Aptus ASSA Abloy

Aptus sikkerhedssystem til ejendommeEt nøglefrit samfund – fremtiden er her med Aptus

Det er kun et spørgsmål om tid, før nøgler bliver overflødelige og man ikke længere smækker sig selv ude eller mister nøglen og ikke kan komme ind i sin bolig. 

Vi forhandler låsesystemer fra Aptus – et smart og visionært system, der er velegnet til alt fra studieboliger og kollegier til etageejendomme, lejligheder og boligselskaber. Steder, hvor der ofte kan være et mylder af mennesker, som skal have adgang til de rette steder på de rette tidspunkter og hvor sikkerhed af samme grund er ekstremt vigtigt. 

Aptus’ vision er et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd uden besværet, der er forbundet med nøgler. Målet er kort sagt at sikre tryggere boligområder og et behageligt boligmiljø.

 

Adgangskontrol, bookingsystem, porttelefoni og meget mere

I sin helhed består Aptus-systemet af alt fra energi, booking og adgangskontrol til software-programmer, lås & alarm, porttelefoni og kommunikation. Med udgangspunkt i jeres konkrete behov finder vi den bedste løsning.

Aptus-systemet er særligt velegnet til studieboliger og kollegier. Med Aptus får hver beboer i eksempelvis kollegiet en berøringsfri nøgle, som giver adgang til dennes lejlighed eller fælles gruppeværelser og studieværelser. Denne form for adgang sikrer, at den korrekte person får adgang til de korrekte værelser og lokaler. Det giver et trygt bolig- og arbejdsmiljø.

 

Kontakt os for mere information

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring til os i dag på telefon 70 20 21 12 og høre mere om, hvordan Aptus kan gøre hverdagen mere tryg og enkel for beboerne i din bygning. Vi står også til rådighed hvis du ønsker flere informationer om vores andre adgangskontrol eller låsesystemer løsninger.

Modtag et uforpligtende tilbud på Aptus
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst