Zonith

Zonith Alarm forhandlerSikring mod overfald og alarmsituationer med Zonith

Med Zonith overfaldsalarmer, kontrolsystemer, brandalarmer og software opnår du optimal sikring med produkter af højeste kvalitet.

Den danske virksomhed Zonith har siden år 2000 leveret specialiserede sikringsløsninger, der tager udgangspunkt i produkter med høj brugervenlighed og nem tilslutning til eksisterende ordninger.

 

Zonith Overfaldsalarm

 

Zonith alarmkontrolsystem

 

Zonith Software

 

 

Indendørs og udendørs positionering i ét alarm-produkt

Zoniths overfaldsalarmer er både specialiserede og yderst teknologiske, men stadig nemme at bruge. Med en overfaldsalarm fra Zonith kan du opnå udendørs og indendørs positionering i ét og samme produkt.

Den enkelte alarmeringskanal er trådløst tilkoblet positioneringsskærme indendørs, men samtidig kobles enheden automatisk på telefonen og GPS, når man opholder sig udendørs. 

Zonith Overfaldsalarm

 

Disse funktioner er yderst brugbare, når det kommer til beskyttelse ved overfald, da der nemt og hurtigt kan reageres ved ét tryk på panikknappen. Overfaldsalarmerne og deres tilknyttede digitale software er ekstremt populære hos både store og små virksomheder, samt i offentlige institutioner. 

Zonith bruges også af mange virksomheder som brandsikkerhedssystem i samme setup. Ved fare for brand eller røg kan der hurtigt sendes besked ud til alle enheder som er tilkoblet Zonith.

Fordelen ved at samle flere systemer i samme er, at medarbejderne følger sig mere trykke og ved at vigtige meddelelser kører via ét samlet system - brugervenlig og høj tryghed for alle parter.

 

+ Se hvordan Zonith virker

Få mere rådgivning om Zonith ➜

 

Kontakt os for mere info om Zonith

Hvis du ønsker professionel rådgivning og anbefalinger om løsningerne fra Zonith eller andre overfaldsalarmer, så står vi til rådighed og giver altid et uforpligtende tilbud på en løsning som passer jeres behov.

Du kan kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om Zonith mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Mest populære løsninger fra Zonith

Zonith alarm ved overfald

Indhent priser på Zonith overfaldsalarmer ➜

 

Zonith Overfaldsalarm

De trådløse eller fastmonteret overfaldsalarmer fra Zonith danner grundlaget for, at enhver medarbejder kan gå trygt på arbejde.

Overfaldsalarmerne findes i forskellige modeller, men blandt de mest populære er Zoniths ID-kortholder, hvorfra indendørs og udendørs positionering kan opnås i samme produkt.

ID-kortholderen fungerer og ligner en almindelig kortholder, men har indbyggede knapper på bagsiden med sikkerhedsfunktioner.

Med kortholderen kan medarbejdere hurtigt slå alarm, og ved tilkobling til øvrigt Zonith software som f.eks. opsatte skærme eller Bluetooth til ens mobil, sendes direkte besked til vagtcentralen eller ønsket kontaktperson efter dit valg.

Ydermere tilbyder Zonith opsatte panikknapper og lignende alarm-udstyr til brug ved akutte situationer.

 

Zonith hos Bagger

 

Zonith alarmkontrolsystem

Zoniths populære alarmkontrolsystem er sammensat med respekt for den faglighed, som ligger bag enhver erhvervsalarm, men samtidig med fokus på nytænkning og digitalisering.

Med et alarmkontrolsystem fra Zonith opnås automatisk styring af både alarmsystemet, overfaldsalarmer og panikalarmer hos personale. Det betyder, at notifikationer fra den enkelte enhed hurtigt sendes til et valgt medie, f.eks. en smartphone eller tablet og på den måde øger alarmen sikkerheden endnu mere.

ACS, som alarmkontrolsystemet er kaldt, er altid aktivt, og med en høj intelligens tilkobler systemet sig automatisk den nærmeste medarbejder, hvis en alarm skulle lyde, og ingen respons findes.

Med ACS alarmkontrolsystemet fra Zonith sikres tryghed og sikkerhed med et højteknologisk produkt, der har alle de funktioner og egenskaber, som er nødvendige.

 

 

Zonith alarm control system

Spørg vores eksperter om Zonith ➜

 

Zonith hos Bagger

 

Zonith alarm app

Book møde om Zonith løsninger ➜

 

Zonith Software

Zoniths software og mobile app forstærker effektiviteten og brugervenligheden på tværs af alle deres produkter.

Softwaren tillader integration af de forskelliuge sikringsprodukter og automatiserer trådløs styring. Unikt er, at alarmeringer vises som pop-ups på mobile enheder for hurtig respons og du opnår derfor realtidsinformation om alarmeringer i bygningen.

Med Zonith softwaren får du et konkret overblik over individuelle og samlede alarmsystemer, og Zonith softwaren kan installeres på enhver computer, tablet eller mobiltelefon.

Den enkle visualisering gør det let at modtage, håndtere og forstå alarmer, hvilket giver et komplet overblik over sikkerhedssituationen.

 

Zonith hos Bagger

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst