Låsesmed i Ishøj (Tidligere Activ Låse)

Activ Låse & Alarm solgt!

Bagger Låse & Alarm A/S opkøber Activ Låse & Alarm i marts 2018. Tidligere ejer Leon Hammerup fortsætter som afdelingschef og du finder naturligvis samme gode kundekontakt og høje serviceniveau som altid.

 

Lokal låsesmed i Ishøj og omegn med døgnvagt

I vores afdeling i Ishøj kan du få professionel hjælp til alt indenfor sikring af private boliger og virksomheder. Så har du smidt dine nøgler væk og har akut brug for at få din lås brudt op i Ishøj og omegn, så kan du kontakte os alle tider af døgnet. Vi kan hjælpe dig med alt, der omhandler låsearbejde, alarmer, låsesystemer og professionel sikring.

Hver dag sørger vi for levering af effektive låsesystemer og komplekse sikringsprodukter til vores kunder såsom: 

Disse produkter egner sig til alle former for boliger. Det vil sige, hvad enten du har et sommerhus, en lejlighed, en villa eller andet, så kan vi hjælpe dig med en eller flere af ovenstående løsninger.

 

Låsesmed Ishøj Anmeldelser 

Professionel låseservice

Hos os kan vi garantere dig en professionel rådgivning, når det kommer til låseservice. Det kan vi, fordi vores medarbejdere har været igennem statsgodkendte, fireårige låsesmedsuddannelser. Det giver et fagkyndigt fundament inden for elektronik og sikring af bygninger, som vil sikre dig en høj kvalitet. 

Vores fagkyndige viden giver os endvidere mulighed for at lave fleksible løsninger, der matcher dine behov til det projekt, du er i gang med.

 

Kontakt vores Ishøj afdeling

Hvis du har brug for rådgivning inden for låseservice, så kan du kontakte vores afdeling i Ishøj på telefon 70 20 66 75 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Bagger Låse & Alarm A/S
Merlegårdsvej 2, 2635 Ishøj
Tlf: 70206675 / Fax: 58534865
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

KUN ÅBEN EFTER AFTALE

DØGNVAGTEN: 38 79 79 79

Kontakt vores Ishøj afdeling her:

Super service til en fair pris. Læs mere »

- Thomas Feldstein

Galleri

Historien om Ishøj afdelingen

God konkurrent blev til god kollega

Vores afdeling i Ishøj er ret ny, i og med at den blev etableret d. 1. september 2018. Afdelingen blev etableret ved et opkøb af den lokale låsesmedsvirksomhed ACTIV Låse og Alarm ApS.

I mange år har firmaet været en konkurrent til Bagger Låse & Alarm A/S, men som vi i lang tid faktisk nærmere har set som en god kollega. Leon Hammerup, som ejede ACTIV Låse og Alarm ApS, kunne godt tænke sig at blive en del af en større virksomhed, bl.a. fordi han gerne ville have mere tid med sin familie.

Derfor solgte han virksomheden til Bagger Låse & Alarm A/S i 2018, hvor vores nye afdeling hurtigt voksede. Ved opkøbet ønskede vi at beholde de dygtige medarbejdere, som allerede fandtes i virksomheden. Derfor blev alt personale flyttet med over ved opkøbet, og i løbet af bare 1,5 år voksede afdelingen til dobbelt størrelse. Afdelingen i Ishøj er i skrivende stund vores 3. største lokation.

 

Låsesmed Ishøj

 

En daglig leder med kompetencer inden for uddannelse

Leon startede som låsesmed tilbage i 2000 og har siden været meget passioneret inden for branchen. Det har blandt andet betydet, at han som daglig leder også står for uddannelse af lærlinge. Han har stor erfaring med lærlinge og låsesmedsuddannelsen.

Ligesom Leon er en passioneret medarbejder, består teamet i Ishøj af fagligt stærke og kompetencerige medarbejdere, der har bred erfaring inden for låsebranchen. Det var også en af grundene til, at vi ønskede at opkøbe.

På nuværende tidspunkt består vores team af låsesmede, alarmfolk og lærlinge, som deler erfaring og viden om bl.a. sikringsskabe, containersikring og nøgler med hinanden. De nyere og ældre låsesmede deler viden om gamle, originale såvel som nye låsehåndværker, så hele teamet får gavn af de forskellige erfaringer og viden.

 

Masser af muligheder i Ishøj

I afdelingen har teamet været med til at udvikle forskellige produkter inden for alarm og sikkerhed sammen med en ekstern samarbejdspartner. Derfor er der gode muligheder i Ishøj-afdelingen, som desuden både huser værksted og kontor.

Med en god placering i området nær Hvidovre, Taastrup og Køge er det muligt for os at nå ud til vores kunder på den københavnske vestegn inden for ca. 20 minutter.

Du kan kontakte vores afdeling i Ishøj på telefon 70 20 66 75 (døgnvagt på 38 79 79 79) eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst