Cookiepolitik

Låsesmed i Næstved

Låsesmed Næstved Anmeldelser

 

LOKAL LÅSESMED I NÆSTVED

Har du brug for en låsesmed i Næstved og omegn med stor erfaring inden for sikringsløsninger, så har vi døgnvagt i vores Næstved afdeling og kan derfor øjeblikkeligt rykke ud. 

Vores dygtige og servicemindede låsesmede fra Næstved afdelingen har en høj faglighed og sætter altid en ære i at løse sikringsopgaven. Vi hjælper f.eks. inden for:

 

ER DINE LÅSE TILSTRÆKKELIGT SIKRE?

Mange danske hjem er udstyret med forældede og utilstrækkelige låsesystemer, som gør det nemt for ubudne gæster at tvinge sig adgang. Professionelle tyve benytter i vid udstrækning de såkaldte bankenøgler, som passer til de fleste cylindre, og som kan tvinge døren åben, såfremt låsen er slidt eller gammeldags.

Vi anbefaler, at du som minimum anvender cylindre med seks stifter til boligen. Disse nøgler kan genkendes på deres firkantede hoveder. Har dine nøgler runde hoveder, eller er det mere end ti år siden, dine låse er blevet efterset, bør du kontakte vores låsesmede i Næstved.

 

Akut låsesmed Næstved

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Vi udarbejder en individuelt tilpasset løsning med udgangspunkt i dine ønsker. Bestil tid til et sikkerhedstjek af boligen eller virksomheden ved at ringe til vores afdeling i Næstved på telefon 70202112 (døgnvagt på 70 20 21 12) eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Bagger Låse & Alarm A/S
Ramsherred 21, 4700 Næstved
Telefon: 55721475 / Fax:55721536
Mail: bagger@bagger-laase.dk

Butikkens åbningstider:

Tirsdag - Torsdag: 08.00 - 16.15
Fredag - Mandag: Lukket
Frokost lukket: 12.00 - 12.30

Døgnvagten: 70 20 21 12

Kontakt vores Næstved afdeling:

Galleri

Historien om Næstved afdelingen

Mere end 20 års erfaring som låsemed i Næstved

I 1998 åbnede vi vores afdeling i Næstved, som sidenhen er blevet kendt som den lokale låsesmed i Næstved.

Næstved-afdelingen har udviklet sig over tiden, og i dag har vi primært 1 medarbejder i afdelingen. Vores erfarne medarbejder, Pia Nielsen, styrer butikken tirsdag, onsdag og torsdag. Pia har været en del af virksomheden siden 2002, så erfaringen kan vi med stolthed sige, at hun har med sig.

Til trods for at Pia snart runder de 70 år, og at hun kun har mulighed for at arbejde 3 dage i ugen – vil hun nødigt sige sit job op og gå på pension. Pia er meget passioneret inden for branchen, og som hun selv siger, så elsker hun sit job. Hun elsker dagligdagen, hvor hun hjælper kunder med forskellige typer af låseopgaver. Hendes mange års erfaring afspejler sig tydeligt i den service, hun leverer, hver gang en kunde træder ind i butikken!

 

Låsesmed Næstved

At yde fuld service er alfa og omega

For Pia er det vigtigste, at hun vejleder kunderne korrekt, så de bliver tilfredse med det, de køber eller får lavet. Som Pia siger: ”Det er ikke mit job at sælge meget – det er mit job at sælge det rigtige.”

Dagen i Næstved går med at lave skilte, udføre kontor- og låsearbejde samt at betjene kassefunktionen, så der er nok at se til. Pia sørger altid for, at kunderne får det, de har behov for. Derfor får du altid en venlig og god betjening, når du besøger vores afdeling i Næstved. Her løser vi diverse låseopgaver og ofte også special-opgaver.

 

Specialiserede i gravering af skilte

Næstved afdelingen er desuden speciel, fordi her kan man få graveret skilte. Det er naturligvis Pia, der står for graveringen til forskellige typer af kunder. Det kan være alt fra gravering af hundetegn til pokaler eller lignende.

Uanset opgaven kan du være sikker på, at vores Næstved afdeling kan løse den. Det er f.eks. i vores afdeling, at skiltene til 'Bjernede Rundkirke' er produceret. I kirken vil du opleve små som større skilte med information om kirkens forskellige elementer.

Kontakt gerne Næstved afdelingen uanset om du skal bruge professionel gravering af skilte eller have rådgivning om mere sikringsopgaver. Du kan træffe Pia på telefon nr. 55 72 14 75. Efter butikkens åbningstider har vi døgnvagt telefonen på 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst