Låsesmed i Ballerup

Lokal låsesmed i Ballerup

Siden vores opkøb i 2011 af Tidens Låse har vi haft butik på Tempovej, hvorfra vi som låsesmed og sikringscenter hjælper private og alle typer erhverv i Ballerup og omegn. Vi har døgnvagt låseservice og kan derfor hjælpe akut.

Hvad enten du mangler hurtig låseservice eller planlægger forbedringer af ejendommens sikkerhed, klarer vi opgaven.

God rådgivning og fleksibilitet er nøgleord i vores virke som låsesmed i Ballerup og vi sætter altid en ære i at løse enhver opgave til din fulde tilfredshed. Det betyder, at vi som din lokale låsesmed i Ballerup tager udgangspunkt i netop dine ønsker, behov og præferencer, så vi i samarbejde kan udvikle den bedst mulige sikringsløsning.

 

Låsesmed Ballerup

+ Ballerup afdeling: Tlf. 38797979

 

Fordele ved at vælge os:

  • Lokal butik i Ballerup med showroom af produkter
  • +45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Vinder af 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed'
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ballerup
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Efter indbrud skal der handles hurtigt

Er skaden sket, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter en låsesmed, så der kan installeres nye låse. Vi har døgnet rundt et team af erfarne låsesmede i vores Ballerup afdeling siddende klar til akutte opgaver. Det betyder, at vi kan rykke ud med det samme og sikre boligen eller ejendommen mod nye indbrud, uanset hvornår på døgnet du ringer.

Mange ejendomme i Danmark har desværre utidssvarende og ineffektive systemlåse, som gør det nemmere for ubudne gæster at trænge ind i ejendommen.

En typisk fejl er f.eks. grundig sikring af ejendommens døre, men ingen sikring af vinduer. Vi kan lokalisere bygnings svagheder og se mulige indgange for tyve.

 

Kontakt vores låsesmede i Ballerup

Kontakt os på telefon 38 79 79 79 eller på bagger@bagger-laase.dk. Du er også velkommen til at besøge os i butikken på Tempovej for at få personlig rådgivning.

Ballerup Afdeling

Tempovej 31, 2750 Ballerup
Telefon: 38797979
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.30

Døgnvagten: 38 79 79 79

Kontakt vores Ballerup afdeling:

Galleri

Historien om Ballerup afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Ballerup?

I 2011 købte vi 'Tidens Låse A/S' af Sikker Danmark / John Drejer, som var en større virksomhed med lokaler i Ballerup og havde stort fokus på kunder i Storkøbenhavn. Da vi opkøbte Tidens Låse A/S, så vi et potentiale i samarbejdet mellem os og Tidens Låse A/S, fordi produktudvalget var det samme, som vi selv havde i vores sortiment på daværende tidspunkt.

Vi blev interesserede i virksomheden, fordi de – udover at have almindelige kunder – specialiserede sig i projektarbejde, herunder større projekter. Derfor var de et anderledes låsesmedsfirma. Efter opkøbet blev vi Danmarks andenstørste låsesmed, og med den titel fulgte også et ansvar.

Vores ansvar var nemlig at få ro på vores afdeling i Ballerup, fordi Tidens Låse A/S ved vores opkøb havde fået deres 4. nye ejer i løbet af få år. Vores vision var derfor at skabe en god kultur hos medarbejderne, hvor der skulle skabes en mere stabil hverdag efter så mange skift i ejerskabet i løbet af få år.

 

Låsesmed Ballerup

 

Dette huser vores Ballerup afdeling i dag

Efter opkøbet gik vi tilbage til de rødder, som vi kendte fra Tidens Låse A/S for at skabe stabilitet i virksomheden. Det lykkedes heldigvis, da vi i dag stadig ejer afdelingen i Ballerup.

Det er blevet vores største fysiske afdeling, hvor Slagelse er vores største afdeling set i forhold til antal medarbejdere. Vi har i Ballerup mere end 1.100 kvm, som hovedsageligt består af kontor og lager. Her huser vi halvdelen af alle vores salgskonsulenter, som sidder og arbejder fra Ballerup. Desuden har vi et stort værksted, som er delt op i to sektioner.

Den ene sektion sørger f.eks. for at samle låsesystemer, hvorimod den anden sektion er vores smedeværksted, hvor vi f.eks. reparerer automatiske porte, laver specielle beslag og lignende svejsearbejde. 

 

Projektafdeling og stor el-afdeling i Ballerup

Derudover holder vores projektafdeling til her. Alle store projekter bliver styret her fra Ballerup, som fungerer som vores base for projekterne. I afdelingen har vi også en el-afdeling, som er delt i to.

Vores el-afdeling specialiserer sig i tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrolsystemer og brandalarmanlæg. Den anden del af el-afdelingen er bosat i Slagelse. Alt i alt huser vores afdeling i Ballerup mange forskellige af vores interne afdelinger og er derfor også vores største afdeling i forhold til fysisk størrelse.

Du kan altid træffe vores Ballerup afdeling på telefonen 38 79 79 79 eller skrive på bagger@bagger-laase.dk.

Større referencer i Ballerup

Ballerup Super Arena: Effektivisering af en travl arbejdsplads   

Ballerup Super Arena er en sportsarena beliggende i Ballerup Idrætsby. Arenaen ligger blot få kilometer fra det kulturelle supercentrum Ballerup Museum, hvor man kan opleve Ballerups historie.

Ballerup Super Arena kontaktede vores afdeling i Ballerup med henblik på at skabe mere effektive og sikrere arbejdsgange på deres travle arbejdsplads.

Vi fik installeret moderne adgangskontrolsystemer, der øger komforten, effektiviteten og ikke mindst sikkerheden i den travle arena. Vi er stadig deres lokale låsesmed og rådgiver i Ballerup, og det er vi naturligvis stolte af.

 

Børnehuset Kirstinevang: Et sikkert sted for de små

Det skønne Børnehuset Kirstinevang ligger blot få hundrede meter fra Ballerup Centrum og en masse grønne parkarealer.

Når man til dagligt arbejder med børn, er det naturligvis vigtigt, at man sikrer de bedst mulige faciliteter – og det gælder også hvad angår brandsikkerhed.

Derfor tog Børnehuset Kirstinevang kontakt til os for at høre mere om, hvordan de kunne implementere brandsikkerhed. Vi installerede derfor moderne brandalarmer på alle de nødvendige steder i Børnehuset, og vi er glade for at kunne have hjulpet med at sikre hverdagen for de små og pædagogerne.

 

 

LEO Pharma: En sikker hverdag for alle

LEO Pharma er en dansk medicinalvirksomhed beliggende i Ballerup. De blev grundlagt for mere end 100 år siden, og de udvikler, producerer og markedsfører fortsat lægemidler til behandling af dermatologiske lidelser samt forebyggelse og behandling af blodpropper. Det er vigtigt arbejde, og derfor har de også hele 5.700 ansatte på verdensplan.

De kontaktede vores låsesmede i Ballerup afdelingen med et ønske om at skabe en effektiv og komfortabel hverdag for deres tusindvis af medarbejdere.

Den opgave påtog vi os med glæde og installerede herefter adgangskontrol, det elektromekaniske låsesystem iLOQ og forskelligt låsearbejde. Vi varetager stadig deres låsearbejde og løbende service den dag i dag.

 

Kundecases

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst