Låsesmed i Ishøj

Lokal låsesmed i Ishøj og omegn

Fra vores afdeling i Ishøj tilbyder vi professionel låseservice af alt indenfor sikring af private boliger og virksomheder. Vi hjælper med alt fra oplukning af døren til større sikringsløsninger. Med døgnvagt service, står vi klar til at rykke ud hele året rundt i Ishøj og omegn.

Vi opkøbte 'Activ Låse & Alarm' i marts 2018 og du finder naturligvis samme gode kundekontakt og høje serviceniveau som altid.

 

Fordele ved at vælge os:

  • +45 års erfaring med sikring hos private og erhverv
  • Vinder af 'Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed'
  • Over 100 specialiserede eksperter i sikring
  • Certificeret installatør på alle kendte låsebrands
  • Døgnvagt og akut udrykning i hele Ishøj
  • Medlem af SikkerhedsBranchen - Din garanti
  • Altid god rådgivning og et uforpligtende tilbud

 

Låsesmed Ishøj

+ Ishøj afdeling: Tlf. 70206675

 

Altid professionel rådgivning

Hos os kan vi altid garantere dig professionel rådgivning, inden du skal træffe et valg om din sikring. Det kan vi, fordi vores låsesmede og sikringsteknikere har mange års erfaring og derved et fagkyndigt fundament inden for elektronik og sikring af nye og ældre bygninger, private boliger og lejligheder.

Vores fagkyndige viden giver os desuden mulighed for at lave fleksible løsninger, der matcher dine behov til dit sikringsprojekt.

 

Kontakt vores Ishøj afdeling

Hvis du har brug for rådgivning inden for sikring, så kan du kontakte vores låsesmede i vores Ishøj afdeling på telefon 70 20 66 75 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

Ishøj Afdeling

Merlegårdsvej 2, 2635 Ishøj
Telefon: 70206675
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Servicekontor og ikke butik
Kun åben efter aftale

DØGNVAGTEN: 70 20 66 75

Kontakt vores Ishøj afdeling:

Galleri

Historien om Ishøj afdelingen

Hvornår startede afdelingen i Ishøj?

Vores afdeling i Ishøj er en nyere afdeling, da den blev etableret d. 1. september 2018. Afdelingen blev etableret ved opkøb af den lokale låsesmedsvirksomhed 'ACTIV Låse og Alarm ApS'. En god konkurrent blev derfor årsag til opkøb.

Ved opkøbet ønskede vi at beholde de dygtige medarbejdere, som allerede fandtes i virksomheden. Derfor blev alt personale dengang flyttet med over ved opkøbet, og i løbet af bare 1,5 år voksede afdelingen til dobbelt størrelse.

 

Låsesmed Ishøj

 

Servicekontor og ikke butik

Teamet i Ishøj i består af fagligt stærke og kompetente medarbejdere, der har en bred erfaring inden for låsebranchen. Det var også en af grundene til, at vi ønskede at opkøbe.

Vores Ishøj afdeling er dog ikke en butik, men derimod et servicekontor og et værksted, der fungerer som basen for vores låsesmede. 

Vi tror på, at den bedste måde at levere god låseservice er ved at være til stede der, hvor opgaven skal løses. Ved at tage ud til vores kunder på deres adresser kan vi bedre forstå de specifikke behov og udføre vores arbejde mere effektivt.

Du behøver altså ikke længere besøge en fysisk låsebutik. Vi er kun et opkald væk, og vi sørger for at møde dig, hvor og hvornår det passer dig bedst.

Med en god placering i området nær Hvidovre, Taastrup og Køge er det muligt for os at nå ud til vores kunder på den københavnske vestegn ganske hurtigt.

Du kan kontakte vores afdeling i Ishøj på telefon 70 20 66 75 eller på mail bagger@bagger-laase.dk.

 

Større referencer i Ishøj

Ishøj Kommune: Fokus på bedre alarmer og låse 

En kort gåtur fra den skønne Ishøj Dyrepark ligger Ishøj Kommunes kontor og borgerservice i det store Ishøj Bycenter. Ishøj Kommunes afdelinger er alle vigtige steder for byen, og derfor er det afgørende at sikkerhedsniveauet er i top. Ishøj Kommune kontaktede derfor vores låsesmede i Ishøj for at varetage denne opgave.

Hos Ishøj Kommune har vi derfor installeret AIA-anlæg og udført låsearbejde, der gør det trygt for borgere i Ishøj at foretage personlige anliggender i borgerservice. Det er vi stolte af at være med til at vedligeholde.

 

Remondis A/S: Tryg håndtering af affald

Remondis A/S i Ishøj tilbyder standardiserede såvel som skræddersyede affaldsløsninger til både kommuner, private og virksomheder. De sørger for rene gader og stræder og rådgiver om miljøbevidst affaldshåndtering.

Det er naturligvis en sag, der møder stor opbakning, og vi var derfor glade for, at vores afdeling i Ishøj var blevet kontaktet af dem. De ønskede videoovervågning af deres afdeling i Ishøj, og det stod vi naturligvis klar til at implementere for dem. Nu kan de trygt følge med i, hvad der foregår omkring deres arbejdsplads – både i den typiske hverdag og i det tilfælde, hvor uvedkommende søger at trænge ind.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

Facebook ikon Google ikon Trustpilot ikon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg besøgte i dag Bagger Låse & Alarm i Ishøj og fik en fantastisk god behandling. Stor hjælpsomhed, høj faglighed og hurtig ekspedition. Min medbragte defekte lås blev repareret på få minutter til en yderst rimelig pris. Her kommer jeg igen næste gang. Kan varmt anbefales!

Jakob

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst