske kodesystemer, gives der næsten ubegrænsede kombinationer, indbygget udborings- og udtrækningssikring samt borebeskyttelse af cylinderhus og tromle.

 

EVVA MCS

EVVA MCS (Magnetic Code System) er et af verdens sikreste låsesystemer, udviklet af EVVA i samarbejde med 'Det Tekniske Universitet' i Wien. Systemet er særligt velegnet til byggerier, hvor der kræves maksimal sikkerhed samt komplekse adgangsniveauer.

I dag bør dit låsesystem være sikret mod 3D-print, da dine nøgler ellers lettere kan kopieres ved hjælp af de smarte 3D-printere, der dukker op hos mange private og ikke kun erhverv længere.

EVVA MCS er et af de to låsesystemer i verden, der i dag er sikret mod 3D-print. Systemet består nemlig af én magnetisk og to mekaniske klassifikationer. Det gør det derfor til et absolut innovativt og sikkert valg, når du skal vælge et nyt låsesystem.

 

EVVA ICS

EVVA ICS er det rigtige valg til låsesystemer, der stiller høje krav til kompleks struktur. Den høje sikkerhed som EVVA ICS leverer, skyldes bl.a. den special-designede nøgleform, kvalitetstestet låse-autorisation og det forbedrede pin-system, der beskytter mod uautoriseret kopiering.

De robuste EVVA ICS-nøgler skannes i det special-designede ICS-cylinderhus, der sikrer låsens robusthed. Det ergonomiske greb, specialdesignede spids og vendbare nøgledesign gør desuden denne løsning særdeles brugervenlig.

EVVA ICS er i sandhed fremtidens nøgle, og EVVA har patent på designet til 2029. Dette system indgår allerede i små og store sikkerhedsløsninger i bygninger over hele verden. Du kan ligeledes opnå disse fordele.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EVVA ➜ 

EVVA 4KS

Fordele ved EVVA 4KS

4KS-låsesystemet er det mest modstandsdygtige låsesystem fra EVVA, som er yderst fordelagtigt til erhverv, hvor der er høje sikringskrav.

Fordelene ved 4KS-låsesystemet er bl.a., at cylinderkonstruktionen og den fjederløse teknologi medfører et ekstremt robust system. Den komplekse opbygning af låsen gør, at systemet er beskyttet mod både boring og udtræk af tromle. Med andre ord er låsen sikret, så ulovlige åbninger ikke kan lade sig gøre.

 

Ideelt til udsatte miljøer

EVVA 4KS egner sig specielt godt til erhverv, der er særligt udsatte. Det kan f.eks. være alt lige fra store industrivirksomheder til shopping centre.

Steder der kræver et højt sikkerhedsniveau, kan drage fordel af den komplekse struktur, som er kendetegnende for EVVA 4KS-låsesystemet. Systemet kan på baggrund af sin store modstandsdygtighed også bruges steder, hvor der er mange forskellige brugere som f.eks. universiteter, detailkæder og mange andre former for institutioner.

 

EVVA 4KS

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst