Vanderbilt tyverialarm

Vanderbilt ACT365Få fuld kontrol over arbejdspladsen

Som officiel partner af Vanderbilt International, mener vi at Vanderbilt fremstiller nogle af de absolut mest professionelle allround sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.

Deres 100 procent cloudbaserede management-system gør det nemt for de rette personer i virksomheden at tilgå indstillingerne til låsesystemet over hele verden.

Vanderbilt Forhandler

Med en sikkerhedsløsning, såsom ACT365, får du ikke bare professionel adgangskontrol og overvågningskameraer, men også et fuldt integreret softwaresystem med et væld af funktioner, som er nødvendige, når der er mange personer, der skal have adgang til samme bygning.

Softwaresystemet hedder 'ACTE ACTpro Enterprise Software' og kan have ubegrænset døre og PC klienter tilknyttet. Systemet er naturligvis brugervenligt og kan kobles sammen med stort set alle typer TVO-anlæg

Vanderbilt Software

 

+ OPLEV VANDERBILT ACT365

 

En integreret sikkerhed

De fleste låsesystemer lader dig kontrollere adgang med nøglebrikker. Vanderbilt tager skridtet videre og integrerer skemalægning, tidsbaseret adgang og overvågning i samme system. Det betyder, at du kan monitorere, hvornår bestemte personer anvender hvilke døre, samtidig med at du kan se optagelsen på kameraet.

Tiderne for hvornår dørene er tilgået kan i øvrigt eksporteres til Excel. Du kan desuden både gemme og dele overvågningsoptagelserne via Vanderbilt app'en, hvis der er behov for det.

 

Vanderbilt Control System ACT

 

Vi leverer og installerer Vanderbilts komplette sikkerhedssystemer og hjælper dig gerne med at skræddersy systemet til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til os på mail bagger@bagger-laase.dk for rådgivning.

Kontakt os om Vanderbilt Control Systems

Vanderbilt SPC tyverialarm

Komplet sikkerhed med SPC tyverialarm

Selvom Vanderbilt er et nyere brand inden for sikkerhedsløsninger, er firmaet allerede velrenommerede og har mange succesfulde løsninger, og SPC alarmen er ét af dem.

SPC er et komplet sikkerhedssystem, der kan anvendes i mange forskellige konstellationer. Med SPC får du et system, der både fungerer som tyverialarm og nøglehåndtering. Systemet kan have op til 2500 brugere tilkoblet, hvilket giver SPC mange anvendelsesmuligheder.

  

Bliv alarmeret på din egen måde

SPC-systemet er let at brugerdefinere og tilpasse, så det fungerer præcis efter dine nøjagtige præferencer. Detaljeringsgaden er imponerende, og du kan endda selv bestemme, hvordan du vil alarmeres.

Skal du udvide systemet til andre bygninger, er det muligt at overføre indstillingerne direkte fra en enhed til en anden. Dette sikrer, at der ikke er noget, der bliver glemt, når du udvider din virksomhed. 

 

Vanderbilt Industries

Modulér din hverdag med SPC tyverialarmen

Med et SPC sikkerhedssystem får du et hovedmodul, som kan kobles sammen med andre satellitmoduler. Satellitmodulerne kan variere alt efter, hvad der er behov for. Eksempelvis kan der tilkobles både bevægelsessensorer, overvågningskameraer samt låse på døre og vinduer.

Udvidelserne skal skabe et økosystem af sikkerhedsmoduler, der hjælper med at gøre arbejdsgangen lettere for både virksomheden og medarbejderne.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst