Job som sikringstekniker (KBH)Sikringstekniker til komplekse sikringsløsninger

Trives du i arbejdet med avancerede, intelligente sikringsanlæg? Og ønsker du at blive en del af Danmarks førende sikringsvirksomheder, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn? Så er det måske dig, vi søger, til vores veletablerede sikringsafdeling i København/Ballerup.

Som sikringstekniker hos Bagger Låse & Alarm A/S får du lov til at arbejde med servicering og/eller installation af de nyeste teknologier inden for alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning, samt integrerede sikringsanlæg.

Du får en række erfarne sikringsteknikere som kollegaer, som løfter i flok, og som altid står parat med sparring. Da jobbet bl.a. indebærer programmering, dimensionering, montering og rådgivning ude hos kunderne, får du rig mulighed for at udfolde dine tekniske kompetencer og interesser.

 

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer vægter lige højt

Udover at du naturligvis har kendskab til installation- og serviceopgaver inden for sikringsanlæg som tekniker eller fra en lignende stilling, betyder det lige så meget, at du har en positiv og serviceminded tilgang til kunden og opgaven. Du arbejder selvstændigt og målrettet med at løse hver opgave på bedste vis og føre den til ende. Du har gode samarbejdsevner og sparrer ofte med dine kollegaer for at finde de bedste løsninger. Derudover forventer vi også, at:

 • Du sætter en ære i at udvikle dig inden for AIA, ADK og gerne TVO
 • Du har erfaring med NOX Systems, SPC, ACT og Aperio, men det er ikke et krav
 • Du har et gyldigt kørekort B
 • Kan fremvise en straffeattest
 • At du kan sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene

 

Vi tilbyder

Sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for området. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet.

Derudover tilbyder vi:

 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Kompetenceudvikling
 • Et digitalt projekt-, dokument-, ordre- og kundestyringssystem
 • Overenskomst igennem TEKNIQ
 • Løn efter kvalifikationer
 • Moderne firmabiler med et overskueligt indretningssystem
 • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 90 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Skriv gerne 'Sikringstekniker Ballerup' i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Jacob Due, på tlf. 88 80 93 22.

 

Vores medarbejder

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst