VingCard

Vingcard (ASSA ABLOY Hospitality)MAKSIMAL SIKKERHED, OVERSKUELIGHED OG KOMFORT

ASSA ABLOY Hospitality - tidligere kendt som VingCard - har i flere årtier været en af de førende på markedet til at levere effektive sikkerhedsløsninger. Virksomheden er kendetegnet ved løbende at udvikle sine produkter, så de altid kan tilbyde en række moderne og tidssvarende kvalitetsløsninger til sikring.

Et ASSA ABLOY Hospitality-system er et fuldkomment system til sikkerhed og adgangskontrol, som kan tilpasses det enkeltes behov. Med ASSA ABLOY Hospitality får du en totalløsning, som dækker samtlige facetter af adgang og sikkerhed. Det har bl.a. gjort ASSA ABLOY Hospitality til en af de absolut bedst egnede sikkerhedsløsninger til hoteller og lignende.

 

+ OPLEV HISTORIEN BAG ASSA ABLOY HOSPITALITY

 

NEMT OG TRÅDLØST PÅ HOTELLET

Ud over at være et fuldstændig trådløst system, som nemt kan styres centralt fra, giver de fleste ASSA ABLOY Hospitality-løsninger også mulighed for styring via mobilen. Ved at installere en ganske simpel app, kan rette vedkommende fra alle steder i verden styre adgangssystemet fra en mobil eller tablet.

Ligeledes kan systemet automatisk sende sms’er til det relevante personale i tilfælde af, at der skulle opstå en fejl, hvis der er gæster på værelserne eller ved situationer, som gør feedback til hotelpersonalet relevant.

 

GARANTERET GOD SERVICE

Vi besidder ekspertisen til at vejlede og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til at gøre det daglige liv på hoteller så sikkert og nemt som overhovedet muligt. Derudover tilbyder vi ikke blot at installere, montere og vedligeholde det ASSA ABLOY Hospitality-system, du skal have. Vi leverer ligeledes support til dit system døgnet rundt.

Vores veluddannede medarbejdere er altid klar til at svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå uklarheder eller problemer med systemet. Ligesom med alle andre af vores produkter og services, har vi også døgnvagt på ASSA ABLOY Hospitality-løsninger, så hvis problemerne ikke kan klares over telefonen, er vores teknikere parat til at rykke ud, præcis når du har behov for det.

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring på telefon 70 20 21 12 for yderligere information om ASSA ABLOY Hospitality.

 

Kontakt os og forhør dig om Vingcard

Allure er enhver designers drøm og desuden findes der et væld af ekstraordinære funktioner, som også gør systemet til yderst sikkert.

Når der vælges et Allure-låsesystem er der mulighed for at tilpasse produktet, så det netop passer til jeres stil. Der er flere forskellige glasfronter, farver og udseender. Panelet bliver monteret på væggen og oplyst med LED-lys, så de enkelte informationer tydeligt kan ses - også i mørke. Væg-læseren kan tilpasses i forhold til både intelligens og funktionalitet.

 

Med elektroniske værdiskabe og pengeskabe fra Elsafe kan du skabe større sikkerhed for gæster eller kunder. Når gæster overnatter på jeres hotel, er det yderst vigtigt at skabe en tryg og god oplevelse. De bliver herigennem fri for unødvendige bekymringer og kan i stedet nyde deres ophold.

De stilrene Elsafe-produkter fokuserer på et flot og sofistikeret design. Der findes bl.a. modellerne Elsafe Infinity II, Elsafe Sentinel II og Elsafe Zenith, der alle kategoriseres som innovative og sikre værdiskabe.

 

Essence fra ASSA ABLOY Hospitality er elektroniske låsesystemer, som leverer moderne, pålidelige og fleksible sikkerhedsoplevelser. Den enkle brugeradgang samt høje sikkerhed gør desuden Essence yderst velegnet til hoteller, resorts og lignende. Låsesystemets minimalistiske design giver et futuristisk udtryk, som komplimenteres af den innovative teknologi.

Essence tilbyder bl.a. adgang via nøglekort, armbånd og telefoner. Det sikrer en optimal brugeroplevelse, der desuden leverer yderst effektiv sikkerhed. Essence er fremtidens låsesystem til bygninger, hvor mange mennesker kommer, men adgangen skal begrænses.

Classic er udviklet specielt til hotelbranchen. Med Classic får du et problemfrit låsesystem, der virker for både gæster og personale med gyldigt nøglekort.

Ønsker du at opgradere sikkerheden efterfølgende, og du allerede bruger den elektroniske Classic-lås, er Classic RFID den hurtigste måde at få kontaktløs adgangskontrol.

Der er kun brug for at tilføje én RFID-læser, så det er ikke nødvendigt at udskifte låsekassen eller dørhåndtaget. Du kan også gøre brug af mobiladgang, hvor du kan bruge din mobiltelefon som nøgle.

Signature og Signature RFID lever op til fremtidens teknologi inden for elektroniske låsesystemer til hoteller verden over. De leverer effektive låsesystemer i tidsløst, sofistikeret design. Med Signature Decor får du desuden en mere eksklusiv, dekorativ løsning. Det er nemt at udskifte jeres nuværende standard Signature låsesystem med det smarte Signature RFID.

Dette gøres ved at erstatte kortlæseren med en lille digital boks, som sættes på døren. Det giver ingen forstyrrelser for gæsterne, og det er ikke nødvendigt at udskifte hverken håndtag, låsekasse eller lave boring.

 

FÅ MERE VIDEN OM VINGCARD ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst