myRENZbox fra Renz

Renz PostkasseanlægStyr på pakkerne med Renz

Renz A/S er en innovativ virksomhed, der udvikler og producerer postkasseanlæg til erhverv i dansk kvalitet og design. Med over 45 år i branchen (under brandet MEFA) har virksomheden fulgt med den rivende udvikling og er i dag en af de førende virksomheder inden for postkasseanlæg og pakkepostanlæg.

I 2017 skiftede MEFA erhvervsløsninger navn til Renz, så MEFA kører videre til private, mens Renz kan have fuld fokus på produkter til erhverv. Begge brands er en del af RenzGroup, som er Europas førende producent af postkasser og pakkepostkasser.

 

Design, sikkerhed og funktionalitet

Hos Renz A/S er design, sikkerhed og funktionalitet i fokus på alle deres løsninger. Produkterne er lavet i materialer af den bedste kvalitet og er produceret i et flot og stilrent design.

Som leverandør af store postkassesystemer og pakkepostkasser, er det desuden vigtigt, at brugervenlighed er i top. Det må aldrig blive indviklet for brugeren at sende eller afhente pakker og det har Renz A/S sørget for at det aldrig bliver med deres nye myRENZbox koncept.

 

+ OPLEV MYRENZBOX KONCEPTET

 

Innovation i højsædet

Køb og salg på internettet er eksploderet, og vi bestiller, modtager og afsender pakker som aldrig før. Meget tyder på at det er en kontinuerlig stigende udvikling og ved at følge med denne udvikling kan Renz A/S i dag levere innovative og brugervenlige løsninger, som gør pakkeforsendelser og pakkeafhentning så let som aldrig før.

Vi ønsker at være en del af denne udvikling og forhandler derfor Renz A/S produkter, herunder myRENZbox. Kontakt os på 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at høre mere om løsninger fra Renz A/S eller om andre postkasseanlæg.

Kontakt os og forhør dig om RENZ

INFORMATION OM MYRENZBOX

Tid til mere i hverdagen

Danskerne køber og bestiller varer på internettet som aldrig før. Vi fylder vores virtuelle indkøbskurve med alt fra tøj til elektronik til hverdagens dagligvarer. Der findes efterhånden ikke det, der ikke kan købes på internettet, og flere og flere ser fordelene i at få sendt pakker direkte til deres dør i stedet for at skulle i syv forskellige butikker for at finde det, de mangler.

Vores sprudlende nethandel har sat et øget pres på de danske posthuse, og ét er, at posthusene har svært ved at huse alle danskernes pakker, men et andet er, at vi ofte skal stå i lange køer på posthusene for at få udleveret vores pakker.

Renz A/S har taget netop denne problematik op og har skabt et innovativt system, der gør det nemmere for alle at hente og afsende pakker, så tiden ikke skal bruges på posthuset.


Fremtiden flytter ind

Med Renz A/S pakkepostanlæg myRENZbox er pakkeafhentning og pakkeforsendelser blevet meget nemmere for beboere i boligforeninger, etageejendomme, kollegier samt detailhandlernes Click&Collect. Med myRENZbox, er det slut med at vente på postbuddet og i lange køer på posthusene. Nu kan man på alle tider af døgnet hente eller sende sin pakke tæt på sin bolig i en brugervenlig og sikker pakkeboks fra Renz.

Fordele ved myRENZbox:

  • Pakkelevering og afhentning hele døgnet rundt
  • Alt i samme postkasseanlæg
  • Mulighed for mail, sms eller besked på app ved pakkemodtagelse
  • Postkasseanlægget kan bruges indenfor og udenfor
  • Nøglekort og brikker kan anvendes fra nuværende adgangskontrolsystem
  • Mulighed for mange type størrelser, farver og funktioner efter behov
  • Brugervenligt for alle

Se hvordan myRenzBox anvendes på kollegie

 

Nemmere at sende og hente pakker  

Det innovative anlæg, myRENZbox kan både klare modtagelse og afsendelse af pakker. Når din pakke er klar til afhentning, får du besked via mail eller SMS, og med det samme efter kan du gå ned og hente din pakke i pakkeboksen. Systemet er både tilkoblet strøm og internet, så du automatisk får besked, når pakken er placeret i boksen og nemt kan åbne den med mobil app.

Pakkeboksene er velegnede til både indendørs og udendørs brug og kan integreres i jeres nuværende adgangskontrolsystem. Boksene er desuden yderst fleksible og fås i mange forskellige størrelser, moduler og kan nemt udvides senere hen ved behov. 

Vil du vide mere om de innovative pakkepostanlæg og de forskellige løsninger, som myRENZbox tilbyder, så kan du kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

OVERSIGT OVER FUNKTIONER

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst