Låsesmed i Ishøj (Tidligere Activ Låse & Alarm)

Activ Låse & Alarm solgt!

Bagger Låse & Alarm A/S opkøber Active Låse & Alarm i marts 2018. Tidligere ejer Leon Hammerup fortsætter som afdelingschef og du finder naturligvis samme gode kundekontakt og høje serviceniveau som altid.

 

Lokal låsesmed i Ishøj og omegn med døgnvagt

I vores afdeling i Ishøj kan du få professionel hjælp til alt indenfor sikring af private boliger og virksomheder. Så har du smidt dine nøgler væk og har akut brug for at få din lås brudt op i Ishøj og omegn, så kan du kontakte os alle tider af døgnet. Vi kan hjælpe dig med alt, der omhandler låsearbejde, alarmer, låsesystemer og professionel sikring.

Hver dag sørger vi for levering af effektive låsesystemer og komplekse sikringsprodukter til vores kunder såsom: 

Disse produkter egner sig til alle former for boliger. Det vil sige, hvad enten du har et sommerhus, en lejlighed, en villa eller andet, så kan vi hjælpe dig med en eller flere af ovenstående løsninger.

 

Google Anmeldelser 

Professionel låseservice

Hos os kan vi garantere dig en professionel rådgivning, når det kommer til låseservice. Det kan vi, fordi vores medarbejdere har været igennem statsgodkendte, fireårige låsesmedsuddannelser. Det giver et fagkyndigt fundament inden for elektronik og sikring af bygninger, som vil sikre dig en høj kvalitet. 

Vores fagkyndige viden giver os endvidere mulighed for at lave fleksible løsninger, der matcher dine behov til det projekt, du er i gang med.

 

Kontakt vores Ishøj afdeling

Hvis du har brug for rådgivning inden for låseservice, så kan du kontakte vores afdeling i Ishøj på telefon 70 20 66 75 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Merlegårdsvej 2, 2635 Ishøj
Tlf: 70206675, Fax: 58534865, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

KUN ÅBEN EFTER AFTALE

DØGNVAGTEN: 70 20 66 75

Kontakt vores Ishøj afdeling her:

Super service til en fair pris. Læs mere »

- Thomas Feldstein

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst