Vanderbilt tyverialarm

Vanderbilt ACT365 & SPC AlarmOpnå fuld kontrol med Vanderbilt

Som officiel partner af Vanderbilt International, mener vi at Vanderbilt fremstiller nogle af de absolut mest professionelle allround sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.

Deres 100 procent cloudbaserede management-system gør det nemt for de rette personer i virksomheden at tilgå indstillingerne til låsesystemet over hele verden.

Vanderbilt Forhandler

Med en sikkerhedsløsning, såsom ACT365, får du ikke bare professionel adgangskontrol og overvågningskameraer, men også et fuldt integreret softwaresystem med et væld af funktioner, som er nødvendige, når der er mange personer, der skal have adgang til samme bygning.

Softwaresystemet hedder 'ACT ACTpro Enterprise Software' og kan have ubegrænset døre og PC-klienter tilknyttet. Systemet er naturligvis brugervenligt og kan kobles sammen med stort set alle typer TVO-anlæg

Vanderbilt Software

 

+ Oplev Vanderbilt ACT365

Få rådgivning om Vanderbilt ➜

 

En integreret sikkerhed

De fleste låsesystemer lader dig kontrollere adgang med nøglebrikker. Vanderbilt tager skridtet videre og integrerer skemalægning, tidsbaseret adgang og overvågning i samme system. Det betyder, at du kan monitorere, hvornår bestemte personer anvender hvilke døre, samtidig med at du kan se optagelsen på kameraet.

Tiderne for hvornår dørene er tilgået kan i øvrigt eksporteres til Excel. Du kan desuden både gemme og dele overvågningsoptagelserne via Vanderbilt app'en, hvis der er behov for det.

 

Vanderbilt Control System ACT

 

Vi leverer og installerer Vanderbilts komplette sikkerhedssystemer og hjælper dig gerne med at skræddersy systemet til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om Vanderbilt produkter?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Vanderbilt SPC tyverialarm

Komplet sikkerhed med SPC tyverialarm

SPC-tyverialarmen er en af del af Vanderbilts moderne og kraftfulde SPC-sikkerhedsplatform.

Denne sikkerhedsplatform danner udgangspunkt for flere af Vanderbilts professionelle sikkerhedsløsninger og henvender sig særligt til offentlige institutioner og virksomheder, der har et ønske om et højt sikkerhedsniveau og muligheden for at samle alles ens sikkerhedsløsninger ét sted.

  

Bliv alarmeret på din egen måde

Vanderbilts SPC-platform er udviklet med hensyn til en omskiftelig hverdag, skiftende krav og nye behov, så I som virksomhed er fremtidssikret via denne platform. I forlængelse af at SPC’s sikkerhedssystem er udviklet til at kunne samle jeres sikkerhedsløsninger et sted, er det nemlig også let at lave fremtidige systemudvidelser og opgraderinger, så jeres system altid er up to date med jeres behov og branchekrav.

Faktisk kan SPC-systemet huse helt op til 2500 brugere og 512 forskellige sikkerhedszoner, og det er dermed et oplagt system at benytte i store virksomheder, hvor de administrative arbejdsgange hurtigt kan blive overvældende.  

Dette SPC-system fungerer i sig selv om både tyverialarm og digital nøglehåndtering, og derudover er anvendelsesmulighederne næsten utællelige. 

 

Vanderbilt Industries

Modulér din hverdag med SPC tyverialarmen

Med et SPC sikkerhedssystem får du et hovedmodul, som kan kobles sammen med andre satellitmoduler. Satellitmodulerne kan variere alt efter, hvad der er behov for. Eksempelvis kan der tilkobles både bevægelsessensorer, overvågningskameraer samt låse på døre og vinduer.

Udvidelserne skal skabe et økosystem af sikkerhedsmoduler, der hjælper med at gøre arbejdsgangen lettere for både virksomheden og medarbejderne.

 

Vanderbilt ACT 365

Vanderbilt ACT 365 er et cloudbaseret adgangskontrolsystem. Det giver virksomheder og organisationer mulighed for at administrere og kontrollere adgangen til deres faciliteter og ressourcer.

Med ACT 365 kan brugerne styre og overvåge adgangskontrol fra en centraliseret platform, der er tilgængelig via internettet. Det betyder derfor også, at du har kontrollere og administrere dit sikkerhedssystem fra alle steder (med internetadgang) og til alle tider. 

Systemet giver mulighed for at oprette og administrere brugerprofiler, definere adgangsniveauer, styre døre og porte, og generere rapporter om adgangshistorik og begivenheder.

Ved at være cloudbaseret giver ACT 365 også fleksibilitet og skalérbarhed, da det kan tilpasses virksomhedens behov og nemt udvides, hvis der er behov for det. Det eliminerer også behovet for at vedligeholde lokale servere eller infrastruktur og giver mulighed for fjernadgang og administration. 

Cloudbaseret adgangskontrol med Vanderbilt ACT 365 giver altså dig mulighed for at forblive forbundet til din virksomhed, uanset hvor du befinder dig. Det letter de administrative arbejdsgange og giver jer et system, hvor jeres adgangskontrol, brandsikring og tyverialarm alle arbejder sammen for at skabe det højest mulige sikkerhedsniveau hos jer.

 Her på siden kan du læse mere om, hvad I kan forvente med Vanderbilt ACT 365, og hvordan I kan udnytte det til at optimere flere arbejdsgange i jeres forretning.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst