Låsesmed i Ishøj

Ny ejer, samme høje serviceniveau

Vi opkøbte 'Activ Låse & Alarm' i marts 2018. Tidligere ejer Leon Hammerup fortsætter som afdelingschef og du finder naturligvis samme gode kundekontakt og høje serviceniveau som altid.

Fra vores afdeling i Ishøj tilbyder vi professionel låseservice af alt indenfor sikring af private boliger og virksomheder. Vi hjælper med alt fra oplukning af døren til større sikringsløsninger. Med døgnvagt service, står vi klar til at rykke ud hele året rundt i Ishøj.

 

Med os får du:

  • 45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed
  • Omkring 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ishøj
  • Medlem af ’Låsesmede Foreningen’ - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Låsesmed Ishøj

 

Professionel rådgivning før investering

Hos os kan vi altid garantere dig professionel rådgivning, inden du skal træffe et valg om din sikring. Det kan vi, fordi vores låsesmede har mange års erfaring og derved et fagkyndigt fundament inden for elektronik og sikring af nye og ældre bygninger, private boliger og lejligheder.

Vores fagkyndige viden giver os endvidere mulighed for at lave fleksible løsninger, der matcher dine behov til dit sikringsprojekt.

 

Kontakt vores Ishøj afdeling

Hvis du har brug for rådgivning inden for sikring, så kan du kontakte vores låsesmede i vores Ishøj afdeling på telefon 70 20 66 75 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Ishøj Afdeling
Merlegårdsvej 2, 2635 Ishøj
Telefon: 70206675 / Fax: 58534865
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Kun åben efter aftale

DØGNVAGTEN: 70 20 66 75

Kontakt vores Ishøj afdeling:

Galleri

Historien om Ishøj afdelingen

God konkurrent blev til god kollega

Vores afdeling i Ishøj er ret ny, i og med at den blev etableret d. 1. september 2018. Afdelingen blev etableret ved et opkøb af den lokale låsesmedsvirksomhed ACTIV Låse og Alarm ApS.

I mange år har firmaet været en konkurrent til Bagger Låse & Alarm A/S, men som vi i lang tid faktisk nærmere har set som en god kollega. Leon Hammerup, som ejede ACTIV Låse og Alarm ApS, kunne godt tænke sig at blive en del af en større virksomhed, bl.a. fordi han gerne ville have mere tid med sin familie.

Derfor solgte han virksomheden til Bagger Låse & Alarm A/S i 2018, hvor vores nye afdeling hurtigt voksede. Ved opkøbet ønskede vi at beholde de dygtige medarbejdere, som allerede fandtes i virksomheden. Derfor blev alt personale flyttet med over ved opkøbet, og i løbet af bare 1,5 år voksede afdelingen til dobbelt størrelse. Afdelingen i Ishøj er i skrivende stund vores 3. største lokation.

 

Låsesmed Ishøj

 

En daglig leder med kompetencer inden for uddannelse

Leon startede som låsesmed tilbage i 2000 og har siden været meget passioneret inden for branchen. Det har blandt andet betydet, at han som daglig leder også står for uddannelse af lærlinge. Han har stor erfaring med lærlinge og låsesmedsuddannelsen.

Ligesom Leon er en passioneret medarbejder, består teamet i Ishøj af fagligt stærke og kompetencerige medarbejdere, der har bred erfaring inden for låsebranchen. Det var også en af grundene til, at vi ønskede at opkøbe.

På nuværende tidspunkt består vores team af låsesmede, alarmfolk og lærlinge, som deler erfaring og viden om bl.a. sikringsskabe, containersikring og nøgler med hinanden. De nyere og ældre låsesmede deler viden om gamle, originale såvel som nye låsehåndværker, så hele teamet får gavn af de forskellige erfaringer og viden.

 

Masser af muligheder i Ishøj

I afdelingen har teamet været med til at udvikle forskellige produkter inden for alarm og sikkerhed sammen med en ekstern samarbejdspartner. Derfor er der gode muligheder i Ishøj-afdelingen, som desuden både huser værksted og kontor.

Med en god placering i området nær Hvidovre, Taastrup og Køge er det muligt for os at nå ud til vores kunder på den københavnske vestegn ganske hurtigt.

Du kan kontakte vores afdeling i Ishøj på telefon 70 20 66 75 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst