Lokal låsesmed i Ballerup

Google Anmeldelser

 

DIN LOKALE LÅSESMED I BALLERUP OG OMEGN

Vi er din lokale låsesmed med døgnvagt låseservice omkring Ballerup. Vi har base på Tempovej i Ballerup, hvorfra vi kører ud og udfører låseservice for både private og virksomheder. Hvad enten du mangler en akut låseservice eller planlægger forbedringer af ejendommens sikkerhed, klarer vi opgaven hurtigt og professionelt.

Loyalitet, lydhørhed og fleksibilitet er nøgleord i vores virke som låsesmede. Vi sætter en ære i at løse enhver opgave til din fulde tilfredshed, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder, at vi som din lokale låsesmed tager udgangspunkt i netop dine ønsker, behov og præferencer, så vi i samarbejde kan udvikle den bedst mulige løsning.

 

EFTER INDBRUD

Er skaden sket, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter os, så vi kan installere nye låse. Vi har døgnet rundt et team af erfarne låsesmede siddende klar til akutte opgaver. Det betyder, at vi kan rykke ud med det samme og sikre ejendommen mod nye indbrud, uanset hvornår på døgnet du ringer. Alle tilbud fra os er gratis og uforpligtende.

Mange hjem i Danmark har utidssvarende og ineffektive låsesystemer, som gør det nemmere for ubudne gæster at trænge ind i ejendommen. En typisk faldgrube er grundig sikring af ejendommens døre, men ingen sikring af vinduer. Vi kan lynhurtigt lokalisere en bygnings svagheder og se mulige indgange for tyve.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt os på telefon 38 79 79 79 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller på bagger@bagger-laase.dk. Du er også velkommen til at besøge os i butikken på Tempovej for at få et uforpligtende tilbud og en god pris på låsearbejde.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Tempovej 31-33, 2750 Ballerup
Tlf: 38797979, Fax: 38710838, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.30

Døgnvagten: 38 79 79 79

Kontakt vores Ballerup afdeling her:

god rådgivning og betjening Læs mere »

- Jim Saylor

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst