Vanderbilt tyverialarm

Vanderbilt ACT365 & SPC AlarmOpnå fuld kontrol med Vanderbilt

Som officiel partner af Vanderbilt International, mener vi at Vanderbilt fremstiller nogle af de absolut mest professionelle allround sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.

Deres 100 procent cloudbaserede management-system gør det nemt for de rette personer i virksomheden at tilgå indstillingerne til adgangskontrollen eller alarmen over hele verden.

Vanderbilt Forhandler

Med en sikkerhedsløsning, såsom ACT365, får du ikke bare professionel adgangskontrol og overvågningskameraer, men også et fuldt integreret softwaresystem med et væld af funktioner, som er nødvendige, når der er mange personer, i virksomheden der skal have adgang til samme bygning.

Software-systemet hedder 'ACT ACTpro Enterprise Software' og kan have ubegrænset døre og PC-klienter tilknyttet. ACTpro er naturligvis brugervenligt og kan kobles sammen med stort set alle typer TVO-anlæg

Vanderbilt Software

 

En integreret sikkerhed

De fleste låsesystemer lader dig kontrollere adgang med nøglebrikker. Vanderbilt tager skridtet videre og integrerer skemalægning, tidsbaseret adgang og overvågning i samme system. Det betyder, at du kan monitorere, hvornår bestemte personer anvender hvilke døre, samtidig med at du kan se optagelsen på kameraet.

Tiderne for hvornår dørene er tilgået kan i øvrigt eksporteres. Du kan desuden både gemme og dele overvågningsoptagelserne via Vanderbilt app'en, hvis der er behov for det.

Vi leverer og installerer Vanderbilts komplette sikkerhedssystemer og hjælper dig gerne med at skræddersy systemet til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om Vanderbilt produkter?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Vanderbilt SPC tyverialarm

Komplet sikkerhed med SPC tyverialarm

SPC-tyverialarmen er en af del af Vanderbilts moderne og kraftfulde SPC-sikkerhedsplatform.

Denne sikkerhedsplatform danner udgangspunkt for flere af Vanderbilts professionelle sikkerhedsløsninger og henvender sig særligt til offentlige institutioner og virksomheder, der har et ønske om et højt sikkerhedsniveau og muligheden for at samle alles ens sikkerhedsløsninger ét sted.

  

Bliv alarmeret på din egen måde

Vanderbilts SPC-platform er udviklet med hensyn til en omskiftelig hverdag, skiftende krav og nye behov, så I som virksomhed er fremtidssikret via denne platform.

I forlængelse af at SPC’s sikkerhedssystem er udviklet til at kunne samle jeres sikkerhedsløsninger et sted, er det nemlig også let at lave fremtidige systemudvidelser og opgraderinger, så jeres system altid er 'up to date' med jeres behov og branchekrav.

Faktisk kan SPC-systemet huse helt op til 2500 brugere og 512 forskellige sikkerhedszoner, og det er dermed et oplagt system at benytte i store virksomheder, hvor de administrative arbejdsgange hurtigt kan blive overvældende.  

Dette SPC-system fungerer i sig selv om både tyverialarm og digital nøglehåndtering, og derudover er anvendelsesmulighederne næsten utællelige. 

 

Modulér din hverdag med SPC tyverialarmen

Med et SPC sikkerhedssystem får du et hovedmodul, som kan kobles sammen med andre satellitmoduler. Satellitmodulerne kan variere alt efter, hvad der er behov for. Eksempelvis kan der tilkobles både bevægelsessensorer, overvågningskameraer samt låse på døre og vinduer.

Udvidelserne skal skabe et økosystem af sikkerhedsmoduler, der hjælper med at gøre arbejdsgangen lettere for både virksomheden og medarbejderne.

 

+ Oplev Vanderbilt SPC alarm

Vanderbilt service hos Bagger

Vanderbilt ACT 365

Vanderbilt ACT365 er cloudbaseret adgangskontrolsystem

ACT365 giver større virksomheder maksimal fleksibilitet og sikkerhed i at administrere og kontrollere adgangen til deres faciliteter. Som cloudbaseret løsning kan ACT365 give en række fordele:

 

+ Fleksibel og skalerbar løsning

ACT365 kan nemt tilpasses efter din virksomheds unikke behov og kan udvides i takt med, at din virksomhed vokser. Dette eliminerer behovet for dyre opgraderinger eller installationer og sikrer, at din adgangskontrol altid er på linje med dine krav.

 

+ Sikker og omkostningseffektiv

Ved at være cloudbaseret, eliminerer ACT365 behovet for lokal serverinfrastruktur, hvilket reducerer omkostningerne og kompleksiteten ved vedligeholdelse. Desuden opbevarer skyen alle dine data sikkert, hvilket sikrer, at de er beskyttet mod potentielle trusler. Du kan samtidigt tilgå ACT365, uanset hvor du befinder dig, så længe du har internetadgang.

 

+ Integreret sikkerhedssystem

ACT365 integrerer problemfrit med dit eksisterende brandanlæg eller tyverialarmsystem, hvilket skaber en fuldt ud samlet sikkerhedsløsning. Det giver dig en fuld oversigt over din virksomheds sikkerhed og letter administrative arbejdsopgaver. 

 

Kontakt vores Vanderbilt eksperter

Vanderbilt ACT365 leverer altså et højt sikkerhedsniveau, der er let at administrere og skalerer sammen med virksomhedens vækst. 

Som officiel partner til Vanderbilt har vi den nødvendige ekspertise og erfaring til at hjælpe din virksomhed med at implementere og optimere ACT365. Vi kan rådgive og stå for installationen, samt den efterfølgende service, så dit Vanderbilt system altid er opdateret med de nyeste sikkerhedsforbedringer.

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at opnå en mere sikker og effektiv hverdag ved hjælp af Vanderbilt løsninger. Lad os gøre det samme for din virksomhed.

 

Vanderbilt Control System ACT

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst