Zonith

Zonith Alarm forhandlerSikring mod overfald på effektiv vis

Med Zonith overfaldsalarmer, kontrolsystemer, brandalarmer og software opnår du optimal sikring med produkter af højeste kvalitet.

Den danske virksomhed Zonith har siden år 2000 leveret specialiserede sikringsløsninger i både Danmark og udland, og med systemer, der har høj brugervenlighed og nemt kan tilsluttes eksisterende ordninger, er effektivitet sikret.

 

Zonith Overfaldsalarm

Zonith alarmkontrolsystem

Zonith Software

 

Indendørs og udendørs positionering i ét produkt

Zoniths overfaldsalarmer er både specialiserede og yderst teknologiske, men stadig nemme at bruge. Med en overfaldsalarm fra Zonith kan du opnå udendørs og indendørs positionering i ét og samme produkt.

Den enkelte alarmeringskanal er trådløst tilkoblet positioneringsskærme indendørs, men samtidig kobles enheden automatisk på telefonen og GPS, når man opholder sig udendørs.

 

Zonith Overfaldsalarm

 

Disse funktioner er yderst brugbare, når det kommer til beskyttelse ved overfald, da der nemt og hurtigt kan reageres ved ét tryk på panikknappen. Overfaldsalarmerne og deres tilknyttede digitale software er ekstremt populære hos både store og små virksomheder, samt i offentlige institutioner.

 

Der kan hurtigt reageres ved blot ét tryk

 

Zonith bruges også af mange virksomheder som brandsikkerhedssystem i samme setup. Ved fare for brand eller røg kan der hurtigt sendes besked ud til alle enheder som er tilkoblet Zonith.

Fordelen ved at samle flere systemer i samme er, at medarbejderne følger sig mere trykke og ved at vigtige meddelelser kører via ét samlet system - brugervenligt og optimalt for alle parter.

 

+ SE HVORDAN ZONITH VIRKER

 

Kontakt os for mere info om Zonith

Hvis du ønsker professionel rådgivning og anbefalinger om løsningerne fra Zonith eller andre overfaldsalarmer, så står vi til rådighed og giver altid et uforpligtende tilbud på en løsning som passer jeres behov.

Du kan kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller skriv til os på bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om Zonith

MEST POPULÆRE LØSNINGER FRA ZONITH

Zonith Overfaldsalarm

De revolutionerende og trådløse overfaldsalarmer fra Zonith udgør sammen med de resterende produkter grundlaget for, at enhver medarbejder kan gå trygt på arbejde.

Overfaldsalarmerne findes i forskellige slags, men blandt de mest populære og innovative er Zoniths ID-kortholder, hvorfra indendørs og udendørs positionering kan opnås i ét produkt.

Kortholderen fungerer og ligner en almindelig kortholder, men har indbyggede sikkerhedsfunktioner, der er diskrete men effektive.

Med kortholderen kan medarbejdere hurtigt slå alarm, og ved tilkobling til øvrigt software som f.eks. opsatte skærme eller BlueTooth på en smartphone, sendes direkte besked til vagtcentralen, der straks får overblik over, hvorfra alarmeringen kommer. 

Ydermere tilbyder Zonith opsatte panikknapper og lignende udstyr til brug ved akutte situationer.

 

Zonith alarmkontrolsystem

Zoniths populære alarmkontrolsystem er sammensat med respekt for den faglighed, som ligger bag enhver erhvervsalarm, men samtidig med et fokus på nytænkning, teknologi og digitalisering.

Med et alarmkontrolsystem fra Zonith opnås optimal sikkerhed gennem automatisk styring af både dag-til-dag alarmsystemer samt overfaldsalarmer og panikalarmer hos personale. Det betyder, at notifikationer fra den enkelte alarm nemt og hurtigt sendes til et valgt medie, f.eks. en smartphone og på den måde øger alarmen sikkerheden endnu mere.

ACS, som alarmkontrolsystemet er kaldt, er altid aktivt, og med en høj intelligens tilkobler systemet sig automatisk den nærmeste medarbejder, hvis en alarm skulle lyde, og ingen respons findes.

Med alarmkontrolsystemet fra Zonith sikres tryghed og sikkerhed med et højteknologisk produkt, der har alle de funktioner og egenskaber, som er nødvendige.

 

Zonith Software

Zonith har i sammenspil med sine alarmløsninger udviklet software, der giver alle produkter høj effektivitet og brugervenlighed.

Med Zoniths software er det muligt at tilkoble de forskellige sikringsprodukter til digitale systemer, så trådløs styring foregår automatisk.

Softwaren er nytænkende, innovativ og bidrager bl.a. til at pop-ups på pc'en giver hurtig lokalisering af en alarmering.

Desuden har Zonith udviklet egen app til smartphone, hvorpå det også er muligt at modtage oplysninger om alarmeringer.

Software til konkret overblik over hvert enkelt alarmsystem, samt alarmsystemerne som helhed kan installeres på alle standard pc’er.

Med enkel visualisering er det muligt at styre alle alarmer, at modtage og handle på alarmeringer og at opnå det store overblik over, hvorfra den enkelte alarmering kommer.

 

BOOK RÅDGIVNING OM ZONITH ➜ 

 

+ ZONITH ANVENDT I ERHVERV

+ ZONITH ANVENDT SOM PERSONLIG ALARM

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst