EVVA 3KS & 4KS

EVVA Nøgler & LåseEffektiv sikring mod bankenøgler med EVVA

Med EVVA låsesystemer opnår du effektiv og gennemtestet beskyttelse mod indbrud. Låsesystemerne produceres i robuste og innovative designs, som aktivt sikrer ejendommene eller boligen mod bankenøgler.

EVVA låsesystemer kombinerer effektive og pålidelige sikkerhedssystemer med innovative og brugervenlige løsninger, der sikrer dig den ultimative oplevelse af sikkerhed uden forstyrrelse.

Nogle af vores mest efterspurgte EVVA-serier:

 

EVVA låsesystem nøgler

 

Fordele ved EVVA låsesystemer

  • Høj dirke sikkerhed
  • Kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle
  • Patenterede 6-stift combi-system med sidekodning
  • Opfyldelse af den europæiske sikringsstandard 'DS/EN 1303'
  • Ekstra sikkerhed ved bestilling af nye nøgler i form af sikkerhedskort og PIN-kode

 

EVVA er en fleksibel & prisvenlig løsning

Med et låsesystem fra EVVA har du mulighed for at kombinere cylindre i forskellige sikringskategorier og stadig bevare patenterede nøgler. Alle låsesystemer fra EVVA er nemlig dirkesikre og godkendt i 'F&P Sikrings' højeste sikkerhedskategori.

Et låsesystem fra EVVA imødekommer altså alle krav til et moderne, fleksibelt og brugervenligt låsesystem. 

Hvis du har brug for at høre mere omkring EVVA eller andre låsesystemer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 for personlig rådgivning eller på bagger@bagger-laase.dk for et uforpligtende tilbud.

Besøg også gerne vores fysiske butikker i Slagelse, Ballerup, Kalundborg, Holbæk eller Ringsted, hvor vi ofte har forskellige EVVA produkter udstillet. 

Spørg vores EVVA ekspert Kristian

Skal vi tage en snak om EVVA mulighederne?

Kristian Bagger

Indehaver & Projektleder

70 20 21 12

Kristian Bagger Profilbillede

Populære serier fra EVVA

EVVA 4KS

 

4KS er topserien fra EVVA

4KS låsesystemet er det mest modstandsdygtige låsesystem fra EVVA, som er yderst fordelagtigt til virksomheder, hvor der er høje sikringskrav.

Fordelene ved 4KS-låsesystemet er bl.a., at cylinderkonstruktionen og den fjederløse teknologi medfører et ekstremt robust system. Den komplekse opbygning af låsen gør, at systemet er beskyttet mod både boring og udtræk af tromle. Med andre ord er låsen særdeles professionelt sikret, så ulovlige åbninger ikke kan lade sig gøre.

Bygninger der kræver et højt sikkerhedsniveau, kan drage fordel af den komplekse struktur, som er kendetegnende for EVVA 4KS-låsesystemet. Systemet kan på baggrund af sin store modstandsdygtighed også bruges steder, hvor der er mange forskellige brugere som f.eks. universiteter, detailkæder og mange andre former for institutioner.

 

 EVVA 3KS

 

3KS er et robust og sikkert 3-kurve-system

3KS var i sin tid en revolution inden for låseteknik. Med sit fjederløse princip, mange kombinationsmuligheder og høje slidstyrke var 3KS i mange år det ideelle sikkerhedssystem til mange byggerier.

EVVA 3KS fjederløse stifter tilbyder en praktisk vendbar nøgle, høj modstandskraft mod snavs og is, borebeskyttelse af cylinderhus og tromle samt høj sikkerhed i forbindelse med bestilling af nøgler. EVVA 3KS er 100% dirkefri og godkendt i F&P Sikrings højeste kategori.

Vi tilbyder stadig service af 3KS, men anbefaler 4KS til installation af nye låsesystemer, da 4KS er en forbedret udgave af 3KS, med patent frem til 2037. Patentet til 3KS udløber i 2024.

 

 EVVA MCS

 

MCS er et unikt magnetisk låsesystem

EVVA MCS (Magnetic Code System) er et af verdens sikreste låsesystemer, udviklet af EVVA i samarbejde med 'Det Tekniske Universitet' i Wien. Systemet er særligt velegnet til byggerier, hvor der kræves maksimal sikkerhed samt komplekse adgangsniveauer.

I dag bør dit låsesystem være sikret mod 3D-print, da dine nøgler ellers lettere kan kopieres ved hjælp af de smarte 3D-printere, der dukker op hos mange private og ikke kun erhverv længere.

EVVA MCS er et af de to låsesystemer i verden, der i dag er sikret mod 3D-print. Systemet består nemlig af én magnetisk og to mekaniske klassifikationer. Det gør det derfor til et absolut innovativt og sikkert valg, når du skal vælge et nyt låsesystem.

 

 EVVA ICS

 

ICS er ideel til komplekse låsekrav

EVVA ICS er det rigtige valg til låsesystemer, der stiller høje krav til kompleks struktur. Den høje sikkerhed som EVVA ICS leverer, skyldes bl.a. den special-designede nøgleform, kvalitetstestet låse-autorisation og det forbedrede pin-system, der beskytter mod uautoriseret kopiering.

De robuste EVVA ICS-nøgler skannes i det special-designede ICS-cylinderhus, der sikrer låsens robusthed. Det ergonomiske greb, specialdesignede spids og vendbare nøgledesign gør desuden denne løsning særdeles brugervenlig.

EVVA ICS er i sandhed fremtidens nøgle, og EVVA har patent på designet til 2029. Dette system indgår allerede i små og store sikkerhedsløsninger i bygninger over hele verden. Du kan ligeledes opnå disse fordele.

 

EVVA EPS

 

EPS sikrer mod opdirkning og nøglekopiering

Blandt EVVAs nyeste låsesystemer finder man EPS-låsesystemet, der både sikrer en optimal beskyttelse i private hjem, men som også er et populært system til boligbyggerier, kontorbyggerier og andre steder, hvor man bruger et hovednøglesystem. EPS er et solidt låsesystem, der er kommet til via en grøn produktion samt EVVAs store erfaring med låsesystemer, og så er systemet bag denne lås patentbeskyttet helt frem til 2041.

Den høje sikkerhed bag EPS låsesystemet er blandt andet resultatet af en særlig teknologi, der er indbygget i låsesystemet og nøglen. Denne teknologi tillader låsesystemet at genkende, om nøglen er blevet manipuleret, hvilket bidrager til et utroligt højt sikkerhedsniveau for såvel virksomheder som private, der har valgt EPS låsesystemet.

 

EVVA Duo Pro

 

Duo Pro befinder sig i højeste sikkerhedsniveau

Duo Pro låsesystemet har stor modstandsdygtighed og der befinder sig i sikringsniveau 60, hvilket er et af de absolut højeste sikkerhedsniveauer.

Dette sikkerhedsniveau er en blåstempling af Duo Pros modstandsdygtighed i forbindelse med f.eks. indbrud, hvorfor Duo Pro er et låsesystem, der ofte benyttes i erhvervsbygninger, hvor yderdøre er særligt udsat. Duo Pro er særligt populær i kontor og erhverv, da Duo Pros låsesystem er enormt fleksibelt.

Duo Pro tillader medarbejderen eller andre nøgleholdere at have blot én nøgle, der giver adgang til de steder, der er relevante for nøgleholderen. Hvilke steder der er relevante bestemmes af virksomhedsejeren, og nøglerne kan let omkodes, hvis der skulle opstå nye behov for den enkelte nøglebærer.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst