Aptus Assa Abloy

Aptus sikkerhedssystem til ejendommeEt nøglefrit samfund: fremtiden er her med Aptus

I sikringsbranchen ved vi, at det kun er et spørgsmål om tid, før mekaniske nøgler bliver overflødige i vores hverdag, og at man i fremtiden hverken kan smække sig selv ude eller miste sine nøgler. Aptus fra ASSA ABLOY er et bevis på denne udvikling.

Aptus’ vision er et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd uden besværet, der ofte er forbundet med nøgler. Målet er kort sagt at sikre tryggere boligområder og et behageligt boligmiljø for alle involveret.

Aptus sikkerhedssystem er velegnet til alt fra studieboliger og kollegier til etageejendomme, lejligheder og boligselskaber.

Aptus låse og nøgler

Disse steder har det til fælles, at der ofte kan være en stor mængde mennesker, som skal have adgang til de rette indgange på de rette tidspunkter, og hvor høj sikkerhed af samme årsag er ekstrem vigtig for en god og effektiv hverdag. 

 

Behovet for mekaniske nøgler bliver mindre

"Aptus er en vigtig brik i retningen mod et nøglefrit samfund, hvor adgang til bygninger og faciliteter administreres og styres digitalt. Med Aptus kan brugerne tildele og administrere adgangsrettigheder på en fleksibel og sikker måde og eliminere behovet for fysiske nøgler og kort i fremtiden."

// Thomas Bagger, salgsdirektør hos Bagger Låse.

 

 

Adgangskontrol, bookingsystem, porttelefoni og mere?

Aptus er dog meget mere end bare et elektronisk låsesystem. Det er et sikkerhedssystem, der giver adgang til et væld af muligheder. I sin helhed består Aptus af alt fra energimonitorering, booking og kommunikations-platform til selve de elektroniske låse, alarmerne og dørtelefonerne.

Som nævnt er Aptus-systemet særligt velegnet til studieboliger og andre boligforeninger. Med Aptus får hver beboer nemlig sin egen berøringsfri nøglebrik, som giver adgang til vedkommendes lejlighed samt eventuelle fællesområder. 

 

Aptus sikkerhedssystem

 

Denne form for adgang sikrer, at personen udelukkende får adgang til de rette lokaler på de rigtige tidspunkter. Netop dette er med til at give et trygt bolig- og arbejdsmiljø for de, der dagligt færdes i boligområdet.

Følgende er blot et par af de områder, hvor Aptus særligt skiller sig ud: 

  • Software til overskuelig administration
  • Berøringsfri sikkerhedsløsning
  • Kommunikationssystemer med direkte information
  • Reservations- og bookingsystemer med effektivt brug
  • Nem administration af dørtelefoni og beboerinformation
  • Optimal adgangskontrol ved brug af Aptus nøgler
  • Effektiv ejendomsdrift med energimåling
  • Sikkerhed på lommen med Aptus’ smartphone apps  

 

Aptus app

 

Kontakt os for mere information

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring til os på telefon 70 20 21 12 og høre mere om, hvordan Aptus kan gøre hverdagen mere tryg og enkel for beboerne i jeres bygning.

Vi står også til rådighed hvis du ønsker flere informationer om vores andre adgangskontrol, dørtelefonanlæg eller låsesystemer løsninger.

Spørg vores ekspert Thomas

Skal vi tage en snak om Aptus mulighederne?

Thomas Bagger

Salgsdirektør hos Bagger Låse

70 20 21 12

Thomas Bagger Profilbillede

Største fordele ved Aptus

Aptus kommunikation

 

Overskuelig beboerinformation og kommunikation

Det brugervenlige kommunikationssystem som følger med Aptus, gør det nemt at videregive beskeder til beboerne i ejendommen. Desuden kan fælleslokaler eller andre lokaler også bookes via disse Aptus touchskærme.

Det er altså en platform, hvor mange forskellige tiltag kan udføres og hurtigt videregives til beboerne i ejendommen. Dermed er Aptus med til at skabe en bedre intern kommunikation, der får beboerne tættere sammen og holdt opdateret.

 

Aptus nøglebrikker

 

Én brik til alle indgange

Vælger du Aptus er det slut med at bruge tid på at udskifte låse og nøgler. Med Aptus kan alle indgange åbnes med bare én nøglebrik eller endda med telefonen.

Beboerne skal dermed kun have styr på deres ene nøglebrik eller telefon, og i boligforeningen er der sikret overskuelig kontrol over beboernes adgange. Vaskeriet kan desuden også bookes via den mobile app, der er til rådighed for beboerne.

 

Aptus samlet sikring

 

Forbind sikkerheden med andre løsninger

Aptus softwaren er også kompatibel med andre sikringsløsninger som f.eks. elektroniske låse fra Yale Doorman (Yale og Aptus ejes begge af ASSA ABLOY). 

Herved sikres den bedste og mest omkostningseffektive sikkerhedsløsning til boligejendomme uden at skulle udskifte eller omlægge det eksisterende sikkerhedssystem.

 

Aptus dørtelefoni

 

Moderne dørtelefoni gør det nemmere

Optimal sikkerhed opnås bedst ved brug af moderne dørtelefoni frem for en simpel dør med kodelås. Med Aptus’ softwaren får du et moderne system til dørtelefoni, der både er nemt for administrationen, beboerne og deres gæster.

Desuden er det ikke kun til hovedindgangen, men også ved indgang til garage, postkasser o.s.v., at Aptus’ systemet kan bruges, når beboere har brug for adgang.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst