myRENZbox Renz

Renz PostkassesystemFuld fokus på erhverv med Renz

Renz A/S er en innovativ virksomhed, der udvikler og producerer postkasseanlæg til erhverv i dansk kvalitet og design. 

I 2017 skiftede MEFA erhvervsløsninger navn til Renz, så MEFA kører videre til private, mens Renz kan have fuld fokus på produkter til erhverv. Begge brands er en del af RenzGroup, som er Europas førende producent af postkasser, postkasseanlæg og pakkepostanlæg.

 

+ Oplev MyRenzBox konceptet:

Få rådgivning om myRENZbox ➜

 

Design, sikkerhed og funktionalitet

Hos Renz er design, sikkerhed og funktionalitet i fokus på alle deres løsninger. Produkterne er lavet i materialer af den bedste kvalitet og er produceret i et flot og stilrent design.

Som leverandør af store postkassesystemer og pakkepostkasser, er det desuden vigtigt, at brugervenlighed er i top. Det må aldrig blive indviklet for brugeren at sende eller afhente pakker og det har Renz sørget for at det aldrig bliver med deres nye myRENZbox koncept.

 MyRenzBox app

 

Innovation i højsædet

Køb og salg på internettet er eksploderet, og vi bestiller, modtager og afsender pakker som aldrig før. Meget tyder på at det er en kontinuerlig stigende udvikling og ved at følge med denne udvikling kan Renz i dag levere innovative og brugervenlige løsninger, som gør pakkeforsendelser og pakkeafhentning så let som aldrig før.

Vi ønsker at være en del af denne udvikling og forhandler derfor Renz produkter, herunder myRENZbox. Kontakt os på 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om løsninger fra Renz eller om andre postkasseanlæg.

Spørg vores ekspert Martin

Skal vi tage en snak om RENZ mulighederne?

Martin Schrøder

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Martin Schrøder Profilbillede

Information om MyRenzBox

Tid til mere i hverdagen

Vi køber og bestiller varer på internettet som aldrig før. Vi fylder vores virtuelle indkøbskurve med alt fra tøj til elektronik til hverdagens dagligvarer. Der findes efterhånden ikke det, der ikke kan købes på internettet, og flere og flere ser fordelene i at få sendt pakker direkte til deres dør i stedet for at skulle i flere forskellige butikker for at finde det, de mangler.

Vores sprudlende nethandel har sat et øget pres på de danske posthuse, og ét er, at posthusene har svært ved at huse alle danskernes pakker, men et andet er, at vi ofte skal stå i lange køer på posthusene for at få udleveret vores pakker.

Renz har taget netop denne problematik op og har skabt et innovativt system, der gør det nemmere for alle at hente og afsende pakker, så tiden ikke skal bruges på posthuset.

 

Fremtiden flytter ind

Med Renz pakkepostanlæg myRENZbox er pakkeafhentning og pakkeforsendelser blevet meget nemmere for beboere i boligforeninger, etageejendomme, kollegier samt detailhandlernes Click&Collect. Med myRENZbox, er det slut med at vente på postbuddet og i lange køer på posthusene. Nu kan man på alle tider af døgnet hente eller sende sin pakke tæt på sin bolig i en brugervenlig og sikker pakkeboks fra Renz.

Fordele ved myRENZbox:

  • Brugervenligt for alle aldre
  • Alt i samme postkasseanlæg
  • Pakkelevering og afhentning hele døgnet rundt
  • Postkasseanlægget kan bruges indenfor og udenfor
  • Mulighed for mail, sms eller besked på app ved pakkemodtagelse
  • Nøglebrikker kan anvendes fra nuværende adgangskontrolsystem
  • Mulighed for mange typer størrelser, farver og funktioner efter behov
+ Se hvordan myRenzBox anvendes på kollegie

 

Nemmere at sende og hente pakker

Det innovative anlæg, myRENZbox kan både klare modtagelse og afsendelse af pakker. Når din pakke er klar til afhentning, får du besked via mail eller SMS, og med det samme efter kan du gå ned og hente din pakke i pakkeboksen. Systemet er både tilkoblet strøm og internet, så du automatisk får besked, når pakken er placeret i boksen og nemt kan åbne den med mobil app.

Pakkeboksene er velegnede til både indendørs og udendørs brug og kan integreres i jeres nuværende adgangskontrolsystem. Boksene er desuden yderst fleksible og fås i mange forskellige størrelser, moduler og kan nemt udvides senere hen ved behov. 

Vil du vide mere om de innovative pakkepostanlæg og de forskellige løsninger, som myRENZbox tilbyder, så kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Oversigt over funktioner

Renz postkassesystem

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst