Låsesmed i København eller SlagelseEr det dig vi søger?

Bliver du drevet af arbejdet med montering, reparation og vedligeholdelse af mekanisk sikring og adgangskontrol?

Og ønsker du at blive en del af Danmarks førende sikringsvirksomheder, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn?

Så er det måske dig, vi søger til vores veletablerede Låseafdeling med base i enten Ballerup eller Slagelse.

Som låsesmed hos Bagger Låse & Alarm bliver det din opgave at servicere nye og eksisterende kunder. Du får lov til at arbejde med de nyeste teknologier inden for adgangskontrol og dørautomatik - men du får naturligvis også berøring med almindeligt låsearbejde. I stillingen får du kontinuerligt lov til at udvikle dig fagligt inden for de forskellige produktområder.

Som en integreret del af vores Låseafdeling får du en række erfarne låsesmede som kollegaer, som løfter i flok, og som altid står parat med sparring.

 

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer vægter lige højt

Udover at du naturligvis har kendskab til installation- og serviceopgaver inden for låse, adgangskontrol og automatik, betyder det lige så meget, at du har en positiv og serviceminded tilgang til kunden og opgaven. Du arbejder selvstændigt og målrettet med at løse hver opgave på bedste vis og føre den til ende. Du har gode samarbejdsevner og sparrer ofte med dine kollegaer for at finde de bedste løsninger. Derudover forventer vi også, at:

 • Du er uddannet låsesmed, og har erfaring fra branchen
 • Du sætter en ære i at udvikle dig inden for ADK, låsesystemer og automatik
 • Du har et godt kendskab til IT
 • Du har et gyldigt kørekort B, kan fremvise en straffeattest, og du kan sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene

Kendskab til DORMA dørautomatik, SALTO adgangskontrol, el-låse (herunder motorlåse og magnetlåse) og dørtelefoni er en fordel for stillingen, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Låse- og sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for området. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Kompetenceudvikling
 • Et digitalt projekt-, dokument-, ordre- og kundestyringssystem
 • Overenskomst igennem TEKNIQ
 • Løn efter kvalifikationer
 • Moderne firmabiler med et overskueligt indretningssystem
 • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 100 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk, og skriv “Låsesmed” i emnefelt. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- & Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16. 

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos Bagger Låse

Top

Din besked sendes - vent venligst