Aptus ASSA Abloy

Aptus sikkerhedssystem til ejendommeEt nøglefrit samfund – fremtiden er her med Aptus

I sikringsbranchen ved vi, at det kun er et spørgsmål om tid, før nøgler bliver overflødige, og at man i fremtiden hverken kan smække sig selv ude eller miste sine nøgler. Aptus fra ASSA ABLOY er et bevis på denne udvikling!

Aptus sikkerhedssystem er velegnet til alt fra studieboliger og kollegier til etageejendomme, lejligheder og boligselskaber.

Aptus låse og nøgler

Disse steder har det til fælles, at der ofte kan være en stor mængde mennesker, som skal have adgang til de rette indgange på de rette tidspunkter, og hvor høj sikkerhed af samme årsag er ekstrem vigtig for en god og effektiv hverdag. 

 

Aptus visionen er et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd

 

Aptus’ vision er et nøglefrit samfund, hvor sikkerhed og brugervenlighed går hånd i hånd uden besværet, der ofte er forbundet med nøgler. Målet er kort sagt at sikre tryggere boligområder og et behageligt boligmiljø for alle involveret.

 

Adgangskontrol, bookingsystem, porttelefoni og mere?

Aptus er dog meget mere end bare et elektronisk låsesystem. Det er et sikkerhedssystem, der giver adgang til et væld af muligheder. I sin helhed består Aptus af alt fra energimonitorering, booking og kommunikations-platform til selve de elektroniske låse, alarmerne og dørtelefonerne.

Som nævnt er Aptus-systemet særligt velegnet til studieboliger og andre boligforeninger. Med Aptus får hver beboer nemlig sin egen berøringsfri nøglebrik, som giver adgang til vedkommendes lejlighed samt eventuelle fællesområder. 

 

Aptus sikkerhedssystem

 

Denne form for adgang sikrer, at personen udelukkende får adgang til de rette lokaler på de rigtige tidspunkter. Netop dette er med til at give et trygt bolig- og arbejdsmiljø for de, der dagligt færdes i boligområdet.

Følgende er blot et par af de områder, hvor Aptus særligt skiller sig ud: 

  • Software til overskuelig administration
  • Berøringsfri sikkerhedsløsning
  • Kommunikationssystemer med direkte information
  • Reservations- og bookingsystemer med effektivt brug
  • Nem administration af dørtelefoni og beboerinformation
  • Optimal adgangskontrol ved brug af Aptusnøgler
  • Effektiv ejendomsdrift med energimåling
  • Sikkerhed på lommen med Aptus’ smartphone apps  

 

Aptus app

 

Kontakt os for mere information

Skriv til os på bagger@bagger-laase.dk eller ring til os på telefon 70 20 21 12 og høre mere om, hvordan Aptus kan gøre hverdagen mere tryg og enkel for beboerne i jeres bygning.

Vi står også til rådighed hvis du ønsker flere informationer om vores andre adgangskontrol, dørtelefonanlæg eller låsesystemer løsninger.

 

FÅ MERE RÅDGIVNING OM APTUS ➜

Modtag et uforpligtende tilbud på Aptus

Største fordele ved Aptus

Aptus kommunikation

 

Overskuelig beboerinformation og kommunikation

Det brugervenlige kommunikationssystem som følger med Aptus, gør det nemt at videregive beskeder til beboerne i ejendommen. Desuden kan fælleslokaler eller andre lokaler også bookes via disse Aptus touchskærme.

Det er altså en platform, hvor mange forskellige tiltag kan udføres og hurtigt videregives til beboerne i ejendommen. Dermed er Aptus med til at skabe en bedre intern kommunikation, der får beboerne tættere sammen og holdt opdateret.

 

Aptus nøglebrikker

 

Én brik til alle indgange

Vælger du Aptus er det slut med at bruge tid på at udskifte låse og nøgler. Med Aptus kan alle indgange åbnes med bare én nøglebrik eller endda med telefonen.

Beboerne skal dermed kun have styr på deres ene nøglebrik eller telefon, og i boligforeningen er der sikret overskuelig kontrol over beboernes adgange. Vaskeriet kan desuden også bookes via den mobile app, der er til rådighed for beboerne.

 

Aptus samlet sikring

 

Forbind sikkerheden med andre sikkerhedsløsninger

Aptus softwaren er også kompatibel med andre sikringsløsninger som f.eks. elektroniske låse fra Yale Doorman (Yale og Aptus ejes begge af ASSA ABLOY). 

Herved sikres den bedste og mest omkostningseffektive sikkerhedsløsning til boligejendomme uden at skulle udskifte eller omlægge det eksisterende sikkerhedssystem.

 

Aptus dørtelefoni

 

Moderne dørtelefoni

Optimal sikkerhed opnås bedst ved brug af moderne dørtelefoni frem for en simpel dør med kodelås. Med Aptus’ softwaren får du et moderne system til dørtelefoni, der både er nemt for administrationen, beboerne og deres gæster.

Desuden er det ikke kun til hovedindgangen, men også ved indgang til garage, postkasser o.s.v., at Aptus’ systemet kan bruges, når beboere har brug for adgang.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst