Låsesmed til Projektafdeling (KBH)Job hos Danmarks største sikringscenter

Vil du arbejde i en af Danmarks mest velrenommerede og førende låse- og sikringsvirksomheder, der forstår at skabe værdi for kunderne?

Vi søger en erfaren låsesmed til vores projektafdeling i Ballerup, hvor de primære kundeopgaver udføres i København og Nordsjælland.

 

Om jobbet som låsesmed i Projektafdelingen

Du bliver en del af et team, der håndterer større projekter inden for adgangskontrol og dørautomatik. Det kunne f.eks. være for hoteller, byggebranchen, plejesektoren eller andre større offentlige institutioner. Du vil dog selvfølgelig også få berøring med almindeligt låsearbejde.

Med stillingen som låsesmed bliver du en integreret del af vores voksende låseafdeling, hvor du løbende udvikler dig fagligt inden for de forskellige produktområder. Du får en selvstændig hverdag med rig mulighed for at udfordre dine faglige kompetencer og interesser.

 

 

Din personlighed og kvalifikationer

Ideelt er du uddannet låsesmed, og har tidligere erfaring fra branchen. Kendskab til DORMA dørautomatik, SALTO adgangskontrol, el-låse (herunder motorlåse og magnetlåse) og dørtelefoni er en fordel, men ikke et krav. Derudover håber vi, at du kan sætte flueben ud fra følgende områder:

 • Du er serviceminded og har et højt kvalitetsniveau
 • Du går til alle typer opgaver med gåpåmod
 • Du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til dine omgivelser og dit arbejde
 • Du trives med at have mange bolde i luften

Hos Bagger Låse & Alarm går vi op i at udvikle vores medarbejdere og altid motivere dem til at yde deres bedste. Derfor forventer vi også, at du løbende har lyst til at styrke dine kompetencer og følge med udviklingen inden for dit fag.

Det er en forudsætning for stillingen, at du har et gyldigt kørekort B, og kan fremvise en straffeattest.

 

Vi tilbyder

Låse- og sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for området. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Kompetenceudvikling
 • Et digitalt projekt-, dokument-, ordre- og kundestyringssystem
 • Moderne firmabiler med et overskueligt indretningssystem fra Sortimo
 • Overenskomst igennem TEKNIQ
 • Løn efter kvalifikationer
 • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Om Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet danske familier, en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har medført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 90 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Er du den rette til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk og skriv 'Låsesmed - projektafdeling (KBH)' i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- & Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16.

 

Vores medarbejdere

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst