Honeywell brandalarm

HoneywellSmarte systemer taler sammen

Vi forhandler et solidt udvalg af produkter fra Honeywell, der leverer effektive løsninger til at øge sikkerheden inden for bl.a. brandalarmertalevarsling og erhvervsalarmer.

 

Honeywell brandalarm

Honeywell Talevarsling

Honeywell nødbelysning

 

Honeywell leverer udelukkende produkter og samlet løsninger af meget høj kvalitet, hvilket betyder maksimal sikkerhed.

Mange virksomheder bruger produkter fra Honeywell, fordi det er muligt at få flere forskellige enheder til at tale sammen. Når forskellige sikkerhedssystemer ikke taler sammen, er det ofte et tegn på lav sikkerhed, og derfor er Honeywells systemer attraktive for virksomheder.

 

Når forskellige sikkerhedssystemer ikke taler sammen, er det ofte et tegn på lav sikkerhed

 

Det er muligt at udvide og opgradere løsningerne, så du opnår en unik løsning tilpasset jeres konkrete behov – kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om jeres muligheder.

 

En brandalarm, der tilpasser sig miljøet

Brandalarmer fra Honeywell er udstyret med IQ8Quad O2T-detektorer, som giver dig muligheden for et brandalarmssystem, der tager højde for sine omgivelser.

Det gør det muligt, at du kan vælge forskellige parameterindstillinger, hvorefter detektoren tilpasser sig det miljø, som den befinder sig i. På den måde bliver brandalarmssystemet optimal især i brancher som: 

Systemet er også optimalt i lokaler, hvor der er store temperaturforskelle f.eks. i et åbent parkeringshus eller steder med højt niveau af vanddamp som f.eks. på hoteller. Systemet kan tilmed skelne røg fra en teaterscene fra røg i et brandtilfælde, og derfor er systemet optimalt at bruge i virksomheder og institutioner.

Detektoren har en indbygget logik, der gør, at den tilpasser sig det enkelte miljø, som er fordelsagtigt i alle tilfælde.

 

+ SÅDAN VIRKER IQ8Quad O2T

 

Fokus på brugervenlighed og maksimal sikkerhed

Uanset hvilket løsning du vælger fra Honeywell, er der fokus på innovation og brugervenlighed. Har du brug for rådgivning i forbindelse med information om brandsikring fra Honeywell, er du velkommen til at kontakte os.

Vi rådgiver dig gerne via telefonen på 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om Honeywell
Filer:

POPULÆRE LØSNINGER FRA HONEYWELL

Brandalarm

Med brandalarmer fra Honeywell får du et brandalarmssystem, der er meget brugervenligt og derfor nemt kan bygges op efter de enkelte behov og omstændigheder.

Brandalamen er udført i et elegant design med teknologi, der øger sikkerheden markant. Med brandalarmer fra Honeywell, der er fremtidssikret og dermed kan omstilles og kommunikere med ny teknologi, får du en kvalitetssikret brandalarm i din virksomhed.

Med f.eks. Honeywell Life Safety-systemet får du et system, der kan tilpasses små virksomheder såvel som store og mere komplicerede bygninger.

 

Talevarsling

I bygninger hvor der skal tages ekstra hensyn til menneskerne (f.eks. i skoler eller sygehuset) er det vigtigt, at det er muligt at give en effektiv varsling i så god tid som muligt, hvis man befinder sig i en krisesituation.

For at varslingen når ud til alle i bygningen, er det vigtigt med et fleksibelt system. Systemet 'Honeywell Life Safety INTEVIO' kan bruges i både små og store virksomheder.

Med 128 højtalerudgange er systemet optimalt til at dække de fleste områder. Varslingssystemet kan både bruges til varsling og til ’almindelige’ informationer via højtalerne i hverdagen.

 

Honeywell nødbelysning

Ifølge lovgivningen skal nye bygninger være udstyret med nødbelysning ved alle udgange og på det område kan vi levere innovative systemer fra Honeywell.

LIFE-X serien fra Honeywell leverer strøm, når der opstår strømsvigt, samtidigt med at systemet er fleksibelt, så du kan få en løsning, der passer til dine nuværende lokaler eller nybyggeri planer.

LIFE-X er udstyret med LED, som naturligvis overholder den gældende lovgivning. Installationen er tilmed nemmere, hvilket giver et komplet system med mange forskellige muligheder, men som er nemt at anskaffe sig.

 

FÅ MERE RÅDGIVNING OM HONEYWELL ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst