VingCard

Vingcard (ASSA ABLOY)Maksimal sikkerhed og komfort for alle hotelgæster

VingCard (nu ejet af ASSA ABLOY) har i flere årtier været en af de førende på markedet inden for elektroniske dørlåse og sikringsskabe. VingCard produkter er kendetegnet ved avancerede låseløsninger, specielt egnet til hoteller. De mest udbredte VingCard produkter er:

Under brandet 'ASSA ABLOY Hospitality' tilbydes et fuldkomment sikkerhedssystem til adgangskontrol og administration, som kan tilpasses det enkelte hotels behov. 

 Vingcard rfid

 

Nem og trådløs adgang på hotellet

Ud over at være et fuldstændig trådløst system, som kan styres centralt fra, giver de fleste ASSA ABLOY Hospitality-løsninger også mulighed for styring via mobilen. Ved at installere en ganske simpel app, kan rette vedkommende fra alle steder i verden styre adgangssystemet fra en mobil eller tablet.

Ligeledes kan systemet automatisk sende sms’er til det relevante personale i tilfælde af, at der skulle opstå en fejl, hvis der er gæster på værelserne eller ved situationer, som gør feedback til hotelpersonalet relevant. 

 

Vingcard lås

 

Mange års erfaring med VingCard produkter

Vi besidder ekspertisen til at vejlede og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til at gøre den daglige gang så sikker og nemt som overhovedet muligt.

Vores sikringseksperter er altid klar til at svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå uklarheder med systemet. Ligesom med alle andre af vores produkter og services, har vi også døgnvagt på ASSA ABLOY Hospitality-løsninger, så hvis problemerne ikke kan klares over telefonen, er vores teknikere parat til at rykke ud, præcis når du har behov for det.

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring på telefon 70 20 21 12 for yderligere information om ASSA ABLOY Hospitality.

Spørg vores Vingcard ekspert Jan

Skal vi tage en snak om Vingcard løsninger?

Jan Holde

Sikringskonsulent hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Populære produkter fra VingCard

VingCard Essence

Avanceret sikkerhed og stilrent design

Essence er unik på den måde at alle låsekomponenter (selve kortlæseren og adgangskortet) er installeret i selve døren. Dette medfører et særdeles stilrent udtryk. Det minimalistiske design giver et futuristisk udtryk, som komplimenteres af den innovative teknologi.

Essence tilbyder bl.a. adgang via nøglekort, armbånd og telefoner. Det sikrer en optimal brugeroplevelse, der desuden leverer yderst effektiv sikkerhed. Essence er fremtidens låsesystem til bygninger, hvor mange mennesker kommer, men adgangen skal begrænses.

 

VingCard Classis RFID

Hurtig opgradering til Classic RFID

Med Classic modellen får du et problemfrit låsesystem, der virker for både gæster og personale med gyldigt nøglekort. Ønsker du at opgradere sikkerheden efterfølgende, og du allerede bruger den elektroniske Classic-lås, er Classic RFID den hurtigste måde at få kontaktløs adgangskontrol.

Der er kun brug for at tilføje én RFID-læser, så det er ikke nødvendigt at udskifte låsekassen eller dørhåndtaget. Du kan også gøre brug af mobiladgang, hvor du kan bruge din mobiltelefon som nøgle.

 

VingCard Signature

Stilfuld design og kompakt løsning

Signature og Signature RFID lever op til fremtidens teknologi inden for elektroniske dørlåse til hoteller verden over. De leverer effektive låsesystemer i tidsløst, sofistikeret design. Med Signature Decor får du desuden en mere eksklusiv, dekorativ løsning. Det er nemt at udskifte jeres nuværende standard Signature låsesystem med det smarte Signature RFID.

Dette gøres ved at erstatte kortlæseren med en lille digital boks, som sættes på døren. Det giver ingen forstyrrelser for gæsterne, og det er ikke nødvendigt at udskifte hverken håndtag, låsekasse eller lave boring.

 

VingCard Allure

Unik og innovativ elektronisk lås

Allure er enhver designers drøm og desuden findes der et væld af ekstraordinære funktioner, som også gør systemet til yderst sikkert.

Når der vælges et Allure låsesystem er der mulighed for at tilpasse produktet, så det netop passer til jeres stil. Der er flere forskellige glasfronter, farver og udseender. Panelet bliver monteret på væggen og oplyst med LED-lys, så de enkelte informationer tydeligt kan ses - også i mørke. Væg-læseren kan tilpasses i forhold til både intelligens og funktionalitet.

 

VingCard Elsafe

Stort udvalg af robuste sikringsskabe

Med elektroniske værdiskabe og pengeskabe fra Elsafe kan du skabe større sikkerhed for gæster eller kunder. Når gæster overnatter på jeres hotel, er det yderst vigtigt at skabe en tryg og god oplevelse. De bliver herigennem fri for unødvendige bekymringer og kan i stedet nyde deres ophold.

De stilrene Elsafe-produkter fokuserer på et flot og sofistikeret design. Der findes bl.a. modellerne Elsafe Infinity II, Elsafe Sentinel II og Elsafe Zenith, der alle kategoriseres som innovative og sikre værdiskabe.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst