Låsesmed Ballerup

Låsesmed i Ballerup

Lokal låsesmed i Ballerup efter opkøb

Siden vores opkøb i 2011 af Tidens Låse har vi haft butik på Tempovej, hvorfra vi som låsesmed og sikringscenter hjælper private og alle typer erhverv i Ballerup og omegn. Vi har døgnvagt låseservice og kan derfor hjælpe akut.

Hvad enten du mangler hurtig låseservice eller planlægger forbedringer af ejendommens sikkerhed, klarer vi opgaven.

Loyalitet, god rådgivning og fleksibilitet er nøgleord i vores virke som låsesmed i Ballerup og vi sætter altid en ære i at løse enhver opgave til din fulde tilfredshed. Det betyder, at vi som din lokale låsesmed i Ballerup tager udgangspunkt i netop dine ønsker, behov og præferencer, så vi i samarbejde kan udvikle den bedst mulige sikringsløsning.

 

Låsesmed Ballerup

 

Fordele ved at vælge os?

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ballerup
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Efter indbrud skal der handles hurtigt

Er skaden sket, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter en låsesmed, så der kan installeres nye låse. Vi har døgnet rundt et team af erfarne låsesmede i Ballerup siddende klar til akutte opgaver. Det betyder, at vi kan rykke ud med det samme og sikre boligen eller ejendommen mod nye indbrud, uanset hvornår på døgnet du ringer.

Mange ejendomme i Danmark har desværre utidssvarende og ineffektive systemlåse, som gør det nemmere for ubudne gæster at trænge ind i ejendommen.

En typisk fejl er f.eks. grundig sikring af ejendommens døre, men ingen sikring af vinduer. Vi kan lynhurtigt lokalisere bygnings svagheder og se mulige indgange for tyve.

 

Kontakt vores låsesmede i Ballerup

Kontakt os på telefon 38 79 79 79 eller på bagger@bagger-laase.dk. Du er også velkommen til at besøge os i butikken på Tempovej for at få et uforpligtende tilbud.

Ballerup Afdeling
Tempovej 31-33, 2750 Ballerup
Telefon: 38797979 / Fax: 38710838
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.30

Døgnvagten: 38 79 79 79

Kontakt vores Ballerup afdeling:

Galleri

Historien om Ballerup afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Ballerup?

I 2011 køber vi Tidens Låse A/S af Sikker Danmark / John Drejer, som var en større virksomhed med lokaler i Ballerup. Da vi opkøbte Tidens Låse A/S, så vi et potentiale i samarbejdet mellem os og Tidens Låse A/S, fordi deres produkter lignende meget de produkter, som vi selv havde i vores sortiment på daværende tidspunkt.

Vi blev interesserede i virksomheden, fordi de – udover at have almindelige kunder – specialiserede sig i projektarbejde, herunder større projekter. Derfor var de et anderledes låsesmedsfirma. Efter opkøbet blev vi Danmarks andenstørste låsesmed, og med den titel fulgte også et ansvar.

Vores ansvar var nemlig at få ro på vores afdeling i Ballerup, fordi Tidens Låse A/S ved vores opkøb havde fået deres 4. nye ejer i løbet af få år. Vores vision var derfor at skabe en god kultur hos medarbejderne, hvor der skulle komme ro på efter så mange skift i ejerskabet i løbet af få år.

 

Låsesmed Ballerup

 

Dette huser vores Ballerup afdeling i dag

Efter opkøbet gik vi tilbage til de rødder, som vi kendte fra Tidens Låse A/S for at skabe stabilitet i virksomheden. Det lykkedes heldigvis, da vi i dag stadig ejer afdelingen i Ballerup.

Det er blevet vores største fysiske afdeling, hvor Slagelse er vores største afdeling set i forhold til antal medarbejdere. Vi har i Ballerup mere end 1.100 kvm, som hovedsageligt består af kontor og lager. Her huser vi halvdelen af alle vores salgskonsulenter, som sidder og arbejder fra Ballerup. Desuden har vi et stort værksted, som er delt op i to sektioner.

Den ene sektion sørger f.eks. for at samle låsesystemer, hvorimod den anden sektion er vores smedeværksted, hvor vi f.eks. reparerer automatiske porte, laver specielle beslag og lignende svejsearbejde. 

 

Projektafdeling og stor el-afdeling i Ballerup

Derudover holder vores projektafdelingen til her. Alle store projekter bliver styret her fra Ballerup, som fungerer som vores base for projekterne. I afdelingen har vi også en el-afdeling, som er delt i to.

Vores el-afdeling specialiserer sig i tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrolsystemer og brandalarmanlæg. Den anden del af el-afdelingen er bosat i Slagelse. Alt i alt huser vores afdeling i Ballerup mange forskellige af vores interne afdelinger og er derfor også vores største afdeling i forhold til fysisk størrelse.

Du kan altid træffe vores Ballerup afdeling på telefonen 38 79 79 79 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst