Honeywell brandalarm

Honeywell Forhandler & MontørInnovative totalløsninger fra Honeywell

Vi forhandler, installere og rådgiver om et stort udvalg af produkter fra Honeywell, der leverer effektive løsninger til at øge sikkerheden inden for bl.a. brandanlægtalevarsling og erhvervsalarmer.

 

Honeywell brandalarm

 

Honeywell Talevarsling

 

Honeywell nødbelysning

 

Honeywell ved at smarte systemer skal tale sammen

Honeywell leverer udelukkende produkter og samlet løsninger af meget høj kvalitet, hvilket medfører maksimal sikkerhed.

Mange virksomheder bruger produkter fra Honeywell, fordi det er muligt at få flere forskellige enheder til at tale sammen. Når forskellige sikkerhedssystemer ikke taler sammen, er det ofte et tegn på lav sikkerhed, og derfor er Honeywells systemer attraktive for rigtig mange virksomheder.

Det er muligt at udvide og opgradere løsningerne, så du opnår en unik løsning tilpasset jeres konkrete behov – kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om jeres muligheder.

 

+ Sådan arbejder vi med brandsikring:

 

Brandbrochure

 

En brandalarm, der tilpasser sig miljøet

Brandalarmer fra Honeywell er udstyret med IQ8Quad O2T-detektorer, som giver dig muligheden for et brandalarmssystem, der tager højde for sine omgivelser.

De unikke Honeywell detektorer gør det muligt, at du kan vælge forskellige parameterindstillinger, hvorefter detektoren tilpasser sig det miljø, som den befinder sig i. På den måde bliver brandalarmsystemet optimal, især i brancher som: 

Detektorerne er optimale i lokaler, hvor der er store temperaturforskelle f.eks. i et åbent parkeringshus eller steder med højt niveau af vanddamp som f.eks. på hoteller. Systemet kan tilmed skelne røg fra en teaterscene fra røg i et brandtilfælde, og derfor er detektorerne optimalt at bruge i virksomheder og institutioner.

 

+ Sådan virker IQ8Quad O2T

Få rådgivning om Honeywell ➜

 

Fokus på brugervenlighed og maksimal sikkerhed

Uanset hvilken løsning du vælger fra Honeywell, er der fokus på innovation og brugervenlighed. Har du brug for rådgivning i forbindelse med Honeywell løsninger eller andre råd om brandsikring, er du velkommen til at kontakte os.

Vi rådgiver dig gerne på 7020 2112 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk.

Spørg vores Honeywell ekspert Jan

Jeg har mere end 30 års erfaring med brandsikring

Jan Holde

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære løsninger fra Honeywell

ABA-anlæg

Med brandalarmer og større ABA-anlæg fra Honeywell får du et brandalarmssystem, der er meget tilpasningsparat og derfor hurtigere kan bygges op efter bygningens behov og omstændigheder.

Honeywell brandanlæg er udført i et elegant design med teknologi, der øger sikkerheden markant. Brandalarmerne er desuden fremtidssikret og de kan dermed omstilles og kommunikere med ny teknologi, får du en kvalitetssikret brandalarm i virksomheden.

Med f.eks. Honeywell Life Safety-systemet får du et brandsystem, der kan tilpasses små virksomheder såvel som store og mere komplicerede bygninger.

 

AVA anlæg

I bygninger hvor der skal tages ekstra hensyn til småbørn eller ældre mennesker (f.eks. i skoler eller sygehuset) er det vigtigt, at det er muligt at give en effektiv varsling i så god tid som muligt, hvis man befinder sig i en krisesituation.

For at varslingen når ud til alle i bygningen, er det vigtigt med et fleksibelt system. Systemet 'Honeywell Life Safety INTEVIO' kan bruges i både små og store virksomheder og offentlige institutioner.

Med mange højtalerudgange er systemet optimalt til at dække de fleste områder. Varslingsanlægget kan både bruges til varsling og til ’almindelige’ informationer via højtalerne i hverdagen.

 

Honeywell nødbelysning

Ifølge bygningsreglementet skal nye bygninger være udstyret med nødbelysning ved alle udgange og på det område kan vi levere innovative systemer fra Honeywell.

LIFE-X serien fra Honeywell leverer strøm, når der opstår strømsvigt, samtidigt med at systemet er fleksibelt, så du kan få en løsning, der passer til dine nuværende lokaler eller nybyggeri planer.

LIFE-X er udstyret med LED, som naturligvis overholder den gældende lovgivning. Installationen er tilmed nemmere, hvilket giver et komplet system med mange forskellige muligheder, men som er nemt at anskaffe sig.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst