Sikringsteknikere til PharmaSikringsteknikere søges til spændende opgaver

Ønsker du at blive en del af Danmarks førende sikringsvirksomhed, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn? Så er det måske dig, vi søger, til vores pharma-team til opgaver hos vores kunde Novo Nordisk i Nordsjælland og Kalundborg. Vi søger både teknikere der ønsker at lede sikringsarbejdet, og teknikere som ønsker at specialisere sig i arbejdet med sikring.

Som sikringstekniker hos Bagger Låse & Alarm A/S får du lov til at arbejde med servicering og/eller installation af de nyeste teknologier inden for alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning, samt integrerede sikringsanlæg.

Du får en række erfarne sikringsteknikere som kollegaer, som løfter i flok, og som altid står parat med sparring. Da jobbet bl.a. indebærer programmering og montering ude hos kunderne, får du rig mulighed for at udfolde dine tekniske kompetencer og interesser.

 

Mød vores Sikringstekniker Mike:

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer vægter lige højt

Du har kendskab til installation- og serviceopgaver inden for sikringsanlæg som tekniker eller fra en lignende stilling. Du kommer måske fra en tidligere stilling som tømrer eller elektriker, og har nu en lyst til at specialisere dig? Du har en positiv og serviceminded tilgang til opgaven, og du arbejder selvstændigt og målrettet med at føre hver opgave til ende med det bedst mulige resultat. Du værdsætter et godt samarbejde, og du sparrer ofte med dine kollegaer for at finde de bedste løsninger.

Derudover forventer vi også, at:

 • Du har lyst til, og sætter en ære i at udvikle dig inden for AIA, ADK og gerne TVO
 • Du har erfaring med NOX, AXIOM, dog er dette ikke et krav
 • Du har et gyldigt kørekort B
 • Kan fremvise en straffeattest

 

Vi tilbyder

Bagger Låse & Alarm A/S arbejder ud fra at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du kommer til at indgå i en sikringsvirksomhed, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og altid møder dagen og opgaven med godt humør.

Vi ved hvor vigtig en god arbejdskultur er, og derfor arrangerer vi i løbet af året masser af arrangementer, hvor alle afdelinger og faggrupper får lov til at mødes og have det sjovt sammen. Vi afholder blandt andet fredagsgrill hen over foråret og sommeren, ligesom vi også tager på fisketur, og deltager ved mud-race. Og så går vi selvfølgelig all-in på vores sommerfest og julefrokost.

Derudover tilbyder vi:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Pharma tillæg
 • Mulighed for en 4-dages arbejdsuge
 • Sociale arrangementer
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Mulighed for kompetenceudvikling
 • Overenskomst igennem TEKNIQ

 

Er du den rette person til stillingen?

Vil du prøve kræfter med sikringsopgaver i pharma-industrien, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Skriv gerne 'Sikringstekniker Pharma' i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Jacob Due, på tlf. 88 80 93 22. 

 

 

Vores medarbejder

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst