Låsesmed i Ballerup

LOKAL LÅSESMED I BALLERUP EFTER OPKØB

Siden vores opkøb i 2011 af Tidens Låse har vi haft butik på Tempovej, hvorfra vi som låsesmed og sikringscenter hjælper private og alle typer erhverv i Ballerup og omegn. Vi har døgnvagt låseservice og kan derfor hjælpe akut.

Hvad enten du mangler hurtig låseservice eller planlægger forbedringer af ejendommens sikkerhed, klarer vi opgaven.

Loyalitet, lydhørhed og fleksibilitet er nøgleord i vores virke som låsesmed i Ballerup og vi sætter altid en ære i at løse enhver opgave til din fulde tilfredshed. Det betyder, at vi som din lokale låsesmed i Ballerup tager udgangspunkt i netop dine ønsker, behov og præferencer, så vi i samarbejde kan udvikle den bedst mulige sikringsløsning.

 

Låsesmed Ballerup

 

Med os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ballerup
  • Medlem af ’Låsesmede Foreningen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

EFTER INDBRUD SKAL DER HANDLES HURTIGT

Er skaden sket, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter en låsesmed, så der kan installeres nye låse. Vi har døgnet rundt et team af erfarne låsesmede i Ballerup siddende klar til akutte opgaver. Det betyder, at vi kan rykke ud med det samme og sikre boligen eller ejendommen mod nye indbrud, uanset hvornår på døgnet du ringer.

Mange ejendomme i Danmark har desværre utidssvarende og ineffektive låsesystemer, som gør det nemmere for ubudne gæster at trænge ind i ejendommen.

En typisk fejl er f.eks. grundig sikring af ejendommens døre, men ingen sikring af vinduer. Vi kan lynhurtigt lokalisere bygnings svagheder og se mulige indgange for tyve.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt os på telefon 38 79 79 79 eller på bagger@bagger-laase.dk. Du er også velkommen til at besøge os i butikken på Tempovej for at få et uforpligtende tilbud.

Ballerup Afdeling
Tempovej 31-33, 2750 Ballerup
Telefon: 38797979 / Fax: 38710838
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.30

Døgnvagten: 38 79 79 79

Kontakt vores Ballerup afdeling:

Galleri

Historien om Ballerup afdelingen

Opkøb i 2011 skaber afdeling i Ballerup

I 2011 køber vi Tidens Låse A/S af Sikker Danmark / John Drejer, som var en større virksomhed med lokaler i Ballerup. Da vi opkøbte Tidens Låse A/S, så vi et potentiale i samarbejdet mellem os og Tidens Låse A/S, fordi deres produkter lignende meget de produkter, som vi selv havde i vores sortiment på daværende tidspunkt.

Vi blev interesserede i virksomheden, fordi de – udover at have almindelige kunder – specialiserede sig i projektarbejde, herunder større projekter. Derfor var de et anderledes låsesmedsfirma. Efter opkøbet blev vi Danmarks andenstørste låsesmed, og med den titel fulgte også et ansvar.

Vores ansvar var nemlig at få ro på vores afdeling i Ballerup, fordi Tidens Låse A/S ved vores opkøb havde fået deres 4. nye ejer i løbet af få år. Vores vision var derfor at skabe en god kultur hos medarbejderne, hvor der skulle komme ro på efter så mange skift i ejerskabet i løbet af få år.

 

Låsesmed Ballerup

 

Dette huser vores Ballerup afdeling i dag

Efter opkøbet gik vi tilbage til de rødder, som vi kendte fra Tidens Låse A/S for at skabe stabilitet i virksomheden. Det lykkedes heldigvis, da vi i dag stadig ejer afdelingen i Ballerup.

Det er blevet vores største fysiske afdeling, hvor Slagelse er vores største afdeling set i forhold til antal medarbejdere. Vi har i Ballerup mere end 1.100 kvm, som hovedsageligt består af kontor og lager. Her huser vi halvdelen af alle vores salgskonsulenter, som sidder og arbejder fra Ballerup. Desuden har vi et stort værksted, som er delt op i to sektioner.

Den ene sektion sørger f.eks. for at samle låsesystemer, hvorimod den anden sektion er vores smedeværksted, hvor vi f.eks. reparerer automatiske porte, laver specielle beslag og lignende svejsearbejde. 

 

Projektafdeling og stor el-afdeling i Ballerup

Derudover holder vores projektafdelingen til her. Alle store projekter bliver styret her fra Ballerup, som fungerer som vores base for projekterne. I afdelingen har vi også en el-afdeling, som er delt i to.

Vores el-afdeling specialiserer sig i tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrolsystemer og brandalarmer. Den anden del af el-afdelingen er bosat i Slagelse. Alt i alt huser vores afdeling i Ballerup mange forskellige af vores interne afdelinger og er derfor også vores største afdeling i forhold til fysisk størrelse.

Du kan altid træffe vores Ballerup afdeling på telefonen 38 79 79 79 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst