Lokal låsesmed i Næstved

Google Anmeldelser

 

LOKAL LÅSESMED I NÆSTVED

Har du brug for en låsesmed i Næstved og omegn med stor erfaring inden for sikringsløsninger, så har vi døgnvagt i vores Næstved afdeling og kan derfor øjeblikkeligt rykke ud. Vores dygtige og servicemindede låsesmede har en høj faglighed og sætter en ære i at løse opgaven.

 

ER DINE LÅSE TILSTRÆKKELIGT SIKRE?

Mange danske hjem er udstyret med forældede og utilstrækkelige låsesystemer, som gør det nemt for ubudne gæster at tvinge sig adgang. Professionelle tyve benytter i vid udstrækning de såkaldte bankenøgler, som passer til de fleste cylindre, og som kan tvinge døren åben, såfremt låsen er slidt eller gammeldags.

Vi anbefaler, at du som minimum anvender cylindre med seks stifter til boligen. Disse nøgler kan genkendes på deres firkantede hoveder. Har dine nøgler runde hoveder, eller er det mere end ti år siden, dine låse er blevet efterset, bør du kontakte vores afdeling i Næstved.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Vi udarbejder en individuelt tilpasset løsning med udgangspunkt i dine ønsker. Bestil tid til et sikkerhedstjek af boligen eller virksomheden ved at ringe til vores afdeling i Næstved på telefon 70202112 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

 

Årets Danske Sikkerhedsvirksomhed 2018

Bagger Låse & Alarm A/S
Ramsherred 21, 4700 Næstved
Tlf: 55721475, Fax: 55721536, E-mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - Torsdag: 
08.00-16.15
Fredag: Lukket
Frokost lukket: 12.00-12.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Næstved afdeling her:

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst